Brynäs IF

713832 inlägg · 7953 ämnen

Brynäs-FBK

« · 489380 Till forumet


Brynäs-FBK
Så här tror jag Kyrö formerar laget i den stentuffa matchen mot FBK i morrn,FBk är säkert revanchsugna efter "nollningen" mot LHC i Torsdags!!



Johan Holmqvist (Antti Jokela)


Förstafemman: Tommy Sjödin, Daniel Casselståhl, Andreas Dackell, Tommi Miettinen, Vesa Viitakoski

Andrafemman: Niklas Andersson, Chris Phillips, Ove Molin, Micke Lind, Björn Danielsson

Tredjefemman: Daniel Johansson, Mikko Kuparinen, Jonas Soling, Jakob Johansson, Henrik Malmström

Avbytare: Niklas Bäckström, Fredrik Stridh,Christian Sjögren
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Bissett19: Jag hoppas att vi slipper Daniel Johansson och Mikko Kuparinen i "BIF" nästa säsong även om Kupan har blivit lite bättre sen han spelade ihop med Timmonen.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
bocken: Kupan har 1 år kvar på kontraktet tyvärr och Daniel Johansson skrev på 1+1 år. Förhoppningsvis försvinner han i alla fall.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
3 block och 4 ytterpar i morgon.

Virrvarr.
Suck.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
rackham: Blir intressant att se om dom kommer att spela som tänker eller om dom backar hem i knät på Honken.

"Hur gör vi då för att slå Färjestad?
- Till att börja med måste vi börja matchen med en jäkla fart. Vi kommer att gå runt på lite mer folk nu när Dackell är tillbaka och då ska vi kunna köra på ordentligt. Det kommer att kosta blåmärken i morgon i och med att vi måste kliva in framför mål. Vi börjar matchen på fyra ytterforwardspar i morgon, avslutar Kyrö."
Källa: Se länk

Skall även bli kul att se om Bäckström tar chansen i morgon eftersom det nu ser ut som att han får spela.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
rackham: Någon som tror att block 3 (J.J, D.J och Kupan) skrämmer skiten ur värmlänningarna?
Nä bara hoppas att Honken spikar igen och att vi äntligen får lite utdelning i början av matchen...Molin ribba in denna gång kanske?
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Gusten: Jag hoppas att de inte drar på sig en massa onödiga utvisningar, Senast mot MIF så var det rejält rörigt i egen zon vid ett par tillfällen.

Men jag tror att Brynäs fixar det här. 4-2 (Philips lägger in 4:an i tom bur)
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
GävleLasse: jag tror att FBK kommer dra på sig onödiga utv. och BIF avgör då genom Micke Lind.= D
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
GävleLasse: Vi kommer förmodligen att tvingas spela bortaspel på hemmaplan, sas. Kan vara en fördel då det inte går att spela ut Färjestad (eller ngt annat lag heller, för den delen).
Som sagt: inga utvisningar och hög effektivitet. Originellt, eller hur? :-)
Tror inte att deras 3:e block direkt skrämmer slag på våra killar heller...
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
GävleLasse: Nä det får han inte....det är KUPAN som ska göra det för då blir ALLA nöjda=)
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
65selander:
Säg så här:
Hur länge spelas det på 4 ytterpar?
En period?

Tre femmor.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Gusten:
Porslin är inne i en het period, utan tvekan.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Huge: Det är bra att matchen visas på tv i morgon så du får chansen att se på ditt älskade Brynäs. Tyvärr tror jag inte bilden som du har i huvudet stämmer överens med verkligheten, i alla fall inte om man tolkar dina inlägg på forumet. Visst hoppas jag att det ska bli tre poäng jag också men efter att ha sett alla hemmamatcher i år så känns det nästan jobbigt att behöva åka upp till rinken i morgon.
Tyvärr spelas ju matcherna i tre perioder och det är minst en för mycket för tigrarna.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
munkas: det stämer tyvärr
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
munkas: Jag hoppar över eländet. Förutom att det är klasskillnad mellan lagen lär FBK vara taggade till hundra. Spar pengarna till när Rögle kommer istället. Då spelar lagen på någorlunda lika nivå..
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Magico: Här sprudlar det av självförtroende märker jag. Brynäs kanske ska lägga in W.O resten av säsongen...Vila sig i form och sälja lotter i köpis istället? Vilken inställning...*suck*
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Magico: Tror du att brynäs verkligen kommer att klara av kvalserien? Kyrö har ju sagt att laget inte behöver några förstärkningar för laget är tillräckligt bra. Om man har senaste matchen kvar i bakhuvudet kan man fundera på om detta uttalande kanske vittnar om att ledningen faktiskt redan är inställd på allsvenskan nästa år. Vad tror du?
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
GävleLasse: Är ju en sak man kan det också....
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
88Lindkvist: Att uppmana andra att inte gå till Gavlerinken och därigeom stötta Brynäs...Det är ju nu som all hjälp behövs. Varför tror att Brynäs inte har råd att skaffa in de NHL stjärnor som ni skriker efter.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
GävleLasse: Det kanske behövs något som kan locka hit folk men vad??
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
88Lindkvist: Men vad? Räcker det inte med att du stöttar Brynäs? VAD förväntar du dig då?
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
GävleLasse:Nu är du helt ute och cyklar Lasse! Publiksnittet den här säsongen ligger ju en bra bit över vad man har budgeterat för och ändå har man för tillfället bara en lockout-spelare. Jag tycker gävlepubliken skall ha en eloge för att de trots de uteblivna nhl-stjärnorna och den bedrövliga hockeyn ändå masar sig upp till en grådaskig och sorgsen gavlerink.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
munkas: Ja vi är några som inte har gett upp hoppet än. Jag tror även du är upplyst om vad Brynäs har gått igenom de senaste åren. Visst kan man önska att det fortsatte att komma folk. Men man såg ju en tendens efter "ödesmatchen" mot SSK. MIF hemma och inte ens 4000 själar tog sig till Gavlerinken. Det är ju vid såna tillfällen som man skall komma mangrannt till Gavlerinken.

Jag tänker fortsätta att stötta mitt älskade Brynäs genom att ta mig till Gavlerinken.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
GävleLasse: Jag har gjort det i 15 år och börjar bli lite trött på det...Det är för övrigt enda gången det varit under 4000 den här säsongen. Antagligen har den berömda bägaren runnit över för fler i den här stan. Snart även för dig, käre Lasse!
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
munkas: Nej, det tror jag inte. Jag tror verkligen att de tror på sitt lag. Det funkade ju för 40 år sedan så varför skulle det inte fungera nu? Laget och truppen är ju bra - helt riktigt som tränare Kyrö påstår! Tyvärr är lagen ovanför Brynäs mycket, mycket bättre. Frågan är ju om Leksand, Skellefteå, Björklöven och Rögle, bland några, är "lika bra" eller bättre?

Malmö lär hålla sin elitserieplats - varför? Pengar vågar satsas när det går dåligt (jämför deras värvningar med Brynäs när kommande transferfönster öppnar får ni se). Ja just ja, Brynäs har ju inga pengar därför kan man inte köpa några spelare... Märkligt att t.ex. lilla hålan Leksand har pengar och kan rusta för framtiden och INTE anrika Brynäs.. Mycket märkligt..

Jag gissar att åtminstone ett av lagen Leksand, Skellefteå, Rögle och Björklöven är bättre än Brynäs och tar den andra elitserieplatsen - Om nu inte Sundlöv oväntat hittar rätt på Google i månadsskiftet och hittar 3-4 spelare av klass (haha, är det så det går till Munkas?)....
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
munkas: Publiken kom när vi spelade bra och hade några flera "stjärnor" i laget. Nu spelar vi dåligt med bara Philips som "stjärna", och då stannar publiken hemma.
 
Jag kom just hem efter att ha sett Rögle-Hammarby i superallsvenskan. Tänkte jag kunde nämna något om den matchen.
 
Det var en bra och underhållande match som hade det mesta. Snygga mål, tufft spel och en fanatisk hemmapublik. Men jag tror inte vi behöver vara rädda för något av lagen om vi skulle få möta dom i en ev kvalserie. Även om spelet var bra så är det en viss skilnad på tempot, där jag tror vi har större nytta av vårat elitserietempo. Kenny Jönsson gjorde premiär i Ängelholm och fick stående ovationer, fast spelet från honom var väl inte så väldigt glänsande så som den "stjärna" han är. Han gjorde det han skulle men inte mer än så. Den spelare jag fastnade mest för var, nr 19 i Hammarby, Mayers. En stor spelare som gick rakt på mål och skapade en hel del chanser. En typisk spelare Rodrigues skulle skrika sig lycklig över. 
 
Sen så är det som vanligt i båset. Gunnar Persson står och kikar i sitt block större delen av matchen. För er som inte redan vet de så blev det 3-1 till Rögle.
 
Det har pratats en del om introt i Gavlerinken och det har dykt upp några förslag. Ett av förslagen fick jag se i kväll. Lite rök och eld, sen så kom spelarna in till "welcome to the jungel".
 
Klart slut från Skåne!
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Magico: Ja, bilden är ju autentisk...
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Hong Kong: Jag tror nog snarare att publiken stannar hemma för att de vill se bra elitseriehockey och inte "paraolympics on ice".

Så dåliga som Brynäs är i dagsläget är alla lag i Allsvenskan ett betydande hot. Snart lär vi se bevis för det.. jag fasar inför kvalserien som snart är här.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Magico: Ja men det är ju för att vi har haft så viktiga spelare skadade ju.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
88Lindkvist: Därav kritiken att man inte gör ett s**t för att täcka upp för förlusterna. Vad gör man? Lånar en kille från Almtuna i tre matcher som är för dålig att ens få spela ett byte? Det är så problem löses i Gävle.

All heder till de lyckade värvningarna av Bom-Bom och Kimmo. Mindre heder till misslyckandet att hålla Bom-Bom kvar och än mindre heder till katastrofen att inte ens försöka hitta en ynka ersättare.

Det var ju trots allt mycket tack vara de spelarna som spelet åtminstone var godkänt ett tag och några poäng skrapades ihop.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Magico: Bom-Bom är oersättlig för våran del. vi fick timonen men han stack ju "tyvärr" men om vi skulle ha båda så skulle vi ha legat på slutspel.
Jag menar timonen körde upp oss men sen stack han vi fick ingen ersättare och nu ligger vi där vi ligger.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
88Lindkvist: Timonen stack inte. Brynäs visste exakt hur många matcher han skulle spela. Konstigt att Bommen har blivit så populär när dom flesta spydde galla på honom innan han kom in i spelet på stor rink.

Brynäs ev spik i kistan kom när inget hände vid den senaste fönsteröppningen. Nästa måndag kanske spiken dras ur eller så spikas det flera spikar.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
munkas: Skitkul. Har du inga fler nidbilder av mitt Brynäs? Rub it in, liksom. Du var roligare när du ljög ihop vilka spelare som var på väg.

Bägaren du snackar om har aldrig varit full i Gävle, så den kan knappast ha runnit över. Ointresse är det som tömmer Gavlerinken.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
65selander: Ja okej förlåt.
Men bommen fick en dålig start men på slutet så snittade han en poäng per match eller nått sånt va??
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
I dessa inte alltför hoppfulla (hm, för vissa då, jag tillhör ju den lilla skaran som VÄGRAR ge upp hoppet, dvs det blir slutspel el i värsta fall ingemansland) Brynästider kan det ju vara skönt att drömma sig tillbaka till en match förra säsongen, nämligen Brynäs - Färjestad i februari nån gång. Brynäs vann med 7-2, stående ovationer på slutet. TOKKUL match! (Nån j**** Malmö**** hade ju tom deér om läggmatch...)
 
Vill ju inte annat än tro att "bridgegnällkärringarna" från Värmland är fullkommligt livrädda för morgondagens drabbning...:))
 
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Marre70: Vi kan bara hoppas det resultatet upprepas i morgon.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Marre70: ja och sedan förlorade vi mot Malmö med 4-6 matchen efter.....
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
AD: Minns den med...men var det inte 12-14 el nåt sånt....:(((
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Marre70: haha men nu har den matchen malmö matchen redan vart så nu går det as bra imon ;)
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Ahlbom: Klart det går bra!
Mina kvinnliga inutioner är inte att leka med...:))
7-2 blir det igen...har garderat med en massa andra resultat också, men dom orkar jag inte skriva....
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
munkas: "Jag har gjort det i 15 år och börjar bli lite trött på det..."

Dags att byta lag, kanske. Vi tar gärna emot lite optimister med verklighetsanknytning, i utbyte mot ett par dödgrävare som verkar gräva för grävandets skull.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Huge: Om jag skriver att brynäs just nu är ett dåligt elitserielag som spelar dålig ishockey så speglar väl det verkligheten ganska bra?
Jag har ju själv sett det med egna ögon, match efter match efter......
Sen kan man ju alltid hoppas på bättring, men för närvarande är det tyvärr sant.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Huge: Ja det är i dessa tider som man ser vilka som ÄR BRYNÄSARE eller bara medgångare...
Är man Brynäsare så ser man till att stötta sitt lag i alla lägen och nu är det så mycket viktigare att ställa upp och visa vilket lag som man har i sitt hjärta. Många klagar på att det inte skaffas några nya spelare men då behövs det pengar och vilka ska stå för dom JO VI med att ställa upp på att gå på matcherna köpa grejer.
Man ska tro på sitt lag att det ska gå bra så länge det finns en möjlighet att ta SM-GULD så ska man tro på det för under har hänt och under kommer att hända.
 Så slut upp och kom på matchen och hjälp till att hejja och sitt inte och sura hemma framför teven utan STÅ UPP FÖR BRYNÄS.
 
MED BRYNÄS MOT NYA SM-GULD 
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
munkas: Helt rätt och håller med till viss del. SÅÅÅ dålig hockey spelar vi väl ändå inte, enligt min mening. Sett till laget för dagen kan det dock förbättras.
Sett till förutsättningarna skall vi ändå inte klaga alltför mkt.

Säger som Hong-Kong: vi har alltför stor respekt för AS-lagen, om det nu skulle bli så att vi hamnar i KS, vilket Gud förbjude.
Förbjude; inte av rädsla direkt, men risken finns ändå alltid att åka ur.
Samtidigt skall vi inte nedvärdera vårt eget lags kapacitet jämfört med AS-lagen.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Lundström 6:
Håller med om mycket av det du skriver - men på vilket sätt hjälper bilden till att förstå ditt inlägg?
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Huge: Jag ser inte varför Brynäs skulle ha så svårt mot AS lagen. Brynäs HAR kapacitet, de har visat det många gånger den här säsongen. Frölunda både hemma och borta var täta matcher. Alla matcher utom en mot Modo har varit jämna och Brynäs har tom tagit poäng mot just Modo. Brynäs nollade Timrå vid ett tillfälle, visserligen med Timonen i truppen men ändå.

Potetialen finns där och med Dackell tillbaka blir Brynäs ett snäpp bättre. Wahils lär inte bli borta alltför länge och snart är det uppehåll för sweden hockey games, det är e f t e r det uppehållet vi kan säga med bestämdhet hur pass stora/små chanser Brynäs har att reda ut tabellsituationen.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Huge: Hmm, nu svarade jag ju på fel inlägg... du Huge tillhör ju den skara som INTE gett upp hoppet *L*
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Lundström 6:Snittet på hemmapubliken är väl fortfarande över bubget.BIF har åxå sina fans kvar i övriga landet,det köps brynäsgrejor m.m.Här på detta forum sitter det otroligt många som i sin besvikelse sågar sitt lag. Jag har full förståelse för det och jag är åxå en av dessa besvikna, men jag går på matcherna.Hur många ggr är man inte rosenrasande över BIF:s spel när man åker hem efter yttligare en skitmatch som var väldigt viktig.

Vad gör Brynäs?: Jo, man har varit nån form av lindansare sedan guldet -99
och jag och många andra är in i h-e trött på det!!!!!
Det behöver inte värvas till att bli ett topplag,det skulle räcka att BIF på nått sätt fick lite lugn och ro. Det får man inte med KS-hotet liggande över klubben varje år.
OBS! Detta kan inte spelarna påverka(tyvärr är våra spelare för dåliga för det) utan detta är något som ledningen skulle ha behövt tagit tag i för längsedan. Avgörande för denna säsong blev nog förra fönsteröppnings uteblivna förvärv. Där satte nog BIF-ledningen spiken själva i kistan.
Så Lundström, var aktsam med uttalanden om vilka som är brynäsare och inte!!!
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
Jag hörde förresten att domaren (Sjöberg) i BIF-MIF sagt (till en bekant) att matchen var den sämsta han dömt och att lagen kommer att få det tufft i KS...

Prove him wrong guys!
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
claesw: Det kan jag förstå. Det var väl också en av dom sämsta elitseriematcher som spelats i Gavlerinken enligt flera. Men att avgöra två lags kapacitet på en match är inte riktigt rättvist.
Kommentera

Sv: Brynäs-FBK
claesw: Att Domarna inte såg matchen märktes ju redan under matchen *L*
Kommentera

« · 489380