Brynäs IF

713792 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2325596

Sv: Slutspelet 2022
Stefan R 63:
Brynäs säsong var fantastiskt fri från långvariga skador...
OM man till varje pris vill gardera sig för att INTE hamna i kvalspel med plötsliga skador som försvagar truppen så får man ju kosta på sig att bredda truppen med det man har råd med och som dessutom VILL SPELA FÖR BRYNÄS i ett utsatt läge till kanske ganska lågt gage...

Att tro som de flesta verkar tycka att Alce'n hade en uppsjö av alternativ men valde detta alternativ i sista stund... ja, det säger mer om hockeyfans än beskriver Alce'ns taktik!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelet 2022
SnowKing: Tror inte att han hade en uppsjö av alternativ men att sätta in en matchotränad W .o i full träning är väl i mina ögon en ännu större skaderisk! Det behövs ju inte så mycket hockeykunskap för att kunnat räknat ut det..eller hur?
Kommentera

Sv: Slutspelet 2022
SnowKing: Jag köper inte att Wandell hade kunna kommit in och gjort ett jobb om massa spelare hade blivit skadade. Tvärtom, en så matchotränad spelare kan ju INTE göra ett jobb "med kort varsel" utan att först spela sig i form i x antal matcher. Den tiden fanns inte och därför var det en värvning som var dömd att misslyckas redan på förhand.

Dessutom är det skyhög skaderisk om man kastar in en kille som inte spelat på så länge, och mycket riktigt blev han ju också skadad, väl?

Det är ju mycket mer troligt att nån från Västervik eller dylikt (säger Västervik eftersom dom alltid brukar sälja av spelare under pågående säsong) skulle kunna komma in och göra ett hyggligt jobb, den spelaren hade åtminstone varit uppe i matchtempo.

Det hade varit mycket mer förtroendeingivande om Alcén inte hade värvat alls istället för att ta in Wandell. Är övertygad om att Sundlöv inte hade värvat Wandell, tror inte Alcén kommer göra ett liknande misstag igen heller.
Kommentera