Brynäs IF

713795 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2325602

Sv: Slutspelet 2022
SnowKing: Jag köper inte att Wandell hade kunna kommit in och gjort ett jobb om massa spelare hade blivit skadade. Tvärtom, en så matchotränad spelare kan ju INTE göra ett jobb "med kort varsel" utan att först spela sig i form i x antal matcher. Den tiden fanns inte och därför var det en värvning som var dömd att misslyckas redan på förhand.

Dessutom är det skyhög skaderisk om man kastar in en kille som inte spelat på så länge, och mycket riktigt blev han ju också skadad, väl?

Det är ju mycket mer troligt att nån från Västervik eller dylikt (säger Västervik eftersom dom alltid brukar sälja av spelare under pågående säsong) skulle kunna komma in och göra ett hyggligt jobb, den spelaren hade åtminstone varit uppe i matchtempo.

Det hade varit mycket mer förtroendeingivande om Alcén inte hade värvat alls istället för att ta in Wandell. Är övertygad om att Sundlöv inte hade värvat Wandell, tror inte Alcén kommer göra ett liknande misstag igen heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelet 2022
Peja:
Med facit i hand är det solklart, vi behövde inte värva NÅGON ALLS...
Alce'n kunde inte kosta på sig den lyxen med tanke på vad som låg i vågskålarna...

Men, slutet gott allting gott... jag gillar bara inte alla tvärsäkra skitkastare som är så omedvetna om att ALLA MYNT har två sidor!
Kommentera

Sv: Slutspelet 2022
Peja: hÅLLER med!
Kommentera