Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!

« · 2092881 · » Till forumet


Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: Jo. Arslets spelfilosofi tycks år efter år handla om:
1) Se till att zebrorna gör sitt bästa för Arslet
2) Se till att arselspelarna gör sitt bästa för Arslet

Och så hitta på lite konstigheter.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
J-a aprunkarzebra Bodenbjörk!

Visst! Arslet hade sammantaget mer spel under delar av matchen men Luleå inte helt borta och ställningen var bara 1-0.

Men då kommer bodensarens hitte-på. Plockar ut Ilomäki eftersom han blir slagen på käften tre gånger på tio sekunder. Därefter en tvåa på Lill-Nisse när en spelare han står bakom vänder sig om och krockar med Lill-Nisse. Och så en tekare-utvisning på Luleå som gör samma som hitte-Joel gör konstant utan att tillrättavisas.

Och Vips! är det 3-0.

Tack så j-a mycket j-a aprunkarzebra!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det är alltid i Götet det händer konstiga saker
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Med 17 sekunder kvar 5 mot 3 bombar Arslet in 3-0.

Nu diskuterar zebrorna VILKEN av de tre utvisningarna som ska tas bort efter målet. Inte oväntat hjälper Arslets matchsekretariat till med bedömningen. Dags för en höjdhopparbedömning?

Zebrorna passar på att ringa upp lärlingen för att fråga vad som gäller. Så blir det när aprunkarbjörk kör hitte-på-utvisningar på Luleå hur mycket som helst.

Nu har vi alltså fortsatt 5 mot 4 för Arslet ytterligare knappt två minuter...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Helt sjukt beslut av Bodenbjörk som skämmer ut sig som zebra.

Arslet Johan Sundström och Ilomäki står och käftar varpå arslet TRE (!) gånger slår Ilomäki i ansiktet. Ilomäki gör ingenting alls, ja, om man då inte menar att han skallar arslet på näven.

och BÅDA åker ut två minuter!

Hur fan kunde du hitta på det, skitbjörk?

Och som lök på isen drar vår egen Jesper Sellgren in 2-0 på ett vinkelskott som går stolpe in.

Några minuter senare hoittar idiotbjörken TVÅ utvisningar på Lill-Nisse - den andra i samband med att ett Arsle vänder om snurrande och ÅKER PÅ LILL-NISSE!

Vad fan är detta?

Och vid teken därefter plockar de ut nästa Luleåspelare för fultek!

Två minuter 5 mot 3, sedan två minuter 5 mot 4. I läget 2-0....

Dags att åka hem nu?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nej, det blev inget mål även om Luleå tar fram några backskott.

Just nu blir det mer och mer Arslet och den större skillnaden tycks vara Arslets bättre spel i slottet såväl i egen zon - dit vi inte slä'pps in - som i vår zon, där de gång egter gång lyckats peta in puck till egna arslen framför The Wall, som dock stått och agerat bra hela tiden.

Lite obehagligt likt första perioden dvs Arslet tar över mer och mer och hur länge kan vi stå emot?

TILLÄGG: Inte länge. Distansslagskott centralt in bakom The Wall och Arslet leder med 1-0 efter ungefär halva matchen spelad.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Första fem min spelade och Luleå får PP nu.

Arslets PP kontrollerades av Luleås box och därefter rätt jämnt från båda lagen; Arslets fysiska spel inte lika effektivt, Luleå har inte krympt ihop utan står upp.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Upptäckte att det finns ytterligare en SeMer-sändning från matchen "Rinkside Cam".

Nytt för mig, men tydligen kör man det i år på lördagshuvudmatcherna. Kamera sitter lite lägre ned varpå det ska kunna motsvara lite hur det känns live på match när man sitter lågt på läktare. Det blir alltså en annan vinkel där det går snabbare och man känner av det fysiska spelet mer.

Ja, vi får se. Jag tycker ju att vinkeln högre upp är att föredra eftersom man får betydligt bättre överblick alla spelare och hela isen.

Men en jättemöjlighet är att vid Rinkside Cam saknas ljudet från kommentatorerna. Det vill säga just det vi frågat efter när Lars Aprunkare Lindberg "kommenterar". Hoppas alltså att han får kommentera en lördagshuvudmatch där vi spelar, så kan vi stänga av honom ordentligt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Första perioden spelad och ställningen 0-0.

Drygt första halvan av perioden är Luleå bättre, har skotten med 4-10. Det är full fart från båda lagen och Frölunda spelar närmast man-mot-man, pressar våra spelare mot sarg när vi har puck såväl i försvarszon som i anfallszon. Vid några tillfällen lurade Klasen snyggt bort motspelare och det gav chans och lägen; bra med en magisk spelare som Klasen när Arslet kör sådant man-mot-man.Men Luleå är snabbare, starkare och passningssäkrare och äger matchen under perioden längre. Men det blev ofta bara skott från distans dvs förutsatt skymningar samt hugga på returen och vid något tillfälle drog Ilomäki vakten och var nära lyfta in mål. Luleå hade också ett PP, där man inledningsvis lyckades rätt dåligt, men mot slutet fick ett väldigt tryck med sflera skott från nära håll, dock utan att lyckas.

Så långt kändes det bra. Men sedan förändrades matchbilden. Arslet ökade det fysiska spelet, började vinna i stället för att förlora vid sarg och tog successivt över och tog över rejält. Åstadkom ett väldigt tryck och hade matchen i vår zon mest hela tiden - vi kunde i ta av dem upp, inte få stopp på deras anfall och de tog fram chans efter chans ofta nere på halvdistans och dessutom flera möjligheter på lösa puckar framför mål. Fick ett eller var det två skott i ribba dessutom men i vilket fall mycket stabilt vaktande av The Wall och därför har vi nu 0-0 även om Arslet vann skotten 12-2 senare delen av perioden.

Perioden slutar med Luleå i box och det fortsätter inledningen 1.53 av andra perioden.

Ojoj. Ingen allstarmatch detta utan full fart och kamp från båda håll där det jobbigaste för oss är att Arslet tar i maximalt fysiskt över hela banan nu.

Det känns som att det här blir svårt för oss att stå emot, om Arslet orkar fortsätta på det här sättet.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DamPungens köpestjärna Jennifer Wakefield testar att kasta sig på isen för att filma till sig en utvisning men domaren köper det inte.

DamPungen tar vakt igen och då lyfter Cava in vinnande 2-4 i tom bur med 16 sekunder kvar av match!

Luleå mycket tydligt värda att vinna matchen och även om det blev lite spännande på slutet vinner vi. Härlig insats av våra stålkvinnor!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ajajaj, med 1,5 minut kvar lyckas DamPungen - med tagen vakt och 6 mot 5 - sätta 2-3.

Och nu blir det hyperintressant!

Stå emot Luleå!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå blev INTE rädda och gick ned utan fortsatte att trycka på och med fem minuter kvar tvingas DamPungen ta 2 utvisningar.

Och i 5 mot 3 pangar Emma Nordin in 1-3! Härligt!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nej, det blev faktiskt inte mål för Luleå, trots att vi fick lira PP hela fyra minuter PP då Dampungenspelaren skällde ut domaren och fick två extra minuter.

Mycket fint PP av Luleå ändå, men fick inte till tillräckligt bra skott på de flera chanserna.

DamPungen tar sedan omedelbart en ny utvisning. Nu då?

TILLÄGG: Nej, inte nu heller. Fortfarande "bara" 0-2, halva perioden återstår och även om Luleå är fortsatt det bättre laget finns ju risken att DamPungen får upp farten och att trycket mot Tindra Holm - som har vår spade i dag - ökar...

Shit! Där kom det 1-2 för DamPungen. Nu blir det spännande....
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Under tiden har vi förmånen att kunna följa Luleå Hockeys stenhårda damer borta mot DamPungen. Våra båda lag ligger 2-3 i SDHL på samma antal poäng, låt vara med en match mer spelad för DamPungen. Luleå och DamPungen är lag med starka försvar och släpper in minst antal mål i serien, så det talar för målsnålt (jämförelsevis silar DamPölsan klart mer, men detta i kombination med att de öser in mål framåt och genom det leder SDHL.

Vi har precis börjat tredje perioden och Luleå leder med 0-2, efter skotten 19-29. Luleå HAR haft spelet och det är Hirikoskis match - hon har varit underbar. Målat i PP, passat till mål i PP och dessutom haft skott i stolpen.

Nu får Luleå PP igen - har satt mål i 2/3 PP hittills i matchen. Upplagt för 0-3, kanske? In med världens bästa back - Jennie Hirikoski!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleås lag mot HK Arslet: Petter Wolf och Eddie fortsatt borta och utespelarna formeras som i senaste matcherna.

Men nu får The Wall Wallstedt ta spaden igen! Våra tuffaste matcher under inledningen av serien är ju/har ju varit först borta mot Öret, som var sammantaget bättre än Luleå, men en storspelande The Wall stal matchen för oss!

Och sedan nu borta mot HK Arslet - och The Wall får den tuffa uppgiften nu också! Och den tredje av de svåraste motståndarna möter vi i B-2-B torsdag-lördag; Röglet.

Ja, det blir spännande som fan. Inga torn byggs till himlen och även om det går perfekt kommer förluster och idag är det många som menar att Arslet visat en mycket hög högstanivå inledningsvis och nu kommer att vinna.

Det här blir en riktigt stor utmaning för The Wall och för Luleå.

Nedsläpp om hundra minuter! Temperaturen börjar stiga...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dags att kolla upp tabellen som den ser ut efter gårdagens matcher. Luleå toppar tre pinnar eller mer framför alla lag som spelat 9 matcher. HK Arslet, som spelat 10 matcher ligger 2 pinnar bakom oss och i morgon är vi nere i Guttlabörrrgh för att möta arslena.

Luleå har ju än så länge sex vunna och tre oavgjorda matcher över tre perioder; därutöver har vi vunnit 1/3 bonuspinnar vi spelat om. Vi är det enda lag som ännu inte förlorat, alltså.

Man hade väl inte väntat sig att vi redan vid inledningen av serien skulle gå så bra men ju längre tid Bulan får med laget, desto högre blir lägstanivån. De matcher vi hittills spelat har vi 2 eller 3 perioder varit det bättre laget, vanligen det KLART bättre laget, och det har räckt för att vi ska vinna matcherna eller i enstaka fall få oavgjort efter tre perioder. Bra lag har flyt och det hade vi i matchen mot Gangsteröret som efter spelet att döma borde ha slagit oss, men The Wall Wallstedts remarkabla genombrott med spaden innebar att han stal matchen för Luleå.

HK Arslet har ju höghyllats av de självutnämnda experterna i media och tänk om vi då lyckas hålla vår högsta nivå i hela tre perioder? Vi hoppas!

Nedsläpp om mindre än ett dygn!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Strålande besked!

Det där indiangänget i vilda västern offentliggör nu följande, angående deras byte av symbol:

”Alla förslag är välkomna och kommer att ingå i urvalsprocessen, det kan Frölunda HC lova. Om det sedan blir ett av de inskickade förslagen eller något annat som blir föreningens nya symbol det får framtiden utvisa”, skriver klubben i ett pressmeddelande. Förslagslådan är öppen från i dag och till och med onsdag 4 november."

Så morgonen när Trump får sparken stänger Frölunda förslagslådan och man undrar om det ligger något i den synkroniseringen?!

Men i vilket fall: strålande att de nu kommer ur indiangarderoben och härligt att alla inbjuds komma med förslag. Jag utgår från att man självfallet kommer att inse att man också måste byta namn och de betar ju av namn från lokala sparkbollsklubbar. Så nu är det dags att de hänger på BK Häcken, men det namnet ger ju lätt obehagliga associationer och för att undvika sammanblandning är det enklast att välja en synonym. Vilket förstås innebär att de nu kommer fram till att de ska heta Hockeyklubben Arslet. Och naturligtvis är det bäst att symbolen just symboliserar klubbnamnet, HK Arslet.

Jag kommer förstås att skicka in nedanstående förslag, lämpligt nog med en bild illustrerande hur Arslets nuvarande och överbetalde kapare arbetar med att förbereda sin sorti från klubben; han har redan lyckats få in skallen och så småningom får han in hela kroppen också och då är det ajöss!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
eltifoso: Tack! Och grattis själv - att krossa Öret med 7-3 imponerar rejält!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Grsttis till segern! Man blir ju alltid glad när leksand förlorar😊
Kanske därför jag varit så glad sista åren
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Jo, men tack och lov räckte det. Trottoaren fick slumpvist in 4-2, tog sedan vakt igen och då satte Linus 5-2 vilket vi vann med. Skönt!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Med hela 4.16 kvar av tredje perioden tar Trottoaren vakten för att chansa med 6 mot 5, men en halv minut senare lyfter Ilomäki in 4-1.

Tack för det:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ser ut som att vi växlat ner en nivå från mitten av andra.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Warulfven kör över Gangstern - 6-3 nu.

I live tabell leder Luleå med 3 poäng framför lag med lika många matcher spelade. Arslet bara 1p efter, men har å andra sidan spelat en match mer än vi.

3p ledning efter 9 matcher, skulle betyda knappt 20p efter hela serien, men ska Luleå kunna dra iväg redan nu?

Nja, vi får se. Trottoaren har PP just nu och kan ju vid mål nå 3-2 och isf kan det gå hur som helst.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
1.19 kvar av andra och Trottoarerna kämpar omkull Tyrre framför mål varpå vi får PP igen.

Luleå var ju länge helt överlägsna under andra perioden, men slog sedan av på takten, vatpå Trottoaren kom igång och perioden slutar faktiskt 1-1 eftersom också PP rinner ut.

Då väntar vi på tredje. Trottoaren har tagit spaden av Brage och har nu Juvonen i mål.

Tycker väl inte att vi ska släppa några pinnar den här matchen men vi har slöat efter mitten av perioden och behöver skärpa oss i tredje, annars vet man inte hur det kan sluta.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nu rabblar aprunkargalningen alla likheter mellan Pistol Pete Cehlaric och idag frånvarande Hrivic: Födda samma stad, spelat i samma pojkhockeylag och sådant. Utan att ha koll på att det var helt andra år och de lär aldrig ha träffats ens.

Men det spelar ingen roll i detta nu, det kan fungera perfekt mellan de två ändå. Men inte idag, eftersom Hrivic är borta.

Nu får Trottoarkenten PP 2+2 minuter och efter sekunder sätter de 1-3.

Jag känner mig inte orolig. Luleå har ligans mest effektiva box. Trottoaten får fan inte in en balja till.

Men aprunkarlindberg går upp i falsett och får byta kalsonger...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Jo. Ungefär som man kände mot Malmoe, klasskillnad.

Svårt att veta hur mycket bättre Trottoaren hade varit med ruggiga förstalinan intakt idag, men överlag känns som att Luleå kan göra lite som man vill och risken just nu snarast att vi börjar leka och lattja eftersom vi känner oss så mycket bättre.

PP för Luleå igen, och vi sätter vårt tredje skott i stolpen, i ledningen 3-0. Känns ju rejält tryggt...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02:

Leksand är totalt utspelade i andra.
Kommentera


Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ja! 3-0 för Luleå!

Luleå passar på att imponera i PP mot Trottoarkantens svaga box. Snabba, precisa pass mellan Erik-Lil-Nisse och Klasen. Klasen lägger sitt andra skott i stolpen, i nästa situation krosspass hårt till Erik som pangar in 3-0.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vi är helt enkelt bättre än LIF! ☝️

Känns som att vi har två växlar till
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
4.21 minuter spelade av andra i ställningen 2-0, och en trottoar utvisas för en jättebillig "slashing".

Illa, kan vi inte få se hockey?

PP för Luleå hur som helst.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Då kör vi andra perioden.

En lustig krumelur att Luleås och Trottoarens vakter är gamla kompisar, eftersom de säsongen 2009-2010 delade på vaktsysslan - då ledda av förstetränare Tommy "3.05 promille" Salo - i då Allsvenska Oskars; dvs Berguven tog spade i dubbelt så många matcher som Brage och hade c:a 4% högre räddningsprocent.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
mattias - 74: "mådde tydligen dåligt efter flygresan" innebär kanske att han covidifierats? Eller så har han erbjudande från annan klubb och fått tips från herr RIitola avseende "Hur myglar man sig från ingångna avtal" - jag blir så yrslig på flyget, buhu?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
KB65: Ja, verkligen. Under silly kändes det ju liiite jobbigt att vi redan hade signat honom och inte hade möjlighet ta in den andre övikspojken jesper sellgren igen, men Berglund har verkligen imponerat i favoritplatsen med Erik Gustafsson:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Mycket riktigt, Luleå lirar ett "så där" PP, men Trottoarens box är fegt, krympande och i ett läge med lös puck och massor av spelare framför målet väljer inte sniper-Brännströn - som de flesta andra spelare skulle ha gjort - att panga på den puck han ser, utan drar den till öppet läge innan han drar in pucken till 1-0!

Härlig kille, Brännis, i stil med pojkarna Wolf och med många Kirunaimporter under Luleås tidiga år.

Och för att bara njuta vidare drar den härliga MooDoo-utbildade Viktor Berglund in 2-0 från distans! Vilket härligt skott den pojken har!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kul att det går så bra för Berglund!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
OK, PP för Luleå nu. Trottoarkantens IF har beskedliga 72% boxeffektivitet.

En av de få som släppts in som publik är Rönken, hjälten, som dock är liiiite väl intresserad av det andra könet.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hrivik mådde tydligen dåligt efter flygresan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Costanza: Bra fråga. Jag håller på att reda ut saken. Har redan noterat att de flesta lagen lirar 6-7 hemmamatcher innan höjningen till 300 sker 1 november. Men Trottoarkanten och Oskars kör 8 matcher, medan Pölsan och Röglet har bara 5 matcher. Vilket innebär att man förutsätter att Tjommen går ut med internationellt pressmeddelande att stackars trottoarkanten måste kompenseras ekonomiskt...

Men spontant tänker jag - då duktiga Amanda Lind har bra utbildning eftersom hon stod på Delfinens H-läktare varje hemmamatch för Luleå hon var tonåring meddelade att vi börjar så här men fungerar det, kan vi se ökningar framöver - att vi kan se framför oss att dagens 300 som innebär i snitt 4% åskådare, kommer att ha chans att utvidgas till rimliga 17% per arena så småningom. Förutsatt att klubbarna inte slarvar nu.

Apan är ju ett undantag förstås. De behöver ju inga 300 åskådare för att lokalt bedömas fullsatta, eftersom de tomma stolarna fyller resten av aparenan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Ingen Hrivik idag för oss.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH NEJ!

Vi får Lars "dojovånttospikinglisch, rajtola" Lindberg, som så kallad "kommentator" till matchen.

Var är filterfunktionen, den som vi behöver för att behålla ljud från isen, båset och de få åskådarna - men silar bort aprunkarlindbergs förorening?

Våra hörlurar är ju ofta försedda med en sådan funktion som neutraliserar kontinuerligt oljud och som borde kunna användas. Kanske jag testar mina sådana hörlurar? Den borde ju kunna eliminera malandet hela tiden, även om det tyvärr lär släppa igenom orgasmvrålen, när lindberg förorenar kalsongerna när/om Luleå släpper in mål?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vad säger Sven då om läget vad gäller tomma stolar förutom de nya 300? Hur länge överlever Lulää? Jag gissar att MooDoo fixar näsan över vattenytan till februari...

Goalies
30. Rautio, David
1. Wallstedt, Jesper

1st Line
9. Berglund, Victor
29. Gustafsson, Erik

52. Fabricius, Karl
20. Connolly, Jack
51. Hållander, Filip

2nd Line
27. Lundkvist, Nils
50. Sondell, Daniel

16. Olausson, Niklas
21. Tyrväinen, Juhani
86. Klasen, Linus

3rd Line
2. Styrman, Fredrik
32. Engsund, Oscar

10. Emanuelsson, Einar
75. Ilomäki, Arttu
17. Brännström, Isac

4th Line
25. Thyni Johansson, Albin

8. Gunler, Noel
14. Berglund, Jonas
15. Mattsson, Carl

Extra Players
26. Muzik, Radek (LW)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå har släppt laget som blir samma som sist. Dvs Berguven behåller spaden, samt att Petter Wolf och Eddie Larsson är fortfarande borta.

Luleå är ju det lag som byter in sist matchen igenom, vilket innebär att vi kan matcha Pistol Petes farliga lina på bästa sätt.

Blir intressant att se vilka Bulan väljer för det uppdraget. Hade Fabbe gått i brunkarfjärde linan skulle det nog blivit den? Men nu kör ju Fabbe i ettan med Connolly och Hållander. Ja, detgersig. Det med.

Hmm, nu ser jag att Trottoarkanten saknar Marek Hrivic i Pistol Petes lina. Ja, det är väl en fördel för oss. Kanske han covid-infekterades i matchen mot DIF senast?

Som zebror får vi herrar Öhlund och Holm... jahaja. Undrar om Öhlund börjar lugna sig snart eller får vi - som vanligt - testa box stor del av match?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
mattias - 74: Tack och detsamma till dig! Ska bli kul se Pistol Pete "hemma" i Luleå igen och mycket trevligt att det gått så bra för honom - det tror jag hela Luleå tycker, han var uppskattad alla år hos oss.

Samtidigt tänker jag att er styrka är framför allt denna första uppställning och kan vårt försvar lyckas hålla kontroll på dem - samt undvika att ta onödiga slashingutvisningar etc för att släppa till PP. Lyckas det borde vi ha möjligheter genom bredare starkt lag kanske.

Men det finns ju risk för att vårt försvar ännu inte kommit upp i den nivå som behövs för att ta sig an en sådan giftig lina.

Luleås matchplan är naturligtvis att se till att spelet befinner sig i er zon; dvs att vi äger puck och att vi kan försvara den nere hos er, samtidigt som att när/om ni tar över pucken ska vi kunna trycka på så högt och starkt att ni helst inte ens får ut den utan hellre ger tillbaka den; alternativt, när ni lyckas behålla puck få svårt att snabbt vända utan att våra gubbar är tillbaka för att kontrollera Pistol Pete och andra hgenom mittzon och vid blå.
Degersig.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Lycka till ikväll, hoppas på en bra match.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
300 sittande åskådare blir det från och med 1 november, enligt regeringens PK just nu.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
KulaShaker: Jag tog lite i förskott, måste ha glömt jINXETs fruktansvärda makt och så gick det som det gick.

Grattis till fortsatt serieledning för DamPölsan. Känns fint att ha något att jaga!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ja, det är besynnerligt. Jag misstänker att någon förlagt sekt-katekesen - den som stipulerar att highsticking och möller, som mest överbetalda, ska ha alla puckar. I dagens Apa verkar alla ha rätten att måla, hur ska det här gå?

Men gärna final och den här gången vinner vi med 4-0 i matcher, topp?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag trodde tabellen såg ut så här

1 Brynäs IF 10 9 0 1 27 27
2 Luleå HF 10 8 1 1 20 25


Sorry my bad,
läste lite slarvigt vad du skrivit!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: helt ärligt är jag lite chockad och väldigt lycklig över våran start! Mycket bättre än förväntat fan tänk om vi kunde få en final med Skellefteå och Luleå till våren! De hade vart nåt 👍
Kommentera

« · 2092881 · »