Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

matchrapport

123775 · » Till forumet


Sv: matchrapport
Portello: På SAS-läktaren. Alltså i "tårtbiten" snett nedanför VIP-logerna.
Kommentera

Sv: matchrapport
Lulekickan: Ser minst sagt kört ut för PHC mot Saik, jaja bara att bryta ihop för dom och komma igen nästa match
Kommentera

Sv: matchrapport
Lulekickan: Joo jag håller med om att det var lite dålig stämning igår, vi får hoppas på bättring nästa match.
Var har du din sittplats?
Kommentera

Sv: matchrapport
SAIK-PHC 5-0 efter två perioder. Utgången i den matchen känns inte särskilt oviss... Tiiimet-gröningarna 0-2 kan dock fortfarande svänga, även om det lutar mot gröningseger.
Kommentera

Sv: matchrapport
Portello: Jag tror hon har något annat inplanerat på tisdag, fast hon kanske följer med och kollar matchen mot Frölunda den 5/10. Tror att JoWe har tänkt följa med då också.

Förresten hörde man knappt klacken där jag satt, vilket var lite trist. Det kändes nästan som att vi satt i en helt annan hall än er.
Kommentera

Sv: matchrapport
Lulekickan: Det låter ju bra det att hon redan börjat tala om nästa match, du får väl ta med henne på tisdag mot LHC.
Kommentera

Sv: matchrapport
Portello: En av dem var redan en inbiten hockeysupporter - han som själv har spelat hockey och har en kusin som spelar i PHC - men han har bott i Umeå och Fjollträsk i ett antal år och har nyligen flyttat upp igen så han har inte sett så många matcher i Delfinen de senaste åren. Den andra killen har jag egentligen inget större hopp om att omvända till hockeytok, han föredrar nog sån däringa "finkultur". Anna - som hade lånat såväl en matchtröja som en halsduk av mig igår - finns det dock gott hopp om, hon pratar redan om nästa match.
Kommentera

Sv: matchrapport
Lulekickan: Har dom som följde med dig blivit inbitna hockeysupportrar nu?
Kommentera

Sv: matchrapport
Paddan: Nix, den har inte förlorat sin magi, den var ju där även om det inte var jag som hade den på mig. Likaså var turhatten där; ja den som är så gräslig att jag aldrig själv haft den på mig, däremot har jag haft med mig den i väskan någon match efter att jag upptäckt att den var just en turhatt. Jag lyckades faktiskt lura den mest konservative i sällskapet *kors i taket* att ha hatten på sig igår. Jag såg dock att han fuskade och tog av sig den under matchen, trots att han sagt till Anna att han skulle ha på sig den för att göra mig glad : )
Kommentera

Sv: matchrapport
Lulekickan: En fråga: Om du nu inte hade Kauppila-tröjan på dig igår på matchen och Lule vann, innebär det då att tröjan har förlorat sin magi, eller har du gjort ett undantag för just den?

Gick ju inte alltför bra för Modo än fast jag satt hemma med allt mitt superskrockmaterial, men där kanske man kan skylla på hockeyfebern. Utan den hade det nog gått vägen ;)
Kommentera

Sv: matchrapport
Lulekickan: Ja, se där vad vissa tar sig tid med. Men det är klart, vi är ju vana att få ordentligt med skäll från olika håll. Vore intressant att se ifall ni Lulingar reser ragg och blotta tänderna när ni får syn på en Modospelare!
Kommentera

Sv: matchrapport
Albert Hall: Ja, krocken med matchen mot Leksand är ju ytterligare ett skäl till att välja söndagens matcher. Tror inte jag skulle ha ro att sitta och kolla a-junmatch samtidigt som A-laget spelaroch inte veta hur det går.

B-junmatchen blir garanterat målrik, åtminstone borde den bli det. Viktor gör minst 3 mål, Harju minst 2.

På tal om juniorer kom jag på en sak som Viktors faster berättade för någon dag sedan. En av junistränarna har uppfostrar sin hund på ett alldeles föredömligt sätt. Han har nämligen lärt den att den skall skälla när någon säger Modo : )
Kommentera

Sv: matchrapport
Lulekickan: Isåfall blir det nog söndag, lördaxmatchen krockar ju med A-lagsmatchen. B-jun fighten låter ju som om det kunde bli mycket mål......
Kommentera

Sv: matchrapport
Albert Hall: Om du har någon tid över under helgen så tycker jag absolut att du skall passa på att se lite junishockey. Den här helgen finns det inte mindre än 3 junismatcher att välja på.

På lördag kl 14.00 spelar a-jun mot HV, på söndag kl 13.00 möter de MIF och samma dag kl 16.00 har b-jun seriepremiär mot Överkalix. Samtliga matcher spelas i Coop Arena.

Själv tänker jag nog välja att tillbringa söndagen i Delfi... Coop Arena eftersom b-jun har match drygt en halvtimme efter att a-juns match lär vara klar.
Kommentera

Sv: matchrapport
nek97raj: Jag kritsiserade inte Mif på något sätt. Jag tyckte bara att matchrapporten var lite enögd. Helt ok för mig, men då ska jag också få kritisera den.
Trevlig helg på dig själv!
Kommentera

Sv: matchrapport
gud: Bra att du berättar var gränsen går så kanske vi lär oss.
Mycket bättre än att bara censurera utan kommentar.

Ni chockade hockeysverige. Grattis!
Men jag börjar undra om FBK är så bra som alla påstått? Kanske lite mätta? Sämre målis?
Nåja, det är 144 poäng kvar att lira om..... Inga slutsatser än på ett tag.
Kommentera

Sv: matchrapport
Albert Hall: alla lag kan göra en plattmatch.
I övrigt tillönskas ni alla en god helg.
Kommentera

Sv: matchrapport
Paddan:
Tack.. dessa 3 poäng igår var en kraftig bonus..
jag tror att det inte kommer vara många lag som
tar poäng i Karlstad... packat i Ladan i nästa match...
japp..det är ett sill läge för den matchen..;0)
Kommentera

Sv: matchrapport
gud: Får väl passa på att gratulera till en oerhört fin start på elitseriesäsongen. Torde bli än mer packat i ishallen nästa hemmamatch antar jag.
Kommentera

Sv: matchrapport
killar o tjejer...
de senare inläggen som kommit in..
är lite mer i privat karaktär..för att
ni ska slippa att de blir plockade så
kan ni använda era privata gästböcker
eller kanske messa varandra...
Kommentera

Sv: matchrapport
Albert Hall: Jomenvisst, eller som tjära kanske man skulle säga ;)
Kommentera

Sv: matchrapport
Bluesman: Om Paddan rekommenderar öl så lär det bli sånt som har nästan samma färg som kaffe. :)
Kommentera

Sv: matchrapport
Paddan: Vad kan du rekomendera för öl då? Ska på bolaget efter jobbet och det vore kul att testa nåt nytt :-)
Kommentera

Sv: matchrapport
Albert Hall: Ja, just det ja. Det var så det hette ;)
Nåväl jag får väl slinka in på Bolaget här om hörnet på vägen hem och försöka bilda mig en egen uppfattning om det färgade vattnet.
Kommentera

Sv: matchrapport
Paddan: Staropramen. :-)
Du ångrar dig inte, men det är ju inte så mörkt förståss.

Lite kul var det han räknar upp några chanser som Miffarna hade. Nämner inte med ett ord vilka jättechanser som lule hade i mängd.
Men ändå var Hadelöv så otroligt jättebra enligt Magnus!
Hur kan det komma sig? Var det möjligen Hadelöv som räddade miffarnas chanser? :-)
Kommentera

Sv: matchrapport
Staropramen...det är gott det :-)
Kommentera

Sv: matchrapport
Albert Hall: Nu när man fått "lönen" så får man väl ta och prova det där tjeckiska blasket vad det nu hette. Stårpåpråmen?

Hmm, knepigt att en MIF-supporter skrev något sånt :) Nåväl, det kanske är lättare att bre på lite än att se sanningen i vitögat, tror jag.
Kommentera

Sv: matchrapport
nek97raj: Det var ju för väl att han la till att Luleå vann rättvist på slutet. Annars så låter det ju nästan som att Mif var överlägsna på det mesta. :-)
Vi som var på matchen vet hur det såg ut.
Närmare 6-1 än oavgjort.
Kommentera

Sv: matchrapport
nek97raj: jag måste erkänna att matchrapporten ej är min egen, utan att jag kopierat Magnus'.
Knivskarp analys.
Kommentera

matchrapport
Efter att ha varit på plats i Luleå kan jag konstatera följande:

Luleå verkar inte vara så dåliga som de ser ut på pappret.

Magnus Nilsson spelade som han gjorde i Mif men lyckades faktiskt göra mål ändå. Skulle ändå tror att han i slutändan kommer kosta mer än han smakar även för Luleå. Han är som Hannula fast utan något som helst spelsinne.

Hade Suursoo haft klubban i isen framför mål hade han noterats för säsongens första mål och hade Öhman tagit det lite lugnare hade han med största sannolikhet blivit tvåmålsskytt.

Hadelöv var, ja, omänskligt bra!

Nielsen och Valdix spelade lite i tredje, med Wahlberg om jag inte såg fel, och var heta men lite orutinerade.

Malmös passningsspel var, ja, omänskligt dåligt. Att Luleå vann skotten med 41-20 kan även tillskrivas Miffarnas heta önskan att passa en miljard gånger och göra vackra mål. Åtminstone 10 givna skottlägen passades bort till inget alls.

Liimatainen är så omänskligt överlägsen alla övriga backar som var på isen under kvällen. Han är i en egen division och det skottet, det skottet ska han använda ofta och lika hårt som igår. Petri är, lugn, stabil, jävulusiskt snabb på rören och åkte ifrån och runt alla han ville. Fler sådana backar i Malmö tack!

Peter Andersson slog en Luleåspelare i kappåkning om pucken(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Om det beror på att Luleåspelaren varit på isen i en halvtimme eller om Luleå faktiskt har en spelare i laget som i verkligheten åker långsammare än Andersson låter jag vara osagt. I övrigt är Anderssom en extremt stabil back men långsam, även i tanken ibland tyvärr. Men han drog bort några Luleå spelare så det sjöng om det vid något tillfälle och då kunde man ana den där filuren från 92 igen.

MIF:s spelsysten är extremt smart med tanke på materialet och kommer mest troligt fungera mycket bra med tiden. Men en sak måste Bäckman & Johansson berätta för spelarna; att skjuta är ALDRIG fel men att passa blir OFTA fel.

Luleå vann rättvist, men hade Mif gjort 2-0 (vilket det fanns några riktigt heta bud på) i första hade Mif utan tvekan vunnit matchen. Luleå var klart störda av att ligga under och Hannulas utvisning och pp målet väckte dem till liv igen.

Jag har ärligt aldrig varit i en hall med så mycket folk och så lite tryck. Stod långa stunder och njöt av fläktarnas sus under matchen. Skandalöst dåligt av Luleåfansen att inte ens försöka stötta sitt lag mer än när de gjorde mål. Men, det är ju norrbotten...varför låta något om man kan vara tyst! ;)
Kommentera

123775 · »