Scharnhorst

10 inlägg · 191 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2015-11-14
Per HApps: Att situationen onekligen är av prekär art. Att bli fastcementerade i botten och distanserade av ovanstående lag vore ett skrämmande scenario.
Kommentera

Timrå IK > Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2015-11-14
Kongo: En total systemåterställning där föreningen byggs upp från noll ur alla perspektiv, i synnerhet ur ekonomiskt sådant, och naturligtvis även ur mentalt avseende.

Bragd-Birger: Ta och sluta själv. Du har noll insikt i mitt alias, utan far endast med blint raljerande som till synes verkar vara format i din fabricerade sagovärld.
Kommentera

Timrå IK > Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2015-11-14
Kongo: Blåst? Tja, hellre det än att framstå som fullkomligt hjärndöd som du bevisligen verkar vara :)

Jag förordar en fullständigt systemåterställning som således yttrar sig i en nystart i ny regi i en lägre division. Björklöven, Vita Hästen, AIK och Västerås genomgick en sådan resa och återhämtade sig med bravur.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2015-11-12
dr dängroth: Naturligtvis existerar det andra lösningar, som att kapitulera. Begreppet ansvar innefattar även att kunna svälja stoltheten och tjurskalligheten istället för att försöka upprätthålla något som bevisligen inte fungerar.

Men onekligen har vi olika åsikter i frågan om föreningen vara eller ickevara och längre i den debatten kommer vi sannolikt inte :)
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2015-11-12
250kg k?rlek: Hela föreningen i sitt nuvarande tillstånd kan i det närmaste betraktas som ett depraverat lik med sporadiska dödsryckningar. Ur mentalt perspektiv skulle det kännas avsevärt angenämare och mer fridfullt med en nystart än att som i den befintliga situationen tvingas se föreningen balansera på helvetes avgrund med den barskrapade spargrisen på näsan och utopiskt ställa förhoppningarna till att ett utslagsgivande mirakel ska inträffa.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2015-11-12
250kg k?rlek: Eller så biter man i det sura äpplet och låter avliva föreningen, det vill säga försätter den i konkurs och startar upp i ny regi i en lägre division.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Sundsvall Hockey 2015-10-10
Uppriktigt sagt, efter detta kan hela jävla laget med ledare, styrelse, optimister och särskilt föregående regim till ledare fara åt helvete. Så, nu fick jag ur mig känslorna efter kvällens debacle. Att ha tålamod och bita ihop håller inte, här krävs distinkta återgäldar.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - IF Björklöven 2015-09-13
fermo: Målskyttet, eller snarare avsaknaden är onekligen ett trångmål som har präglat Timrå genom ett antal säsonger nu, trots att man på det spelmässiga planet stundtals har levererat respektinjagande hockey som förtjänar ett bättre öde. 
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Almtuna IS - Timrå IK 2014-10-11

hubbenorlen: Nidramsor (till en viss grad) piskar upp stämningen, och skapar en eldig atmosfär, i synnerhet vid derbytillställningar och matcher av likvärdig kaliber. Psykningar och gliringar av finurlig och humoristisk art riktade mot motståndare och dess supporterskara anser jag höra till. Avsaknaden av detta kombinerat med den fåniga "gulligull-mentaliteten" är två faktorer som bidrar till att jag inte värderar klacken särskilt högt. Det löjligt magra utbudet av ramsor ska vi inte ens belysa överhuvudtaget. 

+6
Kommentera

Timrå IK > Sv: Almtuna IS - Timrå IK 2014-10-11
Horunge och dylika uttryck är väl förvisso i överkant, men utöver detta är det enligt min åsikt sannerligen uppfriskande med lite hat och politiskt inkorrekta ramsor på läktaren mellan varven. De äldre gardets "aldrig hata, bara älska-mentalitet" ger jag däremot inte mycket för. 
+4
Kommentera

·