1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Senaste nytt!

820393 · » Till forumet


Sv: Senaste nytt!
Dream Team: Det är en komplott o sabotage!!
Ring säkerhetstjänsten!
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Hahl Bundy: Apgris! Saxat fån sr.se, angående webradion:

"Vi har tekniska problem i Timrå och tyvärr blir det ingen sändning idag."
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
mikenomad: Jo, men jag är så frusen har suttit ute o pimplat sen i morse.
Måste bända loss mig från stället har ingen känsel el. nåt :/

Hoppas det räcker :)
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Hahl Bundy: Bygg en igloo, kryp in med sovsäcken och knoppa in. Kom ut när matchen är över...

Det brukar gå bra då! ;-)
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Baker: Nilsson-skadan luktar mystik.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Har med intresse noterat div. åsikter om Timrås nye tränare.
Wikegård ansåg springsteen vara klar till 90%, med fasa börjar några sätta emot, med all rätta.
Det finns mycket att säga om Wikegård, han engagerar o jag gillar honom som bisittare o hockeyexpert, men som tränare för TIK?? NNjjjaeee, Nej!

O det har andra skäl än det som några säger att han inte har fixat nåt resultatmässigt, för handen på Hjärtat, hade Kenta det när han kom hit??
Har Challe o Nygårds nåt att visa upp på CV:n som tränare?? Challe är ju inte ens huvudtränare, men vill bli.

Så att säga o utesluta Wikegård pga att han har mindre bra resultat som tränare, köper jag inte. Men däremot andra saker som man kan ha emot honom som tränare.

Det får bli den det blir, Ledningen I Timrå vet nog VAD man vill ha o kommer att ordna det så att det blir kanonbra!

F.ö blir det dyngstryk nu hemma 0-7!!
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Det vi behöver är lite tyngd och spelare som pallar för en tackling...

Kommer verkligen Timo P, Riku H och Kimmo L tillbaks iår?
Hur länge håller Kalle K och Robban?
Vad har hänt med Magnus N?

Borde man inte titta på kortsiktiga lösningar i detta läge?
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Strindlund: Jag älskar ironi och jag fick precis det svar jag ville ha, synd bara att det inte blev fler. Man kanske är genomskådad.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
fighter: Men det är ju vad målvakterna är till för.....mot FBK i tisdags var det ju dom två första målen, mål han SKA ta. 2-0 i present från Backis till FBK...tack för kaffet. Så tacka f-n för att Wikegård sågade Backis.

Men jag hoppas han är en slutspels målis, det är en jävla skillnad än lunken i serien, tänk DIF-keepern för några är sen (Björling eller nåt?) helt suverän i serien, tokfloppade två i rad i slutspelet....kvarten och ut.

Skit att kung-kapanen är på g till HV...där har vi vinnarskalle, hade behövts i TIK för att ha lite blåslampa på Backis, Asplund är ju inte mycket till konkurent.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
fighter: Jag tror den hör Sjöbba var ironisk.. Men, vad vet jag?
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
-Gurra-:
En kurs i rättstavning vore kanske på sin plats för honom. :)
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
fighter:

Och serieledarna förstäreker med en AHL finne....
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
mikenomad: Detta har inget med inlägget att göra.Men ändå så står på aftonbladet nu timråik har endast 4man på skadelistan.Då ska dom väl kunna spela på 4kedjor och därmed få ett starkare lag.Tror på vinst med 3-1 skulle smaka med 3pinnar idag.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Dream Team: Ja helt rätt- Det är nog en hel del spelare just nu i es.som går på sprutor.Det kommer nog att märkas i slutspelet.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
73Sjöbba: Virus??? är du inte riktigt klok! Efter alla hans kommentarer i tv NEJ NEJ NEJ.Det är därför man har virusskydd för att slippa sånt...
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
htikare: Jo, det är handleden som fortsätter spöka för Zäta. Managern Ken Holland säger följande i AB:

"– Zetterberg känner att han behöver vila sin handled, säger Holland till Detroit News.
– Han vill ta tillfället i akt och vila nu i stället för att fortsätta slita på den, säger han."

Det är väl utomordentligt klokt av Henrik att avstå de här jippotillstälningen. Visst är det väl en slags merit att ha deltagit där. Alla stjärnor genom åren jar ju gjort det. Men det rör sig nog mer än något annat om en slags "ego-boost" att ha fått varit med. Nej, bättre då att få ett par dagars gratis vila.

Man undrar varför inte alla spelare har den här typen självbevarelsedrift - ingen nämnd, ingen glömd. Nej, men det är väl kanske bättre att spela konstant halvskadad och hålla en rätt medelmåttig, ja, snudd på medioker nivå, sett till den egentliga potentialen.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
timrå_ik: Hur gammal är du egentligen ?? Jag måste få ställa den fråga, för just nu låter du som en trotsig 4-åring.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
timrå_ik: Hacka inte på backe han har räddat oss många gånger.Det hjälpen från backarna som uteblivit.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Det finns ju en stor profil som det inte har pratats om och det är Virus, grabbar vad tror ni om honom?


timrå_ik: Du är en rolig kille du
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
backlund är ju sämst just nu så de är inte så konstigt at han skriver dåligt om honnom skulle jga åxo göra !!!!!!! skärp dig backlund du håller pojklag hockey klass!!!!
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Dream Team: Ta in en ung tränare nya idèr något nytt att komma det är ju bara gammla gubbar som tränar gör något annat se elfsborg i fotboll.. Ja dom har ju erfarenhet dom gamla och...
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Röda Tallen: Ja, det stämmer säkert. Men ska vi sortera ut en tränare utefter vad personen någon gång kan tänkas ha yttrat sig om TIK, i positiva eller negativa ordalag, ja då känns det som att marknaden begränsas betänkligt!
Men Wikegård ska vi inte ha, det har du helt rätt i. Fast främst av andra orsaker..tror helt enkelt inte att han som person matchar TIK som förening.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Röda Tallen: "Finns ingen chans i världen att han kommer Träna TIK efter detta."

Tro mig, den chansen har varit försvinnande liten ända fån början. Eller i alla lägen fr.o.m den dag då "visa fingret" la coachningen på hyllan till förmån för andra mediala intressen.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
bearkiller79: Är det nån som talat illa om spelare i TIK så är det Wikegård.

Har du läst hans senaste blogg om TIK?

Han dömer ut Johan Backlund totalt.

Finns ingen chans i världen att han kommer Träna TIK efter detta.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
bearkiller79: Vad har Challe haft för 'illa uttalanden' om Timrå? Tippat dom på sistaplats? Visst, det betyder förmodligen att han hatar Timrå och vill bränna ner hela medelpad till grunden, men det kan också vara just... ett tips.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Tror Wikegård är rätt man för Timrå, vi behöver en tränare med lite känslor i båset och nån hårding som ryter i. Wikegård är extremt hockeykunnig och har en lång tränarkarriär bakom sej.

Challe ska absolut inte hit...han har haft illa uttalanden om TIK som spelare och ärligt talat så tror jag den mannen inte gillar Timrå
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
General_Moisio: Det tycker jag att det är dom sämsta alternativen.Vi behöver inga såna typer tvärtom en lugn taktiker typ mårts kenta och mårts kan väl helt enkelt byta plats.Det finns inte en chans att skrikegård slutar på tv där han har stor potensial att göra en bra karriär.Varför skulle han släppa den chansen nej glöm skrikegård.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Dragan 2k: Haha, Eurosports VM-sändningar ja. Jag och en polare brukade alltid följa USA:s matcher, enbart pga det pubertala faktum att dom hade en spelare som hette Byce - uttalat bajs, dårå. Sen satt vi och fnittrade folkölsfulla över kommentar som 'Bajs moves the puck' , 'the swede tries to go forward, oooh, big hit by Bajs!' osv. Pubertalt som sagt.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
General_Moisio: Vad fan ska leif boork hit och göra?? Jag tycker att Marc crawford eller eller sture enberg från norrfjärden ska träna timrå..
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Kerstin_k: Klockrent inlägg! Du tog orden ur min mun.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Friman SR: Rent spontant känner jag att Timrå är lurad om de signar Wikegård. Han har ju inte riktigt fixat nånting resultatmässigt och känns mer som en föredetta tränare som gör hockey roligt att titta på genom TV:n för den stora, outbildade, massan.

Okej, visst... Jag tycker också att han är festlig i rutan. Men där stannar min fascination av honom. Min vana trogen litar jag blint på Ambroo, han brukar veta besked om det mesta ;)
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
mikenomad: Mediakåt??? Han försöker på så sätt sälja sig själv för att få ett nytt hockeyjobb, dum är han inte serru... Kanske vore han bra för Timrå, vem vet??? Hursomhaver, på något sätt så tycker jag att Anders Eldebrink borde in i Timrås organisation på nytt...

FORZA TIK........alltid, alltid.........
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Dragan 2k: Risken med ett namn som Wikegård är att han möjligtvis kan vara väl mediakåt, han gillar att stå i fokus och stjäla rubriker. Är rädd att laget möjligtvis kan få stå tillbaka för hans behov av uppmärksamhet. Är dessutom inte impad av hans meriter rent sportsligt heller...
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
mikenomad: Mmm. Synd bara att han syns överallt numera. Jag tyckte han var bra i början eller så var det att han var som du säger en kul prick - ett litet avstamp från alla Staffan Lindeborgs med mera. Hans "Gå Gå Gå!!!!!" lät kul och där var det väl säkert hans tränarmind som var igång. Fast sedan när man såg honom i På Spåret och Melodifestivalen (Jag vet! Den sistnämnda såg jag och skyller på temporär dårskap)

Men hans inlevelse kan nog räcka långt i ett lag kanske.

På tal om synas i TV saknar jag fortfarande Eurosports täckning av VM och hockey i allmänhet där de hade en kanadick och en jänkare som var suveräna att lyssna på som exempelvis: "The Swedes are really throwing their weight around", "He shoots!!! Upstairs!!"
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Dragan 2k: Han är en kul prick som gör sig bra i TV, ser lagomt, härligt galen ut med sin stirriga blick...det är allt.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
-Gurra-: Vore kul om du utvecklade det där med gorillor...
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
-Gurra-: Boork har sina udda metoder men de är tydligt att dom funkar. Därför vill jag ha hit honom så de blir ordning på torpet.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
General_Moisio: Minns vad jag sa om Wikegård tidigare. Men Boork, nej tack. Vill inte se en tränare i Timrå som ger vissa spelare en speciell träning bara för att de ska agera gorillor på isen.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Springsteen: Det är han inte!!! Challespåret är huvudspåret. Enl.lika trovärdiga källor. Wikegårdspåret är en bluff. Lägg ner detta.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Dragan 2k: Därför att det aldrig kommer att ske kanske?
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
-Gurra-: Jag tycker Wikegård eller Boork! Dom två bästa alternativen!
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Jag har aldig själv sett storheten med Wikegård. Är det någon som har lust att förklara varför så många supportrar, inklusive supportrar till mitt kära Frölunda, är så heta på att just Wikegård ska träna det lag man håller på?
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
General_Moisio: All heder åt Wikegård, han är en bra ledare och en helskön människa över lag. Men om tränarvalet helt och hållet skulle vara mitt så skulle Per Mårts vara först i kön.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Springsteen: Har du hört att Christer Sehlstedt kommer att göra en överraskande comeback i målet under nästa vinter ??. Sen finns det även informationer om att Börje Salming kommer bli permanent trumslagare i Timråklacken...

Enligt en välinformerad källa....
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
actionleif: Vad är fel på Wikegård om han nu vill komma hit vill säga?
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
General_Moisio: Du å Sjögurkan kanske
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Vi vill ha Wikegård!
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Springsteen: och jag som hört detsamma om challe. var det något fel på den tidigare tränartråden ?
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
sargad: I vilket fall som hellst vore det en tabbe både av Tik och av Wikegård. Den senare har aldrig kunnat visa på några resultat i tränarhänseende (undantag Boden) på senare år. Däremot är han kung om han får säga det själv. Näe, vi behöver en ödmjuk kille. Detta är jag övertygad om att Kent vet om. Han har förmodligen hela paketet klart och det har så varit ett tag.
Kommentera

Sv: Senaste nytt!
Per HApps: Hade Z inte handledsbesvär under lockoutsäsongen också har jag för mig precis som nu?
Tur att R.Hahl har opererat sig då kanske det kan få läka ihop riktigt bestående förhoppningsvis..många hockeyskador verkar alltid återkomma.
Kommentera

820393 · »