1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583711 inlägg · 6215 ämnen

Värvningsrykten

436221 · » Till forumet


Sv: Värvningsrykten
mike66: "Pecka" var en hejare på att vinka, Mike. Varje gång klacken skandera "Vi vill se Pecka vinka" så tog han sig tid och vika. Snacka om att leva med i matchen.
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
mike66: Pekka har dessutom helt rätt.... Lundqvist är Sveriges absolut bäste målvakt. Salo verkar ha insett sin begränsning och det han får faan i mig tåla att han har blivit en föredetting och jag är glad att han just nu befinner sig i, för mig oomtyckta, MoDo.... Nä, in med Henke i Tre Kronor så shejpar han lite av läget som just nu råder där....

Men för den skull.... Älskade TIMRÅ IK, gör Järpen Henke mänsklig på söndag, skjut HÖGT inom målramen som satan så han med sina optimala skydd icke får briljera efter isen..... Teemu saatana, siktet är inställt, skjut, skjut högt som saaatana inom målramen så är Henke på kiosken och handlar...

Värva Pekka.... Världens coolaste målis... När Timrå anföll relalalalaxxade Pecka tryggt lutandes mot ribban som mest avslappnad undrandes lixom om det var nån som kunde bju på en cigg lixom.... Pekka är hockeyn's Keith Richard´s enligt mig lixom....

R&r just nu..... The Libertines... wow... Nick Cave... jag gillar albumet skarpt trots tidigare anti... The (International) Noise Conspiracy.... norrländsk progg på internationell r&r nivå som kommer ge eko.... I morgon köper jag Soundtrack of.... och Nancy Sinatra... r&r lixom....

FORZA TIK............alltid, alltid............
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
mike66: Tja, de kan väl hitta någon stubbe ute i skogen där han kan sitta och räkna kottar.
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Paddan: Fortsätt med Salo ni för han har varit klar sedan länge han. Henke är nästan lika grym som Pekka var när han spelade i Timrå.

Jag tror att Pekka kommer att skriva på för MoDo...
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
mike66: Hmm, jag som trodde att det redan var klart att han ska stå på söndag...
Kommentera


Sv: Värvningsrykten
mike66: Ajdå, så det var såna tuffa kriterier. Nä, då tror jag det får vara.
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Paddan: Jarå bara den är smaskig och sann.

[bild]www.st.nu/sport/stpokal1.jpg[/bild]
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
mike66: Tja, duger det med vilken länk som helst?
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Paddan: Har du en länk att lägga ut så vore jag tacksam.
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
mike66: Det senaste ryktet jag hörde var att Nubben tänkte snöra på sig skridskorna igen, något om att "de där snorvalparna ska allt få se hur man egentligen lirar hockey"
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Nån som hört nåt eller sett om nåt nytt nyförvärv är på ingång? Det här håller inte, vi måste ha in nytt fräscht blod i laget nu.

Såg ju eländet igår och vi hade ju bara tur som lyckades vinna ju.
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
jalla_: Givetvis, det handlar mycket om pengar. Men jag har svårt att tro att Red Bull grejen ens hade blivit påkommen om Kapanen hade haft en örn på masken från första början.

Fagerström använde inte heller sin mask i A-laget senare under säsongen. Kolla länk... jag hatar för övrigt Lars Winnerbäck. =)
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Knylan: Nä men personligen så kan jag förstå honom och klubben...Det handlar om mycket pengar....men helt klart så var den andra snyggae...Det kan man inte säga nått om...men idag så är det så mycket som handlar om pengar...Mmm just det,pengar....
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Frella: Mm, det stämmer. Det gör han vanligtvis i Timrå också. Det handlar ju om något sponsorkontrakt, men jag kan ändå inte släppa det att Kapanen först använder sig av en mask med 70-talsloggan på, för att sedan helt plötsligt byta till en nersponsrad mask som jag inte tror att någon annan målvakt i elitserien gjorde förra året.
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Knylan: Om inte annat så stod Danielsson med just Red Bull mask ikväll...
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Johan J: Den där masken använde Kapanen under försäsongen 2003. Sen när det väl nalkades seriestart så började han mycket mystiskt helt plötsligt använda sig av den mask han sen använde under hela säsongen, nämligen en mask av samma modell men som istället var nerkletad med reklam för Red Bull. Det vore intressant att få höra hela historien kring det där, det är ändå lite märkligt.

Förmodligen fick han inte ha den för TIK, på grund av "dubbla budskap" som det heter på Johanssonska. Men å andra sidan så tror jag knappast att Kapanen sitter och läser denna gb, har koll på 95% av hela Timrå IKs supporterskaras åsikt i tall/örn-frågan, eller överhuvudtaget någon koll på TIKs historia. Inte heller lär han ha dragit iväg en egen beställning till David Gunnarsson på daveart.com utan TIKs vetskap, och dessutom lär han knappast ha gjort beställningen själv.

Fagerström hade även någon liknande mask om jag inte missminner mig. Hmm, mmm...
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Tänk er ett liknande märke som det på Kapanens mask fast på bröstet på alla stolta hockeykrigare... eller de vackra tröjorna från förr...

Helst så ska det inte vara en massa reklam heller... Såg Djurgårdens tröjor när de spelade på hovet... utan reklam, de var rätt så stilrena..


I morgon så vinner vi med 5-1 över Luleå :-)
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Johan J: Man får tårar i ögonen av den där bilden. Djävulusen vad vackert.

Bland vackraste som nånsin skådats!

Ojojoj...

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
mike66: Vart tog Sami Kapanen vägen?

[bild]www.daveart.com/bilder/masker/2003/1081/m_2.jpg[/bild]
Pre-modern art som brodern Kimmo Kapanen bar i Timrå 03/04.
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
ernie eagle: Om ingen annan vill trycka på så kan ju åtminstone Timrå trycka på kan allt vad de har i morgon. Oj vad det går brukar frugan skrika när det går för fort.

-Mest för mig brukar jag hånflina och tillägga...!

Nego #37 Timrå IK - Lulä Håkky..............0 - 1


Gonatt mä er, kanske... ZZZZZZZZZzzzzzzzzZZZZZZZäta ZZZZZZZZzzzzzzzzZZZZäta
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
willysson, Mike66 m fl: Usch vilka vidriga människor ni är. Sitta å rådeppa på en fredagkväll när det är dans till Micke Ahlgrens på Casinot och helgeh är här igen.

Jag förstår inte. Jag förstår ingenting alls överhuvudtaget. Hur går ert tänk liksom?

För lite kroppskontakt. Är det därför ni är bitter. Fjöl av pöjkar.

Morgondagen blir en enda stor ORGASM.

Tjohoo!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
willysson: Lindman den filuren ska visst varva ned i Pantern därnere i södern. Han var sämst på plan igår när Malmö torska mot Moranissarna.

Fegemoney hade visst hört att det var bra drag på Jurassic Park (Espan) av De Rouville.
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
mike66: vill han tillbaka??? hmm, lustigt hur det finns spelare som blir bra i timrå och går till andra klubbar och dekar ner sig...

Fagemoney och lindman tex.
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
willysson: Tryck på nåt annat istället dårå.

Ps. Har hört att Fegemoney är sugen på Timrå IK igen.

TIK-Lulä......0 - 23
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Hittade en gammal läsvärd länk för de pjålande håkkyhamaslirarna:

www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,117857,00.html

Ps. Nån som har några feta värvningsrykten pågång?
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
mike66: jo jag läste nåt på silly season om det, men även jag har hört det från andra håll,han ska visst ha tagit barnen och sin tjej med sig på en "semester" till the states i ett ivrigt försök att få med brodern hem
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Hur går det med Sami? Hade inte Kimmo varit overthere och hälsat på och försökt värva över honom på rätt sida av Atlanden och Bottenviken? En Finne till har vi väl en plats över för?

Heja Suomi Finland!
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Läste i expressen idag att Thomas Johansson lämnar AIK o det fanns 5 ES-klubbar som jagade honom... De 3 som låg bäst till var LHC, SSK o Timrå faktiskt... Men han kommer att kosta 700 kkr i utbildningsbidrag o lönekravet lär inte vara lågt... talar för LHC men den som lever för se... Hoppet är det sista som överger en...
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Eller...Koivunen var femte bästa poängplockare i Lahti Pelicans som kom femma i finska ligan. Det låter ju ok som statistik sett.
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Ser att Toni Koivunen placerat sig som nr 41 SM-liigas poängplockarliga förra säsongen. Det är ju inte illa men inte fantastiskt heller.
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
mike66: Nä Pekka är kanon!
Han skulle platsa i vilket lag som helst i ES om han bara ville, 47 år är ingen ålder på en häst.

Träning behöver vi inte heller tänka på, han tränade ju aldrig förut heller när han var riktigt aktiv så what are we waiting for??
Give him a call!

Omskolning? inga problem tänk att se Robocop komma dönande i full fart mot en liten klenis som målvakt, hukande av att se döden i vitögat i form av 2 meter Järnman.

Vi kommer att krossa allt motstånd, bokstavligt talat!! :))

Skriv kontrakt!
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
rådbjer:

Vi kanske får kika över detta och skola om en del av backarna! Kanske vi skulle prova Börje och Robocop som tunga centrar?! Kanske det är dags för Styf också att kliva fram och ta en position framför mål i en del PP!

Pasi skulle väl också kunna göras om till en bra forward tillsammans med Tikkanen och Mackan?! Finns många bra alternativ!

Kapanen?! Vi har ju också Pekka som jag också påtalat i lite äldre inlägg! Kaoanen ska nog inte känna sig säker på en ordinarie plats!

Som sagt Pekka 47 år ska man aldrig räkna bort!
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
mike66: Ja nog var det en backuppsättning som heter duga.

Det kommer att vara en köttmur framför Kapanen 5 backar i varje 5:a!

Vi kommer inte att släppa in ett enda mål på hela säsongen o andra sidan kommer vi inte heller göra ett enda mål framåt under ordinarie speltid!

Summa summarum: + - 0!

Men några av dom där lät ju ganska intressanta! :))
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Detta blev nu min absolut sista resa genom landet och jag var ännu inte nöjd på långa "vägar" !

Nog för att det nu var så gått som spikat med alla dessa backar som var värvade, men nog skulle det kunna få plats med en eller två till!

For rätt genom landet och tänkte ta färjan över till grannlandet i Öst via Sundsvall men ack ve och fasa vad jag bedrog mig, färjan hade slutat att gå till Wasa redan för ett antal år sedan! Undra just vart katamaranen tog vägen?! Thailland har jag hört men är inte helt säker på detta!

Iaf så drog jag de 30 milena snabbt som ögat "de norra" upp till Umeå för att därifrån då också titta in i Umeå ishall, men där fanns inget av något större intresse! Som vanligt!

Väl framme i Wasa så drog jag snabbt som attan till Åbo för att där helt oförhappandes stöta på den legendariska Harkimo som visst hade kommit på villovägar! Han verkade fortfarande tagen efter degraderingen för Gnaget och stod inte att känna igen, så jag tog genast chansen att utnyttja situationen!

Han var liksom jag ute efter en Finsk toppback och jag förstod direkt att nu skulle det bli ett riktigt atombombsvärldskrig för att vinna den Finske världsbackens TIKhjärta!

Men som så många gånger förr under resans gång så hade jag mitt triumfkort kvar i skjortärmen,"hjärteräss". Plockade genast fram kortleken och utmanade Harkimo på en äkta Finsk poker.

Vem som vann slaget om Åbobacken står nog ganska klart då jag nu kan brisera denna jättebomb! Vi kommer tills nästa säsong att förvärva över en av Elitseriens starkaste backuppsättningar, eller vad sägs om detta:

B Salming
"Robocop" Samuelsson
PP
Pasi
Anders E
"ÖP"
"DN"
"ST"
"Tjobba", jo det är sant!
David Halvardsson
Wallin
Jindrich
Rajamäki
Sigge
Cassel
Styf
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
mike66: Inre källor säger att Fredrik Andersson träffar ledningen i helgen för att prata " framtid ". Det säger en hel del om var TIK ligger i förhandlingsläget genetmot andra lag som lyckades undvika kvalserien. Däremot är det rätt att inte spänna bågen för högt innan man hade kunskapen om årets utgång. Där får ledningen massor av plus av mig i alla fall.

Det är klart vi ska GASA, men med facit i hand så fårstår man att handbromsen har använts. Vi vill väl älska Timrå IK och inga andra även efter detta år?!

Däremot, och det jag ser som nödvändigt är att man har en vision- en handlingsplan för det som komma skall. Detta verkar vara ett stort problem inom föreningen. Kanske, och troligtvis för att man jobbar för mycket under press och med alltför dålig idé bakom hela miljonrullningen. TIK har (väl?) växt snabbt, kanske i alltför snabb takt för de personer som handskar över föreningen. Det är ingen lek längre, utan blodigt allvar. Trots att man älskar laget ställs högre krav, bättre resultat och framförallt ett tänk som harmonerar med den verklighet vi lever i.
Att alla "andra lagen" satsar innebär inte att TIK ska skuldsätta sig och konka bara för att satsa på att köpa bra spelare.

Vad som- åtminstone i föreningen varit guld värt är hjärtat. Kanske har tiderna förändrats, men där finns grunden. Tycker att årets TIK visat alltför "lite" hjärta ( självklart med vissa undantag). I en relativt liten förening rent ekonomiskt sett, men med ett intresse som överträffar de flesta andra lagen i ES kanske man ska finna nya vägar och ett nytt sätt att se på saker. Bingolotter är en sak ( de som skrattade då, de grinar nu)!

Jag tror att en ny styrelse, med ett "nutänkande" och TIK- hjärta mycket väl kan ( med små medel) göra TIK till ett Övikslag!!

Silly season fortsätter.
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Så har då snart alla nyförvärv blivit klara på min lista, ligger dock ännu öppen, för deadlinen dröjer ett tag!

Målvakter:
Kimmo Kapanen
Peter "Pekka" Lindmark

Backar:

Börje Salming
"Robocop"
PP
Anders Eriksson
"Tjobba", jo det är sant!
David Halvardsson
Wallin
Jindrich
Rajamäki
Magnus Svensson
Cassel
Styf

Många backar blire! Får nog skola om några till forwards skulle jag tro!

Forwards:

Dahlén
Tikkanen
Robban,C
Toni Koivunen
Per Hallin
Mikael Lind
Sjöberg
Linus
Mackan
Espen
Mats
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Resan har nu snart nått sin slutdestination och vad händer då mitt i hela eländet!?

Jo, handen på hjärtat, pyyysscchh, nationalsången! Givetvis då en äkta Norrlands och inget billigt rö´tjut!

Iaf apropå "bajsmän" och annat tok så har jag på min resa även träffat på den store "Bajamannen" som ännu är i farten och ställer till med förtret för en del värvare på hockeymarknaden!

Var ju nyss in på dasset och vem satt väl där?!

Har ju glömt att berättat om min mellanlandning i Hultsfred, tror också att jag fick en skymt av signaturen "Småland" på min genomresa i Lönnebergasocken! Men är inte helt säker men näst intill!

Tog en sväng in till Vimmerby men där var det döare än i kyrkan på en söndagsmorron så jag drog genast vidare för att träffa den kände "Dögrävarn" i neghbeirhoodet bredvid!

Vad skådar då mitt östligaste öga om inte Dögrävarn & Stefan, ni vet han den däringa tennis spelaren från Västervikssocken och självklart så var också "Bajamannen"med och nästa värvningsbomb var ett faktum.

En riktig "stinkbomb" var nu på väg att uppdagas!

Enligt Stefan som har varit en erkänt duktig tennislirare så ska det gamla "kulturmagasinet" byggas om till DC-Lagets nya träningscenter. Och en helt ny hockeyarena istället byggas alldeles bredvid IP i Sundsvalls stad!

"Bajamannen" skulle visst bli ny tränare för oss tills nästa säsong också! Men detta rykte tror jag inte lika mycket på som dom andra jag varit med om att luska fram på denna långa resa!.

Denna "Bajaman" har ställt till med mycket förtret i sina dar och haft mången "ändring" i sikte, så jag är skeptiskt!?

Själv så håller jag nog på att "Molla" blir kvar en säsong till ändå! Eller vad tror ni?!

Älska Timrå IK!
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Efter att ha nu fått klarhet i att Mats också blivit klar för spel nästa säsong så fortsatte nu min resa genom Sverige eller närmare bestämt Oslo via Trondheim för jag ville ju också höra om ryktet med Espen var sant av våra kära vänner i väst!

Glider in på Karl-Johan i min nya Hyundai sonata, sprättar en Norrlands och en Oskars burk och käkar min sena lunch! Klockan är ju ändock 15.30 Norsk tid!

Vad skådar mitt västra öga om inte Mr Huggorm himself, får till ett glatt hej och Leffe kommer genast fram för att ta ett snack med en gammal "lallande fåne" som mig!

Leffe som numera har skippat det Norska landslaget för att istället få chansen att spela derbyn i NHAllsvenskan mot lag som Gnaget och IF Sundsvall Hockey var också på jakt efter nått fint nyförvärv för det kunde han inte dölja för ett slipat öga som mig!

Då slår nästa atombomb ner, ungefär precis som den där snubben från Chicago som uppfann atombomben måste ha känt det när det första gången small i laboratoriet för honom! Ajajaj!

Men iaf så kunde Leffe avslöja detta att Espen troligtvis är klar för spel i Timrå IK tills nästa säsong.

Enligt Leffe har det alltid varit Espens dröm att få lira i samma lag som "Pekka" "Tikkanen" och "Robocop" "Salming" så hav förtröstan kära TIKfans det kommer en säsong till hösten där vi kommer att få mycket skoj att glädjas åt på det sportsliga ishockeyplanet!

Fortsättning följer.....
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
för att lägga till btw: tycker inte att det ser bra ut på hm's transfer sida... ett ryktat nyförvärv och 1 klar.. det ryktade luktar bs lång väg oxo..resten är ryktade förluster..dom är nog inte bara tomluft...
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
om man ska få det pessimistiska sagt så kan man säga att jag inte hört något rykte om något bra nyförvärv (har iof inte hört efter heller) men tik verkar vara bestämda att "fynda" i finland medans dom kan tappa Crippe till bif, Fagemo o Mackan (hoppas att dessa stannar dock) och zäta till detroit troligtivis m.fl ..vilka har vi kvar då ? ...toni koivunen..det är möjligt att han är bra men en spelare gör aldrig ett lag det spelar ingen roll hur jävla bra han är du måste fortfarande ha bra medspelare för att laget ska klara sig kvar i es..suck oh well det löser väl sig...
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
oss vanliga dödliga utan nerver av stål vill ha hopp inför nästa säsong..om inte tik får några STARKA nyförvärv så blir det strid om att komma ovanför sträcket igen nästa säsong..
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Thomas Johansson verkar vara på väg till Clubben..? Se AB...
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
swen: ja varför inte?.... eller kanske Niklas Anger? är väl bara att passa på nu när solnagänget är på fall...
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
BlackBay: Då finns bara några ur AIK:s spelartrupp att tillgå som jag ser det, eftersom de andra es-klubbarna verkar tappa flera spelare till NHL och därför värvar från varandra. Thomas Johansson?
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Ännu en okänd finne på gång...... leta efter lite välkända spelare från den svenska marknaden istället.... dock ej Allsvenskan... det ger inte allt för mkt
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
Ett ganska hett rykte sprider sig här i Ohio.
En finländare vid namn Erkki Peräinen som senaste två säsongerna
spelat med Columbus Blue Jackets farmarlag kan vara på väg till elitserien. "Han är snabb och spelskicklig med krut i nävarna" säger hans tränare George Blackdorf.
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
DJ Hemp:
FAN VAD LINKÖPING värvar då!!!!!!!!
undra vad timrå kan komma med. men nu vet dom att pengarna skall fram för att köpa dessa spelare som vi behöver, höj lönerna till mattiasson, fagemo
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
mike66:

Well, nu har man synat hela tråden och fattat galoppen... Ser bra ut det här! I VIK hittar man mest ungdomar numera, men tänk dig sicket djävulskt byte som ändå är på väg att ske...

Godnatt...!
Kommentera

Sv: Värvningsrykten
mike66:
Satan typiskt att du skulle få åka lyxklass, du bara roffar åt dej din snåle fan, själv fick man ett fordon av en TIK sponsor (Åke Svanstet) med pingla och allt kom man fram till kirrunna sent om sider, trasslade sig ner djupt in i gruvan och vem träffade man inte där om inte kirruna partiets ordförande, och Jan E sittande och hinkade Hojt för glatta livet så man slog följe med de, Ja egenterligen så är man ju absolutist men man får väll offra sig för kulturen, och försökte få loss Börje Salming för en billig slant, men han hade punka på höger fram på renen så han kunde inte följa med,,,,,,men skulle lösa sig bara han fått beställningen som de gjort i bodegan,,,
Kommentera

436221 · »