1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581865 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1097978

Sv: SSK - Timrå IK 2008-12-09
Ja, vi kan inte hålla på att balansera på så här slak lina länge till. Wandells frånvaro kommer kännas än mer mot bättre lag som FHC och FBK.
Likaså tror jag många här glömmer att Timrå, de facto, saknar sin lagkapten som också skall kunna vara härförare i sådana här (förvisso oförtjänt) jämna matcher. Finns det några ledartyper i omklädningsrummet just nu? Challe möjligtvis. Nygge eventuellt - men sedan då?
Jag ser ingen anledning att sparka Challe, men vi kommer inte att kunna uppnå någon form av stabilitet utan mer resolut backspel och kreativt anfallsspel. Och för att uppnå detta måste vi faktiskt värva. Och för att kunna värva måste vi ha haft krokar ute - rejäla krokar med feta maskar och sylvassa hullingar..
Känns alldeles för simpelt att använda uttryck som "AVGÅ" eller "AGERA" (tydligen viktigt med versaler) - men ja, jag ber också en stilla bön om en bättre morgondag med något/några nya tröjnummer att bekanta sig med.
Det är fan dags nu och det har det nog varit under en tid faktiskt.
Det är till och med dags att ta en chansning. Går det så går det...
Med Wandell tillbaka i laget blir det inte kvalserien. Utan Wandell och utan några nyförvärv får vi nog spela en massa extramatcher parallellt med att slutspelet drar igång. Huvva.
Vågar vi fortsätta balansera på denna slaka lina?
Kommentera