1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581691 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1167543

Sv: Fallet Nubben

250kg kärlek: Vad folk glömmer fort. Norberg förhandlade om en förlängning med Hahl i Timrå men inget blev klart. Sen gick han till Frölunda mitt i säsongen och skrev alltså avtal med samma spelare för en annan klubbs räkning några månader senare. Hahl må älska Albert & Herbert och Gais och allt vad som lockar i den där regniga stan, han kanske skulle ha hamnat där i alla fall. Men frågan är hur fan man som Arslet kan sitta och förhandla med samma spelare för två klubbars räkning inför samma säsong? Om inte det är skandal så får man allt kalla sig Uno Gordon för att få ihop det.

Vissa lallare pratar om att "så går det till i affärslivet". Skitsnack det också. Har du en ledande position i finansvärlden får du sitta i karantän en eller flera månader om du går till en konkurrent. Dessutom, går du nånstans, konkurrent eller inte, och snor med dig bra medarbetare till din nya arbetsplats blir folk ofta förbannade även utanför hockeyns värld. En gammal regel och fint karriärtips oavsett vad man håller på med är att man inte ska pissa på sin gamla arbetsgivare, man vet aldrig när det kommer igen.

Gillar Anonymous länk till Hahlartikeln på frölundawebben, tryggt att läsa att Timrå IK sagt upp bekantskapen med Arslet. Uppenbarligen ser klubben likadant på situationen som jag. De har koll alltså.

Sen, att den där typen ryckt i Pääjärvi förvånar mig inte (att Norberg själv nekade i intervjuer trodde jag inte på), det är i sig inget att säga om rent etiskt så här en säsong senare. Men det är bara löjligt, snacka om att försöka göra det enkelt för sig. Han har egna tonåringar i klubben han kan fundera på.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fallet Nubben
El Maco: Och vad baseras de uppgifterna på att Timrå IK skulle ha sagt upp bekantskapen med Nubben? Det är skitsnack rakt igenom. Jag har så sent som i eftermiddags varit i telfonkontakt med honom själv. Och han pratar ofta med Linkan och flera andra betydande personer i ledande befattning. Så den där krönikören som har undertecknat den artikeln svävar högt uppe i det blå. Det som sägs i den artikeln använder jag som dasspapper och torkar mig i röven med. Sådeså!
Kommentera

Sv: Fallet Nubben

El Maco: Frågan som kan vara värt ett svar är varför Kent Norberg så snabbt ledsnade på Timrå IK och helt plötsligt meddelar att han drar till Göteborg? Jag uppfattade Nubben som en människa som trivdes i Timrå och som inte hade några planer på att dra härifrån.

Kan det vara enbart Nubbens fel eller var det så att Timrå IK och Kent Norberg hade olika åsikter i betydande frågor? Och att det ledde till den situation som uppkom? Var det pengar i första hand som fick Nubben att dra? Eller vad??

En sportchef som de flesta älskade, som visste sitt värde, varför väljer han att dra, varför väljer han att ta spelare från sitt forna lag, varför?
Var det enbart för pengarna?

Men sannolikt vet jag för lite i ämnet för att ens ge mig in i diskussionen (sorry). Andra på forumet vet mer och om dessa ord från dem är sanning så är det lätt att tycka skit om Nubben. Men som sagt: jag har ingen aning.

Kommentera

Sv: Fallet Nubben
El Maco: Klockrent!
Kommentera