1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582133 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1215826

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-12-10
RocknRolf2: Jag tycker att saker och ting verkar börja falla på plats för Skogs och jag är väldigt glad för hans skull att det ser bättre ut på isen.
Skogs tillhör vårt lag och jag unnar varje spelare all framgång dom kan få så länge dom har våra färger.
Om han sedan har ett kasst facit i ryggsäcken skiter jag blankt i.
Gör en spelare ett hattrick i en match, så är inte det första jag kommer att tänka på att spelaren i förra matchen hade -3 i statistiken?
Formen och självförtroendet är en färskvara. Ibland konserveras denna under långa perioder och ibland under korta. Skogs har, precis som Timrå, ryckt upp sig rejält. Vackert så! Inte en chans att jag satt och grät över tidigare tappade poäng mot HV71 när vi väl slog dom med 2-0 häromsistens..
Så vad har Skogs +/- statistik för koppling till att han, de facto, spelar ganska bra hockey just nu?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå - Timrå IK 2009-12-10
The Palm: Skogs plus/minus statistik kopplar till hans nuvarande spel att han de facto inte spelar tillräckligt bra. Han är fortfarande, trots sitt sitt egna och hela Timrås lyft, alldeles för snurrig bakåt. Har jag för höga krav på killen? Nej. Mina krav på Skogs är att hans defensiv ska vara av den klass att han inte utmärker sig negativt både på banan och i statistiken. Det är väl inte orimliga förväntningar på en kille med ett finfint treårskontrakt och 6-siffrigt belopp i månaden?

Det låter som att du verkligen ser Timrå match för match. Jag har däremot rätt svårt att helt koppla bort tidigare insatser på samma sätt, är man helt värdelös i 20 omgångar så sätter det ju onekligen sina spår. Eller hur menar du? Om Anger gör en kanonmatch mot Rögle borta, tycker du det neutraliserar hans "kassa facit i ryggsäcken" den här hösten?
Kommentera