1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1399205

Sv: Silly Season 11/12
Olle: Må så vara. Likväl tror jag att du ständigt kommer att få nya bekräftelser på Linkans uselhet om du söker på samma sätt. Tro bara inte att alla alltid ser samma sak. Jag är själv ingen Linkan-lover, men jag uppfattade som sagt inte nämnda uttalande som anmärkningsvärt alls. Det blir liksom lite fåneri över hela den här mass-basha-Linkan-male-bondingen som HS snöar in på. Enligt mitt förmenande, dårå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Bragd-Birger: Jo jag säger ju att jag har mina "linkanglasögon" på, jag synar honom extra noga, helt klart. När det gäller linkan så är det alltid: "Nej vi har inga alternativ", "jag vet inte hur vi ska lösa det här" eller "vi har inget konkret på gång just nu".

Jag tycker faktiskt att det är oprofessionellt och väldigt "naket" att uttala sig som han gör. Jag vet inte hur det går till i spelarförhandlingar men om en spelare kan läsa sig till i tidningen att han, rent konkret, är det ENDA alternativet som klubben har, då har han ju ett onödigt stort övertag. Jag är medveten om att jag kanske överreagerar en smula men jag ser verkligen inga andra sportchefer uttala sig på det här sättet.

Han säger alldeles för mycket om ingenting och ibland får han det nästan att låta som att han vill att alla ska tycka synd om Timrå IK. Jag tycker för övrigt att det här är ett legitimt diskussionsämne, jag försöker inte driva någon hetskampanj mot vår sportchef. Jokela, kolan och hirscho fick skit hela förra säsongen, året innan var det Skogs som fick en hel massa (ofta oförtjänt) skit. Jag ser inte varför man inte kan syna linkans, i jämförelse, få framträdanden när man kunde såga ovanstående herrar i vartenda byte.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Bragd-Birger: Tycker uttalandet var skönt, en klubb som visar att dom har krav på sina spelare, inget lall lall.
Kommentera