1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1574013

Sv: Timrå IK 2.0
Bragd-Birger: Förutom Pelle Hallin, Jonte Hedström och i viss mån även Christan Söderström och Sebastian Erixon (de två sistnämnda plockar jag med enbart för att de har Timrå som moderklubb) som funnits med i klubben under en relativt lång tid så har det ju varit ett fuktansvärt själlöst lag vi mönstrat de senaste sju-åtta säsongerna. Fast det blir väl lätt så när såväl Nubben och Linkan levererade guldkantade kontrakt som det inte fanns täckning för i det långa loppet. När kontraktstiden går ut så är det vidare mot nästa hållplats. Men det är inget att säga om det. Spelare är olika, så enkelt är det. Vissa ser bara pengar i en klubb, medan andra istället ser andra fördelar och vill rota sig på platsen där man är.

Det är nu vi får möjlighet att hitta tillbaka till oss själva. Den här dödsdansen som det varit har nog andra utifrån haft lättare att se än oss supportrar som på ett kanske blint sätt vägrat öppna ögonen för.  
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK 2.0

Jag föreslår att vi skapar en "riktig" supportersida där man alla supportrar kan sluta samman under samma paroll.

Där man kan bidra ekonomistkt  ialla dess former, jagar nya medlemmar och sponsorer, och kommer med nya fräscha ideér hur alla kan hjälpa till att stödja föreningen.

Med rätt upplägg och engagemang så tror jag att det kan bli succé.

Kommentera