1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582133 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2591972

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2023-10-31
Labban: mycket tveksamt! Jag tycker faktiskt att han har varit riktigt slätstruken i dom senaste matcherna!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2023-10-31
Tom Topp: Håller med dig helt och hållet, han har ju inte direkt rosat marknaden, men det kanske också har och göra med att han spelar med vilda västern Rindell som är lite överallt förutom där han ska vara många gånger :D

Jag har fullt förtroende att Kimmo inte kritar ett kontrakt med en spelare som kostar mer än vad han smakar, han har ju visat prov på bra karaktär förut gällande såna här beslut.

Vad det gäller laget i övrigt som vi skriver om så tycker jag som många av er andra, det måste fan hända mer. Tänk om hela laget hade samma inställning till att jobba klart sina situationer som Hållander (vet att jag tjatar om det ofta, men har man en favorit så har man). Då hade det fan inte sett ut såhär på plan.

Jag tycker Ante är helt rätt man att leda vårt lag, tycker det verkar vara en oerhört sympatisk människa och bra på att bygga gruppen, sen skulle jag hellre önska att vi ser över vilka det är han har runt omkring sig som hjälper honom under matcherna.

Om vi tänker att det här inte var hockey utan att det var en vanlig arbetsplats, hur många av er hade velat ha en chef som springer runt och skriker, spottar och fräser istället för en chef som har lite långsiktigt tänk och utmanar er i det arbete ni gör?
Ante är alltid genomgående ärlig med hur han tycker att saker och ting fungerar, typ som igår när han klädde av laget helt och sa att alla var för dåliga. Jag tror vi behöver luta oss tillbaka och lita på processen.
Låst ämne