1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582094 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2591977

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2023-10-31
Tom Topp: Håller med dig helt och hållet, han har ju inte direkt rosat marknaden, men det kanske också har och göra med att han spelar med vilda västern Rindell som är lite överallt förutom där han ska vara många gånger :D

Jag har fullt förtroende att Kimmo inte kritar ett kontrakt med en spelare som kostar mer än vad han smakar, han har ju visat prov på bra karaktär förut gällande såna här beslut.

Vad det gäller laget i övrigt som vi skriver om så tycker jag som många av er andra, det måste fan hända mer. Tänk om hela laget hade samma inställning till att jobba klart sina situationer som Hållander (vet att jag tjatar om det ofta, men har man en favorit så har man). Då hade det fan inte sett ut såhär på plan.

Jag tycker Ante är helt rätt man att leda vårt lag, tycker det verkar vara en oerhört sympatisk människa och bra på att bygga gruppen, sen skulle jag hellre önska att vi ser över vilka det är han har runt omkring sig som hjälper honom under matcherna.

Om vi tänker att det här inte var hockey utan att det var en vanlig arbetsplats, hur många av er hade velat ha en chef som springer runt och skriker, spottar och fräser istället för en chef som har lite långsiktigt tänk och utmanar er i det arbete ni gör?
Ante är alltid genomgående ärlig med hur han tycker att saker och ting fungerar, typ som igår när han klädde av laget helt och sa att alla var för dåliga. Jag tror vi behöver luta oss tillbaka och lita på processen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2023-10-31
Cobbel: Vi får heller inte glömma att Leksand presterar klart bättre efter att Hellkvist sjukskrevs.
4-1 mot både Luleå och SAIK det skojar man inte bort. Ett närmast pånyttfött lag.
Och ja, vi orkade just ingenting i går kväll.
Kan vi se till att HC Plast får lida för det imorgon..?
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2023-10-31
Cobbel: Tack för ett sansat inlägg.

Jag är precis som många andra direkt förbannad på insatsen igår. Det var inte ok. Spelare spelade inte med hjärta, ledare ledde inte med hjärta. På tok för slätstruken rakt igenom.

Däremot är jag, säkert till mångas stora förtret, absolut inte där där jag kan måla fan på väggen än. 15 omgångar in i säsongen. När tabellen ser ut som bifogat. Det kanske är jag som är på tok för naiv, men att börja tala om att vi kan glömma kvartsfinal, fastslå att tränare inte besitter de egenskaper som krävs, t.o.m. vilka spelare som ska skeppas… Vet inte riktigt vad jag ska säga.

Givetvis kommer vi göra dåliga matcher. Absolut har några drabbningar varit för dåliga från vår sida. Har inte alla lag det så när ligan är så jämn? Färjestad när de torskade mot OINK hemma? Växjö när de torskade mot HV med 4-1, eller pumpen mot Plast HC matchen efter det. Eller varför inte 2-5 förlusten mot Luleå hemma? Öreplast har torskat mot Malmö, Modo och dubbla möten mot Frölunda. Bara för att nämna några.

Döm ut Ante bäst ni vill. Jag inväntar ett gäng matcher till innan jag lämnar min analys över säsongen. Men jag kommer vara den första som erkänner om jag då kommer fram till att han inte håller måttet. Jag hoppas det funkar bägge vägar.
Uppladdat:

450x300-img6858_0.jpegimg6858_0.jpeg

Låst ämne

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2023-10-31
Cobbel: Framförallt tycker jag att två av våra centrar är inne i en svacka just nu. Både Hanzl och Lundin har gjort bättre matcher än dom senaste. Nä det känns som det kommer vara bra med lite vila nu, och framförallt snacka ihop sig inom laget!
Låst ämne