Brynäs IF

713447 inlägg · 7953 ämnen

Boork in i frysboxen....?

« · 819759 Till forumet


Boork in i frysboxen....?
Man blir lätt lite less. Här har Bif tagit 7:e raka och genom att spöa serialedarna på bortaplan erövrat förstaplatsen. Man kollar in aftonbladet på nätet för att läsa hyllningar.

Då drar Thorneus upp nått om att Boorken skall bytas ut för spelarna är missnöjda.

En upprotad liten skandal så klart. I ren skvallerblaskanda.

Har hört att Micke Wahlberg tar över skutan nästa säsong..... :-D
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
bradberry: Var det något fel på mitt inlägg 0825 ang detta ;-)
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
bradberry: Ja det kommer inte som någon överraskning direkt. Hårda nypor brukar ha den effekten hos spelare. Boork har fått ihop brynäs till ett LAG och nu kommer "belöningen".

Brynäs ledning står inför ett val...Sparka spelarna som klagar eller byta tränare? Givetvis hänger det på vilka spelare som inte är nöjda, även fast alla är "lik mycket värda" i truppen. Men jag tror ett hot om klubbyte från Dackell eller Sjödda väger mer än om det kommer från t ex Spets eller Hermansson... ;)
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse:
Äh! Man ska inte tro allt man läser.. ;)
En ledare som Boork växer inte på träd, personligen tycker jag att om man som spelare inte kan ta en ledare som han.. tja... *vinkar* heeejdå.. Mesproppar..
Undra vad som skulle hända om BIF valde att ha kvar Boork istället för att bry sig om hot om klubbyte från "de gamla rävarna"..?
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Snälla nån, angående artikeln i Aftonbladet, om att byta ut Boork, "några spelare ej nöjd med Boork".Rätta in er i leden. Jag tror att detta är ett utspel från journalisterna,att skapa några rubriker, för att Brynäs leder Elitserien,som ingen i hela hockey Sverige kunde tro på inför säsongen.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
51 Roger: Så kan det mycket väl vara, men det kan ju faktiskt stämma också!!
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Eller så kan man ge fan i att läsa Aftonfabeln och det andra blasket. Det enda de har fakta i, är sådant som faktiskt redan HAR hänt - reda siffror och resultat! Verklighetsfrånvända jävla kvastfeningar till lurendrejare och fåraherdar. Bah!
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
51 Roger: Mycket dravel i den artikeln, ett lag som spelar med sån harmoni som Brynäs faktiskt gör, kan inte ha en särskilt stor skism mellan spelare och ledare.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
70 Rodrigues: Så är det väl i alla lag,att alla kan ju inte gilla tränarn till hundra procent sas.Men i det här falllet verkar det som om Aftonbladet vill försöka skapa lite osämja hos våra krigare.Men serru Thorneus,den gubben går inte;)
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Bissett19: Framtiden får utvisa vad som stämmer!!
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
70 Rodrigues: Helt klart, flera spelare vill avvakta att skriva nya kontrakt innan tränarfrågan löst sig, ett rykte men det kanske ligger något i det.
Oroande om det gäller spelare som Dackell, Angell mfl.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
70 Rodrigues: Men var inte tanken från början var att Boork skulle vara där i 2-3 år beroende på hur lång tid kulturförändringen skulle ta?
Boork har varit synnerligen effektiv och t.o.m. lite för framgångsrik så nu sitter Sundlöv i ett dilemma. Han är en väldigt karismatisk person, Boorken, men det är precis som med spelarna ("laget framför jaget") att en tränare inte får vara större än föreningen...
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Huss: Precis!!
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
51 Roger: Det som talar för att det finns substans i artikeln är att Pucken var inne på samma sak i en krönika för inte så länge sedan. Han skrev något om tissel och tassel uppe på sätråsen.

Detta i kombination med att Sundlöv varken kunde dementera eller verifiera ryktena...

Men nog luktar det som att Aftonbladet är ute efter att fabricera ett scoop för att sälja tidningar. En storm i ett vattenglas helt enkelt.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse: En storm i frysboxen ;-)

Om man vill leka Aftonbladet så är det nog Månsson som gnäller :-))
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
HF: Håller fullständigt med dig. Hur skulle Brynäs ha spelat om "ingen skims skulle funnits".
Nu leder Brynäs Elitserien,men inget i artikeln om de var överlägsen HV, att Kristan var outstanding, Dackell bäst på plan, inget om matchen, medans alla andra matcher skriver man om hur matcherna var. här kör man över HV spelmässigt, och det enda man få läsa är negativt om laget, ingen kredit för hur matchen genomfördes. Varför inget matchreferat, utan det enda, att man har "problem inom laget". Nä, han som skriver artikeln kommer utsprungligen från Skelleftå,"så man förstår honom".
Vad skall Brynäs göra för att få positiva referat, ATT MAN VERKLIGEN LEDER ELITSERIEN, ATT MAN MED DETTA LAG ÖVERASKAR HELA HOCKEYSVERIGE,INKLUSIVE SPORTJOURNALISTERNA.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
70 Rodrigues: Så kan det mycket väl vara, men det kan ju faktiskt stämma också!!


ingen rök utan eld brukar man ju säga...
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
65selander: Frågan om Boorkens framtid i Brynäs är inte helt okomplicerad. Vilken tränare vi väljer att ha bestämmer rätt mycket vilket spel laget kommer att spela, och jag tror att det grubblas en del på det på Sätraåsen just nu.

Å ena sidan är det uppenbart vad han har betytt för att få ordning och reda i spelet. Tydligt spelsystem med tydliga roller, inget glassande, inga egon utan alla jobbar för laget. Han är en extremt skicklig taktiker. Att han är en av landets bästa tränare är uppenbart.

Men han föredrar mycket tydligt svetthockey (rackham!) framför teknikhockey. Spelare som Almtorp, Widing och Hempa och Månsson, för att ta några exempel är spelare som lever på sin kraft och intensitet och inte så mycket på teknik eller spelförståelse vilket är sånt som Dackell och Molin har i överflöd.

Så frågan blir alltså: vad vill vi ha? Vilken typ av spel tar Brynäs till nästa nivå, ett etablerat lag i topp 4?
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Anemyr:

Artikelförfattaren Patrik Thornéus är ju samma geni som skrev en hyllningskrönika till Obol Investment för ett tag sedan. En kille med stor trovärdighet......
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
hajen5: Vi gör alla våra misstag, sade igelkotten och klev av stålborsten.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Jompe: Så frågan blir alltså: vad vill vi ha? Vilken typ av spel tar Brynäs till nästa nivå, ett etablerat lag i topp 4?

Mitt svar; Ett snabbt spel med teknik, spelförståelse och puckvård, som byggs på en grundspel av kraft, arbetsinsats, lagmoral, motivation och lojalitet. Dvs Rysshockey modell 80-tal. Basen börjar komma på plats.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Finns säkert en del spelare som är missnöjd med Boorken, så blir det när en tränare ställer krav på spelarna att de ska ut o köra 100% varje match och bänkar när dom försöker lata sig. Istället för att bita ihop och kriga väljer en del den lätta vägen att börja gnälla på tränaren. Hoppas inte Brynäs viker sig för lata spelare utan ger Boork all makt som krävs för att vinna.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
pastorn: Ja, generellt så håller jag med dig men frågan är ju inte riktigt så enkel som den verkar, enligt min mening.
Problemet är väl om missnöjet gäller hela eller större delen av truppen.
Det kan ju paradoxalt nog vara så att några yngre spelare som Boork dessutom valt att satsa på från början, nu har tappat lusten pga ex bänkningar och ev pga man anser oss spela lite för defensivt och därmed själva måste ta ett i egna ögon alltför stort defensivt ansvar.
Bara en teori men den bygger på min allmänna teori om att Boorken i det stora hela kanske har och alltid har haft lite för mkt distans till spelarna när det gäller de lag han tränat.
Dvs att han är för lite kompis med spelarna, för att tala klarspråk.
Kompisförhållandet är i längden att föredra, om det kan hållas på en vettig och seriös nivå, vilket kanske inte var fallet när vi senast tog guld med Melin.
Jag tror ex inte att det handlar om något ifrågasättande av hans rena kunskaper vad gäller hockeyn i stort (lagbygge, träningsmetoder, taktik, psykologi etc etc).
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Huge:

Jag håller inte med dig att en kompisrelation är att föredra mellan tränare och spelare. Enligt mig är det kaptenen, i detta fall Sjödin som ska vara ledaren och kompisen i laget medans tränaren är översten som ingen umgås med privat eller trotsar. Man kan hata översten men man skall göra som han säger, annars har vi ordervägran och finkan, i detta fall en isbox. =)
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Huge: Tror knappast det gäller hela truppen.vad är alternativet? Vi har haft 11 miljoner tränare de senaste åren och ingen har varit bra, spelarna har haft makten.nu har man inte det och leder serien. INGEN spelare är viktigare än laget. Tycker dom att det är roligare att såsa runt på 80 procent och lira KS varje år så låt dom göra det då, men fan inte i Brynäs!


FUCKING KRONWALL, NU!!
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
pastorn: När jag talar om kompisrelation så ska man kanske sätta ett citationstecken runt ordet.
Vilket betyder att det handlar om att kunna ha ett lite mer avspänt förhållande till spelarna, utan att fördenskull gå i deras ledband i en eller annan form.
En avspändhet som ex f.d spelare av naturliga skäl kanske har lättare för att praktisera. Det är kanske ingen slump att de flesta av våra tränare själva har en bakgrund som aktiva spelare.Dom vet hur spelarna tänker i olika situationer både på och utanför isen.
Boorken har självklart gjort ett jättejobb och får mer än gärna fortsätta med det han påbörjat, men jag pekar bara på det som jag anser vara den troliga orsaken till det ev missnöje som nu skulle finnas bland någon eller några spelare.
Om det nu öht finns ngt som är värt att kalla en schism eller vad man nu vill rubricera det som.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
sylf: Amen!
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Huge: Ser man på hur Brynäs var uppbyggt som lag innan Boork kom så var det idel "lirare" i laget. Detta har ändrats genom den nödvändiga förändring som gjorts av Boork. Jag har full förståelse att "lirare" som t ex Molin får ett stort defensivt ansvar. När man sedan skall förstärka laget så kommer det till stor del oprövade kort och unga talanger. Inget som ger en utsikt för t ex Molin att han skall få återgå till den spelstil som gjort honom till den han är.

Att Molin håller masken och skyller på olika faktorer som åldern och annat är en sak, men hans ögon säger en helt annan sak. Ett lag fyllt med lirare som helt plötsligt skall bli slitvargar och spela defensivt brukar skapa missnöje...även fast slutresultaten går lagets väg.

Företaget går bättre om servitriserna tar hand om disken, men servitriserna blir INTE glada...typ.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
sylf: "FUCKING KRONWALL, NU!!"

Du presenterar dina åsikter med sedvanlig subtil finess. Helt enig. Boork säger att han saknar lite tyngre backar. Här har vi en som passar beskrivningen och som dessutom kan slå ett pass.

KRONWALL.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse: "Att Molin håller masken och skyller på olika faktorer som åldern och annat är en sak, men hans ögon säger en helt annan sak. Ett lag fyllt med lirare som helt plötsligt skall bli slitvargar och spela defensivt brukar skapa missnöje...även fast slutresultaten går lagets väg."

Tror säkert att ex Moln ibland kanske saknar dom gamla goda tiderna när han fick härja lite som han ville, men jag tror nog att du överdriver hans besvikelse, ifall det nu finns ngn besvikelse öht. Jag har en känsla av att Ove på gamla dar känner sig ganska tillfreds med sin nya roll som en mer defensiv och ansvartagande spelare. Nu har han utvecklats ytterligare som spelare och det tror jag tvärtom har sporrat honom att satsa lite mer än vad som kanske från början var planerat för hans del.
Sen får du det att låta som om alla våra lirare mer och mer börjat likna hinkbärare över en natt och att dom dessutom mer eller mindre skulle ha ledsnat totalt på livet som hockeyspelare, enbart pga Boorkens uppstyrning av spelet. Det tror jag öht inte alls på.
Framåt har man ju stora friheter som spelare och de lirare vi har är trots allt inte så få. Lirare som jag tror utvecklats betydligt vad gäller totalspelet över banan, och det är enbart Boorkens förtjänst. Naturligtvis i kombination med den egna viljan och förmågan till att ta åt sig kunskaperna. Vi har en mkt bra mix av de båda kategorierna och det ev missnöjet behöver som sagt inte vara av den dignitet som media vill försöka påvisa.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Huge: När man sitter där jag sitter på matcherna så ser man ansiktsuttrycken på spelarna när de byter. Jag kan lova dig att det ÄR skillnad på uttrycken beroende på spelet och tidpunkten i matchen. Många gånger när Brynäs spelar offensivt och "dominerar" i offensiv zon så har spelarna roligt på plan och detta speglas ofta i deras blick när de byter.

Sedan kommer förändringen, oftast i samband med en periodpaus. Borta är "glimten i ögat" och det är ganska bistra och allvarliga blickar man ser. Detta sker uteslutande efter att Boork har beordat att nu är det färdiglekt och nu skall det backas hem och spela taktiskt.

Detta är även en väldigt trolig orsak till att publiken sviker. Att se sitt favoritlag vara nedtryckt och som slår mycket icingpuckar är inte lika attraktivt som att se dem spela ut och spela offensivt. Jag är övertygad om att Brynäs inte hade befunnit sig i samma tabelläge om de inte backat hem och spelat på reultatet. Det är absolut inget "fel" i Boorks taktik, effektiv men fan så tråkig i långa stunder.

Att det sitter supportrar från andra lag ochgnäller ut sin frustration över att ha misslyckats att dyrka upp Boorks lagmaskin är en sak. Spelet på bortaplan är mer defensivt i nästan alla elitserielags taktikupplägg. Men det är inte bra på hemmaplan.

Jag tog upp Molin som ett exempel och kanske har du rätt, kanske har jag rätt. Men försök att få dig en titt i spelarnas ögon under de olika skeden under matchen. Exempelvis i början när Brynäs ligger på och när de backat hem.

En förälder som inte låter sina barn leka är ingen bra förälder. En tränare som inte låter kreativa spelare vara kreativa får ofta dessa spelare emot sig.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse: Ett företag bestående av kompisar som håller varandra om ryggen och har jobbet kvar även om de maskar och slöar är det bättre om man ska jämföra med företag ?
Boork har städat upp i något som tidigare liknade en klubb som bedrev Dagverksamhet och korphockey med polarna.

Otacksama jävlar ;)
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
RavenLord: Föredrar hellre ett vackert defensivt spelande lag än ett som släpper in en jävla massa puckar. Matchen som dom gjorde igår var faktiskt vackert att se på.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
65selander: Vackra förluster har vi sett nog av;)
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Bissett19: Man mår bra mycket bättre nu när det går bra :-)
Nästa säsong så får han eller vem som kommer bygga på offensiven.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse: Med förlov sagt: överdriver du nu inte spelarnas reaktioner och ev minspel när du jämför desamma vid defensivt resp offensivt spel?
När offensiven flyter på och allt stämmer så är det väl rätt naturligt att man känner sig lite mer avslappnad och ser lite gladare ut när man ex gör mål, till skillnad mot när man måste jobba hårt för att trasa sönder motståndarens spel och jaga tomt utan puck? Typ....
Det ligger väl mao i sakens natur att man ser gladare ut när den offensiva kreativiteten får utlopp än när den defensiva får det.
Därmed inte sagt att man behöver tycka att det defensiva jobbet känns tråkigt på nåt sätt. Defensivslit kan ju också ha sin tjusning, för den som uppskattar skiftningarna i spelet när lagen har sina perioder av ups and downs i matcherna, inte minst vad gäller publiken. Jag tror att du underskattar publiken lite grann på den här punkten, även om jag kan hålla med om att de flesta säkert bara ser när någon gör ngt bra framåt, men tråkigt nog inte alltid uppskattar en defensivt skicklig prestation, som ofta ex indirekt avvärjer en målchans eller ett mål för moståndarna.

Sen ser jag inte vad problemet är vad gäller kreativiteten i kombination med defensiven. Att spelare lär sig hur man spelar i defensiven innebär ju att dom också måste ta till sig en kreativitet på den punkten, dvs när man inte har pucken i sin ägo. Styrspelet i sig är mao också en form av kreativitet. När vi sedan har återerövrat pucken så ser iaf jag inget större fel på den kreativitet som våra spelare hittills presterat. Vi har ju så pass många lirare i laget att det snarare vore konstigt ifall vi INTE hade agerat kreativt när vi går på offensiven.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
När skall Gävlepubliken bli nöjd? Inte ens när Brynäs leder elitserien för första gången på flera år är det bra. Spelarna har nämligen ledsna ögon.....
Skulle Brynäs ta hem SM-bucklan senare i vår så är säkert inte heller det bra nog. Vad krävs egentligen?
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
RavenLord: "Ett företag bestående av kompisar som håller varandra om ryggen och har jobbet kvar även om de maskar och slöar är det bättre om man ska jämföra med företag ?"

Givetvis får det ju vara reson på kompisandan, precis som jag redan har belyst så var Boorkens rensing nödvändig.

Men när man använder kreativ kompetens till mer defensiva uppgifter och värvar spelare som mer är på tillväxt och inte är fullt färdiga att axla manteln att sköta det defensiva jobbet så får de vikarierande kreativa spelarna fortsätta med det defensiva arbetet. Om man då värvar spelare som klarar av att sköta det ack så viktiga defensiva jobbet så kan man utnyttja de kreativa spelarna på att göra det de är bra på, att vara kreativa.

Huge: Skillnaden mellan dig och mig är att jag utgår från Brynäs IF och du från Boork IF...
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
RavenLord: "Boork har städat upp i något som tidigare liknade en klubb som bedrev Dagverksamhet och korphockey med polarna.

Otacksama jävlar ;)"

Men du har fortfarande företagsledningen kvar, även den som anställde dessa "otacksamma jävlar". Var det endast dessa otacksamma jävlars fel?

Vad är det som säger att Leffe endast tagit bort symptomen och inte det sjuka?

Vill än en gång understryka att jag inte har tagit ställning i frågan om Boorks vara eller inte vara. Det hänger helt på vem ersättaren skulle bli.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Fundera över detta är ni snälla:

Nån amatör skriver ett fabulerat lockbete, och helt plötsligt glömmer ni att Leffe tagit oss från stabil förankring i kvalserien till serieledare med större delen av säsongen spelad.

I denna stund av magnifik framgång saknar sågningen av Brynäs motstycke.

Lösryckta cyniska spekulationer vem av Boork och Sundlöv som har gjort, eller vill, klubben mest ont haglar som spön i backen.

Det finns INGET konstruktivt i det ni skriver.

Jag utgår från att ingen som är äkta Brynäsare kan vara så korkad. Därför blir min åtgärd att be de motståndarsupportrar som ägnar sig åt denna form av smutskastning att i stället bege sig till sina egna forum!

Tack för ordet.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Kung_Sjödin: Hur ser din plan ut för Brynäs långsiktiga bygge ut?

Eller är du för upptagen med att vara fartblind av nuet?
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse:Med Otacksama jävlar tänkte jag på de supportrar som inte är nöjd med det han gjort för BIF
Men antar de hellre sett BIF spela mot AIK Bofors Leksand i TV4+ på fredagskvällarna ;)
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
RavenLord: Jag tror inte att det är många som är otacksamma utan mer tänker på framtiden. Det verkar finnas en tendens att man väljer Boork för laget. Skulle det bli så kan det bli spelarflykt OM det nu ligger någon som helst substans i den "nyheten". Konspirationsteorier i stil med att Media vill skapa oro i Brynäsleden finner jag ännu mer långsökta. Brynäs går bra nu och Boork är het just nu. Därför väljer man att fokusera på nyheter om just detta.

Om man nu väljer att behålla Boork till varje pris och en hel drös spelare antingen lämnar Brynäs, slutar eller vad som helst så blir det svårt för Boork att fortsätta den långsiktiga satsningen. Det blir att börja om från ruta ett igen helt enkelt. Frågeställningen är om det är värt det för en tränares skull?

En annan frågeställning är om det inte är smartare att satsa på Boork ett år till och fortsätta det långsiktiga lagbygget och samtidigt utveckla den sportsliga organisationen inom Brynäs som håller på att byggas upp. Att skapa arbetsro helt enkelt. Bygga ett år till och göra en satsning till säsongen 08/09. Både med ny tränare och med ett antal rejäla förstärkningar.

Med osedda kort i dagsläget tycker jag att det sista alternativet låter som det vettigaste, men sen kan ju även detta ställas mot ett annat alternativ med ett annat namn.

Brynäs har lite att fundera på... ;)
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse: Ja jag hoppas oxå på ditt sista alternativ där.
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
RavenLord: Ja idagsläget känns det som det vettigaste. I alla fall tills man vet vad Brynäs målsättningar är. Allt de har sagt är att man skall bygga långsiktigt... Är långsiktigt 3 år, 10 år eller 20år?
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse: Jag tycker nog att vi ändå inte ska vara 100% säkra på den här "nyheten". Men visst, det kan väl kanske stämma att endel spelare inte gillar Boorkens nästan knepiga sätt att leda Brynäs.

None of us knows!
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
lillovechkin: Nej vi ska absolut inte vara säkra på nyheten...men man kan inte ignorera den som ett försök till konspiration från media som några vill få det till.

Det som är intressant är att alla nyheter som är positiva sväljer man med hull och hår och allt negativt är konspirationer och påhittat skit...
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse: Eller negativa om andra klubbar, säg till exempel om Färjestad *ler* då måste den ju vara sann..
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
eltifoso: hehe, det är till och med så att Tomas Ledin får "bad media" bara genom att heta Ledin...Stackaren ;)
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
Kikade på FANtv och efter första perioden där dom snackar tidigare matcher så har dom inte ett enda ord angående HV71 - Brynäs eller att vi ligger etta. Dåligt!
Kommentera

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse: Positiva nyheter slutade man att tro på när "HF's" polare "Nobbe" skrev att "Norrena" var klar för Brynäs för några år sedan.

En sak vi som inte går att bortförklara är att vi gör våran bästa säsong på många år än så länge. Lillove från Hede undrar om han var född när vi låg senast i ledning ;-)

OT: Ni som inte vet så för ett antal år sedan så var Vemdalen och Hede ungefär som Brynäs och Leksand :-))
Kommentera

« · 819759