Sven.Savage

18192 inlägg · 8101 besökare

Historik

·
Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Ja,, Israel lär ju ha pengar över, efter alla olagliga parkeringsavgifter han pungslagit folk på i så många år.

Ja, Dalton får gå kvar och det är klart att det han kan är att etablera et fungerande styrspel a la Warulfven på 90-talet. Även om Warulfven själv insåg att den hockeyn var omodern och inte kunde stå emot den checking-hockey som Rönken och Bulan implementerade, och som alla andra lag numera försöker ta efter. Men Dalton kan ju inte köra styrspel när halva det alg som Näsan köpt in är lata primadonnor som är för fina för hårt arbete och inte duger för gammal Ulfvahockey heller.

Är ju intressant läge när både Näsan och CryBert redan är sittande fåglar på väg ut men de kommer att behöva dras med den ett halvt år ytterligare. Hur mycket kommer dessa två att sänka stämningen och vara oförmögna att fatta bra beslut, vilket de inte ens kunde innan de fick veta att det blir foten?

Mummelklockare är ju komplett osynlig och har så alltid varit - antagligen därför ingen kommit på att sparka honom: "Vafan! Jobbar han för oss? Fortfarande? *Är du säker på det?".

Så av de fyra i ledningen närmast laget finns nu IGEN-kligen bara Dalton, men hur ska denne - sparkad från sina senaste klubbar inklusive Warulfven där han väl t o m är ikon med hissad tröja? - kunna göra något med sin 90-talshockey och med spelare bestående avköpta primadonnor som inget duger till?

Det blir...intressant.
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Jo, jag läste det med. Det vill säga vi är ju vana vid modern hockeyvokabulär. Den som säger att hockeyspelare i intervju alltid ska svara på vilka frågor som helst med "Nej,...".

i det här fallet läser men "...vi kan inte erbjuda den mängden istid som han själv önskar...." vilket för den ovane kan låta som något helt annat än det vi förstås att det betyder"Vi är så j-a less på att han inte levererar så nu j-r får han en stor j-a spark i arslet. Ajöss!"

Jo, det blir intressant att se var han hamnar.

Man undrar hur Näsan ska agera närmaste sex månaderna medan han ar lön av Aapn. Han kan ju bara en enda sak: felköpa. Men ska han lägga ned det nu? Sitta ett halvår på kansliet och käka dammsugare?

Såg att Swinging Melin fått jobb av Trottoarkanten, som sparkat lille Leif, eftersom tidningarna krävde det. troligen kände Trottoarkanten att "de inte kunde erbjuda Leffe den tränartid han önskar".

Lite jobbigt det här med att sparka tränare i tid och otid, eftersom det inte finns några bättre att ersätta med under säsong.

Grejen är ju den att det finns några klart lysande stjärnor som Bulan, Rönken, Abbotten, Hallam och kanske någon till.

Medan övriga är hopplöst passé, tränare som har en "hockeyfilosofi" för att förlora matcher i dagens hockey. Och med ersättarna står det än värre till. Swinging Melin, Porkaborrk, eller alla nödlösningar i form av att "flytta upp de assisterande tränarna"? Eller ta in förloraren Swikegård?

Massor av lag som skulle behöva riktiga tränare nu men inga finns att tillgå - de nämnda, utmärkta lär inte flytta på sig.

De, som är i riktigt stor kris skulle behöva go all in för att få Rönken. Problemet är väl att den klubb som allra mest skulle behöva Rönken är Apan, men de har försökt gång på gång och Rönken har inte varit intresserad. De skulle behöva betala inihelvitte mycket för att övertala honom. en lustig grej är att man förstår ju att de flesta som Apan frågat har förklarat "bara om ni sparkar CryBert" vilket Rönken skulle kunna göra också. Men å andra sidan lärde sig CryBert hockey i Almtuna, som assisterande tränare. Assisternade till sin chef, huvudtränaren Rönken. Och det är klart att Överste Rönnqvist kan sätta CryBert på plats om det behövs.

Nja, vem vet. Apan kommer att behöva byta ut hela den sportsliga ledningen och skaffa nya assisterande och ny huvudtränare, samt ny GM och ny sportchef. Och de har ju aldrig någonsin haft några egna som dugt, utan köpt alla sådana utifrån. Och det blir en j-a massa att köpa in nu.

Frågan är om Apan (Näsan) kommer att fortsätta köpa hejvilt på spelarmarknaden medan de ska byta ut hela ledningen? Eller om de blir handlingsförlamade i stressen att hålla strecken i tabellen under sig.

Jag tycker att de ska utse Fläskberget till sportchef, swikegård till GM för herrlaget och porkaBorcken som GM för damlaget. Och låta CryBert ta över som klubbdirk efter ApPea.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Swikegård lir bara mer och mer patetisk. Nu påstår han att vad som gav Apan framgång v ar att Aplasse satt på läktarn och såg allt som inte var bra, sa till, och så fixade de det.

Vilket skitsnack! Aplasse var misslyckad junistränare i pite. Från det blev han misslyckad junistränare hos Apan. Därefter gick han över till att vara ansvarig för att ringa 12-13-åriga pojkar sent på kvällen med sitt "komse, komse, komse..." vilket var det enda han var riktigt bta på. Sedan fick han jobb i Schweiz som hälptränare och det slutade som väntat med fiasko och han fick sparken.

Nu sitter han på läktare i sibirien och andra ställen och ser "allt som inte är bra, säger till, och så fixar de det." Om man ska tro swikegård, vilket ingen gör.

Sanningen är den att swikegård inbillar sig att han ska få jobb som sportchef hos Apan, sitta på läktarn, och säga till "så här får det fan i mig inte vara". Och så ska han, som sportchef, se till att Apan snabbt som fan förlänger med polaren CryBert.

Jag vet inte vilken aprunkare som är mest borta i pallet. Swikegård? Eller aprunkare Sanny som tycker att Fläskberget är som klippt och skuren för jobbet.

Själv tycker jag att apmonstrumet ska söka. Han har ju utmärkta kvalifikationer. Han är nämligen lika värdelös som de andra. Dessutom har han sex fingrar på varje hand.
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Jo, man hade ju sett fram emot Näsans kommande kanonvärvningar :-)

Kolla in nordkraft nedan, jag syftar till den videoblogg swikegård producerat på åtta minuter under rubriken "Ni tappade det, Apan...".

En extrem pekoral där han nästan kör CryBert-krokodiltårar för att förklara hur bästigast Apan var ett tag och när han ska förklara varför heter det "...det var CryBert och några till...och CryBert och CryBert och CryBert...".

Ja Gudars skymning: man tror det är en sex-årig flicka som förklarar hur mycket hon älskar My Little Pony, men det är tönten swikegård som förklarar att CryBert ligger bakom hela Apan. CryBert och Aplasse typ.

Jag tycker att det låter som en arbetsökarannons av swikegård. "Ni behöver ersätta Näsan med någon som...jag, fast han inte säger sitt namn. Vidrigt, töntigt, patetiskt.

Och även i ApPravda Norran går gråtvalserna höga.

"Hockeysveriges svåraste roll att besätta"?

Ja, du. Är det enkelP ni ska ersätta?

Annars heter det hockey-Sverige, illiterat, men extremt patetiskt att vrida upp tillsättning -ja, det heter så. Besätta låter...ekivokt - tillsättning av Näsans ersättare som något någon bryr sig om.

Tillsättningen av ny extra ordinarie reserv till Gullans gatukök vore mer spännande.

Men swikegård var snäppet mer patetisk, speciellt hans gnyende om hur bästigast CryBert ska vara - som ligger bakom alla framgångar - troligen genom att gråta på sig och hota med gruvan.

Till swikegård samma uppmaning som till Näsan: SNYT DIG, FÖR FAN, J-A SNYLTARE! Mannen som aldrig vunnit någonting tror att han vet bäst. Jaharrrru!
Uppladdat:

450x271-skarmavbild-2018-12-17-kl-220021.png

+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, harrejavvlar.

På nordkraft visste förstås apsupportrarna att Näsan skulle bort, men kvaliteten på inläggen fördunklas av att apmonstrumet sitter där och hoppas på att Fläskberget ska bli sportchef - vilket ingen annan apsupporter önskar förstås - och Apmonstrumet hävdar att Fläskberget är/har: "Analytisk, stor kunskap, duktig på att kommunicera, pondus, stort hjärta för klubben. Bra egenskaper att ha."

Harrejavvlar är bara förnamnet.

Jag har ju på ett objektivt sätt förklarat vad Fläskberget ligger inne med: Han fuskar. Han ljuger så in i helvitte. Han är osportslig. Han filmar. Han är feg. Han överfaller andra. Han myglar på alla möjliga sätt. Han är fullständigt opålitlig. Förutom att han är ful och luktar illa.

Hmm. Ju mer jag tänker på saken, desto mer hoppas jag att Herr Aprunkare Sannys och Apmonstrumet favorit blir sportchef för Apan. Appselut!
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Gudars skymning!

Hur j-a svårt kan det vara?

Näsan förklarar, om sportchefjobbet: "– Det är tufft. Du ska alltid vara anträffbar. Det har ingen betydelse var du ligger i tabellen. Du ska förlänga kontrakt, ta in spelare på korttidskontrakt, titta på förstärkningar under året och börja jobba på nästa års trupp. Det är en ruskigt tuff arbetsbelastning."

Ja, om man är värdelös - vilket man förstås som regel är, när Apan anställer en - är det kanske svårt.

Men vad fan har du pysslat med? Köpa en köpespelare i månaden. Jättejobbigt.

Vän av ordning inser att för att sköta jobbet gäller det att se till att alla tränare och ledare är överens om vilken hockey som ska spelas, och därefter ta fram ett beslut om vilka typer av spelare man behöver för att lyckas med det.

Sedan kollar man vad man har, vad man kommer att bli av med, vad man VILL bli av med, och fastställer listan över vad som ska skaffas.

Sedan är det bara att leta. Och Näsan har alltså en månad på sig per spelare - jag tycker att det är en j-a massa tid.

Sedan är det bara att hålla koll. Om nu Apan behöver t ex centrar och det är svårt att få tag på? Ja, men för böveln, då får man vara beredd att lägga extra pengar på det. Näsan har tydligen skitit i allt eftersom han inte fick tag på någon "marknaden är tuff, det är stor konkurrens" och i stället har han handlat in primadonnor som bara åker omkring efter sargen och latar sig.

Sedan har han alla dessa komplementspelare och enklast är väl om du behåller apor från blygden eller får tillbaka apor från blygden för de uppgifterna. Men vad gör Näsan? Snålar och tycker att de ska komma "hem" eller stanna "hemma" för småpengar. Inte undra på att de väljer att spela i roligare klubbar som betalar lön dessutom i stället. I första hand Läjkers, förstås, och då bräker fåntrattarna-apmonstrumen "köpeklubb, köpeklubb, köpeklubb" fast det bara handlar om att Läjkers har en utmärkt sportchef - Apan har en Näsa.

Jag tror igen-kligen att Näsans väldiga fall kom när han - helt korrekt - förklarade för Fläskberget att "nej, vi tror inte på att du duger för att bära laget nästa säsong och dessutom anser vi att du jämförelsevis bara är värd 10-20% av den månadslön du lurade Aplasse att ge dig, genom att du och agenten ljög om att en massa klubbar erbjöd dig "monsterkontrakt".

Då gick Fläskberget ut i media och snackade skit om att "jag och Näsan har olika uppfattningar om min roll" vilket översatt från Apsanningska till svenska blir "Näsan vill inte betala den löjliga överlön jag kräver".

Det tog några dagar, så kom beskedet att "Apan signar Fläskberget för en säsong till"! Helt sjukt förstås, det sega, långsamma Fläskberget myglade sig kvar, och Näsans pondus ramlade rakt ned i golbrunnen. Vad hände, igen-kligen? Var det tokskallen highsticking som krävde Fläskberget kvar? Eller CryBert? Eller ApPea? Eller vem fan var det som tvingade Näsan att INTE ta det beslut han visste var det bästa?

Ja, det vete fan, men man kan vänta sig vad som helst av en sekt som Apan.

För Näsan fanns naturligtvis bara en sak att göra. Har man ett uppdrag och den makt som krävs för att utföra uppdraget - och så plockas makten bort och det visar sig att nollor har rätt att gå in och ändra på förutsättningarna - ja, då går det inte. Hade Näsan i stället för Näsa legat inne med en riktig stake av norrbottnisk klass skulle han kallat till PK redan nästan morgon och förklarat: 1. Jag är anställd för att lyckas men plötsligt dyker ApPea upp och förbjuder mig att göra det jag vet behövs, för att lyckas. Med sådana förutsättningar kan ingen arbeta och jag säger därför upp mig med omedelbar verkan.

Men Näsan hade inte vad som behövdes. I stället köpte jhan in lata primadonnor i parti och minut och inte oväntat torskar Apan big time. Samtidigt som Apans supertalanger och 15-åringar överfaller folk med våld mot huvuden på is och på fritid. Medan blygdenlaget droppar till plats 10. Kollapsen är ett faktum. Och först då går han.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, att de skulle sparka Näsan kommer inte som en överraskning. Här i Luleåboken där vi talar sanning - och inte som i Apboken hylla nollan - har vi ju gång efter annan påpekat att Näsan köpt ihop ett fullständigt ofungerande lag med bara skyttekungarprimadonnor medan andra Apor vägrat komma tillbaka alternativt dragit för att slippa snål-Apans skambud samtidigt som Näsan öser pengar på latmaskar.

Men det räcker förstås inte. Näsan har till sin hjälp haft

• CryBert
• Mummelklockare

Två helt värdelösa snackare som tvärtom haft som effekt att folk undviker att komma till Apan. Dessa två nollor behöver ju sparkas fortare än kvickt och att CryBert får sparken efter säsongen vet vi ju, eftersom Apan vägrat förhandla förlängning med honom. Frågan är hur snabbt de kan bli av med mummelgubben då?

När det gäller huvudtränare hade Apan en gång duglige Anders Forsberg som var ett perfekt komplement till alla andra. Som erfaren NHL-scout stod han bakom rekrytering av perfekta spelare och iscensatte ett perfekt spel genom att lägga sig till med Rönkenhockey i försvaret vilket innebar att Apan för enda gången i sin historia fick ett försvarsspel. Och strålande lugn och saklig i båset, på presskonferenser och annorstädes.

Men ANders fick en kniv i rygg av medelmåttorna som ville stjäla äran som var hans.

Sedan körde de Apwallson och hävdade att han var duglig, fast han bara hade att sköta det självspelande piano som Anders hade initierat. Därefter plockade de upp Öberg som inte dög och sparkade honom. Vidare försökte de år efter år köpa till sig antingen Rönken eller Bulan men båda vägrade träna Apan. Till slut fick de köra utan huvudtränare och ass-nollorna skämde ut sig en hel säsong. Slutligen var det bara Tommy Dalton som kunde övertalas komma till Apan - Dalton hade då sparkats från två klubbar i rad - och Dalton försöker med sin hockey som fungerade på 90-talet men numera är passé.

Så, en jäkla massa skit i ledningen och allt behöver förstås ändras. På junissidan har de Marklund och Lundmark och Marklund, men de har mest gjort sig namn genom att idka kränkande särbehandlingar av pojkar så de duger knappast; för övrigt går ju junissidan uselt.

I apsektens "Samlade Apsanningar" hävdar de att Aplasse var bästigaste sportchef/GM någonsin och denne sitter numera på läktaren i Sibirien etc. Ska de köpa tillbaka denne? Ja, det hoppas jag. Han är nämligen komplett inkompetent. Apan påstår att Aplasse byggde ett vinnarlag men sanningen är den att det var Anders Forsberg som gjorde det, och sedan stal Aplasse äran av Anders. Det som Aplasse "tillförde" var stölder. Genom sena och återkommande telefonbelägringar av 12-13-åriga pojkar stal han talanger från Burkölen och Norrbotten och det levde de gott på ett tag. Men vi tätade ihop detta och stoppade APlasses stölder och han insåg att loppet var kört och drog medan han kunde låtsas ha varit "bästigast". När man ser på de spelarköp som Aplasse stod för under sina år - och undantar de som Anders Forsberg fixade - finner man att Aplasse köpte utav helvitte usel och snarast sämre t o m än Näsan.

Nej, Aplasse är ett uppblåst fiasko. Hoppas Apan tar tillbaka honom, så går det snabbt ned i Allsvenskan där de hör hemma.

Och när det gäller att få sig ett gott skratt är det bara att läsa vad Herr Aprunkare Sanny skriver: Nu borde Fläskberget utses till sportchef!

SANNY: Beskrivningen som Skellefteå skrev på sin hemsida passar väl rätt bra in på Jimmie va? ”Den nya organisationen innebär i korthet att föreningen ska tillsätta en sportchef med administrativ och sportslig bakgrund."

Fläskberget sportslig? Fläskberget administrativ?

Jag skrattar på mig!

Fläskberget är en garant för fusk, mygel, filmningar och fulspel och ska denne vara högste ansvarig för Apans hockey...ja, då blir det en rejäl kollaps och det snabbt.

Och så mycket som detta Fläskberget ljugit om allt och alla, ja det är väl det som Sanny syftar till med "adminsitrativ bakgrund" dvs ap-adminsitrativ dvs ljuga, ljuga och ljuga ännu mer.

Men det är klart, att med hänsyn taget till vad Apans ledning stått för under alla år, så passar ju Fläskberget som handen i den sexfingriga handsken.

Vi håller tummarna för att Herr Aprunkare Sanny får rätt. Låt Apan få Sportchef Fläskberget!

Sammanbrottet har börjat rejält och med Fläskberget vid ratten kommer kollapsen lika obönhörigt som när "benen försvinner" när någon nuddar landets meste filmarfuskare ful-Fläskberget.
Uppladdat:

273x300-skarmavbild-2016-09-09-kl-210503_0.png

+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf:
Apans stora hopp denna säsong, när alla supertalanger tycks vara upptagna av att vara avstängda efter att ha delat ut jockar på isen eller på Apschtaan, är förstås DamApan.

Jag kollade upp ställningen i den serie där DamApan deltar. Det handlar alltså om hittepå-serien Norrettan och så här ser det ut.

1. BurkaDamen 13m 85-25 +60 29p
2. DamApan 12m 34-24 +10 24p

Ja, det är ju två lag till, nämligen ett hobbylag från Luleå samt från Övik, men de två lagen deltar "utom spel". Varje lag möter de tre andra lagen tre ggr hemma och tre ggr borta. Och sedan slutar det med att det lag av BurkaDamen och DamApan som placerar sig högst i sluttabellen får kvala till SDHL. Dvs de kan sluta trea och fura efter de två nämnda hobbylagen, men det är ändå bara dessa två som kan "vinna" serien. Anledningen är att de två hobbylagen tillhör Luleå Hockey och DaMooDoo och dessa två klubbar har ju redan lag i högsta serien (faktiskt på plats 1 och 2 för närvarande).

Så ligger det till, så det är bara DamApan och BurkaDamen det handlar om. Hobbylagen är bara med av vänlighet, för annars skulle det inte bli någon serie.

Och ställningen är alltså den att BurkaDamen - som spelat en match mer än DamApan - ligger 5 poäng före och har dessutom en överlägsen målskillnad vilket innebär att DamApan måste hämta in sex poäng för att "vinna" serien.

Inom parentes sagt konstigt att DamApan har så usel målskillnad, jämförelsevis, men det tycks bero på att de gjort så få mål. Har väl utvecklats till 0-0-dyrkare av Apan.

Vilka matcher återstår då, för båda lagen?

2019-01-05 DaMooDoo - BurkaDamen
2019-02-02 DaMooDoo - DamApan
2019-01-16 BurkaDamen - DaMooDoo
2019-02-16 DamApan - DaMooDoo

Varsin match hemma och borta mot DaMooDoo alltså. Under säsongen har båda tagit 10p av 12 möjliga mot DaMooDoos hobbylag.

2019-02-02 BurkaDamen - Luleå HF
2019-01-05 DamApan - Luleå HF
2019-02-06 Luleå HF - DamApan

DamApan har alltså en bonusmatch mot Luleå. Men å andra sidan har de bara tagit 6 / 12 poäng mot Luleås hobbydamlag, medan BurkaDamen tagit samtliga 15 / 15 poäng i sina matcher mot Luleålaget.

2019-01-12 BurkaDamen - DamApan
2019-02-09 DamApan - BurkaDamen

Två västerbottniska derbyn återstår alltså och dessa sexpoängsmatcher kommer att avgöra serien. Tidigare i år har de mötts fyra gånger; DamApan vann en match med 3-0 och en match med 3-4, BurkaDamen vann en match med 2-1, och den fjärde matchen slutade 2-2 men Apan vann på övertid. Ett visst plus för DamApan där alltså, men jämnt och har DamApan nerverna när de nu ska upp mot målfarliga BurkaDamen igen och MÅSTE hämta in avståndet?

DamApan kanske plockar in sitt hemliga vapen - fru distriktsläkaren som tidigare var hopplös som lagläkare och fick sparken - men hennes riktiga kall är säkert som hockeyspelare!
Uppladdat:

416x300-skarmavbild-2016-11-13-kl-122537_1.png

+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he, det vore jäkligt kul att se. Världsmästarna för klubblag i damhockey mot Apans hoprafsade, halvt inköpta satsning som när den kom för knappt två år sedan av ApPea på presskonferens förklarades skulle bli "Hela Norrbottens och Västerbottens EGNA damhockeylag.

Nu har dessutom anledningen till att Apan bildade ett damhockeylag kommit ut.

Ni vet bakgrunden?

Apan köpte över hela damlaget från Bergsbyns IF bara för att några år senare lägga ned hela "skiten" när damerna kvalificerat sig för Riksserien. "Vi sade inte nej till damhockey, vi sa nej till Riksserien" ljög ApPea med en apsanning, och förklarade att syftet var att spara en miljon kronor. Vilket enligt hockeyexpertisen var exakt vad Apan la under bordet som "sign-on fee" till köpespelaren Zachrisson - till HERRLAGET!

Efter den "trevliga" gratifikationen till Apans damer la damerna av eller drog till andra klubbar.

Apan gjorde en utredning för att undersöka om de skulle ta upp damhockey igen. Och resultatet av utredningen blev att de rekommenderade att saken skulle utredas...

Därefter förklarade ApPea att om de fick en till arena av kommunen var de beredda att ta upp damhockey igen.

Och ja. Apan förklarade ju att "de arbetade starkt för den lokala damhockeyn genom att ekonomiskt stödja det lokala laget från Clemensnäs".

Hur bar gick det: jo, det gick så jättebra att Clemens inte kunde delta i seriespel eftersom de inte kunde hålla tillräckligt med spelare. och då framkom att Apans jättestöd bestod av ynkliga 50 000 per år. Det vill säga av kommunens öronmärkta stöd till Apan gick 99,5% till herrar, 0,5% till damer. Och av Apans totala budget gick 99,97% till herrar och 0,03% till damer...

Men sedan knappt två år har Apan att damlag igen.

Varför?

Ja, nu har vi fått besked. Det var storsponsorerna Apkraft och ApBoliden som krävde detta av Apan; annars skulle de dra in sponsringen. Och det är inga små pengar det handlar om. Bara genom Apkraft transfererar Apkommunen över mer än tio miljoner varje år till Apan, och det har de hållit på med i massor av år.

Det handlar om landets värsta kommunaldoping, men hur har Apkommunen råd med det? Ja, de har ju dragit in på allt annat som kommuner normalt tillhandahåller för sina invånare. Exemplifierat med att kommunen inte tänder lampor i en enda julgran i hela kommunen.

Man kan ju uttrycka det så här: En riktig tidning med riktiga journalister hade hittat jävligt mycket att skriva om, när det gäller Apans "damhockey". Men inte ApPravda inte. De hittar i stället på att satsa halva tidningsbudgeten för att live följa när DamApan ska vinna mot ett hobbylag från Luleå....vilket slutar med torsk för Apan:-)

Och då drar de igång med vilda konspirationsteorier - allt för att i god sektanda skylla på "elaka Luleå" som förklaring till varför DamApan inte är bästigast i världen.

Vilket Luleå Hockey är :-)
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Och ÄNK-ligen kommer ApPravda Norran ut ur förnekelsegarderoben och erkänner att de fått stryk av Luleås hobbylag, IGEN!

Man ser ju av rubriken att nu har det brunnit till ordentligt i Apans konspirationshjärna. Men exakt vad de förvirrade nyttiga idioterna fått för sig - sedan de frågat ApPea om vad de får skriva - det vet ingen, för vem fan kan tänkas betala 99 kronor för att läsa eländet?

Tydligen var ställningen 1-1 men med 45 sekunder kvar av matchen satte Luleå både 2-1 och 3-1 :-) He he he he he....

Intressant att se av bilden att Apans damer tydligen fått träna med herrarna och att den assisterande lagkaptenen satsar på att lägga en jocke i ansiktet på Luleås dam. DamApan åkte dessutom på en game misconduct för en knätackling vilket ytterligare stöder uppfattningen att de tränat med herr-aporna.
Uppladdat:

322x300-skarmavbild-2018-12-16-kl-171354.png

+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jahaja, då var Koskenkorvaturneringen avslutad och även CHL-kvartsfinalernas returer. Apan har ju aviserat att de är sååå jättetrötta eftersom de under nästan två veckors ledigt varit "tvungna" att åka till Plzen och spela en match. Stackarna, man förstååååår att de är helt slut; hur orkar de?

Så här ser tabellen ut just nu.

1 Luleå HF 24 (16) 45
2 Färjestad 24 (15) 45

3 IF Malmö 24 (5) 42
4 Linköping 25 (10) 41
5 Växjö 24 (5) 41
6 Frölunda 25 (1) 40

7 Djurgårn 23 (19) 38
8 Rögle BK 25 (-4) 38
9 Brynäs IF 24 (-9) 37

10 Skellefteå 24 (2) 34
11 HV 71 24 (1) 32

12 Örebro HK 24 (-11) 25
13 Timrå IK 24 (-27) 25
14 Mora IK 24 (-23) 24

Jag har delat upp tabellen i sex avdelningar, efter där det finns viss lite avstånd uppåt-nedåt. Men avstånden ÄR små, förutom då mellan lag 11 och 12-14, där avståndet är hela 7 poäng.

Och under denna vecka har vi följande matcher:

ONSDAG
Luleå HF - Mora IK
Skellefteå AIK - Linköping HC
Rögle BK - Brynäs IF
Växjö Lakers HC - IF Malmö Redhawks
Färjestad BK - Örebro HK
Timrå IK - Frölunda HC
Djurgårdens IF - HV 71

FREDAG
Örebro HK - Skellefteå AIK
Mora IK - Djurgårdens IF
Brynäs IF - Växjö Lakers HC
HV 71 - Färjestad BK
IF Malmö Redhawks - Luleå HF
Frölunda HC - Timrå IK

Därefter har vi spelat 26 omgångar vilket innebär att serien nått halvvägs, innan vi firar jul. Dvs 12 av 14 lag kommer att ha spelat 26 matcher, men Frölunda kommer att ha spelat 27 matcher, medamn Djurgårn har spelat 25.

I topp har vi Luleå och Warulfven, tre eller fler poäng före alla andra, och med hänsyn till målskillnad i praktiken fyra eller fler poäng före alla andra,

Luleå och Warulfven har alltså goda möjligheter att hålla 1-2a platserna till jul och Ulfven kan mycket väl gå upp i topp, eftersom de har något enklare program:

Luleå HF - Mora IK
IF Malmö Redhawks - Luleå HF

Färjestad BK - Örebro HK
HV 71 - Färjestad BK

Nå, vi får se.

Apan är ju hotade av det vaknande HV och riskerar ramla under strecket och hamna i Ingenmansland. Men Apan borde väl hålla undan fram till jul i alla fall, med anledning av lättare program:

Skellefteå AIK - Linköping HC
Örebro HK - Skellefteå AIK

Djurgårdens IF - HV 71
HV 71 - Färjestad BK

Men det vore väl kul om Apan återtar plats 11, en fin julklapp ☺ Fast det lär väl inte hända, eftersom de ligger inne med ett par riktiga hockeygenier som ansvariga för backar och forwards.
Uppladdat:

450x272-skarmavbild-2018-03-03-kl-182346_3.png

+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Luleå, förlåt Tre Kronor kvitterar mot Tjeckien i Koskenkorva Cup. Det är Emil Larsson som målar och han gjorde också Sveriges första mål i matchen. Faktum är att Luleås Emil Larsson gjort hälften av Tre Kronors mål i den här turneringen - trots att Grönborg tagit ut ett lag som till en tredjedel består av Djurgårdare.

Konstigt bara att Tre Kronor förlorade på straffar mot Ryssland och när jag kollar upp det finner jag att Emil INTE fick lägga någon straff. I stället skickade Grönborg in några Djurgårdare samt Luleås BACK Jesper Sellgren, Jahaja, jo Jesper är förstås bra, men i Luleå brukar vi faktiskt skicka in Emil när det ska straffas.

Emils prestation påminner ju om Limpan Omarks i OS häromåret - Tre Kronors främsta leveranser av mål och målpass.

Till skillnad då från "OS-linan" som nollades totalt i OS (förutom när Limpan la ett perfekt pass till Möller som bara hade att vidarebefordra puck i öppen kasse) samt nollades totalt i SM-final då Apan satte ett nytt. troligen oslagbart rekord genom att bli krossade med 1-20.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nej, när Apans damlag får stryk av Luleås hobbylag i hockey: då publiceras inte ens resultatet som man mörkar bort i syftet att lura andra sexfingrade att "det har inte hänt".

Nedan ser vi vilka nyheter ApPravda i stället "prioriterat" inklusive bild på den nyttige idiot som är ansvarig för det bedrövliga och bedrägliga ljugeriet.
Uppladdat:

131x300-skarmavbild-2018-12-16-kl-131200.png

262x300-skarmavbild-2018-12-16-kl-131311.png

+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, visst tycker vi alla att en lokaltidning SKA ha en lokal anknytning men med det menar vi förstås att de ska följa och kunna laget bättre än självutnämnda experter placerade i Fjollträsk.

Och då talar vi om fakta och kunskap.

Inte Apsanningar dvs ljug som Apan tvingat alla lokala såväl blad som övrigt att hålla sig till. Den som inte förstått att sekten bestämmer över allt och alla - inte förstått trots att alla julgranar är släckta och alla barn är ledsna i ögat - blir hotade med att "värdegrunnnnnnnden ska drabba dem!".

På NorthPower där man återfinner många riktiga supportrar tycker de samma som du och jag och påpekar särskilt att ApPravda aldrig någonsin kommer med följdfrågor. Typexempel, när Apan torskat nio matcher i rad:

- Vad säger du om resultaten?
- Vi följer en plan.
- Jaha, tackar, tackar allra ödmjukast för att Herr Apa nedlät sig till att besvara min korkade fråga. Får jag kyssa edra fotsulor?

I fjolårets slutspel tog SeMer upp en artikel i ett lokalblad. Analyserade artikeln och förklarade att de s k "journalisterna" på bladet ljög från början till slut och sammanfattade det hela med att visst finns det sådant som man kan se på flera sätt men det här handlar om något helt annat, när en lokaltidning ljuger fullständigt i syfte att subjektivt "stödja" sitt lag på ett sätt som inte är ett dug bättre en en komplett enögd, svårt berusad ultrasupporter.

Det handlade om Apan, naturligtvis och Marklund och Savonen - de i särklass mest nedsolkade och insyltade - i jätterubriker med "filmbevis" skulle "visa" att Apan helt felaktigt drabbats av en felaktig utvisning. Det handlade om - objektivt nu - en apa som från blindside tagit sats från halva rinken och levererade en ful pååkning mot huvudet på en motståndare vars skalla dundrade in i sargen efter Apans överfall.

De nyttiga idioterna hade då en film från en vinkel där Apan såg ut att komma framifrån och inte bakifrån och därmed menade de köpta Apjournalisterna att "det var inte blindside, därmed skulle det inte vara utvisning, och allt VISADE att alla var emot den fina Apan".

Alla andra filmer av händelsen visade något helt annat och på SeMer visade man hur de nyttiga idioterna fuskat och klippt ihop för att söka ändra riktningen apan kom ifrån med 180°.

Jag har faktiskt - efter rejält intag av åksjuketabletter - sett igenom några "Norranpoddar" och det är riktigt eländigt. Där har de då "tagit ett snack" med någon apspelare, aptränare eller annat apanstruket och då flyger lögnerna som stekta sparvar ur munnen på dem, allt medan de nyttiga idioterna bugar och bockar och dräglar av beundran.

Nej, fy för den lede. Jag ska kräva att presstödet i syfte att tillhandahålla en objektiv nyhetsförmedling nödvändig för demokratin, får tillägget att de skitblad som bara ljuger självfallet inte ska få del av de skatter som du och jag betalar och som är enda skälet till att de där gulsvarta lögnarna kan fortsätta. USCH!
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he, ja det är härligt att följa våra stenhårda damer och t o m att ha koll på hur det går för vårt hobbylag.

Härligt att se hur Apan, Norran och apsupportrarna lyfter fram deras tro på att allt vad våra hobbydamer vill är att jäklas med DamAPan:-)

Med tanke på alla artiklar och satsningar som ApPravda Norran gjorde den helg då de skulle "vinna mot Luleå" men torskade mot vårt damlag är man intresserad av vad de skriver nu.

Svaret är inget.

De skäms så mycket att de undanhåller fakta och inte ens resultatet - att Apan fick stryk av Luleås hobbydamer -igen! - har Norran vidarebefordrat till läsarna. Norrans journalistiska åtgärd "vi tiger ihjäl fakta".

Ha ha ha, det är så unket, så uselt, så bedrövligt och lika bedrövligt är det att alla vi - genom presstödet - genom våra skatter står för de medel som dårfinkarna i ApPravda behöver för att överleva.

Kollade även igenom Apans hela officiella plats på nätet och de gör detsamma: mörkar bort fakta och skriver inte ett j-a skit om matchen, inte ens resultatet - att Luleås hobbydamer spöade DamApan igen! - tar de upp. Men tabellen finns där och den visar att BurkaDamen drar ifrån DamApan i den lilla norrettan. Imponerande fin målskillnad BurkaDamen visar upp: riktigt offensivt, positivt spelande gäng det.

Läser ditt inlägg så pass sent att det är morgonkaffet jag har framför mig men det fungerar också, om än försenat: Skål, tammefan!
Uppladdat:

450x115-skarmavbild-2018-12-16-kl-110529.png

+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Välkommen hit till Luleå Hockeys plats på snacket :-)

Du har helt rätt om Applatsen. För något år sedan spelade Apan slutspel under ett antal veckor och det mest frekvent förorenande apmonstrumet lade då in - i stället för att skriva om Apans matcher - sammanlagt ungefär fyra meter skitsnack som handlade om bitringar och hundra miljoner spermier i analen och all denna text "syftade" till att förnedra och förolämpa några skribenter som höll på Pölsan och MooDoo. Det säger förstås allt om vilket veritabelt troll det handlar om och att vederbörande saboterar Apsidan bara beror på att han är livstidsavstängd här och i andra böcker. Det finns några riktiga apsupportrar som försökt skriva där men de har snabbt givit upp eftersom de två apmonstrumen överfaller dem med förolämpningar när de skriver på apsidan. Liksom hela gänget från apskribenter från SvenskaFans reggade sig på Apsidan på snacket, men gav upp efter några veckor sedan de sett apmonstrumet "in action".

Ja, det blir kul att följa Luleå fortsatt i serien. Enastående imponerande att vi hållit förstaplatsen i serien så länge, fast det är så infernaliskt jämnt bland topplagen. Hur länge kan det hålla och hur kan det gå för oss i slutspelet?

Svårt att säga, men tydligt är att de självutnämnda "experterna" i media inte har minne nog att komma ihåg vad Bulan lyckades med hos Pölsan.

Väldigt trevligt att höra t ex Connollys förklaring till varför han lyckas så bra i Luleå: Bulan, Bulan och åter Bulan!

Beskrivningen är att Bulan ger omedelbar feedback när någon gjort något bra eller mindre bra för att genomföra den hockey Bulan vill se och att han behandlar varje spelare i laget lika och rättvist. Och att alla känner och vet att Bulan vet förbannat bra vad han talar om!

Jämför det med när CryBert orerar hos Apan och inte undra på att många spelare vägrar komma dit, hur mycket stålar Näsan än lastar på bordet:-)
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
I damernas norretta - den "serie" där DaMooDoo och Luleå är hyggliga att peta in sina hobbylag har BukraDamen idag tagit tre fina poäng genom att bekvämt slå DaMooDoo, och samtidigt skulel förstås DamApan spöa Luleås hobbyamatörer.

Men vad händer?

Luleås hobby-lag spöar Peas storsatsning DamApan IGEN!

Ojojoj, nu drar BurkaDamen ifrån i norrettan. Dessutom har de ju en överlägsen målställning, hur de nu fixat det?!

Luleås hobbydamer - DamApans köpelag 3-1!

Moooooooooääähhh!
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Klockan 15.00 idag startade matchen i Delfinen mellan Luleå Hockeys hobbylag och Apans allra bästigaste damlag.

Apan låtsas ju att SDHL, dominerat av Luleå Hockeys världsmästare för damer, inte existerar och drar på stora trumman och hylla-kampanjer när de spelar mot vårt hobbylag.

Förra gången när Apan skulle möta hobbylaget i Apschtaan drog de ju på väldiga marknadsföringen där Norran hade sjuhundra före matchen-artiklar och sände matchen live.

Varpå Luleå vann...

Den här gången törs de inte ens berätta att det är match, men Apan ska väl vinna mot ett hobbylag och var beredda: i så fall blir det superhyllning i Norran som utnämder DamApan till bästigast i världen.
Uppladdat:

398x300-images_20.jpeg

+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
sargad: Läjkrarna blir svårslagna. På sikt byter de väl namn på halva laget och i SM-final möts Växjö och Jöväx. Medan Apan siktar på att lira riktiga derbyn. Mot Lejon.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
SHL gör alltså uppehåll nu och jag tänkte det kunde vara intressant att kontrollera tabellställningen.

Den kändes förstås igen ganska väl sedan länge, t ex med Luleå Hockey i toppen, samt med de lag som bytt av varandra just under toppen.

Jag undrade var Apan tagit vägen så jag fortsatte nedåt och nedåt och nedåt - och se där! Jag hittade Apan!

Apan fanns där nere bland bottenlagen, bara några få steg ovanför allsvensk nivå.

Antar att det är dit de siktar, och gissningsvis vill de ta sig till sin naturliga miljö därtill manade av en "vision" inom sektens värdegrunnnnnnnnd.
Uppladdat:

450x126-skarmavbild-2018-12-13-kl-222608.png

450x106-skarmavbild-2018-12-13-kl-222649.png

450x105-skarmavbild-2018-12-13-kl-222716.png

450x114-skarmavbild-2018-12-13-kl-222745.png

450x113-skarmavbild-2018-12-13-kl-222811.png

450x115-skarmavbild-2018-12-13-kl-222837.png

450x136-apgollum_4.png

+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så jämför vi läget i serietabellerna för Luleå Hockey och Apan.

SHL
1. Luleå Hockey
10. Apan
Kollapsen för Apans s k "representationslag", uppbyggt genom att köpa in hur många primadonnor för vingpositioner som de fått tag på, medan de avskaffat riktiga centrar och ytterligare rollspelare och komplementspelare i APans "hockey".

SDHL
2. Luleå
Luleå är i princip etta förstås - enda anledningen till att DaMooDoo toppar är att de spelat fyra matcher fler än Luleå. Apan är inte ens med men spelar som bekant i lägsta tänkbara serien, där dock BurkaDamen är starkare, speciellt i kraft av sin överlägsna målskillnad.

J20 SuperElit
3. Luleå
9. Apan
Luleå kämpar i toppen medan Apan jobbar för att undvika sista platsen.

J18 Elit
Ja, se där. En tabell där Apans lag ligger före Luleås. De hopvärvade B-junisarna fungerar fortfarande. Innan de lämnar Apan för att slippa hamna i händerna på CryBert, mummelklockare och Dalton för usla småpengar av snål-Apan, medan Näsan kastar ut jättebetalningar på primadonnor. För att de unga spelarna ska få slita ihjäl sig på skitjobbet, medan de överbetalda primadonnorna står och rättar till frisyrerna.
Uppladdat:

450x184-skarmavbild-2018-12-12-kl-212213.png

450x176-skarmavbild-2018-12-12-kl-212300.png

+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmm, vad tänker Apans riktiga supportrar om Apans ledning?

• Vilka tränare finns på marknaden ? Vem kan vara intressant ?

• Jag blir bara så luttrad när man ser detta! Samuelsson verkar vara både sportchef och tränare i dagens aik. Den här säsongen villjag lägga bakom mig så fort som möjligt. Hoppas bara vi slipper kvala!

• Verkar som.tränaren har ordet över sportchefen i så fall men.....av de nya spelarna i år hur många tror du Samuelsson hade godtagit ifall han tillträtt direkt efter finalerna?

• Han var nog inofficiellt klar långt innan dess. Med andra ord så har han nog påverkat truppen en hel del.

• Just detta som är så oroande. Lindgren verkar inte veta hur han ska bygga laget! Går på spelare som funkat hyfsat på andra ställen men som kanske inte alls passar in hos oss och vårt sätt att spela. Dessutom en del vilda chansningar på dyra spelare som inte faller ut som det ska. Aaltonen, Alvarez, Bud, Ellis, Cumiskey, Hedberg mm. Gör sig av med spelare som Olofsson som jag tycker var helt fel! Varför spelar Höglander i RBK? Vi saknar tydliga rollspelare utan vi sitter på en drös 1a och 2a line gubbar som inte är beredda att köra start stopp i bp. Nu är det säkert många andra delar som spelar in men det är ändå många bäckar som blivit en stor flod nu på sista tiden. Trenden är mycket oroande men visst hoppas jag att jag har fel.

• Behövs med andra ord ny sportchef och förstetränare.
Testa gärna någon som är på väg upp och lyckats med små medel.

• Vad som behövs är: General manager, sportchef, huvudscout som hjälper sportchefen, sen nya hungriga tränare.

Det känns som att de har koll på läget. Bedömer saken ungefär som vi gör här. Apan behöver skeppa hela gänget.
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Hej Knegare! Jo, jag läste det också därefter. Vet ej om det fanns på Norran, kan ju inte läsa de artiklarna, men inkopierat på nordkraft.

Läste dessutom övrigt skrivet där och det var lika kloka och fördömande synpunkter överlag, inklusive uppskattning av de uttalanden du kopierade in. Läser ofta vad som skrivs där på nordkraft för att få en uppfattning om vad normala apsupportrar anser om det ena och det andra, som motvikt till vad monstrumen pysslar med på apsidan här på snacket.

Allvarligt talat börjar det kännas besvärligt att slå mot apan, eftersom allt tycks gå så illa för klubben överallt numera, och att hoppa på den som ligger känns inte bra.

Hade allt varit normalt skulle man antagligen debatterat vad som gått fel på ett mer civiliserat och resonabelt vis, och dit kommer man kanske med tiden. Men tyvärr har det varit så många apfärgade som uppfört sig så illa så länge - och ofta i anti-Luleå-riktning - under de år som "allt tycktes gå bra" för Apan, och det känns som att många av de som legat bakom de illvilliga angreppen fortfarande finns kvar, representerande Apan. Både som ledare, tränare, spelare och supportrar; även om de flesta sistnämnda förstås är bra folk; speglat på nordkraft samt här när du och Blister hör av er. Tyvärr kan man inte säga detsamma om Apboken, där apmonstrumen förföljande, förlöjligande monumentalangrepp på allt och andra aldrig kan ursäktas och när Apan nu vacklar är det svårt att inte lätta på klådan i fingrarna genom att låta dessa monster äta upp all skit de kastat under så många år.

Men jag tror att det måste, och kommer att komma större förändringar framöver när det gäller Apan.

• tränarsidan har fallerat sedan flera år tillbaka och signalerna, när nu CryBert inte får påskrivet för fortsättning, är att ändringar är på gång. Trots att Apan försökt får de ingen rejäl huvudtränare, eftersom de har barlasten CryBert och mummelklockare att släpa på.

• Näsan har inte det som behövs och det tränarstöd som behövs för att lugga till sig lämpliga spelare och i grunden en hockeyidé som dessa spelare ska följa. Crybert och mummelklockares inställning verkar bara vara gamla "tuta och kör" och när det inte fungerar som ett självspelande piano har de ingen kompetens att förstå varför inte, trots att de självberömde sig så infernaliskt när det gick bra för laget - vilket nu tydligt framgår inte var tack vare, utan trots dem. Och Tommy Dalton kan knappast tillföra så mycket i den här miljön - vad skulle det vara? Nu, drar vi ihop oss och spelar fint styrspel i försvaret och satar på kontringar, a la Warulfven? Medan de andra två maler på "tuta och kör, tuta och kör!"

• Den överlägsna inställningen att "Apan minsann tränar upp småpojkar bästigare än alla andra och de går direkt in i A-laget och levererar innan de blir NHL-stjärnor" har havererat sedan åratal och det framgår tydligt att stödet för att kunna påstå det i stor utsträckning vilade på duktiga pojkar de roffat åt sig; en gratisväg som numera är stängd. Nu behöver Apan anpassa sig till nya tider där de själva inte kan få fram speciellt många fungerande junisar samtidigt som Apan liksom alla andra lag drabbats av att spelare drar eftersom de erbjuds bättre villkor i andra klubbar.

• Och sedan sektmentaliteten. I viss mån till framgång strävande men i alltför många exempel något som kommit att sänka klubben framför allt utåt men även inåt.

• Sedan blir ju laget änk-ligen av med Fläskberget efter den här säsongen, och även om inte Erik Forssell finns kvar måste de ju hitta en kapten som kan göra Apan mer civiliserad. Men svårt att se vem det skulle vara? Någon av de yngre från blygden duger ju inte och ingen av köpespelarna har ju den cred som behövs. Kanske blir Möller? Men lite svårt att veta om han skulle palla att representera på det viset.

• Plus blir väl Apan aldrig av med ApPea, som verkar vara en drivande kraft bakom de trista inslagen från Aphåll.

Nå, vi får se. Intressant blir det iaf.
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att när vi offentliggör Apans skandalösa härva förklarar Apmonstrumet att "nivån är kriminell i Luleåboken"...

Nja, det är inte kriminellt att tala sanning, inte när det gäller den formen av sanning som är sann; inte falsk som apsanning.

Men det är förvisso kriminellt att uppföra sig som de båda apmonstrumen gjort i Apboken och jag konstaterar att den boken stängdes ned för en tid sedan p g a dessa monstrums inlägg när civila åklagarmyndigheter beslutade utreda det som där förekom.
+5
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och nu är det hög tid att konstatera att Apbyken stinker något förbannat illa!

Och är någon överraskad?

En ledning i sekten som i åratal spritt lögner, gärna via nyttiga idioter i lokalpressen när lögnerna luktar så vidrigt att de själva inte kunnat stå för dem. Och så snart de börjat ligga illa till utser de en stackars syndabock, som de skyller allt på, medan de själva lägger locket på och vägrar svara på frågor, om så måste gråta på presskonferenser och huta med gruvarbetarna.

Att ledningen därefter gång på gång utser landets fulaste Fläskberg - en filmare och fulspelare som offentligt erkänt att han fuskar - till lagkapten som därefter 1) blir en ledare för andra 2) får rättighet att tala med domare utan att bli utvisad och utnyttjar den rätten till att gnälla och klaga och förstöra matcher.

Och med den påbyggnaden är det inte förvånande att laget numera - med Fläskberget och galnlingen highsticking lindström fått de egna spelarna att leverera klubbor i ansiktet på motståndare och filmningar då "benen försvinner" vilket förstår sporten då sportslighet, respekt och fair play blir ett minne blott.

Och som ett vidrigt stöd för uppförandet brinner säkringarna på den skogstokige lindström på trettio seriematcher vid fyra tillfällen varvid han blir avstängd för två av överfallen, men slipper undan de två övriga, eftersom aprunkarna swikegård och sanny i SeMer bara skrattar "he he, den jocke, den jocke" och ger den klenfege lärlingen order om att INTE anmäla det till difiplinnämnden eftersom de två aponanisterna i så fall ser till att lärlingen får sparken från TV eller skäller ut honom i live TV. Och aprunkarnas bastubadarkompis CryBert faller i gråt över att ha sådana fina vänner".

Är det någon som förvånas över att med den apstrukturen och apstrategien följer de unga spelarna efter.

Speciellt som Apan i åratal lurat till sig unga pojkar som de hemsökt per telefon sedan pojkarna är i 12-13-årsåldern och när de slutligen lurat dem att flytta femtio mil hemifrån till Apan som övertar föräldraansvaret - då blir "reservföräldrarna påkomna av Skolinspektionen" med kränkande särbehandling i sekteristisk anda".

På kort tid har vi nu haft "supertalang går bärsärkargång i Skellefteås nattliv och överfaller kroggäster, ordningsmän och poliser" sant "supertalang siktar in sig och tacklar från blindside axeln i ansiktet på motståndare och stängs av på fem matcher. Och i helgen "16-åriga apor överfaller pojkar i MooDoo med våldsamma attacker mot huvuden som hämnd eftersom MooDoo är bättre på hockey och precis vänt matchen".

Gång på gång har Apan lyckats lägga locket på genom att bara säga "det blir lärpengar. Vi har vidtagit åtgärder. Nu svarar vi inte på några fler frågor".

Men den här gången blev det bara för mycket. Enligt sådana som tycks ha varit vittnen på matchen eldades apspelarna på av sina tränare, men nu, när byken inte gick att stoppa eftersom härvan kom upp i social media där ex-spelare efter ex-spelare vittnade om vilken j-a idioti det handlade om (innan dess var det munkavle på ApPravda Norran), går tränarna ut och levererar syndabockar. Det är pojkarna som är skyldiga - själv är Apan förstås komplett oskyldig "som alltid". Den ene säger att spelarna får ringa och säga förlåt, den andre säger att #förste överfallaren fick inte spela mer i matchen (det var någon minut kvar)" och allt låter lika falskt som det alltid gör när Apan är i blåsväder.

Städa upp i den j-a apbyken nu! Sekten har saboterat svensk hockey alldeles för länge. Släng ut dem och säg nej till den vidriga sekterismen.

Rör Inte Min Hockeyspelare!
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och på Apsidan kommer hockeysnillet apmonstrumet - mannen/tanten som aldrig någonsin lyckats att skriva "att" - och förklarar

"Det lyste inte direkt hunger från laget. Det här blev nog bäst som det blev. Glädjande de briljerar ibland så man vet de har helt andra nivåer i sig."

Ja, harrejavvlar vilken idioti som frodas när de, som är fäder till sina egna systrar, försöker få till det.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det blir en riktigt röd avslutning av Europamästerskapet.

I ena semifinalen möter två röda tjurar varandra och i den andra semin möts två rödskinn.

Det blir emd all säkerhet public-succéer i alla fyra städerna och vi kan inte nog tacka för att Apan med tomma läktaren sparkas ut och inte längre kan skämma ut svensk hockey i Champions.

Varför vill ingen se på Apan?

Ja, förutom att de är så tråkiga men sin o-hockey är det Apans överstepräster vi har att skylla på. Kom ihåg att i flera år snackade de så j-a mycket skit om turneringen "Kalla Anka-turnering mellan lag från blåbärsländer" gick snacket från Apans ledning och allt bara för att de j-a snålaporna var så grönjävulskt avundsjuka på att Luleå Hockey gått in och satsat flera miljoner på turneringen tillsammans med 25 av Europas övriga storklubbar, medan apjävlarna nobbat att delta eftersom de krävde att få allt grattis.

Ajöss, snål-j-a-apor!
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Shit!

Kärpäts match slutade 1-1 och de är utslagna med ett mål för lite.

München kvitterar på Malmö efter 4 min PP och Malmö är också de utslagna.

Det betyder att vi får en ren Red Bulls-srmifinal och vinnaren möter vinnaren mellan Frölunda och Plzen i final 5 februari.
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
1.40 kvar av tredje och Malmö får spela PP!
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sju minuter kvar och Malmö sätter 5-4 i matchen mot München och därmed är det sammanlagt oavgjort 6-6 med sju minuter kvara av tredje.

I Uleå står det fortfarande 1-1 och sammanlagt 3-4 för Salzburg, som dock spelar box just nu, men 11 min kvar av tredje.
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jag håller med du:-)

I den turneringen vi äger delvis är det klart att vi ska ha med ett lag från den plats där man utvecklade den perfekta pilsnerölen :-) Att de dessutom spelar inför 4-5 000 och fler åskådare visar bara att de är värdiga att delta.

När det gäller Apan - som lirar i tom arena - har de visat sig ej värdiga att delta och nu räknar jag med att i fortsättningen kan vi marknadsför "Europaturneringen - garanterat apfri!"

Apan håller på att kollapsa. Köpespelande primadonnor som åker fram och tillbaka efter sargen kryddat med folk från blygden som delar ut jockar och fläskisar samt utbildar ungdomar att överfalla andra i U16 och i SHL när supertalangerna inte är ute på stan och super och blir satta i fyllecell Nej, den där klubben vill vi inte se längre- De borde skaffa sig en Riktig värdegrund. Kanske kan de köpa en av Riktiga AIK. Eller av Luleå Hockey..
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Ja, du har rätt. Apan gör sig bäst i Allsvenskan. Inte passande att ett lag där alla utom köpespelarna använder sexfingriga handskar ska irriteras omkring i SHL och CHL :-)
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Aporna satte 0-1 i PP med 2,5 minut kvar.

Jag kan inte se matchen - den sänds ju inte på någon av de mer spridda kanalerna - men jag anar att "benen försvann" för någon apa som levererade en fläskis.

Men i sista minuten av matchen tar Plzen ut vakten och kvittrar.

Efter 10 min OT utan mål blev det straffläggning.

Köpespelaren Pudas målade på första straffen medan tjecken missade. Men sedan satte tjeckerna tre straffar i rad på köpespelaren lindvall som antagligen krisade ihop. Samtidigt som Apan missade allt - Dalton släppte ju bl a fram OS-linan och då förstår man att det inte kan gå.

Trots 0-0-dyrkarnas ambitioner blev vi av med dem från VÅR turnering, Europamästerskapet, i kvarten "som vanligt" och det känns fint.

Enda gången Apan kommit förbi kvarten råkade de ju på Luleå och blev förstås utslagna.

Känns fint, inte bara för att hockeyn blir bättre n'är vi slipper se ett lag av köpe-primadonnor som bara åker bekvänt fram och tillbaka efter sargen.

Utan också eftersom det är rent patetiskt att se ett lag komma till slutspel om Europamästerskapet och när klubben arrangerar match kommer bara 100 närmast sörjande och tittar på, trots att APan med en apsanning räknar 1400 extra åskådare som "sitter" på tomma stolar, för kommunen står för biljetterna.

Är säker på att tjeckerna hade minst 4000 på matchen, antagligen fler.

Nu får vi Frölunda-Plzen 8 januari följt av Plzen-Frölunda 15 februari i semifinal och jag är säker på att det blir publikfester. Mycket trevligt att "tomma läktare" Apan är utsparkade. Arr Frölunda går dit är säkert, eftersom de just nu leder sammanlagt med 9-2 och 15 min kvar att spela.

När det gäller den andra semifinalen pågår matcherna och sammanlagt har vi:

• Malmö-München 5-6 med 15 min kvar av tredje.
• Kärpät-Salzburg 3-4 med 17 min kvar av tredje.

Båda Red Bulls-lagen i semi mot varandra med dessa resultat.

Vore ju konstigt. Kärpät-Malmö väntade semifinalister, speciellt Kärpät; våra vänner från Uleå, som är starkt vinnartippade.

Nå, den feta damen har inte framfört sin aria ännu.

Men Apan slipper vi nu i Europamästerskapet och oddsen är låga för att de aldrig får vara med igen.

Man blir glad.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att 0-0-dyrkarna Apan har lyckats länge i Plzen. Bara drygt en halv period kvar och 0-0.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Assar_L: Intressant! Nu har både huvud och ass uttalat sig, men är det en läpparnas beskännelse "he he det blir en läropeng" som kommer bara eftersom drevet ledsnat på Apans alla unga spelare som siktar på att skda hjärnor på motståndare eller menar de allvar?

Tills vidare tror jag på det förstnämnda "vi har vidtagit åtgärder, nu blir det locket på"....
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
KulaShaker: Se där! Då hoppas vi att det inte bara är ord, för att komma undan drevet utan att något händer. Plus - som du säger - att om Apan menar allvar måste de agera när något sådant här har inträffat.

När det gäller Apan tvivlar jag tyvärr på att de kommer att göra något annat än att lägga locket på, som tidigare "vi har vidtagit åtgärder".
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, tänk att vara ansvarig för det där.

"OK" för att highsticking begår vildsinta överfall och skyddas av aprunkarna på SeMer och "OK" för att Fläskberget överfaller vakter och "OK" för att Apans supertalanger super och delar ut vingar till restauranggäster, ordningsmän och poliser.

Men det här är värre.

Kommer Apan att lägga locket på som vanligt och förklara att det är lärpengar och de har minsann värdegrunnnnnnnd?
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, tänk att vara ansvarig för det där.

"OK" för att highsticking begår vildsinta överfall och skyddas av aprunkarna på SeMer och "OK" för att Fläskberget överfaller vakter och "OK" för att Apans supertalanger super och delar ut vingar till restauranggäster, ordningsmän och poliser.

Men det här är värre.

Kommer Apan att lägga locket på som vanligt och förklara att det är lärpengar och de har minsann värdegrunnnnnnnd?
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Assar_L: Ja, Gudars skymning.U16 Region Norr, där MooDoo är överlägsen serieledare, Apan tvåa. I bortamatchen hade Apan haft ledningen gång på gång och hade 5-7 med 9 minuter kvar av tredje. Men MooDoo vinner med 9-7 och det är förstås desperationen av att möta ett bättre lag som för det att snurra till i skallen på apspelare OCH apledare.

Kollade upp laget och en vardera från Bure, Burträsk och Norsjö, resten från Apan, Clemens och Lejon. Alltså komplett dominans från Apschtaan direkt, signalerade att Apan inte längre lyckas sno åt sig pojkar från Norrbotten och Umeå till gymmet.

Ledarna heter Head Coach: Karlsson, Johan Assistant Coach: Reimer, Andre

Det är de två som står och tittar på medan U-16-aporna överfaller MooDooister.

Alla vet ju vad en apsanning är. En ren lögn alltså, men floskler som Apan hittat på som värdegrunnnnnnd och sedan agerar de tvärtom. Visionen för Apans ungdomar påstås vara:

"Tydliga mål har satts upp av föreningen kring ungdomsverksamheten. Föreningen vill ge en så bra utbildning och stimulans till spelarna som möjligt och även ge ungdomar en bra fostran i uppträdande på och utanför rinken."

Jaharru!

Intressant att läsa alla kommentarer från olika håll och man kan sammanfatta det med att de ropar på att de egna apledarna INTE ska låta dessa spelare lira nästa match (vet inte om det är utslutet med extern bestraffning?) Så det blir ju intressant att se vad som händer. Å andra sidan...om det är nedanstående som har fått spelarna att agera som de gör, vem straffas då?

Enligt Apan själv fick de några SM-glud eftersom de hade sådan fantastisk träning och utveckling av egna ungdomar, från egna led, från egna bygden.

Att de stal talanger från Burkölen och Norrbotten och fyllde på med köpespelare? Nejdå, inte alls.

Och nu får vi svart på vitt för hur de utvecklar egna junisar. Med värdegrunnnnnnd!
Uppladdat:

183x300-skarmavbild-2018-12-10-kl-225101.png

+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och i morgon är det dags för andra halvlek av kvartsfinalerna i CHL.

Hickey-Einstein på apsidan har ju förklarat att de tre matcherna i CHL (inklusive en resa till bortamatch i Norge) som Apan lirat under långa speluppehåll varit så uttröttande för de stackars aporna som därför inte orkat med de 25 SHL-omgångarna där man varit så framgångsrika att de belägger en hedrande 10e plats.

Så Apan kan ju välja att lägga sig nu, så de slipper eventuellt upp till tre ytterligare matcher.

Ställningen efter tre spelade perioder är 3-3 och nu ska de tre återstående perioderna spelas i Plzen. Matchen går i "Home Monitoring Arena", byggd 1969 och med plats för 8400 åskådare. I bilden nedan ses arenan innan en match. Tidigare i gruppspelet har Plzen haft runt 4000 åskådare per match, men nu räknar man förstås med storpublik eftersom folk väntas gå man ur huse för att se apor lira "hockey". Det lär dock inte bli ett sådant publiktryck som Apan mobiliserade i hemmamatchen, med hela 100 åskådare samt ytterligare 1400 tomma stolar, men där kommunen betalat biljetterna.

Intressant att Apa Stingheads har hamnat på en sådan indiansida, där Tommy General Custer Daltons mannar - om de skulle slå indianderna från Plzen - kommer att möta indianderna från Götet. Förutsatt att de sistnämnda slår ut sitt tjeckiska lag, från Brno, men med 4-1 med sig från bortamatchen ser det ju tämligen klart ut.

Ja, det blir något att se fram emåt.

Slaget vid Little Bighome Monitoring Arena.
Uppladdat:

380x300-apastingheads_1.png

323x300-64.png

300x300-31.png

426x300-skarmavbild-2018-12-10-kl-084701.png

+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Känns som att Tommy Daltons dagar hos Apan är räknade. Nu gäller det inte spelet och resultaten men Tommy bryter ju mot värdegrunnnnnden och sektens första budord och det kan väl ingen komma undan med?

Se nedanstående PK med Cam Abbott efter matchen mot Rögle, där Dalton förklarar att resultatet bl a berodde på att Röglarna var bra (!)

Minns all PK med Apwallson, Apholm, Ap-CryBert och Apmummelklockare. Då jävlar har det aldrig erkänts att motståndarna varit bra "vi unnar ingen annan framgång". Alla förklaringar har landat antingen i att Apan inte gjort det ena eller andra, alternativt att de blivit "hårt straffade av domarna på ett sätt som visat en fruktansvärd brist på respekt för Apan".

Ur led är tiden. Apan har en tränare som erkänner att motståndarna är bra.

Troligen är det vad Norran syftar på när de förklarar att "AIK måste ta alla illasinnade indicier på allvar". Gissningsvis anser de att Dalton måste sparkas efter helgerånet. Men förvirrande att de skriver AIK som är helt oskyldiga när det handlar om Apan.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, mycket talar för att kaosköpelaget håller på att kollapsa nu. Kolla bara bilden nedan där en av Norrans aprunkarjournalister går ut med en rubrik som gör att man inser att det blir skämskudde på artikeln i fråga. Själv kan jag inte läsa den eftersom Norran inbillar sig att jag ska pynta 99 bagare för det tvivelaktiga nöjet.

Men det är klart att de måste leta skyldiga till denna kollapshockey.

Att de måste byta ut alla tränarna och sportchefen är ju tydligt. Att de behöver sparka majoriteten av primadonnor och skaffa sig riktiga forwards är lika uppenbart det.

Men hur är det med backsidan?

• Alm, behöver man säga mer. En spelare som inget lag har råd att ha som back, med anledning av alla tok-misstag han levererar som skulle man tro att han satsat stora pengar på Apaförlust.

• Pudas och Djuse. Tidigare fungerande backar men på senare tid har ju även de tappat stilen på ett sätt som får en att tro att det är Alm som coachar dem.

• Berglund. Inledde hyggligt för några år sedan men har utvecklats åt helt fel håll och det enda han numera imponerar med är hans fläskisar där hans "ben försvinner" för att filma sig till PP.

• Petter Granberg. Håller någorlunda, men är knappast någon som ska tillhöra de bästa backarna, snarare ett någorlunda komplement till en rejäl back.

• Lindqvist. Näsans brorsa som la av och drog till TrottoarKanten för några år sedan men släpades tillbaka och nu försöker vara defensivt trygg men att han är överårig syns när snabba forwards brutal blåser förbi honom eller åker åttor runt näsbrorsan.

Backuppsättningen är redan undermålig från start och när de får bära alltför mycket defensivt ansvar eftersom primadonnorna är för fina för sådant faller de ihop. Med all sannolikhet är de "råd" de får från backansvarig CryBert av den arten att de lagt av att lyssna på hans gråtilskna påhitt och det känns ju till och med utåt att när CryBert ska ha backgenomgång lirar spelarna vändåtta eller skickar SMS till varandra "Hotar han med gruvan igen går jag på toa ock kräks!" "Jag kan inte höra vad han säger när han står och bölar hela tiden!" "Vad fan snackar karln om? Sibirien? Sina barn? Klimathotet? Är vi inte här för att spela hockey?"...
Uppladdat:

450x241-skarmavbild-2018-12-09-kl-172603.png

+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi noterar att Apan förbereder sig för att sparka CryBert (länk).

Det är naturligtvis nödvändigt. CryBert har ju aldrig tillfört något annat än att ha skämt ut Apan offerntligt på upprepade presskonferenser och mot motståndarspelare och -supportrar med mera. När det gäller det riktiga uppdraget med jobbet fick han ju "glans" några år när han red på resultaten av det som Anders Forsberg byggt upp, sedan han huggit kniven i ryggen på honom. Annars fanns ju Wallson där några år vilket hindrade att CryBerts "kompetens" fick någon effekt, men sedan har det blivit tydligt.

Först var det Öberg med firma CryBert/mummelklockare och det gick åt helvete varpå Öberg sparkades. Sedan lyckades Näsan inte hitta någon som ville ta huvudtränaruppdraget i Apan bl a eftersom de skulle få CryBert/mummelklockare på köpet. Och då fick dessa två assar ta hela ansvaret, och då gick det åt helvete igen.

Nu lyckas Näsan övertala Tommy Dalton att ta uppdraget, inte så konstigt eftersom ingen annan frågade efter Dalton sedan han sparkats av sina senaste klubbar och alla visste att Daltons hockey var Dalton bra på, men den hockey duger inte längre.

Och samtidigt har det blivit tydligt att CryBert inte bidrar med något alls. När Forsberg värvade honom hade han ju gått i Rönkens skola som ass i Almtuna och kunde informera Apan om det, vilket innebar att de fick ett frösvar som dög för första gången någonsin. Men sedan har det helt havererat och CryBerts bidrag för båset är likvärdig med NHL-stjärnan Alm är på isen.

Frågan är vad de ska göra med mummelklockare då? Han har väl varit bortåt tio säsonger ass-ansvarig på den fronten och senaste åren har det blivit tydligt vad han kan bidra på: en hockey som inte gör mål. Jag har dock inte kollat upp hur långt kontrakt han har. Visst behöver Apan i första hand bli av med CryBert eftersom ingen vill till Apan så länge han är kvar, men de måste ju också bli av med den värdelösa mumlaren mummelklockare.

Men det stannar inte där.

Näsan har varit borta från hockey i tio år och arbetat inom köp- och sälj och nu har han haft ansvaret i flera år och köpt och köpt och köpt och konsekvensen är ett lag som inte fungerar, eftersom det är helt felkonstruerat med minst dubbelt så många primadonnor som ett lag orkar med, speciellt om laget som i Apans fall i stort sett saknar komplementspelare.

Så det borde vara helt nödvändigt att sparka Näsan och skaffa en kompetent sportchef. Vore jag Apan skulle jag fundera på hur mycket det kostar att skaffa en sådan från Timrå.

Ja, CryBert håller på att bli sparkad till våren och frågan är vad han gör då? Vilket lag skulle vara intresserad av hans tjänster? Inget alls är min gissning. I alla fall inte i SHL och knappast i Allsvenskan heller.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så konstaterar vi att nu kan vi dagligen fram till och med 19 december njuta av nedanstående tabellställning för landets yppersta elitligor för män och för kvinnor.

Fick bara plats med de översta 9 platserna så någon Apa hittar vi förstås inte. Har för mig att förklaringen är att de inte ens är med, åtminstone i ena ligan, snart inte heller i andra ligan.
Uppladdat:

450x259-skarmavbild-2018-12-09-kl-151357.png

+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Den lilla DIF-supportersvans som skrev skit blir dock övertrumfad av Einstein på Apsidan som räknat ut att orsaken till att Apan ligger på plats 10 är att de slitit ihjäl sig på två matcher mot ett norskt lag och en match mot ett tjeckiskt lag i CHL under perioder där de för övrigt var spellediga under någon vecka:-)

Jag såg ju första halvan av matchen mot Plzen och kan inte riktigt se att Aporna slet ihjäl sig där.

Men annars har hockey-Einstein en alternativ förklaring. I slutet av den långa raden av förluster som Apan radade upp i sin rekordjakt skadade sig en junis och har sedan inte kunnat spela. Och det är förstås avsaknaden av denne supertalang som påverkat Apspelet, enligt Einstein.

Jag vill nog påstå att den nämnde "skribenten" och hans vindsörplande apmonstrumskompis gör en viss nytta.

Jag menar: vem som helst , som läser något producerat av dessa tankens giganter, måste ju känna sig som oerhört begåvade och kunniga. Så någon nytta gör det:-)
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: He he, det var underhållande. Många DIF-skribenter uppfattar man som kunniga och sansade, men det fanns några som verkligen valde den missriktade, sexfingrade "bedömningen" i stället. Vilket säger mer om dem än om något annat som vanligt:-)
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Tackar, tackar! Gårdarna har tydligen många borta, liksom ni hade senast, och det har nog haft betydelse för matchbilderna.

Annars imponerad av att Warulfven vinner två "seriefinaler" i rad med 1-0 och innan dess har alla dessa uddamålsvinster i rad. Känns som ett lag som kommer att vara svårt för något annat lag att rå på.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Håller med dig! En fin dag! Planerar också leta upp en lämplig rulle att njuta klart kvällen med. Men innan dess lyfter jag till dig mitt vackra glas med Luleå Hockeys loga på utsidan och Staropramen på insidan.

Skål, tammefan!
+4
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jo, om centrarna. Är väl så att en fungerande lina i första han byggs upp genom en center som klarar spelet både framåt och bakåt och sedan gäller det att hitta bra vingar att komplettera med.

Apan tycks inte ha begripit det där utan har öst ut pengar på att fylla på laget med skyttekungsvingar, utan att begripa att de blir tämligen värdelösa själva, speciellt som de är indoktrinerade primadonnor. Och sedan har de inga centrar som duger till. Ta bara en sådan sak som att Fläskberget myglade sig kvar, trots att han aldrig når upp i en hastighet som skulle passerat en Zanussi.

Idioterna på applanket sitter och skäller Luleå för hockeymördare utan offensiv hockey. Själv läser jag tabellen och noterar att Luleå gjort fler mål än Apan, trots att apjävlarna fått enorm draghjälp av frikortet att ösa in 9-0 på Malmö för några veckor sedan.

Och värst är val Apans försvar, dels pga primadonnorna, men än mer eftersom de bara köpt på sig några backar som kan fungera något så när, men fyller på med kanonmat från blygden för att låtsas att de spelar med "egna spelare". Ta Alm, bara, en spelare från blygden som Apan påstår sig ha "utvecklat till NHL-stjärna" men alla ser att han är så j-a kass att det enda är att sparka honom till något lag några divisioner ned.
+6
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det var en svår match som jag fick följa på mobilen under bordet. Och vid ställningen 2-1 till Luleå trodde jag det var över, eftersom matcherna mot Djurgårn slutar på det viset mest hela tiden.

Men när gådarna tar ut vakt i slutet får vi lägga inte bara 3-1 utan också 4-1 i tom kasse vilket var precis det som krävdes för att vi skulle passera Warulfven och nu kommer Luleå att toppa tabellen närmaste 12 dagarna . Eller kanske längre, vi har Morsan hemma 19/12 när Ulfven har Öret hemma.

Tänk så underligt att trots att det varit så jämnt i toppskiktet har Luleå i stort sett toppat serien sedan 3 november då vi krossade Apan fram nu till åtminstone 19 december, dvs mer än sex veckor. Enda undantagen då Frölunda rankades högre en omgång på samma poäng, samma målskillnad men ett mer mål gjort, och senast då Ulfven rankades förbi på samma poäng men ett mål bättre målskillnad.

Det är förvisso fortsatt mycket jämnt och drygt halva serien kvar att spela. Vi kan räkna med att det kommer att bli väldiga omkastningar i tabellen beroende av hur lagen uppträder andra halvan.

Är inte speciellt rädd för att Luleå ska braka igenom. Den Bulanhockey som Bulan fick igång efter första handfull matcherna känns nåt grymt stabil. Alla spelare vet vad de ska göra och alla trivs i laget.

Det är härligt att vara Luleå-supporter:-)

I botten ser det ut som att det nu är hög risk för att Morsan, Timrå och Öret kan bli avhängda och fortsätter de lika jämnt som nu kan det ju bli fortsatt streckstrid in till målsnöret.

På tionde plats har vi Apan. De försöker och de försöker och det ser ju delvis ut som att de spelar hockey, men ändå lyckas de så dåligt med det som saken gäller: att vinna matcher.

Numera har väl alla utom de värsta aprunkarna insett att laget är felkomponerat. De har köpt in massor av spelare som kan "se ut som att de spelar hockey" men det leder ju så sällan till något. De skulle förstås behöva byta ut 2-3 spelare i varje femma för att det skulle fungera och det hr kommer de inte att kunna rätta till genom att sparka spelare eller sparka tränare.

Den som skulle ha behövt sparkas är förstås Näsan som köpt ihop detta felfungerande lag, samt de som varit Näsans stöd för att plocka ihop det här gänget: jag syftar till de båda ass-tränarna CryBert och Mummelklockare.

Kan Tommy Dalton få ordning på detta?

Nej, det tror jag inte. Jag tycker att Tommy är en duktig grabb, men allvarligt talat ifrågasätter jag om han hängt med och kan leda ett lag att tampas i elitserien för herrar i Sverige. Tommy kom ju hem till Warulfven 2014 och nådde plats 7 i serien, sparkades direkt ut av Pölsan i sociala slutspelet. Året efter kom Ulfven 5a, men sparkades direkt ut av Luleå i kvarten. Och då sparkades han av Warulfven. Sedan åkte han ned till kontinenten igen, men sparkades då av Ingolstadt.

Och då köper Näsan in honom till Apan. Man får ju förstå Näsan eftersom alla huvudtränare han försökt lura till sekten har tackat nej, men Näsan - som hade varit utanför hockeyn i tio år och arbetat som säljare - har ju själv ingen aning om vad som krävs i modern elithockey och får ta vad han kan - och Tommy Dalton blev svaret.

Nej, jag ser inte hur Apan ska kunna skärpa sig. "Jobba hårdare" verkar vara det enda de kan försöka, men när de inte har någon aning om vad de ska jobba med och när det dessutom inte hjälper eftersom laget är helt felkomponerat och fullständigt nedlusat med primadonnor som alla vill bli servade.... det går inte.

Vilken jätteskillnad mellan Luleå Hockeys situation och Apans situation. Känns ganska tydligt vilka som numera helt tagit över hockeyn i norr.

Man blir glad.
Uppladdat:

333x300-skarmavbild-2018-12-08-kl-212948.png

332x300-skarmavbild-2018-12-08-kl-213006.png

+2
Kommentera

·