Sven.Savage

25831 inlägg · 8847 besökare

Historik

·
Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Nej, det kan vi inte. Bulan har ju helt rätt och påpekar att vi haft en tunn trupp eftersom vi varit försiktiga ekonomiskt och det är ju det vi faller på. Två toppforwards ytterligare och det kunde blivit annorlunda. Men mot slutet orkade vi inte med, från 2-0 i match sex tappade vi orken och speciellt igår ryckte Apans senaste spelarköp Lindholm och Melkman upp sig ordentligt medan vi inte längre orkade.

Och visst är det tråkigt att en kvartsfinal ska dömas av domare med jättejäv.

I går skulle Brännis ha kvitterat om han haft kontroll över klubban och man får ju erkänna att apbacken tog en så kallad nödvändig utvisning där - om det inte skulle varit straff. Och zebraparet med überjävig apzebra tar INTE ens utvisning för håll av klubba. Vilket förstås är ett skandalöst misstag.

Och idag, när det mest troligt är kört, men Luleå ska göra ett sista ryck DÅ tar zebraparet med überjävig apzebra utvisning för håll av klubba - vilket INTE FINNS! Vilket förstås är ett skandalöst misstag.

Och det är med dålig smak i munnen man ser dessa skandalösa misstag av zebraparet med überjävig apzebra.

Jag tycker att det var jävligt bra av Tyrre att protestera även om skitzebrorna naturligtvis skickar honom för match. Och lika jävla bra av Engsund att förklara sin inställning även om det blev match. Jag hade gärna sett att varenda Luleåspelare protesterat till ess att detta galna zebrapar visat ut samtliga Luleåspelare för match.

Det hade ju blivit liiiite mer uppmärksammat att matcherna spelats med en überjävig apzebra i så fall.

Men det är en sak.

Apan vann och sammantaget får man acceptera att det blev rättvist. Visst, vi hade länge greppet och hade vi inte saknat Lassi igår skulle vi nog ha vunnit. Men Apan stod emot och var bäst när det gällde mest.
+5
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
The gallion: Hoppas du får rätt. Från och med nu håller man på Röglet!

Nu ska jag göra något annat, hockeyn får vänta till nästa säsong.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå börjar tredje bra, trycker ned Apan men så kommer lägen då vi har kontroll över puck i egen zon och kan inte hitta annat än att låta Apan ta över puck och spel i vår zon.

Och så faller 3-0.

Forwards inleder och försöker, men våra backar tycks ha tagit slut match sex period 2 och har sedan dess inte alls orkat vare sig fysiskt eller mentalt.

Jaha. Sommarlov snart. Undrar vad de visar på andra kanaler? Kanske någon spännande debatt om tallkottar vs. grankottar?
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jaha. Då ska vi spela tredje perioden. Och det känns inte alls bra. Luleå insats tyder på att spelarna är trötta och inte orkar. Och hittills har vi gjort vår sämsta match i den här kvartsfinalserien. När det gäller som mest i game seven "det är sådana här matcher man älskar att spela"........?

OK, tredje. Sista chansen.
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Det är fortsatt 2-0 för Apan och en period kvar. Luleå har försökt steppa upp en del men det gäller inte hela laget. Alltför många alltför försiktiga och alltför osynliga med alltför många puckar under kontroll i egen zon men hittar inga sätt annat än att blint klappa iväg puck som då stannar hos Apa; de gånger vi kommer in oi mittzon hittar vi sällan medspelare att passa till så som bäst blir det dump ned, och så vänder det.

Under inledningen av den här kvartsfinalserien lyckades vi alltmer match för match pressa Apan bakåt och vår höga press firade triumfer. Nu kommer nästan aldrig denna höga press, som trodde vi att den inte behövs, men konsekvensen blir ju den att Apan får dominerande puckinnehav.

Och var är det fysiska spelet? Var är tacklingarna mot sarg? Var är Tyrre?

En period kvar, 2-0 för Apan och objektivt gissningsvis >90% sannolikt att Apan vinner hela kvartsfinalen nu.

Kan Bulan få laget att ändra på detta nu?
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Relativt avvaktande och igen-kligen inte mer chanser för något av lagen än att 0-0 skulle varit väntat. Ändå står det 2-0 för Apan som har flytet på sin sida. När det gäller zebrorna en godkänd insats under första perioden.

Ska man säga något om Luleås spel så hyggligt men inte på topp. Vid några tillfällen har vi haft kontroll över puck i egen zon och inte hanterat det bättre än att det blivit appuck i vår zon. Och det får förstås inte alls ske, nog med sådant nu! Vidare sjunker vi ju tillbaka långt nedanför egen blå och skyddar bara slottet när Apan går till angrepp. Det har ju fungerat hyggligt, men det släpper in apor after sarg och då måste de bli fasttacklade mot denna sarg, inte tillåtas dra igång anfallsspel som de fått göra. PÅ lite tidigare, inte fega ur!

När det gäller våra egna anfall är det lite för ofta vi dumpar och då inte kan hinna ned och vinna puck eller genom hög press återerövra. Det fungerar inte heller tillräckligt bra idag.

Sammanfattningsvis är Luleå liiite för försiktiga vilket kan fungera hyggligt så länge det står 0-0 eller om vi kontrat in ledning. Nu i den svårspelade andra perioden är det nödvändigt att ta fram känslan och viljan från djurgårds-game seven. Ska vi kunna komma tillbaka måste vi behöva börja äga aporna.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Game seven.

Vi har varit i sådana lägen tidigare. Mot Pölsan och mot HK Arslet och då har vi torskat.

Men också mot Djurgårn och den vann vi. En match ingen som var med har glömt.

Hoppas på en djurgårdsupplevelse nu. NU KÖR VI!
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vombat: Tror du har rätt. Avstängd tidigare här och nu också.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Gissa vad? Ett sent aprilskämt/aprunkeri/respektlöst mot Luleå Hockey. Nu utses apzebran att döma ÄVEN kvällens match, fast det var hög tid att ge Bjälkander pipan med Sjökvistarn.

Nämnde apzebra (uppvuxen och indoktrinerad i sektblygden inklusive spelare hos Apan till 20 års ålder, med en farsa som varit ansvarig apekonomi >20 år inklusive ekonomidirektör, styrelsemedlem och därmed näste högste apledare knappt fem år) har dömt tre matcher i kvartsfinalserien och Apan har vunnit 2 av dessa tre vilka som regel innehållit fler utvisade Luleåspelare än apor, ska alltså få ett avgörande inflytande på match sju.

Det är slutspel och det väntas bli mer fysisk hockey vilket, från Luleås sida, innebär att man använder kroppen mer än i SHL. Mot detta svarar aporna med att använda KLUBBAN för att slå och kroka på Luleåspelare, inklusive att de sliter tag i Luleåspelares klubbor hela j-a tiden och gärna sliter upp klubborna och nyper fast dem i den egna armhålan.

Apan är ju i princip SHL:s mest fulspelande lag, i botten av Fair Play, men nu, när de är ÄNNU fulare, kommer de undan eftersom herr apzebran tillåter allt fusk från apsidan.

Det är så jävla ruskigt att man vet inte om man ska skratta eller gråta.

I går torskade vi med all sannolikhet eftersom Lassi inte hade spaden. En ringrostig Wallstedt var inte uppe på topp. Luleå gick visserligen fram till 2-0, men därefter släppte Walle in 4 av 16 skott och då går det ju inte. Det är som det är.

I Norran uttalar sig köpespelaren Hugg, från Hudiksvall och Dalarna samt inhandlad som senior till köpeklubben plast-Apan: "Han var ett såll!"

Jahaja. Hån och fusk, inte oväntat från blygdsekten. Jesper Wallstedt rankas som världens bästa målvakt i sin ålder, 18 år, och väntas bli draftad i första rundan som tidigast draftade svenska vakt någonsin. En fantastisk talang. Hugg, däremot, har aldrig någonsin varit på tal om att blir draftad ens som nr 300 eller sådant. Låter som att det är tur för honom, det. Att uppföra sig som hån-Hugg eller t ex haren highsticking kan kanske fungera i Sverige, men testa att göra det utomlands och det blir nog spö efter noter.

Vem tar Luleås spade idag?

Lite osäker. Lassi var ju presenterad igår vid sextiden, men eliminerades bara 25 minuter senare. Idag presenterar Luleå återigen att Lassi ska ta spaden, och även på swehockeys laguppställning är Lassi med, om än i sällskap med både Jesper Wallstedt och Sebastian Andersson som lulevakter. Så lite oklart kan det kännas, men dock chans att Lassi har spaden ikväll.

Vidare ryktas det att Apan har Arvid Söderblom och Andreas Falk borta med anledning av att de är covid-smittade.

Det man då frågar sig är VILKA FLER kan de ha smittat i aplaget? Hur många är exponerade och borde vara i karens? Hur många är testade överhuvudtaget? Hur många är testade utan att Apan talat klarspråk om resultaten?

Som alla vet gäller för kvartsfinalerna i slutspelet att om ett lag inte får spela med anledning av covid-utbrott så är det walk over som gäller.

Så vad är det som händer nu? Apan myglar och fuskar igen genom att mörka bort ett internt covidutbrott och mot gällande regler släppa fram spelare som SKA sitta i karantän? Och Apan skiter fullständigt om de smittar ned Luleåspelare?

Ja, fy fan, det finns mycket som smakar illa i munnen nu och till råga på allt ska den spritt språngande skrikegård sitta i SeMer och ljuga tungan svart genom att tycka att allt slit och drag i Luleåspelares klubbor samt alla crosscheckings i ryggen på Luleåspelare är "bra markerat".

Fy Fan. Och fy fan igen!
Uppladdat:

300x300-laget.jpg

Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
bisterfinnen: Om det bara vore hårt var det en sak. Fusk däremot skulle man gärna slippa men det har ju etablerats uppe i Elitserien/SHL sedan ett sektlag från blygden kom upp.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
KulaShaker: Förstår att du varit inne på Bodensidan, där aptrollet härjar till dess att snacket-bossen har tid att livtidsavstänga honom.

Rätt instruktivt att notera att det nick han nu använder regnade han för mer än ett år sedan för att bara senaste veckorna använda det för att kräkas på nätet. Troll ÄR kreativa och den nissen har ju använt en massa nick för att komma med sin skit. Även när han tvingas söka upp andra datorer...
+4
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ja, vi får se. Saknar vi Lassi tror jag att ni vinner. Är han med är det 50:50.

Kanske avgörs allt i förlängning, femte-sjätte perioden.
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Bulan sa i intervjun att "Lassi är tillgänglig i morgon" men vägrade berätta varför han var borta.

Vi hoppas att det blir så. Har Lassi spaden är det 50:50, annars 30:70 bedömde Kronwall, som faktiskt blivit rätt duktig som bisittare, och jag vill nog hålla med om det.

The Wall är en riktigt bra målvakt och kanske blir han vår bäste någonsin. Men nu har vi ju satsat på att matcha Lassi i slag (helt rätt beslut, och det har gått perfekt) och då har Jesper blivit ringrostig.

Och han är ung och behöver erfarenhet. Jag tror att ett år till i Luleå kan ge honom exakt det han behöver. Bland annat har jag hela tiden sett att han är fastlåst på millinjen. Han behöver känna sig tryggare och komma ut 1-2 meter emellanåt för att inte erbjuda de luckor han gör trots att han är storväxt. Han skulle också ha nytta av att läsa spelet bättre så att han kan agera redan innan saker händer. Bäst någonsin på det - vid sidan av Myllys - är ju Lassi, så en säsong där the Wall varvar spade med Lassi vore perfekt.

Med detta sagt. Jag tror att minst två av de mål Jesper släppte in idag skulle Lassi tagit Och det kunde slutat helt annorlunda idag.

Så jag hoppas Lassi kan ta spaden i morgon och i så fall är vi inte...helt...chanslösa.
+4
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
KulaShaker: Ja, så kändes det. Luleå var ganska OK fram till 2-0 men att vi inte kunde stå emot då innebar att det kändes som att nu tappar vi skiten och när 2-3 och 2-4 kom kändes det kört.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ja, det har du rätt i. Klart alla gillar att ens egen back i det här fallet burström agerar som han gjorde.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
KulaShaker: Tidigare i matchserien har de kört "benen försvinner" och "oj, min armhåla tycks vara en magnet för motståndarklubbor" men eftersom det inte räckt till körde de - kreativt som fan - idag "crosschecking i ryggen" samt, när man är bredvid en motståndare t.o.m. utan puck, helt enkelt bara bilar om kull dem.

"Markerar fint" tycker idioten och aprunkaren skrikegård.
+2
Kommentera


Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Zappaholic: Fruktansvärt, sex sekunder kvar och Brännis står perfekt för att slå in den men apbacken har sugit upp brännis klubba i armhålan. Med dessa zebror får vi ju vara nöjda för att inte brännis blev utvisad för "hakning",.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: Ja, det blev t.o.m. spännande in i slutet, trots att det kändes helt tappat vid 2-4. frågan är vilket av lagen kommer att äga det andra, kommer att styra motståndarna i morgon?
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Jo. 2-4 nu och efter första perioden och sedan vi tappade 2-0 till 2-2 har vi tappat matchen fullständigt.

Den här matchen är körd och i morgon blir det i läget 3-3 avgörande match nere i Aparenan med "klockan glappar festårru" möjligen utan überjävig apzebra.

Mitt hopp är att Lassi är tillbaka i morgon. Det behöver vi. Inte bara det att Lassi släppt in ett par mål som Lassi antagligen inte skulle ha gjort. Men dessutom känns det som att Luleå - när man inte har tryggheten i Lassi med spaden och veta vad man kan räkna med - inte agerar lika säkert som tidigare.

Walle ÄR bra, t.o.m. jävligt bra, men han står kvar på linjen och kommer inte ut 0,5-1 meter som betyder allt eftersom han inte har erfarenhet och känsla, ej heller läser spelet och vet var han har medspelarna som Lassi vet, förstås.

Ojdå. 3-4 nu med några minuter kvar.

Jag vågar inte ens hoppas, räknar med att det är Murphy's andra lag som slår till med full kraft.

Jaha, nu får vi dessutom PP...
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Ja, fy fan så äcklad man är på skrikegårds j-a skitsnack hela tiden, hela tiden. Tre crosscheckingar i ryggen på Luleåspelare som fälls utan utvisning och skrikegård bara "det var ingenting, kan jag tycka". Gång efter annan smäller apor omkull lulespelare med dubbla knytnävslag och då skrikegård "bra markering där" och när en Luleåspelare gör detsamma "för höga handskar, det ska vara utvisning".

Ja, fy satan vilken j-a skitstövel. Han har runkat apa ända sedan hans tappa-tvålen-i-duschen-kompis crybert var där i många år. Och sedan har han ju hatat Luleå sedan sin tid i Boden och Djurgårn. Ett jävla praktsvin!

När det gäller matchen. Visst är Apan desperata nu och fattas bara annat för torskar de idag är allt över. Men mycket mer aggressiva i närkamperna och det är riktigt obehagligt. Speciellt som aporna går över gränsen med fula fällningar som de inte blir utvisade för och då fortsätter de bara och spelar lite fulare och fulare.

Apans av zebrorna tillåtna aggressivitet har gjort att matchen har en knepig karaktär. Där Luleå inte alls trycker på med hög forechecking och stoppar Apan utan kommer på halvdistans. Det betyder att det blir aphockey snarare än lulehockey. Dock ska påpekas att Apan inte alls lyckats leta upp speciellt många målchanser - jämför idag med första kvartsfinalen och det är mycket lite idag. Men vi har inte Lassi i mål. Och visst, första målet skulle han antagligen inte alls släppt in. Men framför allt tror jag att utespelarna vet att Lassi inte har spaden och det påverkar nog spelet.

2-2. En period kvar. Som matchen gestaltat sig - inklusive som zebrorna inklusive den überjäviga j-a apzebran uppfört sig - lutar det mot att Apan tar tredje perioden och matchen.

Men det är bara en period kvar och det innebär ju ett litet hopp eftersom vinst under dessa tjugor minuter betyder att vi sparkat ut Apan från slutspelet. Fast det lutar inte mot det, snarare tvärtom, att det går åt helvete alltså.

Men tänk om Luleå kan överraska och komma ut starkare än tidigare i matchen? Man hoppas.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Fan, helt j-a onödigt 2-1. SKIT!
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
VILKET UNDERBART MÅL TILL 2-0!
Kommentera


Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jo, Apan har steppat upp något idag, men åstadkommer inte speciellt med chanser. Luleå står upp bra och håller Apan borta.

Däremot obehagligt att se special teams även om vi har 1-0 därifrån och 30% PP-effektivitet i kvarten mot Apans 5%.

För idag var de j-a snabba i boxen och vi får nästan ingen kontroll på puck när vi väl är i deras zon, och då förstås inte heller målchanser.

Däremot var vår box liten och tillät Apan att spela runt och leta fram skottlägen. Det såg obehagligt ut, speciellt som man kan vänta sig kompensationsutvisningar på Luleå framöver av überjävige apzebrab från sekten, blygden och med farsan i flera decennier som eknominisse och på slutet näst högste sektprofet: USCH!
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Zappaholic: Yep, men det vart aporna som startade gruffande efter varje avblåsning modell gatugäng i senare delen av förra matchen. Och inför den här matchen har travdåren och skrikegård bestämt sig för att det är LULEÅ som "bjäbbar". Jävla skitsnack.

Nyss såg vi en repris där tre apor är på Engsund efter avblåsning Lindholm, melkman och så i ryggen av - förstås - fegjävla haren highsticking.
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Underbart av Tyrre! Apan kommer ut spritt språngande men Luleå står upp och släpper inte till mycket. Så sätter Tyrre en rejäl sargtackling på Nilsson och sedan lurar han lille rädde Gustaf att lägga sig platt på isen varefter Tyrre kallt lyfter in 1-0. Vad de ska hata honom, aporna?

Underbart, Tyrre!
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Tyrre och Engsund äger aporna Big Time!
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Ja, det är helt sjukt. Ser matchen med gulsvart filter och "hittar" bra apspel även när bra apspel saknas.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
OK! Nu kör vi! Kom igen Luleå!
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
J-a idiot, den där travexperten från Västerbotten. Nu ljuger han igen "Luleå med sitt bjäbbande hela tiden".

SKITSTÖVEL!
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vi slipper i alla fall aprunkare Lindberg som SeMer-kommentator. Men får aprunkare "döda, döda" skrikegård i kombination med en travexpert från Västerbotten.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ja, det blir tufft detta. Att Lassi inte har spaden. Och så den andra anledningen nedan...
Uppladdat:

266x300-skarmavbild-2021-04-14-kl-180139_18.png

Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Migrän, menar Semer, kan vara anledningen till att Lassi saknas. Hm, i så fall är han tillbaka för spel i morgon så det kan ju vara bra besked jämfört med om han skulle vara skadad eller infekterad.

Denn j-a travexperten från Västerbotten sitter i SeMer-studion och frågar Apor vad de kommer att göra angående Luleås bjäbbande på isen; han syftar till tjafs efter utvisningar. J-a nolla! Det är APAN som bjäbbar och håller påpeka, har det inte fattat det, j-a hästtittare.

Ska ni ta upp något väsentligt, SeMer, kan ni ta upp hur fan det kommer sig att vi för fjärde gången i den här serien har en j-a apzebra med enorma jävkopplingar till Apan.
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: "Målvakten är halva laget".

En gammal sanning, men fortfarande sanning. Att tappa Lassi betyder att tappa en del av backspelet och därmed också en del av forwardsspelet.

Snacka om j-a skitflyt för apjävlarna!
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Såg det. Var först uppsatt, men knappt en halvtimme senare borta. Skadad på värmning? Fått feber?

Det här var en ovälkommen nyhet. Torskar vi idag kan det betyda att vi får köra sjunde i morgon i Apschtan även då utan Lassi.

Visst är Walle bra. Men Lassi är Lassi och Luleås backar vet det.

Shit!
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Walle tar spaden!

För en halvtimme sedan meddelade Luleå Hockey laguppställningen och då angav man att Lassi tog spaden. Men för några minuter sedan kom nya besked. Jesper "the Wall" Wallstedt står i mål med Sebastian Andersson som back-up. Uppställningen nedan är alltså ändrad.

Jahaja. Så nervöst som det är blir det oroligt med ändringar på det sättet.

Och - inte oväntat - har Apan lyckats mygla fram den überjäviga apzebran och jag säger bara FY FAN! Vilket jävla mygel!

Ser vi igenom de hittills spelade matcherna - med eller utan apzebra - finner vi:

MED APZEBRA:
• Apan 24 min
• Luleå 34 min

UTAN APZEBRA:
• Apan 26 min
• Luleå 18 min

I Fair Play-ligan för SHL ligger Luleå på plats 1-2, medan Apan ligger på plats 13-14. Apan spelar alltså bevisligen fult. Men det "märks inte" när den überjävige Apzebran har pipan: när den fuskzebran från sektblygden är med blåser han dubbelt så många utvisningar på Luleå än förväntat rent satsestetiskt. Han är ju väl påläst enligt sektkatekesen:
• "Benen försvinner" på Apa -> Luleåutvisning!
• Apa sliter upp och låser fast Luleåklubba i armhåla -> Luleåutvisning!

Jag säger bara FY FAN!

Och det j-a myglet ska vi behöva stå ut med fastän Lassi inte kan stå.

Jahaja. Bara att ge upp matchen alltså.

Det enda som saknas av den "sportsliga" Apan är att de låter brännvinsjournalisten sprida att han genom "journalistiskt arbete" identifiera ett flertal "oberoende" men hemliga källor som har att berätta ungefär sådant som den spritt språngande troll-Yoda höll på med på apsnacket innan han blev livstidsavstängd.
Uppladdat:

300x300-ezwuamjucacb-wg.jpg

+1
Kommentera


Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ger mig fan, dessutom, på att man stoppar in den überjävige apzebran i dagens match med följd att vi kan vänta oss skygglappar för Apans vidriga överfall i kombination med blåsmani när "benen försvinner" och klubbar "fastnar i armhålan" på apor.

Som en verkan för en verkan mot skaffade jag biljett till matchen, eller snarare tio biljetter, för att Apan - som är van att spela inför tomma stolar - blir chockad när de ser mig på H-läktaren.
Uppladdat:

450x239-skarmavbild-2021-04-19-kl-132512.png

266x300-skarmavbild-2021-04-14-kl-180139_17.png

+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och om drygt åtta timmar är det nedsläpp i Delfinen. Kvartsfinal sex mellan Luleå Hockey och Apan.

Efter resultatet och matchbilden i kvartsfinal fem var det naturligt att känna att nu kommer vi att ta detta. Apan blev så massakrerad, hade knappt eget spel och torskade rejält med 1-5.

Men det var då det och nu är nu.

Den som tror att Apan kommer att tappa tvålen i duschen under matchen i dag är med säkerhet fel ute. NU måste Apan skärpa sig. NU måste Apan ta fram det allra bästa de kan. NU måste Apan visa hur de kunde vinna i stort sett alla matcher under våren. NU måste Apan vara beredda att slåss med all tillåtna och otillåtna medel. Kommer ben att "försvinna"? Kommer Luleås klubbar att låsas fast i apornas armhålor? Kommer Lassi att bli överkörd?

Ja, det enda man vet är att i dag kommer Apan att komma ut med allt de har.

Känns tämligen säkert att nu går allt som kan gå åt helvete åt helvete för oss. Och efter förlust i kväll kommer ställningen att vara 3-3 i matcher och en sjunde och avgörande nere i Aparenan.

Ja fy fan. Det blir hemskt!

Bara att påminna om "Murphy's första lag": Allt som kan gå åt helvete, går åt helvete.

Samt "Murphy's andra lag":Om något som kan gå åt helvete inte går åt helvete kommer det, i ett senare skede, att visa sig att det hade varit mycket bättre om det gått helvete direkt.

Som alla förstår är Luleå nu helt upplagda och försvarslösa mot Murphy's andra lag och vi kommer förstås att få stryk idag och sedan i morgon, troligen i förlängning.

TILLÄGG: Om nu någon, mot förmodan, tycker att ovanstående inte låter så farligt vill jag bara påpeka att när det gäller pessimismens grundregler får man inte glömma O'Tooles kommentar till Mrurphy's lagar: Murphy var optimist.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ja. Det var en hemsk dag i går. En dag som man på förhand inte förstått riktigt. Men när det var klart förstod man.

Vi har spelat finaler, semifinaler, kvartsfinaler och sociala slutspel. Med följd att ett av lagen blivit vinnare, medan det andra INTE blivit vinnare.

Men det här var en annan sak. En helt annan sak.

I kvalspelet igår blev ett lag en förlorare medan det andra blev INTE en förlorare.

Det handlade bara om att förlora alltså. Och förlorarna HV var otröstliga, men det lag som inte förlorade, Pölsan, var också djupt bedrövade. För det som hänt HV. Pölsan kände inte att de var vinnare själva. Bara inte förlorare.

Hemskt!
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Zappaholic: Ja, han har alltid verkat så. En kille som ingen kan vara arg på. Och som man känner för och alla HV-spelare, HV-supportrar och Jönköping med.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: Jo. Man kunde avvaktat lite och hade då kunnat köra både slutspel och kval. Men den tredje Djurgårdseffekten Tjommen var inte dum och gick ut med samhällsansvar och fick med sig övriga. Förlorarna då var ju BurkÖlen, MooDoo, Timrå m fl som inte fick chansen ta sig upp. Och lite Luleå förstås som var jättefavorit ta Le Mans.

Men just nu känns som att när det gäller slutspel i SHL, slutspel i allsvenskan och kvalspelet ur SHL är det bara den tunga förlusten för HV som känns. Och lättnaden för alla oss andra som slapp hamna i HV:s situation.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och här har vi den omvända Djurgårdseffekten, Stefan Lillis Lundh: det är bara mörkt och tomt nu.

Hockey, när den är som svårast att bära. SeMer bryter intervjun när Lillis håller på att bryta ihop.

Fy satan vad man hatar denna nymodighet, detta kvalNED. Men kanske man senare kommer att älska denna nya ingrediens? Men just nu är det bara tragedi man känner.

Och Pölsans spelare känner detsamma, för HV.

Tungt.
Uppladdat:

251x300-skarmavbild-2021-04-18-kl-205312.png

+1
Kommentera


Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och där är SHLkvaletNED avgjort.

Pölsan sätter 3-2 och vinner kvalserien med 4-1.

HV fick smaka på Pölsan och det fixade de inte. Tårarna rinner på spelare efter spelare i HV:s bås. Så grym kan hockey vara.

Samtidigt är det i stort sett samma känslor hos Pölsans spelare, vilken ruggig historia, vilket kvalfyllt kval att spela.

Hjältarna finner vi i Pölsans bås.
Uppladdat:

438x300-skarmavbild-2021-04-18-kl-204511.png

327x300-skarmavbild-2021-04-09-kl-221539_0.png

Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
BurkÖlen vinner första matchen i SHLkvaletUPP. 47-21 i skott för Timrå men 3-6 för Ölen med en dryg minut kvar. Och det är förstås avgjort.
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Slutsekund tredje perioden och HV är millimetrar ifrån att avgöra, men nu blir det förlängning efter 2-2. Och sudden avgör, blir det ett pölserligt mål ... ÄR HV I ALLSVENSKAN. För första gången sedan våren 1985...
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: PP för HV nu, fyra kvar av tredje 2-2 i ångestmatchen.
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och nu är vi 14 min in i tredje. 2-2, sedan HV vänt 1-0 till 1-2 i andra och Pölsan kvittrat i början av tredje.

I Kvalfinalen UPP har Burkölen fått från 1-1 till 1-4 11 min in i tredje.
Kommentera

·