Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Övrigt

« · 1707599 Till forumet


Övrigt
Farbror Barbro:

tar mig friheten att starta en ny tråd.

"kampen mot Qatar" skriver du. hihihihi, du är ändå ganska rolig Barbro! :-)

Vi ligger på andra plats med 29 poäng, klart godkänt, 8 poäng till huvudrivalen Frölunda som går som tåget.

Abu Dhabi ligger 13e på 10 poäng, med god marginal till jumbolagenas jumbolag Karlskrona. Precis som jag tidigare skrev så har HV och Växjö klättrat, dessa två lag kommer troligtvis att sluta på övre halvan när alla deras skadade och avstängda är tillbaka. Abu Dhabi gör upp om nästsistaplatsen med en trio lag således, Rögle, Malmö och Qatar. EXAKT som jag tippade. Av de lagen tycker jag faktiskt att Rögle ser bäst ut.

Men men... Eilert, Savilahtinen, Harjunen, Jaros, jättebäbisen Sylvegård, juniorsläckar-Hedman, de väger ju 100 kg i snitt! Det är ju jättebra! Sen är ju Gnomström mästare på att bli utbytt när han tekar, och alla i laget vet hur man dunkar ett uppspel stenhårt i sargen! hihihihi!

kampen mot Qatar... fniss fniss... hihihihi! Host!Ja det var ju en spännande "kamp"! :-)

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Är det här en tråd där det ska vara högt i tak och där man kan bemöta,vedergälla,ställa till rätta allt möjligt mellan himmel och jord men mest om våra grannar eller lag som är AIKs motpoler?

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:

det var väl ungefär så jag tänkte. Ska försöka hålla mig till den andra hockeyrelaterade tråden, men det beror förstås på angreppen från Qatarhybriderna, Ledins som du brukade kalla dem.

Storhockeynationen Österrike verkar vara en gångbar destination för Qatartyperna... samt division 2.

Sv: Övrigt
Då var det dags för dagens Bagdad Boberi koll:

"Detta för att kunna pyssla med det de vill i fråga om hockey: inte att följa eget lag utan annans för att håna och hata. "

hihihihihi! Mycket självinsikt? Som att Donald Trump skulle anklaga någon för att vara högljudd eller för att ha en combover!

Men nej nej... han skrev inte alls vid upprepade tillfällen att han inte läste här, tills han blev ertappad med fingrarna i kakburken!

Jag lovar att han ljuger, att han ljög då, och att han kommer att fortsätta att ljuga om det mesta. Jag lovar! Jag lovar att jag inte är Ulf från Piteå, någon pensionär, eller att jag skriver under andra signaturer, eller att jag är Barbro. Allt detta är en lögn. Det mesta är ljug hämtat direkt från Bagdads subjektiva ding-ding värld.

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Tror han på vad han skriver?
Finns det någon som tror på vad han skriver?

Sitter och hoppas på KHK ikväll. Det ska ju inte vara möjligt de vinner men Qatar har som jag ser det ett otroligt dåligt lag.
Tar man bort Flickan Sweatt (skadad) och Rajala blir det inte mycket kvar.

Har du sett talibanSandström intervjuas på slutet?
Själv ser han ju kriminell ut men otroligt va deppig han varit.

Faktiskt intressant och viktigt när den äldste skickar signaler som säger att "allt är elände, allt är värdelöst, allt är mörker".

Som sagt man kan bara hoppas Qatar är på väg mot ett smaskigt haveri.

Sv: Övrigt
Ska nog kolla mest på Brynäs-Modo ikväll. Intressant se vilket lag det vänder för eller så blir det en dålig match av båda lagen där slumpen avgör.

Börjar det plinga KHKmål får man slå över.


Sv: Övrigt
Sofos:
Lagaces filmning var inte vacker.

Ok jag gillar inte Qatar men när det gäller filmningar tycker jag det börjar bli dags prata om att det tycks finnas en filmningskultur i klubben.

Wallmark har syndat flera gånger i höst. Fabricius,Flickan.

Ja det har inte varit så Qatar sticker ut extremt men det börjar brännas.

Sv: Övrigt
Farbror Barbro: Håller inte med dig. I Italien finns det en filmningskultur där det är satt i system från tidig ålder att förstärka situationer om man kan.

Här ligger det mer på individnivå. Men snyggt är det inte. Brynäs har ju haft en stämpel på sig att filma men jag tycker det är lite överdrivet, Järnkrok har ju några filmningar på sin sida men sen tycker jag inte inte det är så många fler.

Jimmie E har väl också hoppat någon gång på isen :-)

Sv: Övrigt
Zappaholic:

Vill bara belysa Qatar kanske börjar bli klubben som har en filmningskultur.

Faktiskt är det nu flera som ertappats i Qatar och vi får se vart det tar vägen.

Sv: Övrigt
Farbror Barbro: Det är bra att man faktiskt kan stänga av uppenbara filmare i efterhand. Jag har inte sett situationerna i fråga så jag egentligen inte uttala mig. Hoppas dock på att det inte blir ett lotteri, så som det känns lite med checking to the head- avstängningarna. Tänker närmast på Norman, Salmela och Nygren. Horribla beslut.

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:

Kloka ord Barbro, och visst stämmer det du skriver.

I tidigare trupper var det Camilla Abbot, Christina Abbot, Per ”döda” Fiskögon Ledin som låg där och filmade och fuskade stup i kvarten.

Nu i årets förlorartrupp har man då sprattelgubben Fabricius som har fått sprattel-attacker vid upprepade tillfällen, man har Gnomström som åker omkring och spelar allan, Wallmark slänger sig mest hela tiden och blir utvisad för filmning, och så nu Lagacé som blir anmäld.

Qatar har helt klart satt det i system att filma, men egentligen inte så konstigt med tanke på att hur osportsliga de är i övrigt.

Sen ska då Qatar-Bulan Bob sitta där och häva ur sig att Skellefteå AIK håller på och filmar? Det är minst sagt patetiskt. Zappa får säga vad han vill, men allt ovan är faktiskt sanningen.

Sv: Övrigt
Yoda Marklund: Granström är väl ingen spelartyp som åker omkring och filmar. Där har du fel.

Och du har ju en i ditt eget lag. Jimmie Ericsson är ju ganska famös för sina dykningar han gjort.

Sv: Övrigt
Zappaholic:

där har du helt jävla fel.

Jag har sett vid FLERA tillfällen att Gnomström är där och muckar och knuffar och bjäbbar efter avblåsning, och sen när han får en lätt knuff tillbaka då flyger han som om han vägde 40 kg. Han kastar sig raklång, Ledin-style! Får han en smäll ligger han kvar och grinar.

Jimmie Ericsson har tidigare i sin karriär stått för flera filmningar. På ålderns höst har han dock skärpt sig. Inte en enda filmning de senaste tre säsongerna I Skellefteå AIKs dress faktiskt.

Qatar har däremot satt det i system att filma, fuska, överklaga, anmäla. Inser du inte det?

Sv: Övrigt
Yoda Marklund: Har jag helt jävla fel?

Det tycker jag inte. Jag har inte sett en enda situation där han kastar sig raklång, och ligger kvar och grinar. Du kan väl överbevisa mig, gärna med bildmaterial. Och nej, Luleå har inte satt det i system att filma. Jämför med italienska fotbollsspelare. Där är det satt i system

Vad gäller Jimmie så skrev jag ju i imperfekt, eller preteritum som det korrekt ska kallas. Tyckte du han satte det i system att filma?

Sv: Övrigt
Zappaholic:

jag spelar inte in alla matcher jag ser, men jag lovar att det jag skriver om Gnomström är sant. Har sett det flera gånger i matcher mot Skellefteå AIK. Alla andra exempel är också helt sanningsenliga.

Har du någonsin sett mig gnälla på Petrell? Han är en tuff och hård spelare som smäller på. Men han känns väldigt sportslig och ärlig. Det är inte så att jag hatar varenda individ som spelar i Qatar, det är mer så att jag tycker lite synd om en spelare som Petrell som måste spela i en så osportslig förening - med en hyena på sniskan på bröstet!

Sv: Övrigt
Zappaholic:

Tidigare i sin karriär tycker jag definitivt att guld-Jimmie satte det i system att filma. Svar ja. Men det har han slutat med, eftersom det inte stämmer överens med vår värdegrund att hålla på så. Det behövs inte, vi är bäst ändå. :-)

Men det är ändå skillnad på att ha en spelare som systematisk filmar, mot ett halvt lag som systematiskt filmar. Och då är ledaren på toppen den värsta förbrytaren av dem alla, den mest osportsliga… det går kanske lite hand i hand?

Sv: Övrigt
Yoda Marklund: Fast min poäng är att det inte finns en kultur i något lag i SHL att filma. Det ligger på en individnivå. Det krävs mer systematik under många år för att det ska vara en kultur i ett lag eller land. Därav min jämförelse med Italien, där jag vet att pojk- och ungdomstränare lär ut hur man förstärker situationer.

Kanske pratar vi om olika saker.

Sv: Övrigt
Zappaholic:

nu är ju allt såklart relativt, men jag gav 7 stycken exempel på spelare som fuskat och filmat i Qatar de senaste 2-3 säsongerna . Jag tycker att det är då kan anses systematiskt, men såklart kan man ha en annan åsikt.

Samma sak med köpelag. Visst köper alla lag in spelare, och visst har alla lag egna spelare också. Min åsikt är att ett lag som har 2-3 spelare ur egna led och resten är inköpta varav majoriteten i truppen är importer... då är man ett köpelag enligt mig. Tänker såklart på Qatar, Abu Dhabi och Dubai. Men om ett lag har en majoritet ur egna led och en 2-3 importer, då är man inte ett köpelag enligt mig.

Allt är relativt, och framför bara mina åsikter!

Sv: Övrigt
Yoda Marklund: Fast ni hade väl spelare från sex sju nationer förra året. Gjorde det er till ett köpelag. Gränsen är diffus, och i viss mening är väldigt många lag köpelag. Alla lag är ju till viss del köpelag, men jag förstår ditt resonemang.

Sju spelare som du tycker har filmat, nu har väl inte alla av dem bevisligen gjort det, utan det är som du säger subjektiva åsikter.

Sv: Övrigt
Zappaholic:

ifjol lyckades vi just så pass uppfylla målet att hälften av spelarna på isen ska komma ur egna led, men då var det svårt för Lasse att planera när så många lämnade för NHL och KHL på kort varsel.

Om man kastar sig på isen eller ligger där och sprattlar som en fisk på torra land för att mjölka fram en utvisning... då är det ingen "subjektiv åsikt" utan ett skådespel som får en som gillar "Martin Lundberg standard" att må dåligt.

Sv: Övrigt
Yoda Marklund: Om man tydligt filmar ja. Men sju stycken individer...nja, det håller jag inte med om.

Men skitsamma. Vi tycker olika. Vad tror du om er match ikväll. Malmö på bortaplan kan bli en svår nöt att knäcka, fast ni bör ju vinna med tanke på er form. Jimmie är väl tillbaka också?

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Tänker du på 20 spelare dvs det vi kan säga är en "starttjuga"

Sv: Övrigt
Tarasov:

vadå startljuga? Jag ljuger ju aldrig! :-)

Det är så jag menar, inte spelare i truppen, utan de som faktiskt spelar matchen.

Sv: Övrigt
Zappaholic:

jag tror att om grabbarna taggar till så tar vi det enkelt. Men ifall vi tar lika lätt på uppgiften som hemma mot Rögle så blir det svårt. Tror och hoppas på en seger med en 4-5 mål. Ska bli kul att få se Malmös fina arena in action.

Sv: Övrigt
Alltså... kolla den här länken. Gissa hur många i norrbotten som har Qatar som moderklubb? Gissa! hihihihihi!

Sv: Övrigt
Alltså... till och med Dubai har lyckats få med en spelare! Tror nog alla andra lag från allsvenskan och SHL har fått med en spelare utom totalköpegänget Qatar!

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Starttjuga= de tjugo som startar typ referens till startelva :)

Svarar resten senare

Sv: Övrigt
Ja n Bagdad fortsätter med de avundsjuka hatattackerna mot svensk hockeys just nu störste ledare: Lasse the Almighty J.

Man behöver inte vara Einstein för att inse att Lasses otroliga framgångar och fantastiska ledarskap har fått genomslag i hockeyvärlden, och att det inte bara är en pengastinn förening eller hockeyförbund som försöker locka till sig halvguden. Nu är det alltså Rysslands hockeyförbund. Då handlar det såklart inte bara om dollar, utan det är även ett helt jäkla otroligt hedersuppdrag.

Men Bagdad, han ljuger på och hittar på, ljuga ljuga ljuga, ding-ding värld, ding-ding värld, ding-ding värld, så ser snubbens vardag ut.

Ja ja...

Enligt det jag har hört så är det ett annat hockeyförbund som är intresserad av flensis. Albaniens hockeyförbund, i D-VM. En passande nivå för flensis. Dessutom finns det ju många gangsters i Albanien, a match made in heaven på papperet! hihihihi!

Sv: Övrigt
Ja, norrbotten med 0 spelare från Qatar!

Noll stycken!

0%

Zip, nada, inte en endast liten fjutt, kommer från Qatar hockey!

hihihihihi!

Sv: Övrigt
Yoda Marklund: Jag har nog aldrig sett en hockeyspelare från Qatar. Eller vad menar du?

Sv: Övrigt
Peja:

jag har sett en hockeyspelare, fast jag har aldrig sett en bra hockeyspelare från Qatar. Så förstår vad du menar! :-)

Sv: Övrigt
Yoda Marklund: Fast det betyder ju inget, Yoda, att ingen kommer från Luleå. Lyssnade du igår när de i TV klargjorde att det finns två vägar att gå. En del elitlag samlar talangerna i den här åldern i samma lag, som exempelvis Brynäs och Gästrikland. En elitlag väntar längre med att plocka in talangerna, därför är de kvar ute i sina moderklubbar längre.

Sv: Övrigt
Zappaholic:

det du skriver är förstår helt korrekt. Det är vad jag tycker personligen. Har man hockeykultur i bygden likt Brynäs och Skellefteå så finns det såklart massor av mindre föreningar där pojkspelare utvecklas minst lika bra som i elitlaget.

Tycker bara att det är lite anmärkningsvärt att in EN enda spelare i norrbottens lag är från Qatar ursprungligen. Tycker inte du det?

En annan mer okunnig skribent här på HS, en synnerligen hjärndöd äcklig snubbe, han påstår däremot att Lasse Johansson sitter där och flåsar i luren när han försöker locka dessa ungdomar till Sveriges just nu mest framgångsrika förening. Ungdomar i Västerbotten, och dessutom vill såklart de duktigaste från norrbotten i Kiruna, Piteå och Boden också såklart komma eftersom de vet att vi är den förening som man utvecklas och får chansen i.

Nog undrar man såklart hur flensis gör när han "lockar" ungdomarna? För många av dem lirar ju i Qatar nu, men inte en enda av dem har som sagt Qatar som moderförening.

Jag tror inte att flensis sitter där och flåsar, nej. Jag tror att han kidnappar deras familj och tvingar dem mot deras vilja.

Som sagt, den här logiken med att man får skriva och bete sig hur som helt bara för att man håller på ett dåligt hockeylag, den köper inte jag.

Hoppas ni kniper poäng mot Frölunda ikväll!

Sv: Övrigt
Ser att Christina Abbot åker på ett hårt straff efter att ha attackerat pungen. Men i motiveringen står ingenting om Christinas dubbelattack emot pungen i CHL. Den borde såklart ha räknats med och straffet borde då ha vart en 2-3 matcher till.

Qatarfilmaren har inte fått sitt straff ännu, eller ser då inget? Bara för att förtydliga eftersom det finns så många filmare att välja mellan i Qatar, det är Lagacé jag menar. Hoppas på såklart på en avstängning även där.

Sv: Övrigt
Nära!

hihihihi!

ATTANS OCKSÅ!
ATTANS OCKSÅ!
ATTANS OCKSÅ!

Kvällens roligaste situation är när Nygård och Ryno kommer två mot noll. Ryno har man ju sett i liknande lägen förut! :-) Istället för att lägga in den i öppen kasse lämnar han över ansvaret till kompisen Nygård som gör en Ryno och tokmissar öppet mål utan målvakt när han får det stora darren! Sen står han ivägen och gör en jättesnygg räddning vid det tomma motståndarmålet! Vilken duo att ha inne när motståndaren tar ut sin målis!

Den kvällen kan bli en riktig kanonlördagskväll! Gäller bara att lira lite gammal hederlig Skelleftehockey så kommer det här att bli hur kul som helst. Frölunda ser ut att gå på pumpen mot Brynäs dessutom! Lite synd bara att vi ser till att Qatars bottenrival Malmö får noll poäng i helgen, men hoppas såklart att det inte sätter sig på självförtroendet på Malmös som förhoppningsvis kan klättra förbi Qatar sen i vinter.

Såg att McFlickan gick ut tidigare under matchen, men kom sen tillbaka. En smäll på handen såg det ut som? Undrar om McFlickan inte bröt en nagel där, och materialförvaltaren fick skynda sig ner på stan för att köpa en lösnagel åt McFlickan?

Sv: Övrigt
Trevligt resultat uppe i Qatar.
Qatar kämpar bra men efterhand när krafterna avtar så tar alla lag inklusive FBK men även KHK över.

Nog kommer Osten handla för det här Qatarlaget är ett fuskbygge bluff och extremt otrevligt titta på. Brunkare klantskallar och frökenlirare gör inget lag.

Målmässigt ganska jämnt men FBK har också några svaga kort. Linus Persson, Gunnarsson bl.a. Vet dom varit i Qatar och FBK måste sluta köpa därifrån.

Patrik Sjöberg ser jag alltid hånas av Bagdad men helt ärligt tycker jag han nästan alltid gör bra matcher. Har känsla för spelet.
Hatten av för Patrik Sjöberg. Klass rakt igenom nästa varje match.

Brynäs vinner över Frölunda bra, och även om det är opportunt så tycker jag faktiskt Frölunda inte alls är så bra som många säger.

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:

Ja man får gardera sig med att en ev. förlust ändå gör gott för Malmö när de ska gå förbi Qatar i tabellen.

Sv: Övrigt
Lagace fick till slut sina böter för filmning.

Bara en tidsfråga innan Wallmark får börja betala skulle jag tro.

Senaste dagarna har jag haft sinnesfrid.
Först och främst för alla positiva resultat och nyheter kring AIK men man ska nog inte förakta allt negativt våra grannar drabbas av.

Man blir faktiskt ödmjuk när man ser hur bra vi har det och hur illa det kan gå när man gör fel. Inget handlar om tur eller otur.

Vet faktiskt inte vem som har det värre Modo eller Qatar.
Kortsiktigt är väl läget mest akut för Modo men Qatar tror jag kan ha ett större haveri på gång.

Sv: Övrigt
Fint skrivet Barbro. Nog sitter man allt bekvämt på norrlandstronen och blickar ner på undersåtarna. Vi är där och tampas om trippeln, som väntat.

Ett jätteroligt faktum som du glömde nämna är lövens "framfart" eller vad man nu ska kalla det? Bakfart? Bottenfart? Inblandad i den allsvenska bottenstride , t om sämre än vad man kunnat hoppas på!

Själv har jag svårt att glädjas över MoDos överlevnadsstrid, hoppas de klarar sig. Precis som jag skrev inför säsong så var tränaren i te mycket att hurra över.

Qatar är ju seriens stora flopplag vilket är oerhört glädjande. Man njuter. Men enligt vissa ding-ding subjektiva bedömare så är de ett kanonlag och det var minst sagt en bragdmatch när de förlorade. Hihihi! Varför kom inte BBC, CNN och the hockey news på besök och gjorde djuplodande reportage om storlaget när de spelade match i storturneringen CHL där de inte klarade av att kvalificera sig så de köpte en plats?

Tänk dig att du är och fiskar med polaren, och han drar upp en liten mört. Han reagerar som han fångat värsta troféfisken. Det vore en ganska komisk situation, likt som att läsa på Qatars köpesida

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Att Huras inte va mkt och hurra över.... Det är nog den snällaste omdömet han någonsin kommer att få:) Hade räckt men 10/11 plats i nuläget för att han skulle klara sig tror jag. Verkligen drömläge för AJ, allt (nästan) vore bättre än Huras. 7 insläppta på i 3 av 14, ren slump att det inte var i hälften av matcherna...4 mål eller mer i 11 av 14. Förra året det iaf spännande till de sista 5-10 min, förutom mot er då. Hade han inte åkt hade vi åkt.....

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:
Tror att Luleå ligger mer risigt till än vi, särskilt på lång sikt som du skriver. Vi har en helt ok centersida upplever jag, sen har vi en del spelskicklighet på backsidan, som inte riktigt märkts ännu. Då tänker jag på Jesper L, tycker även att Djuse har potential. De största syndarna på backsidan är Torp och Heskha, ingen slump att dessa herrar är borta från laget när vi gör våra två bästa matcher...

Sv: Övrigt
Tarasov:
Nu menar jag absolut inte att sparka på den spm ligger ner eller klanka ner, men försvaret som jag sett hos er i år är fullständigt bedrövligt. Från alla fem spelare.

Fem gubbar som står still och tittar på, mjukt, och enkelt att ta sig in i slottet. Det handlar inte bara om dåligt självförtroende även om det såklart spelar roll. Det har inte vart någon idé eller något system. Antingen går man på, eller så kör man box, zon eller man man, men oavsett hur man spelar måste man uppträda som en koordinerad unit på isen där alla rör på fötterna.

Helt rätt att kicka Huras.

Framåt ser ni helt okej ut och ni har många spännande ungdomar som lan utvecklas ytterligare.

Inte en chans i helvetet att ni slutar bakom Karlskrona om så självaste Eilert Pilarm kliver in som headcoach. Därför är det obegripligt att ni inte innan sässe bestämde er för att riskera en mellansäsong för att utveckla de egna ungdomarna istället för att köpa om ett tjog hockeypensionärer från Kanada.

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Att tycka att vårt försvar är katastrof är väl kanske inte och sparka på den som ligger... Rena fakta bör man nog tåla:)

När det gäller transatlanter kan jag köpa värvningarna på centersidan denna säsong, tycker dessa är ok, de går att motivera, även om jag inte gillar spelartyper som Lapierre. Även värvningen av Welch får anses vara ok. De flesta av våra talanger är yttrar och kan behöva nån rutinerad i kedjan som hjälper dem. Kan även köpa att man värvar Whitney. I övrigt.... Heskha istället för att låta Carlson eller djuse för den delen spela...Det har visat sig vara ett dåligt beslut, heska gör mkt misstag och ser slö ut.

Det intressanta är att vi med följande uppställning gör våra bästa matcher

Hedman - Lindgren
Djuse - Carlson
Persson - Ullman

Inget märkvärdigt men helt ok, vi gör en riktigt bra match mot FBK, spelar stabilt, men av någon anledning startar inte dessa killar nästa match.. Hursomhelst tror jag AJ kan få ordning på truppen, han verkar dessutom har intressanta principer som kan komma till nytta.

Sv: Övrigt
Som du skriver Barbro!! Hat och fokus på annat än AIK ger inte särskilt mycket. Fortsätt nån vecka till och du kommer känna känslan ännu starkare,Måste säga att veckan utan flamewar gick rätt så bra för dig!( och vad det verkar desutom hyfsat enkelt .)

Till skillnad från hur vissa andra verkar haft det.

Ganska precis på dagen 1v sedan nyheterna om LJ kom. Den dagen raljerade en annan lags sk supporter från tidig morgon till sen kväll om hur förjävliga AIK var. Insinuerade vidare på bisarra pedofilspår varvat med ett mkt sjukligt och naivt språkbruk. Det verkar nästan som om varje AIK framgång omedelbart måste beivras och att provokatören själv anser sig vara den rättmätige straffudelaren?(spooky) Denna besatthet verkar närmast patologisk med klart paranoida drag. Det klaraste beviset på en mkt dålig självbilden och bristande sjukdomsinsikt levererade provokatören själv för ca 1h sedan!! Då hade tydligen behovet av att åter igen raljera över ungefär samma sak som tidigare gjort sig påmind. Med bristande självrespekt och impulskontroll finns galenskaperna nu att läsa för all framtid.

Detta beteende har mer eller mindre bevittnas under hela veckan,ibland med bisarra försök att tom verka litterär i sin beskrivning av AIK ,deras spelare och dess moraliska,utseendemässiga och allmänna förfall :)
För att sen i nästa inlägg hamna på en så barnsligt låg nivå att man som ovan läsare har svårt att ens kunna följa med i dom snabba kasten mellan öknamn och rena fantasier.

Djupt beklagligt och förstås oerhört sorgligt.


Men mest bekymmersamt är nog ändå att detta beteende bevittnas och påhejas av en slags omogen fanclub. Samma person/er som tidigare visat upp den högsta av moral på AIK sida och pekat med hela handen och förklarar hur äckligt vissa AIK medlemmar beter sig.(vilket mkt väl kan stämma/stämmer!)

Men vad är det man säger 'it takes two to tango'

Vad man undrar är vad vissa andra fan har för en agenda? Hade det varit en AIK fan som imponerades av en person som skrev på ett liknande obehagligt sätt som provokatören, slår jag vad att vissa personer på forumet tom hade anklagat dessa för att vara en och samma person:)

Frågan är väl är hur inkonsekvent kan man bli utan att skämmas ögonen ur sig?

Provokatören med bihang försöker på ett ytterst genomskinligt sätt sprida sitt ut hat genom att normalisera sitt eget beteende genom att påtala att andras beteende är så mkt värre.

Yeah right!!

Minns denna strategi från sandlådan när man var 4-5 år.

Men med det sagt har alla ett ansvar.(AIK fan mer än andra)Skolor stänger ner sociala forum för att mobbarna inte bara går all in utan numera är totalt 'bananas 'och saknar alla slags spärrar.
Spärrar många av oss hade när vi var unga är nu som bortblåsta pga anonymiteten kräken gömmer sig bakom. Unga personer tar tom livet av sig pga näthatet och forskningen är minst sagt bekymmersam. Samtidigt sitter vuxna människor parallelt online i sin egen galna världs där dom byggt upp hela sin identitet kring att hata en motståndare mer än att älska sitt eget lag. Man hoppas innerligt dessa personer inte är föräldrar.Tror helt ärligt vissa personer aldrig ens satt sin fot i sitt eget favoritlags hemmahall.

Är sådana människor som i förlängningen plockar upp ett samurajsvärd och besöker en skola eller tar fram en pistol och skjuter vilt på ett hockeyderby.

Önskar alla fans lycka till som vill lägga ett skönt fokus på det positiva,men gärna förstås med rejäla sågningar när det är berättigat!! Exemplet på filmningarna i tex Barbros inlägg funkar utmärkt och träffar bra då det är relevant samt omöjligt att snacka bort (med tanke på inledningen av SHL.)

Låt er bara inte smittas av andras extremt låga nivå för mkt. Glöm inte heller att vissa personer bara väntar på ett läge att legitimera sitt eget hat via andra och ert framtida beteende.

Efter att ha följt vad vissa skrivit under snart 1v tid är det bara inse att vissa är här för att förstöra mer för andra än lyfta sitt eget lag och sina medfans till nya nivåer.(Vissa AIK fan tyvärr inkluderat) Detta faktum gör att det aldrig kommer finnas ett schysst debattklimat utan enbart fungera som grogrund för mer hat.

Fokuserar vidare på kvällens match med vårt kära landslag och håller tummarna att vi vinner Karjala och att AIK spelarna går fortsatt bra.

Önskar alla er fan ett stort lycka till under den resterande shl säsongen !!

Tack för ordet.

Sv: Övrigt
Man måste ju älska sätter som Jimmie Ericsson gör mål på. Alltid i ansiktet på målisen, 30 cm från mållinjen. Där stör han och bökar in puck efter puck :-)

Sv: Övrigt
Zappaholic: Ja det är hans jobb och han är bäst i Sverige på det.

Sv: Övrigt
Zappaholic: Håller med han är galet bra på det!

Sv: Övrigt
Xtravaganskaja:

Logiken här inne på HS, det är att ifall man supportrar ett dåligt hockeylag så får man häva ur sig vad som helst och ljuga ihop de snuskigaste historierna endast ett väldigt sjukt psyko kan "tänka" ihop.

Det lämnar förstås väldigt lite spelrum för oss AIKare eftersom vi är så jävla bra. Men det är också trösten. Vi lan fokusera på det hockeymässiga då det är vår trumf i sammanhanget.

Sen anklagas du förstås att vara jag. Och sen klistras samma inlägg in för tvåhundrade gången, kopierat från en tid då han skrev att han lovade att han inte läste här.

Sen är vi någon Ulf från Pite, en oskyldig hängs ut.

Så här har det vart i 8 år nu.

Jaja...

Bara att fokusera på det hockeymässiga.

Norman i Tre Kronor är såklart kul, även om jag tycker att Zackrisson också borde vara given. I serien går vi som tåget, CHL stormar vi mot titeln, och sen vet vi att vi alltid är som bäst i finalen. Mot trippeln! Samtidigt har vi en majoritet ur egna led och har massor av spännande ungdomar på gång.

Qatar däremot... Hihihihi! Årets, årtiondets, ja t om årtusendets flopplag. Flensis fuskar och lider av köpmani, men trots miljarderna är de toksämst. Minus i alla budgetkolumner trots att miljarder stoppas in, ändå måste flensis dra börs för att rädda från kvalspel ser det ut som. Jävlart allt är inköpt, utan hjärta, utan eget spel, mest sargutdunkarmedley och fulspel.

Det är så rättvist.

Sv: Övrigt
Kul! Prins Oscar! Extra kul också då det finns de som fanatiskt, psykopatiskt och omotiverat attackerar Skellefteåprodukter.

Sv: Övrigt
Sofos:
Trevlig läsning.

« · 1707599