1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

AVGÅ PERRA!

« · 1452001 Till forumet


AVGÅ PERRA!
Och ta med dig Murley, Högström och Hagos till att börja med.
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
timrasuppi08: I approve this thread.
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
timrasuppi08: Ja ta med dig dansband vävstol virkning knyppeltavla ägghalvan så hämtar jag 06 00 inorgon med glädje .
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

Modano:

 

Hahaha. Missade du tårta och kaffe?

edit: kryp till korset och värva Challe nu. Jag vet att ni vill!!

Redigerad kommentar

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

timrasuppi08:

Håller med, kommer inte att besöka Eon förrän vi har en ny tränare, kalla mig medgångssupporter den som vill, men jag mår så JÄVLA dåligt när jag ser hur perra raserar allt,,,,

Ny tränare NU,,,så han kan få fason på laget till kvalserien, för där hamnar vi, det är redan klart som det ser ut nu.

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

bisterfinnen:

Visst var det han som hjälpte Er ifjol, nära guld då!!!!!!

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

liston:

Japp. Vi fick nöja oss med lill-silvret.

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

Johnny B Goode:

Finns det nån här inne som kan tala om för mig hur Tik bygger upp sina anfall? Jag menar finns det olika varianter man kör med? Vad jag sett så ska backarna hålla i puck tills forward står stilla på på röd eller offensiv blå. Då får man ju en jävla fart med sig in i anfallszon!! Fan man spelar på stillastående hela förbannade tiden! Försvarsspelet går ut på att ballonga ut pucken, eller spela längs sargen och styra ut den vilket motståndarna har läst för ca 2 månader sedan. Fan, kan man inte spela sig ur zonen nån gång utan man måste absolut ge bort pucken. Men vad ska man förvänta sig av ett lagbygge som inte ES skådat någonsin. Jag kan garantera att en sämre backuppsättning har aldrig funnits i ES. Vilket man tydligt ser då alla motståndare checkar skiten ur dom varje match för man vet att det ger resultat! Andra året i rad vi har 2 st andramålvakter! Bara att gratulera en inkompetent (men snart borta som tur är) ledning till en underbar säsong i E ON Arena! Tack!

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

Köp ut Perra och Claes... sätt in Ante Karlsson i båset istället (han bör ha kommit hem från Edmonton nu).

DET KAN FAN INTE BLI SÄMRE!

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Då man sparkar Per-erik(som jag hoppas att man gör) bör man samla ihop hans små lappar han står och tittar på varje match, sedan skriva in i framtida tränares kontrakt att får man se något liknande kludd som är på dessa lappar får man sparken med omedelbar verkan utan lön.
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

Jockz: Jag är inte den som skriker på att man ska sparka coachen!

Entlediga Perra, han coachar ju inte...Turfri där!

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Vad man än tar för tränare nu så ska det var någon som vet var det handlar om.Ingen dans nisse men inget inavel heller i det här läget tack. Ser gärna challe . boork, även Harhald i en kvalserie tränare som kan driva på laget. 
Låst ämne


Sv: AVGÅ PERRA!

Har karln någon som helt självinsikt så bör han säga upp sig ikväll!

Det är tamejsjutton som en audition i Idol när nån inte kan sjunga o som inte tror på juryn!

AVGÅ NU, din feta dansbandsidot!

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

CHALLE KOM TILLBAKS! LÄMNA J-VM OCH HJÄLP OSS!

Efter Nyår behöver du inte ens tänka på Modos lön!

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Icing-Ove:
Han menade Lilla SM-Guld. 
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

OM nån inte har fattat det hela så är jag sjukt förbannad o i affekt!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Låt oss alla be för att vi torskar ytterligare 3-4 matcher på raken. Då tror jag t.o.m. att de som kan sparka Perra gör det. Varje gång det har varit nära så har laget sprattlat till, knipit några poäng, och vaggat in föreningen i någon falsk trygghet.
Detta kommer att få ett katastrofalt slut med degradering som följd om Johnsson tillåts fortsätta träna det här laget. Tänk er i en kvalserie...huga!

Nä, in med något nytt nu, så det finns tid att bygga om upplägget, hitta ett enkelt spel med ett grundspel som utgångspunkt. Även om laget på papperet inte känns så skräckinjagande så kan de definitivt bättre än så här, men då måste vi byta tränare.
Livrädd var jag inför säsong, ännu räddare är jag en bra bit in i säsongen. Det är nästan otäckt.

Bort med tränarparet nu annars är det nog slut på det roliga för x antal år framåt.
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

ÖstrandsNisse: Själv har jag svurit att INTE SE EN ENDA match till med Perra vid rodret!

ALDRIG MER- ALDRIG!

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

F.ö undrar jag när protesterna från fansen kommer offentligt?

Hur lång ska det behöva gå?

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
ÖstrandsNisse:
Stackars Nollan som tar över efter TJ i vår. Man kan ju inte med den godaste viljan i världen tycka att han tar över ett dukat bord.

Tänk att TIK spelade årtiondets slutspelsserie mot MODO för bara några år sedan och nu kommer dom att troligvis spela kvalserie.

Kan någon snälla förklara vad som hände, 
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

Hahl Bundy: Det gjorde jag redan i förra mötet med DIF när dom vände 2-4 underläge efter 2:a per Slures. 5-4 till DIF katastrof. Det var den 24/9 snälla

Perra avgå så jag kan gå på match igen utan att skämmas.

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Per HApps: Kvalserie har jag varit inställd på under en tid nu. Det känns oundvikligt. När vi inte vinner de viktiga matcherna utan viker ner oss precis varenda gång så känns allt annat än kvalserien helt omöjligt.
Men, för att överhuvudtaget ha en chans i kvalserien, då måste vi ha en ny röst i båset. Vi har ett lag som bör ta en av de två första platserna i en sådan serie men med Per-Erik som huvudtränare tror jag inte på det ens. Han har ju för fan inte förmågan att få ut det där lilla extra som så väl behövs vi viktiga situationer.

Han ser fundersam ut, han utstrålar någon sorts osäkerhet som gör mig livrädd. Han känns inte som den tränare som ska reda ut detta i en kvalserie. Snarare en tränare som gör andra lag lycklig på Timrås bekostnad.

Jag ledsnade på karln redan under förra säsongen, och tyckte faktiskt att det var lite synd att han inte valde att bryta med Timrå. Vilka svar han fick av Timrå, vad som fick honom att stanna, det övergår mitt förstånd. Sökte han en 100-procentig löneförhöjning och fick det eller har han fått livstids fiskekort i älven?
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Per HApps: För mig är det en gåta hur en nolla som Stefan Lindqvist fått köpa överbetalda divor i parti och minut utan att ledningen reagerat! Nubben har ett helvete att försöka fixa till detta!
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

26Huss:
Men å andra sidan var det Linkan som ville kicka tränarna men möttes av kalla handen och en spark i röven själv.

Han hade kanske rätt där i alla fall. 

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
26Huss:ja . förra säsongen går nog till historien med överbetalda extremt underpresterande spelare , med jokela och hirsovits som etta och tvåa 
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
superfalle: Jokela köper jag, men hur bra var inte Hirchovits säg de sista 10 matcherna han var i klubben?? Tyckte han i flertalet matcher var lagets klart bästa!! Har i minnet en match jag såg i samma veva jag var hos flickvännen i Karlstad. FBK-TIK för mig det sluta 2-4. Matchens gigant var just Kim. Hans straffar var dessutom magiska. Han är välkommen tillbaka 7 dagar i veckan.

Redigerad kommentar

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
superfalle: Tror du måste ha slirat på tangentbordet och istället menat Jokela och M. Karlsson. 
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
fredriko74: Ja . De va väl dom sista 10 han var skaplig i . En säsong är lite mer än 10 matcher . Han var värvad som förstacenter . Dvs lagets ledande spelare . Tycker du att han uppfyllde dom kriterierna så måste jag än en gång förundras hur olika vi människor kan se på samma sak . . Jag såg 55 matcher ska väl sägas . Tyvärr
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

Per HApps: Linkan är en sopa som jag hoppas jag aldrig får se något mer i e.on arena. Förövrigt så var det väl han som rekryterade Perra som tränare? Försvarar inte alls Perra heller, men jag anser att Linkan kört ner den här klubben i skiten med sina idiotiska värvningar. Han har inte alls scoutat spelare och bytt ut truppen efter varje säsong istället för att försöka bygga någon kontinutet och stomme. Vilken som hellst av oss Timråsupportrar skulle kunnat värva de spelare han tagit hit med de pengar han haft. Han har aldrig haft full trupp (4 femmor) när säsongerna börjat utan fått plocka in spelare i parti och minut när skadorna börjat komma! Man kan ju inte bara värva s.k stjärnor utan behöver ju även breddspelare, men det verkar han inte begripit. Och när man värvar en superspelare som Vampola som är så mycket bättre än de andra så måste han ju få en lekkamrat som är på någorlunda lika nivå. Jag brukar jämföra Vampola med när Timrå låg i gamla Div.1 Norra och plockade in Robert Nordberg (Tidigare Luleå), det var lika dant där, han var en klass för bra för sina lagkamrater och dom hängde inte med i svängarna när han la sina passningar och det gynnade inte laget. Nej, Linkan kunde inte bygga lag och därför är vi där vi är idag! Det kan inte vara lätt för Nubben att reda ut detta, men jag tror han lyckas tillslut men givetvis genom en kvalserie. Förövrigt håller jag med många att det nog är dags för Perra att lämna in trots att det är en oerhört sympatisk och bra tränare innerst inne, men i Timrå har han misslyckats totalt! Men vem finns tillgänglig? Leif Strömberg, Challe Berglund är dom enda jag kommer på i dagsläget. Anders Karlsson är det många som vill ha, och han är säkert en framtida A-lagstränare i klubben, men vad händer med hans karriär om han tar på sig jobbet nu och misslyckas genom att ramla ur? då kanske även han är bränd, vad vet jag?

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Äntligen enligt hockeyexpressen kräver spelarna att tränarna ska avgå omg ! Bara för Nubben och ta bort skiten omg och värva värva spelare och inga jävla fjärde kedjespelare ALL IN NU FÖR HELVETE DE FÅR BÄRA ELLER BRISTA !
Låst ämne


Sv: AVGÅ PERRA!
26Huss: Vilka värvade Linkan?? det är dom asen du ska spy din galla på. Sen att Linkan inte hade kompetensen är en annan fråga.
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

Per HApps:

Inte så konstigt egentligen: man anställde en "ickekompetent" person som sportchef. En person som inte lyckats med något i Sundsvall Hockey och tror att han ska lyckas i Timrå?!

Det enda han lyckats med, tillsammans med några andra i ledningen, är att nedmontera ett bra lag från elitnivå till.....ja jag vet inte i dagsläget till vad.

Känns ungefär som om en indier skulle bli president i Pakistan och tro att denna skulle göra Pakistan till en större stormakt än Indien. Eller en ryss som president i USA eller en kurd som president i Turkiet osv.

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Att Perra bänkade Pikkarainen måste grunda sig på något personligt eller prestige. Det kan omöjligen vara ett prestationsbaserat beslut.

OM det skulle visa sig vara ett prestationsbaserat beslut att bänka Ilkka - alltså att han spelar dåligt - finns det ju inga, INGA, som helst ursäkter för att låta Murley dra på sig tröjjan match efter match. Det är obegripligt att det är tillåtet att,
konsekvent, vara så dåligt.

Tycker att man borde göra klart för Murley att han kommer att sitta på bänken kontraktet ut, men att han mer än gärna får bryta det själv.

Angående spelarnas krav på Perras avgång; hoppas att man använder "gett upp elitserien" som en ursäkt. Ett schysst sätt att inte såga Perra allt för mycket. För jag tycker att det är brist på självinsikt att inte börja förbereda sig på KS även för spelarna. Man måste ju själv inse att man är inte SÅ jävla bra. 23 matcher kvar, fine! men att undvika KS, nja.
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Vem fan styr Timrå IK?

Någon måste stå längst bak och agera sista utpost och ansvarig. Känner sig TJ trygg med svikande publiksiffror, försäljning, spelaruppror, sponsorkontakter och totalekonomi på sin väg mot vårens mål?

Fine för mig. Vinner man kvalserieslaget och överlever ekonomiskt med denna sargade krigsmaskin där Perra framstår lika kreativ som en istapp i Antarktis, då ska chefen hyllas med pukor och trumpeter.

Vem eller vilka får lön för detta i Timrå IK?

Ibland får jag en känsla som kan beskrivas som där råttor lämnar ett sjunkande skepp med svikna passagerare...
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
liston: O fan . De kanske finns lite vilja och stake nånstans i den där gruppen ändå . Undrar vilka som drog igång de
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Smokey: AB om situation-Perra.

Mobilversionen dock.
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Smokey: Håller med. Vi kan inte bara se att spelarna - tränaren - sportchefen år efter år är för "inkompetenta" det handlar om vilka som är bakom. 

Hade vi byggt en ny arena för något år sedan, hade föreningen visat att den ville framåt, då hade vi inte varit här idag.

 
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Mackelito: Jag menar, det är BARA Timrå där spelarna sågar klubbledningen/sportchef/tränare/lagkamrater efter att dom har lämnat.

Daniel Corso - Blev ovän med tränaren, som inte kunde acceptera hans stjärnstatus.

Kim Hirschovits/Mikko Jokela - Båda hade lyckats innan Timrå tiden och efteråt säger Kim något i stil " Det är inte första gången spelare misslyckas i den klubben "

Petr Caslava   - Lämnar för att tränaren inte kan ishockey, och lagkamraterna är totalt värdelösa.

Mattias Karlsson - Har sågat klubben öppet flera gånger av flera anlednigar, anser att den är styrd "Oproffsigt"

Pär Styf - Lagkaptenen själv går ut och uttrycker missnöje om löner, mot den klubb han spelat i tio år. 

Martin Sonnenberg - En spelare som vill spela för klubben, brinner för den och gör poäng. Han hittar klubben ingen plats åt.

Max Friberg - Kolla bara på JVM. Denna killen skulle kunna fungera som Järnkrok i Brynäs. Men en dålig klubbledning har lett till att klubben inte kan skapa eller ta hand om sina talanger. ( Bortsett Lander, o Pääjärvi som köptes in när han var klar)

 
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Kerstin_k: Har för mig att jag läste i någon blaska inför seriestart att Perra snackade om att hockeykris inte kunde jämföras med "riktiga" kriser som han stötte på som brandman.

Om Perra då vill leka mysfarbror och "leka" ishockey utan glöd och passion, då borde han kunna leka detta på någon månskensrink långt borta, och återgå till ett välavlönat brandchefsjobb med "riktiga" kriser utan att belasta Timrå IK.
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Nu sitter Perra där själv och myser medans spelare och supportrar vill att han avgår. Kan inte Perra göra slut på vårt lidandet. Brinner han för klubben så lämnar han klubben omedelbart utan att kräva någon slags kompensation från en klubb som redan har det knapert. Och klubbledningen, vakna nu!
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

Mackelito:Ja, det är ingen nyhet direkt. Det har Tjatats om det ett tag, men jag tycker att du ska maila, ringa skicka sms och framföra kritiken.

Inte bara här på HS!

Annars håller jag med helt å hållet.

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
diffe: Mja, skickat mail till sportchef och klubbledning nu.

Ganska simpelt och sansat med innehåll som:

"Förra avskedet stod det mellan Perra och Linkan, denna gång står det mellan Fansen och Perra"
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Fick höra från en källa i går att en tidigare TIK-anställd varit tvungen att skriva på ett papper om total tystnadsplikt när denne fick sluta. Vad händer bakom kulisserna i Timrå IK? Frågan är om man igentligen vill veta:(
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Smokey:
Nubben på radio Västernorrland snart
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

Smokey: Som jag fattat, och hört, fick samtliga anställda i Timrå IK - från spelare till städerska - skriva på ett sånt kontrakt inledningsvis av säsongen. Kan till och med ha varit inför förra säsongen. Man hade blivit trött på att så mycket läckte ut till massmedia och utformade sånna kontrakt.

Vi diskuterade det här inne då jag precis hörde det och då kom vi fram till att det förmodligen inte var speciellt konstigt, utan säkert nått som förekom i nära nog samtliga föreningar.

Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
För att citera Wikegård: Den ska ut, den ska ut, DEN SKA UT!
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Kerstin_k: Ett sådant avtal är inte mycket värt om Du pratar med journalister. Det är faktiskt åtalbart att efterforska källan om Du läcker till en tidning. Detta låter som ett typiskt T J påfund. Timrå IK är på god väg att totalförstöra all goodwill som klubben byggt upp under många år. Undra om inte Challe är på väg tillbaka med ett fyra månaders kontrakt ?
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!
Granath går ut och dementerar att spelarna skulle ha nåt krav på Perras avgång, enligt P4 Västernorrland, just nu.
Låst ämne

Sv: AVGÅ PERRA!

Kul att se att spelarna visar känslor i omklädningsrummet.

Problemet är att det högst finns 1 eller 2 spelare i truppen som skulle gråta om vi ramlar ur. Resten skulle glatt dra vidare till nästa uppdrag och nästa lönecheck.

Låst ämne

« · 1452001