Brynäs IF

710646 inlägg · 7953 ämnen

Ett värdigt avslut

« · 2302974 Till forumet


Ett värdigt avslut
Som ni vet så lämnar jag HS. Jag vill passa på att tacka alla skribenter härinne för alla intressanta och underhållande diskussioner genom åren. Har varit ett sant nöje!

Efter att ha varit yrkesverksam 14 år inom hockeybranschen vill jag säga att det finns mycket kunskap härinne. Fortsätt med era egna tankar kring högt och lågt inom hockeyn. Bra jobbat.

Jag funderade på att lämna hs redan tidigare den här säsongen när en mobbare fick en officiell position men då valde jag att stanna.

Igår fick jag flera av mina inlägg raderade trots att jag inte brutit mot några regler och det kan jag inte acceptera, därför lämnar jag.

Med Rysslands invasion av Ukraina pågående är det extra viktigt att vi inte låter någon maktfullkommen person bedriva maktmissbruk och sätta sina egna regler. Här går min gräns.

Skönt med seger igår, men för både Brynäs och HS gäller parollen: Det var bättre förr!

Trevlig Helg!
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: Tråkigt att höra men hoppas att du återkommer till forumet i framtiden.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: Tråkigt att du lämnar. Ett forum behöver olika åsikter och infallsvinklar, annars blir det lätt slätstruket.

Du verkar dessutom ha en gedigen hockeykunskap, och det är tråkigt att den försvinner. För det är det tyvärr inte alla som har 🙂

Hoppas du ändrar dig längre fram och återkommer, tills dess, ha det bra!
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: Huge borde avgå frivilligt, du är inte den förste som lämnar i protest sedan den mannen blev moderator.
Det vi dock skall ha i åtanke är att Huge förmodligen är moderator för att ingen annan var frivillig till positionen och alternativet kanske var att lägga ned brynässidan.

Stoppa Huge skall forumet skandera och jag kommer att stå längst fram på barrikaderna och ta smällarna!

Tack för allt Ove!
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: Otroligt tråkigt att mörkret inte bara satt sina klor i föreningen, utan nu även i forumet. Platsen där den lilla människans åsikter kunde framföras och diskussioner frödas är nu ett minne blott. De onda segrade igen. Sorgligt.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: Sorgligt att du kommer att lämna och pga dina skäl men jag respekterar ditt beslut. Jag tycker att du ska va kvar och gillar dina kommenterar och din spets i dina inlägg.
Jag tycker samtidigt att Huge också ska vara kvar MEN han borde definitivt avgå..som moderator. Eftersom han inte följer själv de regler som en moderator ska följa.
Hoppas att du låter ditt beslut gå ett varv till och kommer du tillbaka är jag den förste som ska hälsa dig välkommen.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: Din pricksäkra galghumor kommer vara saknad.
Den enda motiveringen jag kan hitta i reglerna är väl denna:
- Om en skribent skriver fler än 5 inlägg under samma dag kan denne stängas av för spam om inläggsmönstret är av spamkaraktär.
Men då hade det väl blivit en avstängning för dig och nämnd moderator samt ett antal till härinne?
Verkar mer hamna om en sur förlorare i retorikmatchen.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: jag har haft starka åsikter här angående Huge. De inläggen är borttagna av
vår moderator HUGE.

Läs meningen igen och fundera. Det är helt galet.

Huge har/har haft rollen som advokat, domaren & bödel….

Hur kan det vara möjligt i ett demokratiskt samhälle?

Vad tycker ni?

Och: JA, Ove Myling kommer att bli saknad, du har min fulla respekt.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: spännande att se hur länge mitt förra inlägg blir kvar…
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
BIF Kungen: Välkommen till barrikaderna!
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: Tråkigt att du ska lämna men förstår dig fullt ut.
Du är ju en av de personerna i forumet som jag personligen kanske inte alls är på samma våglängd i åsikter. Men det är trots allt det som är charmen med forum, att alla får ha sina egna åsikter.
Ett forum är ett forum. Ett forum är inte en arbetsplats där vi aktivt jobbar med ishockey eller Brynäs i synnerhet.

Jag personligen har också funderat väldigt länge på att lämna forumet då jag tycker att det är mer en lekplats för ett gäng 3-åringar kontra ett forum för hockeyintresserade som får ha SIN åsikt, oavsett hur jävla rätt eller fel var och en tycker att den åsikten är.
Men det slutar istället med att jag struntar i att logga in på sidan, skiter i att skriva osv.
Sen ska jag defintivt vara den förste som erkänner att jag är en av dom som oftast tycker att Huge har mycket rätt i det han skriver, NÄR det handlar om hockey.
Men det här tuppfäktandet som pågått här nu det senaste är ju inget annat än löjligt och inget som hör hemma i ett forum.
Så jag har full respekt för att du väljer att lämna denna lekplats!
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: Herregud, offerkoftan passar dig väldigt illa.

Du är sur för att du inte fått sista ordet i en evig träta där du, jag och flera andra har tjafsat om samma sak, om och om igen. Kanske lite förhastat tog jag beslutet att radera ETT av dina inlägg, som i princip innehöll exakt samma frågor och tjat som du framfört i dina tidigare inlägg. För "rättvisans" skulle raderade jag även ALLA inlägg från samtliga inblandade 24 timmar bakåt, endast som ett försök att få samtliga parter i evighetsträtan att lugna ner sig lite och försöka släppa det hela och samt göra ett försök att börja på ny kula sas.
När många dessutom flera gånger påpekat hur trött man blivit på vår eviga träta och att vi borde ta den nån annanstans så tycker man ju att dessa personer kanske borde ha förstått och till viss del uppskattat mitt agerande när jag försökt klyva den Gordiska knuten och få stopp på tjafset från båda parter.

Du har fått ETT inlägg raderat där sakinnehållet i sig och uppträdandet mot andra skribenter har varit ungefär detsamma som i alla andra inlägg under trätan.
Att ta denna enstaka radering som intäkt för att jag som moderator skulle ha nån sorts maktlysten ambition att radera och censurera alla inlägg härinne som jag inte gillar, är både befängt och felaktigt. Om jag nu skulle ha varit en miniPutin som vill styra och ställa efter eget behag så hade väl du och många andra ha varit avstängda för länge sen, tycker man.

Som sagt: den här enstaka raderingen, där jag tagit bort det sista(?) i en lång radda av exakt likadana tjatiga inlägg om samma sak och som du tråkigt och märkligt nog verkar uppfatta som ett enormt ingrepp i den åsiktsfrihet du har som medborgare i Sverige och medlem på HS, har bara haft ETT enda syfte: att få slut på tjafset i vår eviga träta om hur Brynäs bör skötas och vem/vilka som är bäst lämpade för det jobbet.

Du är sur och vill sluta härinne därför att jag alltid står på ansvarigas sida och inte gillar gnälliga supportrar och att jag är lika envis som du själv i debatterna.
De är dina egentliga motiv till att sluta. Inte svepskälet att jag skulle vara nån envåldshärskare som försöker få dig att sluta skriva öht.
Det är vad jag tror.

Lycka till i din ev fortsatta hockeykarriär och du är välkommen tillbaka när och om du känner för det.

Trevlig helg!
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Huge: Fortfarande, med vilken regel tog du i rollen som moderator bort inläggen? ”rättvisans skull” är ingen motivering i sig, du blir som en hockeydomare som inte kan eller inte dömer efter regelboken utan rent godtyckligt.
Om det var enligt regeln som jag hänvisade till nedan (den enda rimliga) skall du väl agera enligt regelboken också?
Näee, jag tror du blev sur för att Mylingen målat in dig i hörnet rent retoriskt. Sen blir det som en Nyström vs Wilander på grus från baslinjen i er konversation vilket inte ger någonting men där är du lika medskyldig.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Huss: "- Om en skribent skriver fler än 5 inlägg under samma dag kan denne stängas av för spam om inläggsmönstret är av spamkaraktär.
Men då hade det väl blivit en avstängning för dig och nämnd moderator samt ett antal till härinne?
Verkar mer hamna om en sur förlorare i retorikmatchen."

Klockrent och pricksäkert.
Det krävs väl minst 2 personer för att tjafsa och då blir minst sagt komiskt när bara den ena parten är boven i dramat och den andra är ett oskyldigt lamm som blivit utsatt för en enorm kränkning av yttrandefriheten genom att ha fått ETT enstaka inlägg raderat i en mängd av tidigare skrivna inlägg med samma innehåll.
Ja, det är sannerligen som munkas påpekar: sorgligt och en mörk tid på HS när skribenter gnäller och vill sluta för att känner sig som en sur förlorare i en retorikmatch.
Du har dina klara stunder, Hussen... ;-)
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Huge: Du är ju för fan moderator och då bör du ju vara lite av ett föredöme kan man tycka. Det är ju patetiskt med en moderator som först sitter och spammar och sedan raderar sina egna inlägg med hänvisning till att det är spam.
Skärpning nu mannen.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Trist att skribenter hoppar av från forumet eg mot sin vilja. Jag tog själv en paus vid ett tillfälle men kände suget att framförallt läsa här igen
Hoppas att de som nu lämnat känner att de vill komma tillbaka i framtiden. De berikade sidan.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Jag vill tacka alla för allt stöd. Det värmer. Om vissa förhållanden skulle förändras så kommer jag tillbaka. Mitt kontot kommer att ligga kvar här på HS.

Till Huge: Att du skulle ha raderat ETT av mina inlägg är en direkt lögn. Du har raderat flera av mina inlägg.

Godtyckligt raderande av inlägg och direkta lögner är ett nytt lågvattenmärke på HS.

Jag tycker alla användare härinne förtjänar bättre än så.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Huge: Är det inte Pejas uppgift att ta bort inlägg isf?

Din roll blir ju dubbel.
Dels som part i målet och sen som domare, som någon påpekade.

Problemet som är den Gordiska knuten är att Du ALDRIG kan säga, ok vi får enas om att vara oense.

Du kan ALDRIG säga så.
Fruktansvärt jobbigt att behöva scrolla långa inlägg som Du anser dig behöva besvara...

Sen att du kan svara Huss med en smiley...

Var är din självinsikt?
Mylingen hoppar av för att han tröttnat på att inte kunna skriva sin åsikt.
Visst. Den får man besvara, absolut.
Nu finns det flera som läst inläggen som inte tycker att det är något att gnälla över.
Varför raderar Du Mylings inlägg?
Vad är det som skiljer hans från dina samma sak inlägg?
Då raderar du alla inlägg.
Varför?
Därför att du kan?

Bär du alltid fallskärm?
Annars så bör du använda det.
För så högt upp du har satt dig själv så kommer du att behöva det när du ramlar ner.

Besvara om du vill. Jag skiter i vilket..
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Huss: Jag ledsnade på att svara på samma saker om och om igen, inget annat.
Regelmässigt går det väl isf under beteckningen "spam", om du vill ha en motivering.
Samma spam som förekommit under lång tid från båda håll och som fått stå kvar, därför att jag ansett mig själv och mylingen som lika goda kålsupare.
Så det där med "för rättvisans skull" var ingen regelmotivering utan bara ett sätt att visa på min neutralitet i bedömning som moderator, trots att jag är ena parten i retorikträtan.
Mylingen och andra har överreagerat. Vi har olika åsikter om vem som har rätt i retorikmatchen och vem som ev har målat in sig i ett hörn.
Mitt enda syfte har varit att få slut på retorikträtan, oavsett om du och andra anser att han har vunnit den matchen eller om jag anser mig ha vunnit den.
Mylingen och många andra har överreagerat och tagit ETT raderat inlägg vars innehåll i stort fortfarande går att läsa i tidigare inlägg av samma karaktär, som intäkt för att jag försöker strypa åsiktsfriheten härinne och radera allt jag inte håller med om.
Svårare är det inte.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: Jag tycker du ska hänga kvar här. Du och jag har ju haft våra diskussioner och tycker inte lika om mycket men jag tycker att du kan hockey och tillför saker till forumet när du är saklig och konkret och inte överdriver gnällandet vilket jag kan störa mig jävligt mycket på.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Huge: En enklare och bättre lösning är att faktiskt följa reglerna och låta någon annan moderator bedöma när du är part i målet eller hur?
Svårare än så är det inte.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Huge: ” Jag ledsnade på att svara på samma saker om och om igen, inget annat.”

Så på dessa grunder raderar du folks inlägg???
Otroligt!
Sluta svara på inläggen då om du är less så slutar ju diskussionen. Men nä, det kan du ju inte så då raderar du alla inlägg istället.
Nä, nu kräver jag åtgärder mot denna fascism annars lämnar jag forumet jag med.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Axle San: 😬😂👍
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
munkas: Hoppa INTE av! Jag håller inte med dig om allt, men är väldigt road av din egensinniga humor. En klar tillgång för detta forum!
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Huss: Ibland spårar diskussionerna ur här. Då tar vi bort alla inlägg i den urspårade diskussionen, oavsett vem som har skrivit de. Har även tagit bort diskussioner där mina inlägg ingått vid några tillfällen.

Några poänger:
1) Det är delvis samma personer som klagade på att den urspårade diskussionen pågick som nu klagar på att den togs bort.
2) Huge jämförs med Putin. Det är inte rimligt. Motivation överflödig.
3) Det bästa hade givetvis varit objektiva moderatorer som inte är aktiva på forumet men hittills har ingen lämplig anmält intresse för detta volontärarbete som dessvärre innebär att man själv blir utsatt för trakasserier och andra tråkigheter från ett fåtal psykfall.
4) Trist om folk lämnar sidan, alla som håller en god ton är alltid välkomna, men i slutändan är det ett individuellt val om man vill vara aktiv här eller inte.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Peja: Fast nu låter du alldeles för saklig/diplomatisk men lite jävig i frågan. Om en individ raderar inlägg där det framförs kritik mot hans beteende och hans sätt att behandla övriga skribenter så strider detta i mina ögon mot reglerna. Vilken dåre som helst fattar väl att detta skulle ha gjorts av en annan moderat som ser saken och ting med andra mera neutrala ögon. Om det är tänkt att ett par individer ska styra och bedriva ett eget forum kommer medlemmarna lämna en efter en.

Det med Putin är dock inte OK.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
It takes two to tango

Man måste inte kommentera allt eller svara en skribent som uppenbart inte respekterar ens åsikt.
Det paradoxala tycker jag är att tonen varit bättre på senare tid!
Ta några djupa andetag och försök fundera ut hur vi stödjer de våra i morgonens mycket viktiga match!

Minns en skröna om två öbor, den ene säger till den andre...
" jä ved att jä har fel, men vafför ska jä ge mig för dig?"
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Lägg upp en omröstning för Huges vara eller icke vara som moderator så får vi kanske en demokratisk lösning på det hela där vi ser för och emot.....🙂

Och jämförelserna med Putin lägger ni ner med en gång 🤮
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Peja: "Ibland spårar diskussionerna ur här. Då tar vi bort alla inlägg i den urspårade diskussionen, oavsett vem som har skrivit de. Har även tagit bort diskussioner där mina inlägg ingått vid några tillfällen. "

Det låter rimligt. MEN i det här fallet har ingen diskussion spårat ur utan Huge har godtyckligt raderat inlägg som inte föll honom i smaken.

Oerhört ryggradslöst att försvara sådant agerande.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Axle San: Nu är jag här...
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Icing-Ove: Offside-Ove, hoppa ur Brynäs forumet igen
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Forsberg 1978: om jag hade varit så omdiskuterad i en på något vis ledande roll så hade jag sagt Hej då till mitt uppdrag. Hoppas Huge gör det o att han skriver som vanligt härinne o som folk.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Jugge: Sen får man ju se hur det blir med avhoppen..Forumet är ju starkt beroendeframkallande för många.

Mylingen fick ju ett återfall per omgående…
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Jugge: Blev det för mycket intelligens att hantera...
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Huge: Huge ! Kliv nu av hästen! Låt någon annan va moderator. Sen kan du skriva på forumet som vanligt och då finns det en moderator som kan ta oss i örat om vi skriver tokigt.
Kom ner i hönsgården med oss andra;)
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Icing-Ove: Vad menar du? Har Foppa skrivit på för Modo? :)
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Stefan R 63: Jag har bott på Brynäs. Södra Skeppsbron. Finfint!
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Icing-Ove: Själv är jag från Sätra, gångavstånd till Gavlerinken
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: Nja, nu var det väl ändå så att du, Huge och några andra hade en meningslös diskussion som i princip var 100 inläggs ordmärkning, och som väldigt många andra användare var väldigt trötta på. När jag kollar i historiken över borttagna inlägg så raderade Huge fler inlägg som han skrivit själv än inlägg som du skrivit, men det fanns också andra personer som fick inlägg raderade.

Sen verkar många klaga på forumreglerna utan att ha läst dem. Det finns en regel här som går ut på att moderering diskuteras via PM och inte i forumet. Personer som diskuterar moderering i forumet och ifrågasätter att de brutit mot reglerna har alltså per automatik fel enligt gällande regler. Varför den regeln finns ser vi här nu; vi skulle kunna prata om gårdagens sköna seger mot Luleå, men istället har en meningslös evighetsdiskussion byts ut mot en annan meningslös evighetsdiskussion om något som inte har med hockey att göra.

Enligt min mening är angreppen på Huge (jämförelser med Putin osv) betydligt fulare och grövre än tillmälen som "sofftyckare" och "läktarcoach". Det borde alla med någon slags verklighetsförankring förstå med tanke på vad som sker i Ukraina. Att sura över borttagna inlägg i ett hockeyforum kan man göra, men det går inte att jämföra med vad som händer där nere.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Axle San: Jag har gått till Gavlerinken en gång med en hammarbybrutta. Modo vann med 1-0. Som jag sagt förut, så kul att se välkammade och lulliga Brynässpelare i kön på Brända Bocken när vi var tillbaka på stan.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: "Det låter rimligt. MEN i det här fallet har ingen diskussion spårat ur utan Huge har godtyckligt raderat inlägg som inte föll honom i smaken."

Jag har i allas intresse raderat ETT enstaka inlägg och förhoppningsvis det sista en evig radda av inlägg av samma karaktär. Att mina kritiker nu gnäller över denna radering samtidigt som man själva under lång tid krävt att tjafset ska sluta och borde tas nån annanstans låter ju inte som ett speciellt logiskt resonemang.
Du beskyller mig för att ha raderat flera av dina inlägg och det stämmer inte alls.
Antingen ljuger du för att få medhåll av andra i din moderatorkritik eller så har du inte bemödat dig om att ta reda på hur det ligger till. Oavsett så är det ett ohederligt sätt att argumentera i frågan om vad jag bevisligen har raderat eller inte.
För säkerhets skull har jag gått igenom samtliga mina radering ändå sen jag tillträdde och det finns inte ETT enda inlägg där JAG har raderat dig. så det måste vara nån annan moderator som har gjort. För vad min förklaring nu är värd eftersom du nu sannolikt kommer att hävda att jag bara hittar på.
Annars kan du kontakta övriga moderatorer och få det jag säger bekräftat från objektivt och neutralt håll.
Enligt min mening är det DU som godtyckligt har överreagerat på en enstaka radering som inte strypt eller hindrat dig från att skriva vad du vill då övriga och tidigare inlägg fortfarande ligger kvar och alla känner till våra resp ståndpunkter.
Du har dessutom fortfarande möjlighet att skriva vad du vill härinne och om du tycker att din åsiktsfrihet har begränsats så oerhört mkt pga den här raderingen så lägger jag tillbaka inlägget och ber om ursäkt för att att jag i hastigheten försökte få slut på retorikträtan.
Om du inte är nöjd med att jag lägger tillbaka inlägget så tolkar jag det isf som att du vill fortsätta med den här trätan, nåt som många andra samtidigt velat få slut på.
Jag informerar även om att jag i fortsättningen alltid kommer att låta nån annan moderator moderera dig om om denne finner det befogat, så att vi slipper den här frågan om jäviga moderatorer.
Förhoppningsvis blir det en bra lösning ända tills nån annan som känner sig orättvist behandlad, blivit modererad av undertecknad och vill ha en rättvis bedömning av det som skrivits.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Lättkränktheten är för stark härinne nu, gubbar. Fan, det är ju som att läsa ett socialt media-krig mellan nån Ingrosso och annan valfri jubelidiot. De flesta av oss får skärpa till oss nu.

Så jävla härligt med seger igår. Gunler gör sin bästa match i Brynäs? Driver på mål, vinner närkamper och serverar till mål. Det ska grabben ha.

Vi behövde det här självförtroende inför Timrå så som verkar spela med axlarna nere i nån slags ingenting att förlora-mentalitet.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Davey85: Kan vi hantera ett lag som drar sig tillbaka i morgon tro? Kan vi komma in på mål på ett lag som spelar igelkotten? Tveksamt men hoppet lever.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Nu ska man ju inte glida in från sidan och pinka på andras revir, men försvinner inte det "Värdiga avslutet" nu lite grann med allt efterföljande käbbel? Food for thought bara
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Peja: "Enligt min mening är angreppen på Huge (jämförelser med Putin osv) betydligt fulare och grövre än tillmälen som "sofftyckare" och "läktarcoach".

Ja, speciellt som jag alltid har och alltid kommer att klassa mig själv som både sofftyckare och läktarcoach. Det är bara ett lite raljerande och målande försök att beskriva alla (?) härinne som amatörer i jämförelse med de ansvariga yrkesmän man kritiserar.

Sen har det från många snackats om mobbing från min sida när jag använder såna här raljerande uttryck.
Många som själva gladeligen raljerar och "mobbar" andra skribenter, ledare och spelare med diverse tillmälen av betydligt större mobbingkaraktär än "sofftyckare" och "läktarcoach".
Intressant logik här: man kallar det andra skriver för mobbing men när man själv skriver samma saker eller ännu värre, då är det tydligen Ok och ingen mobbing alls.

Många härinne gillar inte mina åsikter, man gillar inte att jag är för enögt pro-Brynäs och att jag inte håller med om och själv inte gnäller/grinar/klagar så mkt som supporter. Man tål inte att jag kan vara så till synes oberörd och neutral/objektiv när alla andra är så förbannade och sura när det går dåligt.
Därför vill man ha bort mig för att slippa få mothugg från nån som är envis och inte är intresserad av att hålla med om hur dåligt och värdelöst allt är kring laget och föreningen.
Svårare än så är det inte, om jag ska vara ärlig och säga vad JAG tror.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Axle San: Linköping lyckades går! Så hoppas vi kan gör detsamma. Det har fått in en stor bra ryssback och Åberg är bra!
De har haft problem med defensiven men har haft bra kontringar/omställningar. Men den har väl blivit bättre på sista tiden. Första målet imorgon är otroligt viktigt.
Spelar de igelkotten?
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Huge: Har noll koll, men gillar att du är enögd och 100% Pro-Brynäs!
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Icing-Ove: Ja, man kan nästan tro att jag är MoDoit i sättet att supporta på och att Ö-vik och gamla Kempehallen är mitt andra hem.... ;-))
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Icing-Ove: Ikväll är jag definitivt MoDoit. Visa smålänningarna var skåpet ska stå i förpostfäktningen ikväll inför det som komma skall, när ni i en direkt avgörande 7:e match förhoppningsvis ser till att dom blir kvar i HA.

Fan, det där blev riktigt elegant formulerat om jag som gästbokens magister får säga det själv...
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Huge: Jag vägrar att lämna HS anklagad för att vara en lögnare.

Du har ju helt tappat det:

Tidigare idag skriver du följande:

"Kanske lite förhastat tog jag beslutet att radera ETT av dina inlägg"

Senare idag skriver du:

"För säkerhets skull har jag gått igenom samtliga mina radering ändå sen jag tillträdde och det finns inte ETT enda inlägg där JAG har raderat dig."

Du ljuger fan så du tror dig själv.

Återinför MINA tidigare inlägg och avgå som moderator så ska jag fortsätta skriva härinne.
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
JanT:

Har skickat meddelande till dig på bubbla 😀
Låst ämne

« · 2302974