1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Crippe lämnar TIK

666544 · » Till forumet


Sv: Crippe lämnar TIK
Laken: Ja hur djävla kul är basketligan...?
A1, A2 vem bryr sig...?

Kan man inte gå upp eller åka ur försvinner spänningen och därigenom intresset...
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Stenkarn: Det jag tyckte var tråkigt med Crippe var att när det gick bra för honom så blev han lite väl divig tyckte jag vet ej om ni tänkte på de. Men annrs ska ingen sticka under stolen med att han är duktigt.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Bo Bly: Stäng ALDRIG Elitserien!!!
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
RocknRolf2: Där får du lite cred, för en gångs skull kan jag hålla med. Alltså det där om junisarna. Det är bara att se efter vart de tagit vägen de som kommit fram de senaste åren. I Bofors finns de bästa sen då?
Apropå Boforsgänget så hade jag själv stora förhoppningar på Andreas Lundin. Han var bra växt o hyfsat spelsinne. Nu verkar det som han stagnerat.
Däremot kommer de kullar som ser betydligt intressantare ut. Där finns säkert en hel del matnyttigt. Tänker på Oskar o Moe bl.a. Sen finns ju faktiskt "Lill-Ejes" pojk och en del annat som nu bankar på porten.
Så även om det idag inte dräller av TIK-produkter i laget så ser det bättre ut för framtiden.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
SMÅLAND:
Tycker trots allt att det är en viktig fråga som lyfts upp...

MoDo har sexton (16) spelare från landskapet i sin A-lagstrupp i år.

Ska vi räkna samman så många i TIK dressen får vi summera flera år tillbaka.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
-Gurra-: Man ska ta vara på de sina.....egna produkter är det
ont om i Elitserielagen nu för tiden....
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Bo Bly: stängs elitserien så blir det tyvärr en mesliga, precis som NHL. Som Kongo sa, det är bottenstrid som är hjärtat i svensk hockey. Slutspel är för mesar, det är bottenstrid och kvalserie som är riktig dramatik!
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
-Gurra-: Har man spelat i Timrå sen skridskoskolan och gjort
360 seriematcher,9.a genom tiderna bör man få lite respons
från föreningen.Det lär säkert komma vid lämpligt tillfälle.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Bragd-Birger: meningslös verksamhet är det defenitivt inte, även om få juniorer syns i a-laget. Utan j20-laget hade Z sannolikt dragit till Modo och vi kanske inte hade spelat i eliten idag. Vem vet när näste storstjärna kommer? Som det har varit nu ett antal år så har väl inte juniorerna varit tillräckligt bra. Jämför vårat junislag med den som slussar upp fler talanger, deras j20 har varit klart bättre en länge tid. Men nu verkar vårt j20 ha en bättre upplaga än på mycket länge, så jag räknar med minst 1 uppflyttad spelare till nästa år.
Men visst, kan hålla med om att det är märkligt att man har tagit in vilken avdankad skit som helst ibland istället för att flytta upp nån junis.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Läste att Timrå IK för kritik i tidningarna för att vår "trotjänare" inte fått en ordentlig avtackning. Själv tycker jag faktiskt att Crippe själv kan ta åt sig lite av våran kritik också. Han går ut i radio och får frågan vad han kommer att sakna... Lagkamraterna säger han... endast. Inte ett ljud om publiken eller fansen (i någon intervju) som offrar både tid och pengar för att komma till ishallen för att titta på såna som han.

Crippe saknar laget, jag saknar inte honom.
Ska bli skönt att se han få däng i FBK-tröjan.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Stenkarn: Utöka ES till 16 lag.Dom 12 som är där nu + dom fyra lagen
som går till kvalserien.Stäng ES sen.Det är en utopi att nått annat
lag ska lyckas gå upp.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Bo Bly: Precis, det är synd att det där med antalet utlänningar i en förening nästan har blivit en politisk fråga. Det är väl klart som fan att man vill ha många svenska spelare i elitserien. Hoppas att någonting görs åt den saken.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Bo Bly: Då kommer T i m r å våga satsa på juniorer, menar du? Dra inte in Modo, Brynäs, Luleå, Frölunda, Djurgården, Leksand i det här.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Bragd-Birger: Sluten liga och max 3 utlänningar per lag.Då kommer
klubbarna våga satsa på juniorer.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Dream Team: Engström pratar väl inte om 'helt egna produkter' ? Det handlar väl snarare om hur många spelare som slår sig in i A-laget via spel i klubbens juniorlag. En i mitt tycke bra krönika om något som är Timrås akilleshäl.

Jämförelsen med Frölunda och Modo är väl lite orättvis, dock. Den förstnämnde har ju ett sanslöst bra upptagningsområde - och en totalt ohotad plats som distriktsetta - vilket givetvis gör att man har många kakor att plocka russin ur. Resultatet - talangspäckat i juniorlagen, många hungriga spelare, hög kvalitet på träningar och väldigt god chans att nå seniorlaget.

Modo sitter på sitt hockeygymnasium som, trots det faktum att det ligger i Six Finger City, har en väldig dragningskraft på spirande talanger. Imponerande, inte minst eftersom det sannolikt krävs ganska mycket för att väga upp nätter med banjoplink, desperata lockrop från mödrar som bjuder ut sina döttrar ('giv oss dina gener, vår släkts framtid vilar på dig') och framtida matcher inför en publik som bara låter när man tar ett felskär.

Timrå har inte dessa förutsättningar. Däremot är man - bevisligen - bra på att förädla och kultivera spelare på A-lagsnivå. Det vore väl fan om man inte kunde få till det även neråt i åldrarna. Nuvarande nivå med en inslussning vart fjärde år känns ju faktiskt som en helt meningslös verksamhet.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Dream Team: Jag håller med om att Roland inte fattat någonting när han gnäller över att Timrå har så få egna produkter. Frölunda t.ex. är ju kända för att dra till sig juniorer från hela landet, och inte är väl Frölunda-fansen missnöjda över det?

Däremot har han en stor poäng i det han säger om att knappt några spelare som slipats i vårt J20-lag har kommit upp i A-laget, och det är väl det man ska sträva efter? Det känns som om att vi har några rejäla talanger på gång, och jag hoppas verkligen att man inte slarvar bort dom. Det är upp till tränarna att avgöra. Ett stort ansvar vilar på dom.

En sak till, dock, som Roland glömmer bort är vad som skulle hända om alla funderade i hans banor. Då skulle det ju knappt finnas några juniorlag kvar till slut. Dessutom är Timrå en av de mest framstående klubbarna i landet, i egenskap av elitserielag, och det vore väl tragiskt om inte dom och andra framstående klubbar skulle bidra med detta. Tänk på det, Roland!
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Dream Team: Det är bara att hoppas att klubben ger blanka fan i ST:s svammel. Börjar man lyssna på dem är man illa ute
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Sundsvalls Tidning borde läsa på bättre innan de gör jämförelser som inte stämmer överens. I en artikel i dagens tidning tar man upp att Timrås juniorverksamhet mest är ett slöseri med pengar, då man inte lyckas få fram dugliga seniorspelare. Det är varken någon hemlighet eller nyhet, men man har likväl räknat riktigt fel i följande citat:

"Om vi bortser från ströinhopp och bänknötande av den typ som praktiserats av Jonas Lindström de senaste två säsongerna, så får man gå tillbaka till just Hanssons etablering i A-laget för två– tre år sedan för att finna motsvarigheten till det steg som togs av en viss Henrik Zetterberg och just Christian Söderström ytterligare några år bakåt i tiden.
I jämförelse med jämförbara klubbar som Modo och Luleå är det skit och ingenting. Tittar vi på en storhet som Frölunda blir det hela rent av genant."

Det är den sista meningen där som inte stämmer riktigt överens. Hur många helt egna produkter finns det i laget från västkusten. Är det två? Eller så har tidningen räknat det som klubben plockat till sig i relativt unga år, och som tagit steget till elitspelare på ett senare stadium. Ja, varför ta med Zäta hos TIK annars?

Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
RocknRolf2: Om inte så kommer man att skänka honom en tanke i augusti
vart år.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Ambroo: Jorå! man har en annan sida minsann ;) Chrippe finns i mitt Timråhjärta, och kommer alltid finnas där. Vem minns inte hans sudden-avgörande mot Lhc i kvarten för nåt år sen t ex? Det ska till en del för att en spelare ska hamna i ens personliga "hall of fame". Inget av årets nyförvärv är i närheten än så länge tyvärr, men snart så?
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
RocknRolf2: varför köper du inte ett coachspel och registerera in laget
Sundsvall Hockey och Arboga IK och skäller ut dom !!
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
RocknRolf2: Jag vill få igång dej såklart och återigen påpeka att hans kvaliteter finns där, iofs medger du helt otroligt och fanastiskt otippat att han tots allt inte varit så värdelös trots att han är Timråspelare...Så jag ska vara snäll ikväll;-)
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Ambroo: Tja, Chrippe har haft ca 370 matcher på sig i Timrå att visa vad han går för. Han har uträttat mycket bra genom åren, men har tappat mot slutet. Ett miljöombyte var antagligen precis vad han behövde.
Så vad vill du säga?
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Några av alla positiva omdömen om Crippe idag, saxade från FBK:s officiella forum;

"Av det jag hörde på webradion så lät det som att Christian Söderström gjorde väldigt bra ifrån sig för att vara första matchen.
Någon som såg matchen som kan säga hur han skötte sig?"

"Hyfsad debut...verkar vara rätt underskattat, iaf vad jag såg så hade han ett par bra chanser...tror han spelar bäst mellan Ledin och Mattsson...Hoppas det fortsätter så..."

"Söderström skötte sig mycket bra efter en något virrig förstaperiod. Bra fart på skridskorna och hade ett friläge som dock hamnade i stolpen. Han gjorde förarbetet till friläget som resulterade i straffen."

"Söderström spelade bra idag, synd att han inte fick sätta en puck på sina chanser."

"Crippe" va bra, jäääkligt snabb! Synd han ej satte lägena han hade :-/ men men, hoppas han gör sig ett mål nästa match i kaffeslaget :-)"

En sån spelare hade behövts idag, eller vad säger ni RR2 och Talang(lös)scouten?
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Kul för Crippe, han kommer säkert att blomma ut nu när han får spela med dom stora pojkarna, lycka till och gör poäng, detsamma får vi säga om Rosa, det blir spännande
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Bara att önska Crippe lycka till i FBK. Han har stagnerat i TIK. Bra o moget beslut för honom att ta, han hade bara blivit sämre o sämre om han stannat, för att till slut bildat första line med Sjöberg i Kovland.

Lycka till Crippe o tack för dom här åren. Välkommen tillbaka när gräset blivit grönare här hemma.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Stenkarn: Timrå gör väl prcis samma sak med Pavel Rosa. In med honom i förstalinen direkt.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Stenkarn: Jag hade hellre sett honom i HAJK.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Per HApps: Det är väl ganska vanligt att man ger nyförvärv chansen att direkt visa upp sig? Dessutom är det ett bra sätt att snabbt få en ny spelare att känna sig välkommen.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Per HApps: Ja Crippe i en annan klubb än Timrå IK känns onaturligt..
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Ambroo: Fint folk? I dessa trakter finns bara mumintroll och dansbandfreaks. Jag lider när jag ser en tvättäkta rebell som Crippe i detta kaffedrickarmekka. Världen är ur led.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Per HApps: Han hamnar med fint folk grabben, från fjärde linen i TIK till andra kedjan i FBK!
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Jag säger så här: RESPEKT för Crippe insatser i Timrå IK !!!
En egenfostrat spelare som har gått så här långt och visat hjärtat
för laget från barnsbenen skall bara ha det !! Kolla länken i ST.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
-Hoppas nu Crippe kan sänka SSK för gott, tips Crippe gör 2 poäng
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Å visst fan är det kul med Silly Season året runt!
Länge leve transferfönstrena, Nubben och Dynamo Moskva!
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
PEAP: Ja man minns när Kjell Dahlin stack till FBK och övriga kommentarer är överflödiga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
sirred_Dwarf: Word my mate! Vi syns på bussen imorrn när vi ska till fjortisparadiset, varför ska timrå gymnasium ligga där för?
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Ambroo: va bor du själv? i timrå centrum bland missbrukare? nacksta? bredsand? det enda stället som är direkt bättre måste vara i sundsvall centrum.

I söråker har vi ett div 2 bandylag , ett div 5 herr fotbollslag, ett div nått dam fotbollslag som är med i svenska cuppen, ett ica och ett konsum :D ett köpcentrum med andra ord :D en digitalbio och det bästa av allt inte en massa missbrukare av diverse dråger som går omkring för dom har åkt till andra orter.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Måste säga att jag är rätt nöjd med att Crippe lämnar laget, på så sätt blir vi av med en spelare utan att betala hans lön, som kanske ändå fått sitta på läktaren med full lön.

Hoppas det går bra för Crippe och tack för dina säsonger i rött och vitt.

Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
andyo: Känns som att vi med det inlägget lämnar debatten om vilken "stadsdel" i Sundsvall/Timrå som är värst kontra bäst.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Strindlund: Inte mitt problem att det finns några idiotiska själar i Söråker som har Sörberge å dess ganska skrämmande art som idoler. Inget jag kan göra åt.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
andyo: Ehh, börjar bli lite väl off topic men.. Du är kanske medveten om att Söråkers fjortiselit är några riktiga Sörberge-wannabes också. Same shit, different names.

Söråker, hell yeah. Jag har bara bott i Timrå ett par månader när jag var nyfödd.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Ambroo: Finns bra många ställen i Timråområdet/Sundsvallsområdet som är BRA mycket värre. För att dra några exempel:
Sörberge - Sveriges fjortisparadis
Wifsta - Luktar skit jämt där.
Tallnäs - Är sämst på tamefan allt.
Nacksta - Ja... Vad ska man säga?
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
andyo: Platsen som Gud glömde.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
andyo: Glöm inte Sveriges största spritfabrik(f.d iofs, men det finns hopp...) och Sveriges bredaste mittback(tydligen en dam, men förmodligen avlad på en grön äng kring löta)

Jag har själv bott i Söråker din röv, så var det avklarat ;-)
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
andyo: Antar att du är ironisk där.. Men Söråker är inte mycket att hurra för.
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
andyo: Men det är väl allt åxå!
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Ambroo: Du kallar inte Söråker för skogen din jävel! Söråker är bäst på allt, vi har till och med egen digitalbio!
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
73Sjöbba: Men efteråt bjuder han på en macka med smör i domarnas omklädningsrum och alla blir glada igen utom Jönsson som inte har några mackor kvar att äta när han kommer hem :) äh fan jag är trött
Kommentera

Sv: Crippe lämnar TIK
Dawidovski: Smörmackor? Jönsson har ju fullt upp med att gnälla hos domaren. ;-)
Kommentera

666544 · »