1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582192 inlägg · 6215 ämnen

Fiaskotråden

524385 · » Till forumet


Sv: Fiaskotråden
Bo Bly: Jag trodde SSK skulle slå ut LHC :) Synd man inte satte några kronor på det.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Äh Sommaren kommer, sommaren börjar ta slut, träningsmatcherna börjar! Laget tar väl inte timeout ett halvår inte =)

Let's get ready to rumbe!
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
tjobba: Kan inte påstå att det är fiasko att åka ut mot
Djurgården i kvarten.Det är så pass jämt i slutspelet att
det kan gå hur som helst.Vilka trodde LHC skulle åka ut
mot SSK.Modo hade vunnit guld innan ES börjat.Det är
bara att se fram emot nästa säsong.Tycker ändå att
Timrå gjort en stark säsong.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Tycho: Ja det är kanske tur. :) Vi lägger ner diskutionen, jag vill inte klanka mer på ert Timrå, det är ett av få lag i Elitserien förutom Djurgår´n jag gillar. :)

Tror det blir oerhört tufft mot Frölunda som verkligen har imponerat. Men vi har spelat rätt bra mot dom under grundserien... :D
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Maggan: Hehe:)
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
tjobba: Tror jag det att tårarna är nära... Per Gessle kan ju inte sjunga. ;)
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Maggan: låt mig rekomendera Gyllene Tiders "Det är över nu" kan inte passa bättre.. tårarna är nära när man hör på låten..FY FAN!
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Efter matchen igår så var stämningen väldigt låg, mörk och dyster.
Dagen har väl gått förbi som ett skymning och jag inser nu att det faktiskt har kommit ut ett album som på något sätt förklarar sinnes stämningen.
"Du och jag Döden"

Men jag måste faktiskt säga att jag blir förvånad över hur fort jag faktiskt börjar skaka av mig förlusten. Satt och försökte se vad som var positivt nu när hockeysäsongen är slut:
* Silly season - vilka försvinner, vilka kommer. Roligt att försöka lista ut vilka hur många rätt man får tillslut.
* Våren kommer inom några veckor.
* Och kommer våren kommer även sommaren, med sol, bad och kalla öl. *mmmm*
* Vips så är det höst igen och hockeysäsongen drar igång igen. Och denna säsongen ..... då jäklar ska hockeysverige se upp, för nu ska vi ha revansch!!!
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
turre: Ja du kan vända och vrida på det hur du vill för att få det till din fördel. Men fakta är att de matcher och perioder Timrå spelade bra hann aldrig DIF ställa upp och låsa mittzonen, de hann inte få kontroll av nerdumpade puckar för Timrå åkte skridskor, de kunde inte göra spelvändningar för timrå slarvade inte med pucken...
Tur för er att ni får spela mer matcher iår, så kanske ni också lär er vad som egentligen händer på matcherna. ;P
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Tycho: Jag är som du kanske förstår av uppfattningen att det är de matcher som DIF misslyckats med att täppa till i mittzom och låtit Timrå komma med fart ni vunnit. Vidare anser jag nog att alla lag i elitserien spelar ishockey, sedan kan man spela på olika sätt. Djurgården har inte någon Zetterberg och spelar då efter sina förutsättningar. Eller om jag ska tolka dig ordagrant så SPELAR djurgården semifinal på lördag medans Timrå inte SPELAR ishockey nåt mer överhuvudtaget den här säsongen... ;)
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Tycho:
Sant, så sant.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
turre:
Man brukar säga att "Även en blid höna..."

Det har varit ganska tydligt att de matcher Timrå har varit heta i närkamperna och speed i anfallsspelet har vi vunnit, medans DIF gått på samma växel rakt igenom. Möjligtvis undantaget första matchen.

Det är starkt av DIF att vinna kvartsfinalen men att tycka DIF är ett bättre lag måste man nog vara urdjurgårdare eller krönikör på expressen för att tycka. Jag anser själv att jag har en nyanserad bild av händelserna och har inga problem att erkänna sig som rättmätig förlorare mot ett lag som SPELAR bättre ishockey. DIF tycker jag inte hör till den kategorin!
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Tycho: Utan att ha sett alla matcher i slutspelet har jag uppfattningen att det är det lag som legat på och skapat chanser som förlorat matcherna. Åtminstonne var det så i 1:a kvarten som Timrå vann. Sen kan man ju säga att DIF började spela smart i de 3 matcher man vann. För att sedan i match nummer 5 och 6 börja spela något slags "mellanting-hockey" och därför förlora. I gårdagens match började man likadant men tog sig samman och började spela efter resurserna och kunde därför ta sig vidare till semi. Så att Timrå är ett bättre lag köper jag inte, däremot har dom 2 väldigt bra spelare i Zetterberg och Hedström som legat bakom större delen av Timrås målproduktion. Vidare saknade djurgården 4 av sina absolut bästa spelare (Nilson, Knutsen, Rudslätt och Bremberg) och lyckas vinna ändå. Därför är jag beredd att säga att Timrå är ett sämre lag men har en helt outstanding Zetterberg vilket DIF inte har.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
turre: Visst gör DIF en bra försvarsinsats... Men de får mycket hjälp av det tafatta Timråspelet. Ingen fart och frenesi i anfallsspelet. Då blir man lätta byten för ett hårt arbetande DIF. Dock sett över 7 matcher har vi varit det mer spelande och produktiva laget medans DIF har haft den största viljan. Även under säsongen har det sett ut på liknande sätt. Därför anser jag också att Timrå är ett bättre lag än DIF även fast vi förlorade denna kvartsfinalserie.

Hoppas hockeyn och Frölunda vinner SM-guld!
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
TheBride: Intressant teori; "att ni inte förlorar pga att djurgår´n é ett bra lag".
Jag har bestämt för mig att är försvarsspel också en del av hockeyn och på den punkten tycker jag nog dom visar att dom håller väldigt hög klass. Något dom flesta verkar vara överens om, är att i slutspel är det just försvarsspel och målvaktsspel som avgör. På dessa två punkter var djurgården otroligt överlägsna Timrå igår. I 3:e perioden när djurgår´n gjort sitt 3-2 mål och bara koncentrerade sig på att spela försvarsspel lyckas inte Timrå skapa (vad jag kunde se) en enda farlig målchans. Rätta mig om jag har fel, men det tycker jag tyder på ett väldigt bra och effektivt lagspel. Att man sedan som Timrå supporter inte tycker det är speciellt roligt kan jag förstå, är ju aldrig kul att förlora.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Gårdagen var bland de mest tragikfyllda dygnen på länge. Först brinner ett av stans favorithak, O´learys, sönder och sen detta miserabla hockeydebacle som Timrå skulle avgjort flera gånger om i andra perioden.

Det gör så ont i själen, fattar egentligen inte hur jag kan sitta på jobbet idag. Sjukskrivningen var riktigt nära, men i slutändan ser man ju dollar-tecknen o masar sig dit ändå. Kommer nog ändå mestadels att sitta apatisk och vara allmänt osocial.

Det enda positiva i detta är att jag äntligen hinner ta tag i allt annat som trycker på i mitt stressiga liv, klarar inte av att se hockey på ett bra tag nu. 1 april är det även dags för gig på Red rock i Sundsvall med vårt Eddie Meduza-spridande band "The Errols".

Tack ändå för den härliga säsongen Timrå. Fortsätt med det frejdiga spelet nästa säsong också och fall inte in tråkhockeyn ni föll offer för trots att den i just detta fall med millimetermarginal drog längsta strået.

Se nu till att ro hem guldet Frölunda, för hockeyns skull!!!
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
RTS: håller med Timrå gjorde en jävligt bra match och en bra kvartsfinalserie.
och 3:e-platsen i grundserien finns inte mycket att klaga på.

Otur att Kipper fick influensa med feber lagom till slutspelet.
Hade han lyckats pricka in toppformen hade Tik varit vidare till semi.
Som Mats Näslund sa i en av kvällblaskorna så hade kanske varit bättre att låtit Kapanen stå i match två så Kipper kunde ladda några dagera efter förkylningen.

Tycker ändå att Kenta gjort en kanonjobb som gjort ett stabilt topplag de tre senaste säsongerna av bottenlaget Timrå.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Ja det är ju bara att gratulera dif till segern. Finns många teorier om varför allt gick åt helvete, men en sak är ju säker: det var inte pga att djurgårn är ett BRA lag, de kommer inte längre än till semi. Finns inte en chans att frölunda skulle loosa på det sätt som timrå gör. De skulle aldrig i helvete missa såna klara lägen som vi hade igår (och har haft i tidigare i den här kvarten). Till viss del så har mika varit jävligt instabil, men samtidigt så har ju målskyttet varit som hej-kom-och-hjälp-mig.

Det är bara att konstatera att guldet återbärgas till Göteborg.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Mullback: Din tur att dra en histo nu,...
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
RödVit: He He
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Tycho: Tycker att Z är halva Timrå....Berg o kippro, jo visst ä dom bra, men som du säger, känslan för vårt älskade Timrå, vart e den.
Hoppas Nubben löser de .Ska nån lösa problemet så är de väl Nubben.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
RödVit: Jag kommer att sakna Z:a och kipper när han är som bäst. Men jag tyckte det framgick tydligare och tydligare att Coma och Berg inte var beredd att offra det som krävs i ett slutspel.
Kipper var inte het i slutspelet(precis som jag skrev i tidigare inlägg) men där ska kenta gå in och se att det inte funkar... Kipper tycker jag försöker iaf.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Tycho: Ja Modin är en gåta...
Där har du rätt....
Kan han ha för mycke stålar o bara drömer om fiske o åka båt...
Kenta har hoppas o vi övriga dödliga oxå...Men de blev inge...
Låtan åka till sitt Tampa o underprestera o tjäna, ingen kommer att sakna Modde...
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Mullback: Elden härjar i Moskva. En kvinna med nyfött barn står i ett fönster.
-Kasta ut barnet! ropar brandchefen.
Folk börjar samlas, men kvinnan kastar inte ut barnet.

- Kasta ut barnet! ropar brandchefen.Jag har varit målvakt i Sovjetunionens fotbollslag. Jag om någon kan fånga honom.
Till sist kastar kvinnan ut barnet och brandchefen fångar barnet.
Folket jublar.
När brandchefen hör allt jubel drömmer han sig tillbaka till Luznjiky station, studsar två gånger och gör utspark...........
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Om det är fiasko eller inte går att diskutera... men maken till oengagemang har jag inte sett på länge. Inte heta alls efter 2-0. Vi får lägen i andra perioden men inte är det förtjänst av vårat spel. Stillastående, oskärpt och okoncentrerat!
DIF är hetare i varje situation och får därför med sig pucken. Det var verkligen tydligt i 3:e perioden.

Sen går det inte att vinna matcher om man inte sätter de chanser Modin, Carlsson, Nilsson och Hedström hade. Lite bestämdhet i avsluten efterlyses!

Modin är förresten en gåta, maken till dålig puckkontroll har jag bara sett på juniornivå. Mer kan man begära av en All star spelare i World Cup. Nästan lika genomusel under hela säsongen.
Berg är dålig idag... också, han har inte heller visat sin klass i slutspelet... Klart vikit ner sig. Det verkar som hela laget fick mental kollaps.
Kipper gör några bra ingripanden men får helt ta på sig iaf mål 2 och 3. Han har inte varit het under hela slutspelet... Detta anser jag vara enda missen Kenta gjort under slutspelet. Är en målvakt inte i Zonen ska han bytas ut om det finns en likvärdig ersättare...

Domarn VAR dum! Jättedum... men det är inte där vi förlorar matchen!
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Mullback: HeHe.....
Jag ska dra en snart....Men inte om bilen o Polaken..
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
falo: Mmmmm heja Njurunda jag håller på er...Håller på alla Medelpadslag..
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
RödVit:
Rolig historia:
- Hemskt vad din gås är kelsjuk.
- Ja, det är en umgås.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
RödVit: något som är glädjande i all bedrövelse är ju att Njurunda sk ligger tvåa i kvalet till ettan och två matcher återstår =)
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Mullback: Ja fy fan va tom de blev.....................
Vi måste rycka upp oss....
Snacka hockey kan vi..........
Kan ingen nån rolig historia??
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Mullback: Näffan, jag är redan inne i nästa säsong!
Tror dock att jyrgårdare ska tagga ner förväntningarna en smula, det finns lag som kan bättre än vi, Frölunda är ett bra exempel. Men har ni tur med domarna kan ni kanske fula er till nån match ändå!
Så länge Zebran är blind, så länge skutan kan gå...
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
orion: Jag förstår att du kommer att ligga och titta i taket fram till morgonkvisten.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Mullback: Dream on!
Fast dom drömmarna kommer nog inte att vara så våta om två veckor!
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Nu ska jag lägga mig och drömma skööna drömmar.
GOD natt TIK-älskare!
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
kamsen: Ska bli skönt att åka ut me båten. :-)
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
JimmyH: Vill bara säga att det var en väldans bra matchrapport...

Sök tröst i klunga, Blicka framåt mot en solig sommar och en ny hockeysäsong..

Väl mött Tikare
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
JimmyH: Den är säkert bra, men mentalt orkar jag inte läsa den 100% nu.
Men visst spelade Svedberg ? Jag tyckte då, jag såg honom på isen flera gånger.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
El Maco: Ja fy fan. Det här är otroligt tungt. Kommer ta en hel sommar att smälta.

Nu är för övrigt den sista matchrapporten klar.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
El Maco: Femma i slutspelet. Är det någon djupare fundering det eller menar du att alla som blev utslagna i kvarten kom femma?
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
El Maco: Va menar du.. Håller me renen, om fem sex år är det bara rika lag kvar, lira för sporten me dålig lön... glöm de..
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
RödVit: Vi har inte ens en huvudsponsor till den nya Arenan, vi får väl mötas i Västernorrlandsserien.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Beklagar att ni inte kunde fortsätta hålla den västernorrländska fanan högt, som ni gjort de senaste åren när mitt favoritlag (som ligger lite norrut...) inte klarat av den första slutspelsrundan.
Jag satt hela kvällen och hoppades att ni skulle klara av 08-orna, för EGENTLIGEN är ni ju ett mycket bättre lag. Såg tyvärr inte matchen, så frågan jag ställer mig: varför kunde ni inte vinna på hemmaplan? Det kan ju inte bara ha varit Modins fel...
Jag vet (precis som Emma no 15) hur det känns just nu: surt, bittert, fördj-t, hopplöst, fel, grymt, uppgivet...och bara tomt. I såna här lägen blir man avundsjuk på dom som inte är intresserade alls.
Men nu tar vi nya tag, både i norra och södra delarna av länet - så ses vi i finalen 2006! Jag hoppas vi kan ta upp kampen med er, ni har ju bevisligen varit bättre de senaste åren, men jag beundrar er förening och ert engagemang för laget. Fortsätt så! Ha en god natt!
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
RödVit: Trea i elitserietabellen. Femma i slutspelet. Det var inte bättre förr.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
renen:
Håller med dig där..SCA kan ju inte sponsra all sport i norrland.
Lite synd at stålarna är i söder...
Vi kanske blir timmerhuggare allihop som e kvar.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Tyckar att vi alla skall ge förlusten och säsongen lite distans, Tycker faktiskt Timrå spelade riktigt bra idag.
Klart godkänd säsong i mina ögon fastän jag just nu är jävligt besviken.
Nästa år står Kapanen och då blir Sm-final.
God natt alla TIKARE vi kommer alltid igen.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Redheart: Jag tror det. Men man kan ju aldrig säkert veta egentligen.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
vg: helt rätt ett gäng grisar som spelar gris hockey med grisegård i spetsen nu får ni möta frölunda dom har haft lätt mot 08 gänget eller 1-8 som dom kallar er här på västkusten.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Emma no15:

finns du på riktigt?
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Redheart: Inte bra för norrlandshockeyn, risken är om ca 5-6 år kommer vi ha nada eller högst ett lag i Elitserien.
Kommentera

Sv: Fiaskotråden
Redheart: Jo, det spelar roll!


Emma no15: Skador är ju nåt man kan bli utsatt för...
man behöver ju inte jobba på det själv...
(Inte skadad, men skakad, visst!)
Sov gott Emma!
Ses om ett dygn..!
orion @ Lilla Gula ag
Idag kl. 01:00 Besvara Visa ämne


orion: Och du, en sak till... Jag kommer tillbaka om ett dygn, så får vi se om det blir "heja djurgården!" eller om det blir till att lyfta på hatten.
Emma no15 @ Söder om Foppa-land Idag kl. 01:03 Besvara Visa ämne
Kommentera

524385 · »