1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Foppa

519770 · » Till forumet


Sv: Foppa
DIF1234: Intressant nämn fler än en ramsa som Djuren har "uppfinnit"?
Kommentera

Sv: Foppa
NR_9:

nja! Jag vet inte om det bara hat ramsor... där emot är det mycket hat mot AIK och hammarby! Kanske Göteborg..

Sen så har jag itt personliga hat mot FBK men det är ju något helt annat =)

Vi har rätt många sköna ramsor... borde ni ju veta då ni har "lånat" några av oss !! =D

hörde en igår nämligen som lät väl bekant! Men jag vet ju att DIF gjorde samma sak i 80-90 talet! (har för mig vi tog från AIK eller nått sånt)
Kommentera

Sv: Foppa
250kg kärlek: Det är väl inte det snyggaste man kan göra, och vi i Timrå är ju kända för vårat sätt, men det var väldigt lågt att klappa händerna. Men sen vill jag också undra kan DIF:s hejjarklack bara hata ramsor det var nästan bara det jag hörde från dem, eller hörde jag fel.
Kommentera

Sv: Foppa
Maggan:
Det var kanske det som blev fallet. Om Foppa varit med hela matchen så kan det ha blivit vinst, de var nära ändå. Naturligtvis skulle man inte använda Peter som vanligt och det gjordes inte heller. Det var helt klart i PP som styrkan låg, såg du passningen till MW?
Tror visst att med en Foppa på bänken blir laget bättre, där blir det lite oro för motståndarna, de måste ha lite extra koll.
Kommentera

Sv: Foppa
kärran: Ja och Kent hade tydligen inte vett nog att säga "Nej du får vänta ett tag till - laget står inte och faller med dig".

Jag kan bara gå till mig själv vad gäller att komma tillbaka till jobbet efter en så enkel sak som förkylning - oftast går man tillbaka för tidigt eftersom man känner en skyldiget till företaget. Kan gissa att Foppa och alla andra hockeylirare känner likadant.
Kommentera

Sv: Foppa
Som Kent sa så var det Foppa själv som ville spela, han är myndig. Han hade läkarens ord på att han var hel. Han kanske dessutom efter att vilat sedan i jan. var mer hel från skador än tidigare under säsongen. Hela hans kropp har fått slippa alla påhopp och småskador, i stället har han byggt upp sin kondis de sista veckorna.
Det är klart att hans vänstra handled inte var så stark, men om man jämför hur hans magmuskel var i höstas, så kanske det var en bagatell, min gissning bara.
Jag är ingen läkare, det var en expert som sa ja till hans möjlighet till spel.
Kommentera

Sv: Foppa
250kg kärlek: Jag tror att de reagerade på Jonassons "referat". Han sa (ej ordagrant):

"Foppa spelar idag och det är väl nästan större än de tre resterande kvartsfinalerna tillsammans".

Det var väl det som en del tyckte lite mindre om och då han sa att Foppa blivit skadad så kom det applåder från några. Kanske var det anledningen.

Jag applåderade inte.
Kommentera

Sv: Foppa
Smokey: Jag håller fullständigt med dig, men det jag syftar på är att man åker och slår varandra på handskarna bara för att man är en man mindre på plan. Sitter handskarna lite löst och man får en slashing där kan det ta på en oskyddad handled. Sen att Foppa hade en skadad handled spelar ingen roll, man gör tydligen så vem som än kommer i vägen.....

Att smälla på någon hårt in i sargen, axel mot axel, det tillhör spelet...
Kommentera

Sv: Foppa
Smokey: Stor-Foppas reaktioner efteråt är, mitt i bedrövelsen, stor komik. Gillar särskilt när han springer fram till B-Å Gustavsson och skriker att han kan glömma Näslund, Foppa och Sedin-systrarna i VM.

Håhåjaja. Tur att Modo finns när livet är hårt.
Kommentera

Sv: Foppa
Smokey: Tycker snarare kritiken mot att Foppa var med igår, ska riktas mot Pappa Foppa. Vad tänkte han där egentligen????
Han av någon borde ju veta att "pojken" har haft problem med skador. Att då sätta in honom när han nätt å jämt läkt ihop, är brist på omdöme. Otroligt dålig caoching!!
Kommentera

Sv: Foppa
Rox: Inte för att jag försvarar hårt och lite småfult spel... Men att som Peter Forsberg åka ut i slutspel med en nyläkt skada ska fan inte innebära att han ska hanteras som någon "törnrosa"... Foppa hade otur. Dessutom så har han väl själv inget emot att mosa in folk i planket när han får läge... Att reflexmässigt sätta upp klubban som skydd när en tung lirare kommer snett bakifrån i full fart betyder inte att man är galen och entydigt är ute efter "Foppa".

Jag kan förstå att folk blir irriterade över att han beskrivs som kungen som ingen får peta på... Hockey är hårt för alla. Även Peter Forsberg. Sedan gillar jag inte att man apploderar en skadad spelare. Självklart inte.
Kommentera

Sv: Foppa
250kg kärlek: En annan stilla undran, när man läser intervjun med Nordström efter matchen ang att han hade rappat Foppa över armarna innan det här hände, "— Vi spelade i box play, tre mot fyra, och då slår man folk lite mer över handskarna."

Är det så man gör, man slår alltså för att ev skada.... För det är ju risken när man slår mot handskarna.
Kommentera

Sv: Foppa
Maggan:PARADOX.

När Frank Bruno slog trummhinnan ur skallen på en medvetslös Anders "Lillen" Eklund så applåderade och ljublade hela Wembley-Arena.

Applåderna kanske beror på att ishockeyn blir allt mer fysisk... Dessutom har ju Foppa möjligheten att resa sig upp på sju och åter bli världsmästare;)

Även Anrell i Aftonbladet låter som när han ber en ärrad boxare lägga handskarna på hyllan då han berör den legendariske Peter Forsbergs jobbiga läge.

Sekonderna lämnar rinken. Femte slutspelsronden!
Kommentera

Sv: Foppa
Dawidovski: Det var inte riktat direkt mot dig, var bara det att jag tog första bästa inlägg och glömde bort att ta bort ditt namn. Sorry.
Kommentera

Sv: Foppa
Maggan: nä, jag skrev också att det var fult att applådera ändå!
så du behöver inte bli sne på mig.
Kommentera

Sv: Foppa
Dawidovski: Spelar ingen roll om det var allvarligt eller inte, har man det minsta vett i kroppen så ställar man sig inte och applåderar åt någon annans olycka.
Nog för att jag inte är förtjust i Modo, men man är väl för helvete sportslig! *ursäkta svordomen*

Hoppas att de som applåderade halkade och slog sig när de gick ut till bilarna.
Kommentera

Sv: Foppa
250kg kärlek: Var väl ingen i eon arena som visste hur allvarligt det var?
Fast det var lite fult att applådera ändå.
Kommentera

Sv: Foppa
250kg kärlek: Jag tror jag tom. hörde applåder eftermatchen när spikern förkunnade att han brytit nyckelbenet. ( Men så verkar ju inte fallet vara)
Kommentera

Foppa

En stilla undran (ursäkta om den redan avhandlats i gästboken under gårdags-kvällen): När Krister Jonasson gick igenom resultaten i de övriga matcherna i går och meddelade att Foppa hjälpts av från isen med en ny skada så klappade delar av publiken händerna.

Någon som var där som hakade på i applåderna som kan förklara hur man tänker då? Jag må vara hjärndöd men jag tyckte det såg mycket illa ut.

Kommentera

519770 · »