1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Kom hem Fredrik M!

704598 · » Till forumet


Sv: Kom hem Fredrik M!
Moverare: Självklart är det viktigt att ge dig en rejäl känga när du beter dig som skolpojke. Nu vet jag ju att du har vuxit ur den s.k. koltåldern men du skall absolut inte ge dig på någon av mina vänner för då blir det som nu. Du får stå med den långa näsan.
F.ö. är det just nu hyfsat bra hockey på TV:n.
I stället bör du se den journalistiska grundplåten i dem du försöker nervädera. Om så vore fallet så kunde jag gratulera. Men du fattar ju bara nada.
Nu skall jag se på hockey!
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
El Aka Ali: Va?
Förstod inte ditt inlägg.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Moverare:Vore jag journalist på en svensk dagstidning så hör det till att kunna uttrycka sig på ett bra och läsvärt sätt. Inte komma här o spela "viktig-petter", när man inte har rent bakom örona.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
El Aka Ali: Och jag är heller inte så bra på att stava.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
El Aka Ali: Det har jag heller aldrig förnekat.
Jag må vara envis på gräsnen till dumhet, men jag är inte ointelligent.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Moverare: Man kan ju undra hur det skulle gå om inte TIK var med i cupen och det borde ju du vara medveten om. Det är ju TIK som gör er lilla ekonomi vare sig du vill det eller ej.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
65selander: Vi behöver inga visioner, vi behöver pengar och spelare.
Visioner kostar pengar, och är det något vi inte har så är det pengar.
Hellre en tjock plånbok än drömmar som ändå inte slår in.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Moverare: Sundsvall Hockey kanske skulle behöva någon med visioner eftersom det bara går sämre och sämre. Synd tycker då jag iaf. När jag bodde i s-vall så var ni ju storebror. Plåtlådan mot betongbunkern ;-)
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Laken: Förvisso, men tänk om Ernie varit ansvarig för era visioner.
Hockeyliga på månen?
Timrå i NHL?
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Moverare: Det finns i alla fall betydligt mer relevans i Ernies sanningar än i era visioner... ;-)
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
ernie eagle: Du är inte obekväm och du säger inga sanningar världen inte tål att höra.
Du är bara jobbig.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Laken: Du har visat att du är en av dom som ibland vill hetsa lite och ha en hårdare debatt här på Hockeysnack, så då får du nog räkna med en liten smäll om du samtidigt sänker garden på det viset.

Jag har inte varit någon ängel i just det här dramat, även om jag själv tycker att nivån blev lite väl plump från Magnus sida ett tag. Jag har dock pratat lite med LingaN om att det behövs en bättre bevakning i forumet från moderatorernas sida. Jag skulle med glädje se framöver att mina inlägg också försvinner, så länge jag slipper läsa andras plumpa inlägg.

Jag har verkligen inte gillat den senaste tidens "debatt", men de flesta har nog känt klådan i fingrarna någon gång, speciellt om man tycker sig bli lite orättmättigt påhoppad.

Precis som du och Magnus har jag lagt det här bakom mig nu. Nu är det upp till moderatorerna att hålla uppe nivån i fortsättningen.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
"Tycker du att det är ok att vara fascist (bara ett exempel) om man bara kan stå för det?"

Stenkarn: Förstod att det argumentet skulle komma. Så klart inte!
Men jag räknade med alla alla normalbegåvade människor skulle förstå detta ändå, utan förklaring ifrån min sida.

Måste man missförstå allting med vilje?
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!

ernie eagle: "Jag måste väl få försvara mig mot ogrundade påhopp från andra skribenter. Eller skall jag bara rycka på axlarna och acceptera vad som helst?"

Det är ju löjligt att du skall behöva stå och försvara dig i gästboken från första början i stället för att gå över till mejlväxling när diskussionen urartar.

Du som är en mycket aktiv användare av HS som skriver långa & många inlägg borde verkligen veta att man skall gå över till mejlväxling i stället för att två personer skall kriga i gästböcker så alla andra kan se erat löjliga tjafs. Även om Stenkarn skriver nya inlägg så behöver du inte ta upp kriget igen och försvara dig.

Anledningen till att jag publicerar detta och inte skriver ett brev till din brevlåda är att jag tycker att andra borde ta efter.

Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
ernie eagle: Korrigering: friskan: LÄGG NER! Jag börjar bli less på dina envetna försök att få mig till att tappa kontrollen. *
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Stenkarn: Okej då sätter vi punkt i denna debatt. Missförstånden har varit påtagliga från båda håll vilket resulterat i denna onödiga pajkastning.

Förhoppningsvis kommer vi bättre överens eller åtminstone debatterar under fredligare former i fortsättningen oavsett våra ståndpunkter och värderingar i sakfrågorna.

Slutligen har jag bara en sak att säga med adressat friskan: LÄGG NER! Jag börjar bli less på dina envetna försök att tappa kontrollen.

Jag tänker överhuvudtaget inte kommentera det som skrivits tidigare, för du har ju uppenbarligen inte förstått nånting och det går inte att förklara saker och ting när du int´begrip nå.

Läs mina inlägg en gång till vad beträffar Nubben och våra hitvärvade spelare och låt polletten trilla ned nästa gång innan du börjar käbbla för käbblandets skull!
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
ernie eagle: Det börjar bli lite tröttsamt det här, jag förstår det, men du misstolkade faktiskt mitt senaste inlägg. Jag påstod inte att du skulle vara fascist. Herre Jesus, tror du jag är så elak? Det var ett exempel jag gav till Laken angående att han tyckte det var ok att tycka vad man vill så länge man stod för det. Tro inget annat.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Talangscouten: Var det jag som drog igång politikersnacket - kanske?
Jag måste väl få försvara mig mot ogrundade påhopp från andra skribenter. Eller skall jag bara rycka på axlarna och acceptera vad som helst?
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Stenkarn: Du nu får väl ändå ge dig! Att börja jämföra mig med fascism är ju helt obegripligt, horribelt, oacceptabelt och förbannat löjligt. Att snacka om jag tar mig själv på för stort allvar är ju nåt jag inte kan addera ihop om läser vad du skriver till mig.

Du är ju ett inte dugg bättre på någon punkt. Skillnaden är väl att jag kanske syns och hörs lite flitigare än dig dels för att jag bevisligen skriver fler inlägg än dig men också för att jag "råkar" befinna mig på "rätt plats vid rätt tidpunkt".

Har du några mer förutfattade meningar är du välkommen att mejla mig!

Vi hörs!
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
ernie eagle:

Trodde att hockeysnack var för hockey o inget annat, är du moderator?
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Kickan: Så bara för att jag inte har ett skarpsynt läshuvud då utan tycker teoretiska kunskaper i längden är väldigt tröttsamt så saknar jag ambitioner? Det var ju en väldigt intressant definition du gör utav saker och ting må jag säga.

Jag tänker inte bli någon jävla socialbidragstagare i onödan. Då skall alla andra utvägar vara undanröjda och jag skall stå med mina bara knän för att jag skall drista mig till att söka hjälp på sociala.

Jag skall tala om för dig att jag har en förhållandevis hög moral när det gäller inställningen till bidrag. För det första så hoppade jag av gymnasiet av den enkla anledningen att jag tappade suget till att studera och i slutändan bara flöt omkring i korridorerna. Det hade varit jävligt enkelt att härda pinan och bara varit en i mängden och gått ut på trappan med studentmössan och ha kvitterat ut ett ofullständigt betyg och håvat in studiemedel på CSN som säkerligen många andra skulle ha gjort.

Jag är fullständigt på det klara med att verkligheten hinner ifatt mig en dag och att jag måste ta tag i en del bitar knutna till mitt förflutna och det finns idéer som cirkulerar i mitt huvud som jag kanske inte har någon lust att prata vitt och brett om med vem som helst innan pusslet är färdiglagt.

Alla har vi olika meningar och mål med livet och olika lösningar på hur vi skall ta oss igenom det och ingen är egentligen felaktig.

Men att lägga sig på rygg och spela dum och vara på gränsen till jävligt dryg om man nu vill spela i en annan division är inget som biter på mig.

Mattias vet mycket väl vad jag menar och vad jag vill få ut av mina debattinlägg där är bara barnsligt och naivt att spela ut sina kort på det som han gör.

"Vad har det med mig att göra?"- frågor i parti och minut är jäkligt irriterande.
Det är bara att ett fånigt sätt att få en konstpaus och vinna tid.

För han liksom jag vet vidden av att kunna läsa mellan raderna. Men det svar jag fick igår på ett av mina inlägg förstärkte bara tesen av jag hela tiden trott och min slutsats är att det jag säger eller skriver inte har någonting med saken att göra i sig utan det är min personlighet han stör sig på och det får jag leva med och det får strå för honom.

Jag är en obekväm individ och tar en hel del plats och det sticker i många människors ögon. Men jag är den jag är och tänker inte förändra mig för ligga andra människor till lags.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Laken: Det finns något som kallas etik också, om man ska hårddra det hela. Tycker du att det är ok att vara fascist (bara ett exempel) om man bara kan stå för det?
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
-Gurra-: Hela världen konspirerar nog inte mot dig som person heller, ibland uppfattas det som att du känner så.

"Förlåt för att jag finns då!!!11!"
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
-Gurra-: Det var väl mest ett bemötande på ditt inlägg om Fredrik Modin som jag uppfattade som ganska taskigt underbyggt. Karln ligger väl trea i skytteligan för svenskar den här säsongen om jag inte minns fel.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
friskan: Ja, om man anser att de inte presterar vad man kan kräva så ser jag inget direkt fel i det.
Var och en får väl säga, skriva och tycka vad man vill, bara man kan stå för det.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Knylan: Alltså ursäkta mig ett ögonblick !!!. Men vad har du och alla andra emot mina personliga åsikter i denna gästbok egentligen ??.
Jag anser att det är jääävligt konstigt att utav alla inlägg som skrivs som kan räknas till de så kallade "kritiska" inläggen, så är det alltid mina som blir grunläggande för de efterföljande påhoppen.

Har det någinsin varit tillåtet att säga vad man tycker här inne utan att bli oprovocerat attackerad. Kanske dags att göra ett tillägg i reglerna.

T.EX.
"Säg inte vad du tycker för då blir direkt dumförklarad och trakassread på obestämd framtid."
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Laken:
Du fattar som vanligt ingenting..........

Tycker du att det är rätt att kalla våra spelare som vår Sportchef kontrakterat för Primadonnor-ballerinor-girigbukar-gnällspikar och annat löst folk.

Om du tycker det är rätt och riktigt så får du tillsammans med Ernie tycka det.

Jag måste från mitt håll även få tycka att det inte är rätt utan att jag ska bli anklagad för att bara klaga.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Kickan: Snälla, bespara oss från populistiska generaliseringar. Man har inte bättre politik än vad man förtjänar i en demokrati.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
friskan: Logiskt? Nja men att förutse vilka som har den rätta inställningen och viljan kan vara nog så svårt, även för Nubben. Alla gör fel ibland så även "våran egen" sportchef.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
friskan: Förstår (som vanligt) inte vart du vill komma?
Klart man ska vara rak och ärlig i en diskussion, vem tycker inte det?

När det gäller ernie eagle så uppskattar jag folk som vågar sticka ut lite med sina åsiker och synpunkter. Istället för som dig endast klaga på det andra skriver.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
friskan: Åsikter och uppfattningar, absolut inte påståenden.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
ernie eagle: Det känns inte ok att du ser det som en negativ grej att folk pluggar på universitet. Har du förutfattade meningar om alla som pluggar? I fortsättningen kommer jag att föra sådana här "diskussioner" med dig i våra personliga gästböcker, eller per mail.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Laken:
Kanhända blev det svårbegripligt för dig...............

"var rak i dina påståenden" skrev du till ernie.
och det var väl då närmast en påminnelse hur han har agerat.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Spud:
Har alltid undrat hur Freddan skulle se ut i en Frölunda tröja:P
Omöjligt??
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
friskan: Jag har aldrig kallat dom så.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Laken:

Större krav på vissa spelare är/var väl ok att önska.

Men att ena gången ha Nubben på en pidestal högt ovan molnen och att i nästa sekvens titulera samme mans förvärv med titlar som....."primadonnor, ballerinor, girigbukar, gnällspikar och annat löst folk".

Tycker du att detta låter logiskt?
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Per HApps: Men Svenska staten, kasinot, blev i alla fall mycket rikare...

Undrar om historien om Kipper och Räikínen stämmer?
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Laken:
Kiprusoff var bra, men han tillbringade väl ett antal för många av dygnets timmar på "lokal" i glada vänners lag. Tyvärr, för jag kommer inte att komma ihåg han som en seriös utövare av en sport.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
ernie eagle: Jag håller också med dig!
Större krav än så här hade jag både på Modin och Kiprusoff! Jag vill se spelare som brinner för att få spela för Timrå IK! Se bara på Manderville, Robban som exempel.
Hellre vilja och inställning än talang och klass. Även om Z har både och! ;-)

Fortsätt vara rak och ärlig i dina åsikter och uppfattningar!
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Kickan: Sverige har hittills inte kört med soppkök i modern tid iaf.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
ernie eagle: Jag har inte fått det intrycket att han försöker leka bror duktig. Det är väl du som gått till angrepp för att nedvärdera något som får dig att känna dig underlägsen, och inte han?

Skaffar man sig inte en utbildning är man fast i lånlöneträsket hela livet. Vill man slippa hamna där skaffar man sig en utbildning. Sluta störa dig på folk med ambitioner. Trots allt kommer de med ambitioner att till viss del tvingas försörja den alltför stora massan folk som saknar ambitioner, vilket är skit. Sveriges ibland smått kommunistiska rättvisetänkande, vilket lett till bisarrt hög skatt för de som utbildat sig och skaffat sig ett bra jobb, kommer att driva Sverige i graven om det inte blir stopp på att försörja drönare jävligt snart. Sverige har dessutom en enorm 40-talistgeneration att hålla med pensioner inom kort.

Finland är bättre. Där har folk ingen större lust att leva på socialboídrag eftersom socialbdragen är långt ifrån lika generösa som i Sverige. Folk med jobb har ofta gratis sjukvård och tandvård, skatterna är lägre och landet går på alla sätt bättre än Sverige. Det tyder väl på att något (politiken) är jävligt snett i Sverige?
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
ernie eagle: Håller med dej fullständigt! Kiprusoff och Modin underpresterade nåt jävulskt, punkt slut!

Skönt att vi bygger ett nytt lag för en förhoppningsvis glödande säsong, utan egna produkter, Äntligen..?
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
wxp: Ja nu får vi hoppas Nubben har nåt nyförvärv på gång kanske till veckan så vi kan focusera oss på det som förenar oss istället..TIKs bästa!

Ibland behöver man gasa..och ibland behöver bromsa...
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
wxp: Tycker jag också. Det är synd att åsikter skall gå isär så till den milda grad att man blir ovänner.

Men när man avfärdar mig som oseriös som har en fullständig presentation och bild utsatt här på HS då blir jag rent utsagt skitförbannad, och det spelar ingen roll vem det är som fäller den kommentaren.

Att sedan leka bror duktig för att man råkar studera på någon Högskola/Universitet är något som också stör mig.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
ernie eagle: Tänkte inte bara på dig utan stenkarn också. Roligt att no har olika åsikter men det går väl lite för långt endå? men vad vet jag.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
wxp: Säg det till eloff och stenkarn också. Det är de som har dragit igång hela debatten utan att ha torrt under fötterna.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
ernie eagle: Ursäkta ska man inte prata hockey här? Inte massa personangrepp för att man ogillar/gillar en viss spelare.??? Mogen Kvinna i dagisåålder.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
Stenkarn: Så du är så himla mogen då bara för att du akademistuderande i Uppsala. Gud så flådigt det låter. Men fortsätt du att utkristallera alla andra i din omgivning som lägre stående varelser också som inte delar dina argument i sakfrågor. För det är ju så du uppfattar mig.

Det är ju väldigt enkelt att avfärda alla andra som idioter för att man har en annan ståndpunkt.

TACK FÖR UTNÄMNINGEN! Jag känner mig djupt hedrad!
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
eloff: Sen när blev det förbjudet att ha en åsikt om någonting! Sen får ni väl skylla er själva när ni hetsar fram ilskan inom en. Ni provocerar ju bara rent djävulskap och då kommer ju vreden krypandes längs ryggraden inom en.

Jag hade för länge sedan lagt ner debatten om Modin men då fortsätter ni ju bara och maler på och tvingar mig därigenom att fortsätta skriva inlägg.

Ni vill ju uppenbarligen få mig ur balans så varsågoda. Du har lyckats väldigt bra. Eftersom mina fingrar kokar för tillfället.

Att uttala sig på det sättet som du gör och sedan inte våga stå för det är genomruttet och ett jävla lågvattenmärke.
Kommentera

Sv: Kom hem Fredrik M!
ernie eagle: Jag säger ju att jag inte är ett dugg intresserad av dina högst omogna utrop. Ett sidospår är att avvika från ämnet, och du försöker dränka dina debattörer med tonvis av sådana.

Förresten, om du jämför dig själv med Tommy Söderberg så sätter du upp dig själv på en piedestal du absolut inte hör hemma på. Du behöver ta dig själv på mindre allvar.
Kommentera

704598 · »