Simon Karlsson

168 inlägg · 221 besökare

Historik

·
Frölunda HC > Sv: Ny säsong nya möjligheter
Mike.F: Jag tänkte hjälpa dig på traven här Mike F, då du helt uppenbart är i behov av uppbackning på vad som hänt i hockeyn på sista tiden. Nog är det väl ändå förbenat märkligt att eran vida omtalade Indianstam från Fusklunda ska behöva gå på 2 monumentala magplask på era 3 senaste matcher.

Jag menar, först 4-0 borta mot £yxfällans IF och nu ikväll 1-7 mot de ENORMT FORMSTARKA Kaffekrigarna från Gevalia IF.

Till att börja med för att återgå till magplasket mot £yxfällans IF från Fusksand med 0-4. Det är ju sensationellt fast kanske inte jättekonstigt att eran indianstam från Fusklunda ska åka på pumpen så kapitalt mot JUST £yxlirarna från Fusksand.

Det finns ett omtalat uttryck som kallas 'karma is a bitch'. Jag menar, eran Indianstam är ju i besittning av den största fifflarliren i modern tid i SHL, alla kategorier, åtminstone de senaste 10 åren, nämligen Joel "Geronimo" Lundqvist.
Egentligen är det ju ganska självklart att om nån fifflare ska ta den ner den andra på jorden så är det ju naturligt att en av Sveriges två största fifflarklubbar i modern tid tar ner den andra på jorden, och så skedde ju härförleden när kapten Joel 'Geronimo' Lundqvist tillsammans med er Indianstam fick stå vid skampålen när £yxfällans IF triumferade stort härförleden.
Det var väl ändå inte så mycket att orda om, eller hur Mike ?

Att sen karman var framme igen och STEKHETA Gevalia IF besegrade eran Indianstam från Fusklunda anförda av 'Geronimo' Lundqvist med 7-1, var väl inte heller så mycket att bråka om, inte sant Mike.
Gevalia IF visade faktiskt enorma kvaliteer.
Kommentera

Djurgården Hockey > Extremt orättfärdig seger för Lyxfällans IF mot Djurgården
Angående matchen mellan £eksands IF och Djurgården under gårdagskvällen,där hemmalaget mycket sorgligt avgick med segern efter att under tredje akten vänt ett underläge på 0-2 till seger med 3-2 efter sudden death.

Jag läste härförleden på Djurgårdens forum på Svenska Fans där DIF:s gamle trotjänare Stöveln uppmanade sitt lag att 'knyta igen säcken' efter 2 charmant spelade perioder,med en DIF-ledning på 0-2 inför den tredje och avslutande akten.

Ja du Stöveln, dessvärre blev det så att 'säcken' under tredje perioden sprack upp rejält, och när Djurgården desperat försökte att sy igen den ' lyckades' de i stressen sy igen gylfen på sina egna byxor. Detta fick till följd att den extra energi som i sanning saknadesi tredje perioden, i stressens kulmen hamnade i djurgårdsspelarnas egna byxor istället för i benen och klubborna hos demsamma, där 'energin' nog hade gjort betydligt större nytta än i djurgårdsspelarnas byxor...

Det mest tragiska, framförallt för DIF:s junisar som under de 2 inledande utav matchens 3 perioder gjorde en i stort sett prickfri insats, måste ha varit att nödgas bevittna när £yxfällans IF:s nuvarande, tillika Modos före detta synnerligen 'o'hedersamme skånepåg till Tränare, Björn Gn(H)ällkvist stod och hånlog emot Djurgårdens avbytarbänk efter att £yxfällan avgjort i sudden.
Djurgårdens egen 'hedersman' till coach 'teddybjörnen' Olsson såg i sitt redan bleka och uttryckslösa ansikte ut som om han som åskådare fått bevittna Titanic gå till botten.

Jaa Stöveln, den ordentligt avslagna aperitifen till den uteblivna efterrätten smakade synnerligen beskt för DIF:s vidkommande medan Modos f.d 'tränarjudas' Björn Gn(H)ällkvist, tillsammans med sin av många, bespottade £yxfälla, på ett euforiskt maner skålade med glas till bredden fyllda med himmelsk champagne.
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Jag kommenterade Barbro, inte dig.

Men nu har du i alla fall medvetet?..., eller OMEDVETET som jag faktiskt tror att det var, avslöjat att ni är samma person. Att du är Barbros hyperfjantiga alterego till alias.

Jag önskar dig Yoda//Barbro fortsatt verbal stimulans på ett i övrigt i det närmaste stendött hockeyforum, då en monolog mellan dina två alias här på forumet verkar vara det ENDA... som tycks skänka ditt uppenbart innehållslösa liv någon mening.

Jag loooooar att jag INTE kommer att kommentera inlägg av vare sig Barbro eller Yoda i fortsättningen.

Lycka till med MONOLOGEN.

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Ja du Barbro, om du verkligen tycker att Yoda förmedlar visdomsord, då måste du och han leva i mycket nära symbios med varandra.

Han är väl sammanvuxen med din mage, rymdtomte som han är, och tittar ut när andan faller på, då hans/ditt enda egentliga livselixir tycks vara att besväras över, och till leda kommentera vilken typ av hockey som ni tycker att Luleå spelar.

Beklämmande var ordet..

Ja ja, LITE roar småbarn som man brukar säga.

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Vad tycker du själv??
Vi vann serien med förkrossande 14 poäng!
Sen kom CORONAN...

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Jag förstod det...
Du bara fortsätter och fortsätter och mal på med din dynga.
Att prata med dig är som att hälla vatten på en gås. Det bara rinner av.
Vilken patetisk själ du är Yoda.

Fortsätt du bara med ditt löjeväckande fjanteri.

Jag kommer INTE att bemöda mig med att kommentera de inlägg som anspelar på pedofili och nazism något mera nu, det lovar jag dyrt och heligt.

Lycka till med ditt fortsatta förkovrande inom pedofilin och nazismen,Yoda.
INGEN kan ju missta sig på hur starkt du vurmar för dessa intresseområden..

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Yoda, DU som manisk skildrare av pedofili och nazism, du måste verkligen fascineras nåt enormt utav dessa två begrepp,eftersom du Aldrig tycks tröttna på att älta begreppen.

Dock är det sedan länge gammal skåpmat som du in absurdum daltar fram.
Alla dina inlägg har mer eller mindre exakt samma innehåll. Totalt betydelselös rappakalja.
Men du måste på nåt naivt och efterblivet sätt gå igång nåt enormt på det!?!...


Dock Yoda, behöver du inte VARJE DAG Påminna de som läser här inne att du Bortom Alla Tvivel ÄR gravt EFTERBLIVEN.


ALLA!!! som överhuvudtaget läser på Hockeysnack vet det redan, sen lång tid tillbaka...
Men du verkar uppenbarligen mycket tillfreds med det epitetet.
Visst är det väl ändå så Yoda??.....


Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Korrigering, fel av mig.
Om vi, Rögle, ni och Frölunda går vidare från kvarten får Rögle er i SEMI.

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Kan så vara.
Dock tror jag att Frölunda gått på rejäl sparlåga nu på slutet. Jag var riktigt orolig för att de skulle torska mot DIF och att vi skulle få dem i kvarten.

Och jag tror inte att Färjestad jublade speciellt mycket heller över sin andraplats, när de väl fick se Frölunda ta extrapoängen i sudden mot DIF.
Jag tror nog att FBK MYCKET HELLRE hade slutat trea i serien med facit i hand.

Tredjeplatsen som Rögle fick, är ju den absolut mest attraktiva av ALLA slutplaceringar i serien så som det nu utvecklade sig. Rögle slipper oss, er samt Frölunda annat än tidigast i en ev. Final.
Bättre än så kunde det knappast ha blivit för dem.

Jag är övertygad om att Frölunda blir livsfarliga för ALLA lag, om/när de väl steppar upp, vilket jag dessvärre tror att de gör när väl slutspelet startar.

Nu är det dessutom Länge till dess att slutspelet drar igång, vilket ger Frölunda LÅNG tid till att hitta tillbaka till sitt bästa spel igen, Oavsett om de nu gått på sparlåga mot slutet av serien eller ej.

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Du tror väl ändå inte på fullaste allvar att HV är ett svårare motstånd än Frölunda...

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Jag måste säga att det var väldigt bekvämt att Fusklunda avgjorde i sudden mot DIF.
Annars hade vi ju HÖGST SANNOLIKT fått dem i kvarten.
Jag måste tillstå att det var väldigt behagligt att vi slapp Frölunda redan i kvarten.

Däremot har jag oerhört svårt att förstå VARFÖR??? Luleå överhuvudtaget var intresserade av att besegra Skellefteå ikväll.

Jag hade nog tyckt att det hade varit väldigt intressant att få se ER spela kvartsfinal mot just Fusklunda, vilket ju hade blivit fallet om vi LAGT OSS mot er ikväll...
Underförstått att Fusklunda krossar Växjö i 2 raka.

För det blev väl ändå betydligt bättre för Skellefteå som det NU blev, med HV i kvarten istället för Frölunda.
Eller har jag missat nåt?...

Du kanske tycker annorlunda Barbro???...

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Vi tackar och bockar över er charmanta insats ikväll mot Färjestad borta.
Mäkta imponerande får tillstås.

I.o.m eran vinst mot FBK, och aktuellt tabelläge, ökar faktiskt "chansen" en hel del för att vi "eventuellt" förlorar även mot Leksand.
Därför kommer jag nu INTE, som jag nämnde i ett tidigare inlägg, att revidera mina tidigare åsikter beträffande min uppmålade strategi.

Oavsett vilket: gratulationer till viktorian, ni är heta nu !!


Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Jag har helhjärtat fokuserat ENDAST på slutspelet sedan vi gick in i det 10 dagar långa landslagsuppehållet för 2 veckor sedan.

Personligen anser jag att vi denna säsong har det bästa laget vi haft sen vi vann guldet för 24 år sedan.
Nu tycker jag att vi avvaktar slutspelet och ser vad som händer där, innan vi gör fler utsvävningar i uttalanden gällande just detta ämne.

Blir det en för tidig sorti för Luleå även i årets slutspel, och då menar jag förlust TIDIGAST i semi förutsatt att det isåfall INTE blir mot JUST Frölunda), kommer jag att krypa till korset och göra en gigantisk pudel och erkänna att Luleå EN GÅNG FÖR MYCKET, åtminstone i mitt tycke, har bevisat att man då INTE är ett slutspelslag att verkligen hoppas på.

Jag föreslår att vi inte behöver uttrycka oss mer kategoriskt och i mer spekulativa ordalag gällande Luleå Hockeys spelkvalite och slagkraft just denna säsong, fram till dess att vi ser resultaten längre fram i vår.

Kan vi enas om det Barbro?...

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Snälla rara Barbro... VAKNA UR DIN TÖRNROSASÖMN.

Jag trodde du var hyfsat intelligent.

Det verkar som att jag eventuellt har misstagit mig?!?...

Jag anser att vi inte var intresserade av att vinna mot Brynäs heller.

Men förlorar vi även mot Leksand under ORDINARIE speltid får jag väl revidera mina uttalanden från mina tidigare inlägg på senare tid,en smula.

Annars står de definitivt fast.

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Well well Yoda all good.

Kul för dig att du gläder dig åt segern.
Det gör du rätt i!

Personligen var jag också NÖJD med att ni fick vinna.
Dessutom behövde NI verkligen segern.
Vi behövde den INTE.

Jag hade faktiskt misströstat en del om vi hade vunnit matchen.
Resultatet gynnade enligt mig båda parter.

Så ser jag faktiskt på det.

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Qatar vill inte sluta etta och vinna en miljon + hemmaplansfordel i hela slutspelet? Mota lag 8-10 i kvarten. Nej, istallet ger man upp miljonen och hemmaplansfordelen for att mota lag 7-9 i kvarten.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Det är förvisso ganska många omgångar kvar.
Dock hade det varit synnerligen behagligt att SLIPPA Frölunda redan i SEMI, som blev fallet ifjol.
Och slutar dom på plats 4 eller 5 är det betydligt bättre för oss att sluta tvåa, förutsatt att lag 3 slår ut lag 6 i kvarten.
Då kan det vara bra att ha en viss framförhållning.

Men så långt tänker väl inte du Yoda...

Ps: Jag tror vi klarar oss utan miljonen.

Skulle vi nu sluta tvåa, ger vi förvisso upp hemmaplansfördelen, men bara till finalen, och det är jag övertygad om att de initierade inom Luleåhockeys ledning är väl medvetna om, och har med i beräkningen.
Men det är det värt ALLA DAGAR I VECKAN om vi slipper möta Frölunda redan i semifinal.

Vad tänker ni om det Barbro/Yoda?

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Tror du verkligen på fullt allvar att Luleå hade några direkta pretentioner på att vinna matchen mot er ikväll???
Du kanske skulle ta dig en rejäl funderare på varför vi gick på halvfart, om man uttrycker sig så.

Dock tvivlar jag starkt på att du har tillräckligt mycket under hårfästet för att kunna räkna ut varför det såg ut som det gjorde ikväll på isen.

Jag tror att Luleå, vis av tidigare misstag, redan nu tittar framåt mot presumtiva motståndare i både kvart resp. semifinal, samt efter bästa förmåga försöker styra skutan så att vi mot slutet av serien OM MÖJLIGT kan påverka vilka två lag vi kan tänkas få möta i de två första slutspelsrundorna.

Ta dig en funderare på det, Yoda!

Därför kan det vara en stor fördel för oss att INTE rycka ifrån alltför mycket i detta skede så att förstaplatsen i serien blir cementerad, FÖR TIDIGT !!!
Det kan vad det lider, Eventuellt vara betydligt mer fördelaktigt för Luleå att sluta tvåa i grundserien.

Kan du se det scenariot framför dig Yoda ?!?!
Detta förutsätter dock att att du känner till kriterierna för vilka lag som kan komma att möta vilka, i slutspelet.
Detta är nämligen avhängigt av respektive lags slutplacering i Grundserien.

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Oskarshamn la sig inte och vips får alla ett smakprov på hur det kommer se ut...

För att citera dig där, såg det faktiskt istället ut som om Luleå LA SIG mot IKO. För så URBOTA uselt som vi spelade mot dem i går kväll, 'kan vi' som jag ser det inte spela om nu Luleå hade haft några som helst pretentioner på att vinna matchen.
Och som Mr 'one man show' Sven nämnde på Luleås Forum, var det definitivt "Rätt" lag att förlora mot, alternativt LÄGGA SIG sig emot..., med syftet att inte helt och hållet såga av dem bakom Linköping och £yxfällan...
Bara en reflektion ifrån min sida...

Och du Barbro, jag tyckte också att att Rautio agerade konstigt, bara för att knyta an till vad jag tidigare antydde...
------------------------------------------------------------------------------------------
Men beträffande Rautio har jag aldrig gett sken av att det känns direkt Tryggt med honom mellan stolparna.
Dock har Rautio faktiskt i flera utav sina inhopp på sistone med RÅGE överträffat de relativt låga förväntningar jag hade på honom när jag blev varse att han skulle bli backup till Lassi.

Men han är Alldeles för ojämn för att han enligt mig ska anförtros att vakta kassen i de viktigaste och direkt avgörande bataljerna, som typ nu i CHL-returen mot Frölunda om några dagar. Samt även i slutspelet vad det lider, när det Verkligen kommer till kritan.

Det vore t.ex rakt av TJÄNSTEFEL av Bulan att ställa Rautio i kassen mot Frölunda i CHL-returen.
Det hoppas jag verkligen att Bulan inte ens i sin vildaste fantasi överväger att göra...
Isåfall MÅSTE Lassi på ett eller annat sätt vara INDISPONIBEL!!!

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Är du fortfarande i leklådan och skottar sand bland 3-5åringar ???
Jag trodde att du ändå NÅN GÅNG... skulle börja i förskolan bland 6-åringarna...

Och DU Yoda om någon!, MÅSTE ju bara fascineras nåt Oerhört av just barnporr pedofili och våldtäkt, eftersom du ALDRIG slutar att älta det.

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Jag tycker att Linköping gjorde en riktigt bra bortamatch samtidigt som Luleå gör en GENOMUSEL hemmamatch, ändå blev det till slut 2 poäng.
Linköping ska vara OERHÖRT tacksamma för att de fick med sig 1 poäng från matchen.

SÅ STOR skillnad är det mellan Luleå och Linköping i år.

Undrar egentligen hur Länge CRY-Bert blir kvar som Tränare i LHC ???

Min gissning är att hans presumtiva 3-Årskontrakt blir KORTARE än 1 år.

Hamnar LHC bland de sista 2 Lagen när säsongen är tillända kommer INTE!!! CRY-Bert Robertson att leda LHC i ett negativt kvalspel, minns mina ord !!!

Men Cry-Bert kanske priviligieras med att Träna AIK i Div 1 nästa säsong efter att de åker ur HAS till våren...
Detta förutsatt att AIK är intresserad av honom??
Dock är väl Gnaget förhoppningsvis inte SÅÅ dumma att de inbillar sig att CRY-Bert är en 'lyckad' Tränarsatsning...
Jag menar, Solna AIK vill väl ändå inte spela i DIV 2 !!! säsongen 2021-22 ???...

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
spolaisen: Du kan i alla fall trösta dig med,(även om det kan tyckas vara en klen tröst), att MEGASOPAN Daniel Winge har dömt färdigt, Åtminstone på "Hög Nivå" inom svensk Hockey !!!...

Personligen tror jag att Winge runt den 28/10 fick ett ultimatum från högsta instans inom Domarkollegiet??... som lät ungefär som följer (citat): "Du slutar döma vid Nyår!!, annars får du sluta redan NU",(slut citat) d.v.s den 28/10 då detta blev officiellt.

Det är vad jag tror.
Kommentarer på det...
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
nyb: Att Daniel Winge slutar var en av de bästa "Zebranyheterna" på mycket länge!

Han är och har varit en av de ABSOLUT MEST ODUGLIGA Domarna ALLA KATEGORIER under en herrans massa år.

Han kommer inte att saknas av NÅGON, eller av NÅGOT specifikt lag i hela Sverige FÖRUTOM av £eksand, som han följaktligen inte längre indirekt, kan hjälpa, genom att förfördela £eksands närmaste konkurrenter i seriespelet.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Enaranger: Precis samma som mot £yxfällan senast egentligen.

Ett felaktigt bortdömt 2-0 mål som högst sannolikt renderat i 3 poäng blev nu istället 0..

Pucken är inte blockerad.
Ändå döms målet bort efter videogranskning?..., precis som senast mot £yx...,och även då vid en 1-0 ledning för Brynäs.

Mycket märkligt måste TYVÄRR konstateras..
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
bradberry: Matchstraffet är ju sanslöst!!!, liksom att målet blir bortdömt...

Hur fan kan man döma bort målet.

Det finns INGEN kontakt. Typ en decimeter av ena skridskon är kvar i målområdet, som dessutom är på väg ut därifrån.

Ändå??? med repriserna till hjälp döms målet bort ???????????????
Generellt sett tycker jag att domarnivån DEGENERERAT Totalt!!!!!!!

Det finns numera INGET att gå efter när zebrorna tar sina ibland till synes Obegripliga beslut !.....

Det Måste bara vara spelfusk eller Mutning m.m i någon form, med i bilden, annars skulle det ALDRIG se ut som det gör!

Varenda omgång ser man i vissa 'utvalda' ??... matcher samma OFATTBART Irrationellt Obegripliga domarbedömning!!!!!!!!!

Man blir bara SÅ JÄVLA TRÖTT på INKONSEKVENSEN, och Bristen på OBJEKTIVITET !!!!!!!!!!!!
Kommentera

AIK > Sv: Mardrömmen på Hockeyplanen BARA FORTSÄTTER för AIK !!!!!
Simon Karlsson: Under Gårdagskvällen blev vi alla rejält varse vad en skarpladdad explosiv sprängladdning apterad av Alfred Nobels krutstinna Dynamitgubbar från Karlskoga, kan åstadkomma.
Det blev en fruktansvärd förödelse med ödesdigra konsekvenser som följd.

Denna kolossala explosion inträffade drygt 2 minuter in i den andra perioden och fullkomligt pulvriserade AIK:s gnagarkeeper,hela målburen, samt blev TOTALT demolariserande för det mikroskopiska självförtroende som i stunden fortfarande fanns kvar inuti allas våra tappra men redan innan, smått tillintetgjorda Gnagare...
Sen hände inget mer under drabbningen som slutade 0-1. Detta som ett resultat av sprängningen som ju gjorde att resten av matchen blev Totalt SÖNDERTRASAD!!...

Under Lördagskvällen spikades det dessvärre in ytterligare spikar i AIK:s negativa Kvalspiral.
Detta genom att Mora besegrade Kristianstad med 7-4 samt att Västervik tog 2 poäng hemma mot Tingsryd.
Båda dessa resultat var också rejält missgynnande för AIK..

Från det ena till det andra.
Kvaliten hos AIK:s fruktade vapen, nämligen deras Gnagargaddar, har under denna säsong bara blivit sämre och sämre, och är nu i så fruktansvärt dåligt skick att Gnagargaddarna helt och hållet har vittrat sönder..

Och som vi ju alla förstår, är det '"extra besvärligt'" för allas våra Gnagare att kunna "gnaga" ner motståndarna, när AIK:s Gnagare nu helt saknar Gnagargaddar...

Men... i dagarna har det florerat obekräftade rykten om att Anders Gozzi och Torbjörn Törnqvist a.k.a TT, ska ha fört diskussioner kring att TT ska bidra med en Julgåva till AIK, där han ska bekosta en totalrenovering av sina Gnagares Gnagargaddar.

Enligt ryktena ska detta ske genom att Alla AIK:s för tillfället Tandlösa Gnagare, vilket i nuläget gäller ALLA spelare, ska få varsin 'skräddarsydd' TITANPROTES installerad i sina tandlösa käftar.

Detta så att det förhoppningsvis åter ska finnas 'lite bett' hos allas våra Gnagare vad gäller att hädanefter åtminstone lite oftare än som varit fallet under en längre tid, kunna 'Gnaga' ner motståndarna...

Summan av dessa för AIK:s vidkommande livsvitala Ingrepp beräknas enligt de obekräftade ryktena ligga på ca 1 miljon kr, pengar som följaktligen skänks till AIK av Torbjörn Törnqvist.

Ps: Enligt Swehockey bevittnades matchen mellan AIK och BIK under Fredagskvällen av MASSIVA 2656 åskådare ????????
Enligt Swehockey var alltså nästan var tredje stol på Hovet bemannad under Fredagskvällen ???????

Detta måste vara ett av de största påhitten och en av de större Travestierna man hört på MYCKET MYCKET Länge, då det var ungefärligen 1000 åskådare på plats, vilket innebär att det i stället, OCH i VERKLIGHETEN endast var ca 1/8 av åskådarplatserna som var besatta.
Men... under rådande förhållanden måste 1000 åskådare betraktas som riktigt hyfsat.

Nu återstår 10 Hemmamatcher för AIK säsongen 19-20.

Det skulle förvåna nåt ENORMT om AIK på NÅGON ENDA utav sina återstående 9 i Praktiken Helt Betydelselösa matcher som spelas på Hovet, (undantaget GRATISmatchen i Januari då Lillpröjsarens Tröja ska hissas), har MER än 1000 VERKLIGA!!! åskådare på plats...
Detta för att AIK i skrivande stund, med ca 98% säkerhet nu är Öronmärkt för spel i den Negativa Kvalserien..
Kommentera

AIK > Mardrömmen på Hockeyplanen BARA FORTSÄTTER för AIK !!!!!
Jaa, det blev ALLT ANNAT än en Minnesvärd hockeykväll under onsdagen(första perioden undantagen), då AIK Föga Förvånande förlorade mot Tingsryds barbariska Rövare anförda av Nils Dacke. Resultatet skrevs till 5-2. Spelplats Tingsryds Kokheta Islada Dackehallen.
Tingsryds skoningslösa rövarkollektiv lyckades som sagt vid hela 5 tillfällen genomborra AIK:s hjälplösa tillika Tandlösa Gnagarkeeper med 5 välriktade Pilar avfyrade från deras kraftfulla fruktade Armborstar.

AIK lyckades dessvärre "BARA" rycka åt sig en medioker 2-måls ledning efter första perioden.
Att denna 2-måls ledning skulle räcka till seger var ju naturligtvis bara en stilla dröm..
Det hade nog behövts Minst en 3-måls ledning efter 2 spelade perioder för att AIK realistiskt sett skulle ha haft en rimlig chans att kunna inkassera denna 3-poängare...

Och som om det INTE RÄCKTE med detta elände, denna för AIK extremt ÖDESDIGRA Onsdagskväll..

Det blev idel bakslag för AIK denna ödesmättade Onsdagskväll.
Till att börja med lyckades Södertälje ta 2 imponerande poäng borta mot Västerås, följt av ett ännu tyngre bakslag , då Mora tog 2 poäng borta mot Almtuna. Detta för att avslutas med det ABSOLUT TYNGSTA Bakslaget för AIK denna monumentalt katastrofala Onsdagskväll, genom att Västervik lyckades plocka hem en för dem sensationell och Minst sagt BLYTUNG!!!! 3-poängare Borta mot Vita Kusen..

Det annalkande negativa kvalet för AIK närmar sig därför ännu snabbare nu, på ett Otäckt och OBEVEKLIGT sätt!..,och i RAKETFART!!!!!

På Fredag den 20 Dec stundar så det effektiva Brunkargänget från Karlskoga för AIK på Hovet.

Man undrar i sitt stilla sinne hur "Få" sunda Gnagare som Orkar bemöda sig med att äntra Hovet, "kasta bort" ett par hundringar bara för att se Hopplöshetens AIK åka på Ytterligare ett mycket sannolikt nederlag???...
Beats me...

Dock ska väl Swehockey fabricera Publiksiffran till att bli ca 1000 personer fler än vad som i verkligheten bevittnar tillställningen.

Och det vore SYNNERLIGEN Förvånande om MER än MAX 700 verkliga Individer tar plats på de ÖDE stolarna i Hovets Gigantiska Blå Stilla HAV nu på Fredag.
Blir det så många som 700 verkliga åskådare,(även om Swehockey rapporterar fiktiva 1700 st) får AIK faktiskt vara rätt så nöjda med den siffran.

Personligen tror jag att det verkliga åskådarantalet på Hovet nu på fredag,mot de Effektiva men spelförstörande Brunkarna från Karlskoga, kommer att landa på mellan 500-600 personer...

Jag menar, det måste ju finnas andra betydligt mer tillfredsställande aktiviteter att fördriva ca 4 kvalitetstimmar med, mellan 18.00-22.00 på en Fredagskväll, än för dessa AIK:are att 'slösa bort' dessa 4 timmar genom ett grymt självplågeri, och tvingas lida sig sig igenom YTTERLIGARE ett i det närmaste kassaskåpssäkert, tillika destruktivt nederlag på Hockeyplanen...

Det tror jag faktiskt inte att mer än ca 600 "destruktiva självplågare" har behov utav.
I synnerhet inte då det Negativa Kvalspelet känns spikat till ca 95% säkerhet, REDAN NU !!!!!
Kommentera

AIK > Sv: Negativt Kval för AIK känns i det i det närmaste Spikat nu!!
Simon Karlsson: AIK - Vita Kusen 1-2 efter straffar..

För första gången denna säsong rapporterade Swehockey in en publiksiffra på ETT Extremt ÖDE Hov som ÖVERSTEG 6100 TOMMA Stolar.

FIKTIVA 1989 personer rapporterades ha bevittnat matchen.
Men som ju alla initierade som bevittnade bataljen kan räkna ut m.h.a den Gigantiska blå Oceanen av TOMMA Stolar som uppenbarade sig, var att antalet personer på plats i Arenan under kvällen var max 800 st..

Och efter det mer eller mindre kassaskåpssäkra nederlaget mot Tingsryd nu på Onsdag, gissar jag på att Swehockey kommer att rapportera in en publiksiffra mot Karlskoga på Fredag på Hovet, som med RÅGE UNDERSTIGER 2000 personer.
Sannolikt är att det rapporteras in mellan 1600-1700 FIKTIVA åskådare, eftersom den VERKLIGA publiksiffran sannolikt kommer att ligga på mellan 600-700 åskådare.

Jag tror att det nu blott är en tidsfråga innan AIK har en VERKLIG publiksiffra på Hovet om ca 500 åskådare, d.v.s ca 7600 TOMMA STOLAR !!...
Kommentera

AIK > Negativt Kval för AIK känns i det i det närmaste Spikat nu!!
Jaa, enligt de allra flestas förhandstips blev Uppsala Hockeys STORHETER Almtuna IS till slut en för svår nöt att knäcka för AIK under Måndagskvällen.
Återigen,och föga förvånande på ett Fullständigt ÖDE Johanneshovs Isstadion..

Almtuna vände med 'massiva' 7 minuter kvar av matchen '"inte ett dugg förvånande'" ett 2-målsunderläge till vinst med 2-3.
Till på köpet under ORDINARIE!!!!! speltid...

Publiksiffran rapporterades än en gång till "över"2000 'påhittade' åskådare...???
2103 för att vara exakt.

Det finns inte en enda tänkande människa , och definitivt inte någon enda av de MAXIMALA 900 personer som i VERKLIGHETEN befann sig på hovet denna för AIK slutgiltigt NATTSVARTA Måndagskväll, som ens i sin vildaste fantasi tror på den redovisade publiksiffran om 'massiva' 2103 åskådare...

Visste jag inte bättre så tror jag att Swehockey väljer att rapportera in "skönmålade glädjesiffror" beträffande AIK:s publiksiffror på Hovet för närvarande.

Detta för att statistiken i HISTORIEBÖCKERNA åtminstone ska se någorlunda anständig ut för AIK:s vidkommande, hellre än att istället redovisa de Alarmerande och EXTREMT Låga publiksiffror som visar det TOTALA OINTRESSET för AIK som för närvarande råder, och som med Mycket stor sannolikhet också kommer att BESTÅ Säsongen ut.

På onsdag ställs AIK mot Kristianstad på Hovet.
I ärlighetens namn skulle jag bli mäkta förvånad om publiksiffran på Hovet, i alla fall den 'Verkliga' siffran..., då överstiger 800 personer.
Men... Swehockey ska väl sin vana trogen skönmåla publiksiffran även på den matchen, och 'som vanligt' rapportera in en PÅHITTAD publiksiffra på just över 2000 åskådare...

Hur Hockeymatchen sen slutar lär i stora drag vara av akademisk betydelse, eftersom det nu torde vara i det närmaste HELT SPIKAT, åtminstone med 90% säkerhet, att AIK spelar Negativt kval till våren...
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
mattias - 74: Jag tyckte nog att detta var ett Mäktigt sjöslag mellan 2 lag som visade Absolut Toppform, och som för båda lagen bådar riktigt gott inför framtida utmaningar :)

Det är väl ändå för väl, att det nu är 10 dagar kvar till det är dags för spel igen :)

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Barbro/(Yoda,hopeless case...): HÖJ nivån TVÅ!!! snäpp, snälla!!

Jag läser med ytterst "BEGRÄNSAD" entusiasm hur Sven sitter på vårat Forum och orerar om att Luleå tagit näst mest poäng efter Färjestad under grundserien de senaste 35 åren...
På vilket sätt WHAT SO EVER??? är det intressant att känna till, då vi på dessa 35 år ENDAST förmått vinna 1 ynka SM-Guld, år 1996...
Detta säger tyvärr en hel del om att vi genom åren varit ALLT ANNAT än ett FOKUSERAT och RENODLAT Slutspelslag...

Jag hoppas VERKLIGEN att DETTA är ÅRET Då vi kan visa att vi faktiskt ÄR Tillräckligt motiverade och målinriktade för att kunna vinna ytterligare ett guld. Det skulle isåfall vara FÖRLÖSANDE!!!!,minst sagt, och vara första gången på massiva 24 år sen sist det begav sig.

Jag tycker att vi ser RIKTIGT RIKTIGT GIFTIGA UT för alla andra lag i år.
Borträknat vårt CEMENTERADE!!! Urusla Powerplayspel...
Trots detta är det egentligen bara Frölunda som jag Verkligen fruktar.

Att sen du Barbro, och Yoda(kommentarer överflödiga), sitter och dillar om diverse trams att bl.a andra lag skulle vika ner sig mot just oss??(Barbro)... lägg ner..., och larveriet om Pedofilin m.m som Yoda dillar om, helt obetydligt i sammanhanget, parallellt med att Sven På Luleås Forum skyfflar dynga i ansiktet på ER närhelst han nu får chansen, känns bara FÖR BEKLÄMMANDE.....
Sven har i alla fall 'motvilligt ' resignerat vad beträffar det i min värld Otänkbara scenariot att Skellefteå AIK till slut skulle hamna på plats 13 eller 14, bra så.

Jag ber en stilla bön till högre makter om att det spel vi presterat de 15 senaste omgångarna består även under slutspelet, DÅ JAG FAKTISKT REDAN NU fokuserar på det.
För förmår Luleå spela på det sätt som vi gjort under en ganska lång tid nu, ÄVEN Under Slutspelet !?!?!!, då tror jag faktiskt att vi Vinner Guldet i år.

AIK > Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Nevink: AIK-Karlskrona under måndagskvällen: Resultat 5-6 Efter förlängning

Den Inrapporterade 'publiksiffran' skrevs till ENDAST 6022 TOMMA Stolar???..., eller om man så vill till finfina 2072 åskådare.

Dock vittnade ÅTERIGEN det gigantiska klarblåa "Stilla Hav" runt Hovets i stora drag Soprena Läktarsektioner, om att åskådarantalet denna måndagskväll Garanterat uppgick till MINST 7000 Tomma Stolar, vilket innebär att det VERKLIGA antalet åskådare PÅ PLATS!!. med stor säkerhet UNDERSTEG!! 1000 personer..

Och vad hände under matchen???
Jaa, den till synes "garanterade" 0-poängaren för AIK efter halva matchen, förvandlades hastigt och lustigt mot slutet av drabbningen till en potentiellt eftertraktad 3-poängare.

Tyvärr reducerades detta till en möjlig 2-poängare för AIK efter en kvittering av Karlskrona med ca 4 minuter kvar att spela, och förvandlades hastigt och mycket Olustigt efter ynka 18 sekunder spelat av sudden Death, till endast en medioker 1-poängare för AIK..

Efter en nästintill kassaskåpssäker 0-poängare för AIK mot Västerås nu på Onsdag, har man Oerhört svårt att tro, att 'publiksiffran' på Hovet mot Almtuna den 9/12 kommer att UNDERSTIGA 7200 TOMMA Stolar...

Detta skulle innebära att Åskådarantalet på Hovets gigantiska Klarblåa Stilla Hav, högst sannolikt kommer att Understiga 900 Personer på matchen mot Almtuna den 9 dec...

Allt ÖVER en 'verklighetstrogen' publiksiffra om 1000 åskådare på denna match måste faktiskt i nuläget betraktas som positivt för AIK!
Kommentera

AIK > Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson: AIK-Tingsryd 1-3 under Onsdagskvällen.

Den officiella Publiksiffran rapporterades till 'Endast' 5954 TOMMA Stolar.
Men alla som blickade ut över det gigantiska klarblå STILLA HAVET uppe på Hovets alla Läktarsektioner förstår att detta INTE stämmer.

Det är helt otänkbart att över 25 % av platserna inne på Hovet denna Onsdagskväll (2140 åskådare rapporterades) var besatta.

Inte en chans i världen att det var över 1500 åskådare på plats, snarare att det var ca 1200-1300 personer på plats.

Detta innebär att publiksiffran I VERKLIGHETEN var nästan 7000 Tomma Stolar, och inte mediokra 5954 tomma stolar, som var den publiksiffra som rapporterades...

Men det är bara en tidsfråga, med AIK i denna genomusla författning, INNAN även den Officiella inrapporterade publiksiffran skrivs till ca 7000 TOMMA Stolar..
Kommentera

Leksands IF > Sv: En matchserie om en SHL-plats: Leksand vs Mora.
Signature: Enligt obekräftade rykten signerade firma Melin och Tjommen, ska Leksand ha tränat på RIKTIGT BRA och sett otroligt heta ut under de senaste dagarnas träningar.

Laget ska enligt ryktena vara enormt revanschsuget, speciellt efter den senaste mycket nesliga samt enormt Orättfärdiga förlusten mot Luleå.

Just därför är det med stor förväntan och stora förhoppningar om seger, som LIF tar sig an Djurgården imorgon Torsdag.

Om ryktena stämmer vilket man absolut får tro, kommer Leksand säkerligen att bli MYCKET SVÅRA för Djurgården att besegra under morgondagens match Lagen emellan.
Kommentera

AIK > Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Axle San: AIK-Tingsryd 1-4 under Söndagskvällen...

Det enda glädjande efter att matchen summeras är faktiskt publiksiffran. Om den nu var korrekt, vilket jag STARKT BETVIVLAR!!

En publiksiffra på ENDAST 5647 TOMMA Stolar denna Söndag måste faktiskt ses som mycket positivt.

Dock vittnar den den gigantiska klarblå oceanen på läktarplats ÅTERIGEN om att den RIKTIGA publiksiffran under kvällen måste ha varit ÖVER 6000 Tomma Stolar, för det såg verkligen inte ut som att det var mer än på sin absoluta höjd, 2000 åskådare på plats.

Om Publiksiffran på Onsdag mot Västervik UNDERSTIGER 6000 Tomma Stolar måste man faktiskt jubla med tanke på vad AIK presterar på isen i dessa tider..

Och nu är det faktiskt hög tid att presentera den KORREKTA PUBLIKSIFFRAN på hovet när AIK spelar Hockey!

För ALDRIG I LIVET!! att det var så mycket som 2447 åskådare på plats denna Söndag.

Snarare är, att det var någonstans mellan 1800-1900 st..
Kommentera


AIK > Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Yoda Marklund: Ja, jäklar anacka i det snuset...,precis som jag och ALLA övriga initierade Hockeyjournalister i Sverige förutspådde, blev era AKUT 'löstands'behövande Gnagare MASSAKRERADE och fullständigt tillintetgjorda av Björklövens skoningslösa sovjetinspirerande Hockeymaskineri! under Lördagen..
Föga smickrande 8-1 slutade matchen.

Och nu är det precis som jag redogjorde för under gårdagen 9!! poäng upp till den säkra tofte platsen.
AIK står nu på 9 raka förluster, och det är fullt sannolikt att AIK om 2.5 vecka står på 16 raka förluster efter att bl.a den 4/12 ha blivit krossade av Västerås i Rocklundahallen...

Det blev verkligen mycket olyckligt att AIK:s största organisationsikon genom alla tider, Anders Gozzi, av oförklarlig anledning lämnade båset för några matcher sedan och ställde någon helt oprövad och okänd rookie i båset tillsammans med Jussi Salo.

Resultatet av det skiftet blev inte helt oväntat en veritabel katastrof.
0 poäng på 3 matcher och fullständigt ofattbara 3-19 i målskillnad..
Och AIK:s båda otröstliga Schweizerostar i kassen fortsätter 'som vanligt' att 'LYSA' av rost..

I övrigt borde ju Gozzi, naturligtvis, istället för att själv ha avlägsnat sig från båset, ha skickat upp Jussi på läktaren och ENSAM tagit ansvaret som Tränare!

Men men, nu är det som det är.

Det jag bara Inte förstår, är, VARFÖR man INTE hört något om att Tränargurun Per Bäckman och/eller Målvaktsikonen Gunnar Leidborg är på ingång.

Dessa herrar och då framförallt Gunnar Leidborg som Nygammal Målvaktsklippa, skulle garanterat förändra hela situationen.

Med en sån otroligt tät målvaktsklippa som Gunnar Leidborg mellan stolparna, skulle AIK:s målsnitt på 3.73 insläppta mål per match Aldrig! behöva bestå.

Forza AIK!!!, och snälla Per Bäckman och Gunnar Leidborg, anslut PRONTO till AIK:s trupp, för Gnaget är i skriande behov av era tjänster !!!
Kommentera

AIK > AIK:s enorma OOOTUUUR intensifieras!?!?
Trots att AIK ej spelade under Fredagskvällen, blev Facit av de för AIK:s vidkommande intressanta matcherna, en Mycket dunkel och nedslående läsning.

Varför, VARFÖR????? måste blåbärslirarna från Almtuna ha så förbaskat TUUUUUR mot Västerås, och Mycket ORÄTTFÄRDIGT få med sig alla 3 poängen via turliga 2-1 mot ett Dubbelt så skickligt Västerås ?????

Samtidigt lyckas de hyperbleka och synnerligen mediokra kringlorna från Tom Tits verkstad i Södertälje, också enormt Turligt ta alla poäng genom 3-1 hemma mot ett Stekhett och otroligt mycket skickligare Tingsryd...

Detta betyder att AIK, efter att i morgon blivit Slaktade på bortaplan mot Björklöven, har hela 8,I verkligheten 9 poäng (p.g.a AIK:s usla målskillnad) upp till den Tolfte och säkra Tabellplaceringen..

Varför har AIK så förbaskat OOOOTUUUUR hela tiden?????

Eller??...,är det bara helt sonika så att AIK rätt och slätt är Genomusla???...
Och därför grinar också OOOTUUUREN AIK i rakt Ansiktet?!?.....
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Jag tänker att det är en baksmälla efter Djurgårdsmatchen :)

AIK > Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
pean: 'Schweizerosten' Johannes Jönsson var återigen i farten under kvällen,och släppte denna gång in 4 baljor av 5, när Timrå enligt ALLA förhandstips KROSSADE Solnas Cementerat Tandlösa gnagare inför en OCEAN av TOMMA stolar på ett Öde Hovet..

AIK står nu på 8 raka förluster, och kan efter matchen borta mot Västerås den 4/12, d.v.s om endast 3 veckors tid och 8 matcher bort, mycket väl stå på 16 raka nederlag.

Det som trots allt ändå var hyfsat glädjande gällande kvällens match var ÄNDÅ publiksiffran.
Denna uppmättes faktiskt till 'ENDAST' 5612 TOMMA STOLAR.
Enligt uppgift ska 'efter omständigheterna' publiksiffran ha uppmätts till MASSIVA 2482 åskådare.

Detta måste dock starkt ifrågasättas då jag betvivlar på att det var mer än på sin höjd 2000 åskådare på plats.
Den Gigantiska blå oceanen på läktarplats vittnar om det, och den såg faktiskt ut att Överstiga 6000 TOMMA STOLAR?!?, denna ur Alla Aspekter regntunga onsdagskväll..

Det mest intressanta just nu gällande AIK måste vara NÄR Även den Inrapporterade publiksiffran ÖVERSTIGER 6000 TOMMA stolar, och att publiksiffrans första siffra av 4 till antalet?...Inte startar med vare sig en fyra,trea eller tvåa, utan istället börjar på en etta...
Jag har en känsla av att detta "'storslagna"' ögonblick är NÄRA Förestående.

Och när detta defakto inträffar, skulle jag tro att publiksiffran i 'verkligheten' är 6600 Tomma stolar, d.v.s ungefär 1500 åskådare på plats...
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Kalle Anka!!!
-----------------------------------------------------------------------------
Personligen tror jag det där är DIN EGEN 'Star Wars'/Kalle Anka- uppfattning.

Men är det så kan ni ju lämna WO, alternativt Helt hoppa av Turneringen.

Yoda, du tycker väl ändå inte att ni rosar marknaden vad gäller det generella publikintresset i SHL heller ???

Anser du det då måste du ha en hals lika lång som en struts, och har borrat ner huvudet Djupt i en sandgrop för att sen olyckligt ha fastnat med huvudet där...


Ps: I övrigt kan jag däremot tycka att det känns en aning rumphugget att KHL-lagen ej deltar i turneringen...

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Det rapporterades att ni hade 1900 åskådare på CHL-matchen ikväll, och till på köpet mot kvalificerat motstånd i form av Djurgården.

1900 pers???, det måste jag i ärlighetens namn säga att jag har VÄLDIGT svårt att tro på.
Möjligen att det var 900 på plats...

Hur kan ni ha så OTROLIGT LITE publik på matcherna???
Det var ju faktiskt hela 10 dagar sedan det överhuvudtaget spelades nån Hockey senast...
Trots det verkar det INTE finnas det minsta intresse hos Skellefteåborna att gå på Hockey.

TV:n måste ju onekligen locka desto mer!?...

Det känns verkligen INTE som om det genuina Hockeyintresset existerar längre bland Skellefteåborna !?!?!?.....
Just i detta fall har faktiskt Luleåforumets 'Enväldige' Professor Sven 'Den vilde' helt rätt...

AIK > AIK:s KRIS allvarligare än på EVIGHETER !!!
Jaa, 'Schweizerosten' Jönsson var osedvanligt tät under halva matchen mot skoterraggarna från Karlskoga, sen sprutade det vassle och ostrester all världens väg.
Hela 6 projektiler lyckades de explosiva dynamitgubbarna till slut stänka in bakom Durkslaget Jönsson...

Nu är AIK:s kris MONUMENTAL, eftersom den sista vettiga tidpunkten för ett Tränarbyte var för 8 dagar sedan efter torsken mot Vita kusen den 3/11.

Nu kommer matcherna i en mycket tät följd med hela 9 matcher de närmaste dryga 3 veckorna, varav den sista utav dessa 9 är mot Västerås borta den 4 dec.

Det finns ju ingen som helst tid för en ny tränare att komma in i AIK nu och sätta sin egen prägel på spelet då det är match oftare än var tredje dag under denna tidsperiod.

Det negativa kvalet känns därför i det närmaste oundvikligt skulle jag vilja säg, särskilt med tanke på så klena som AIK är på ALLA POSITIONER; otroligt ineffektiva framåt, extremt ihåliga bakåt, Usel förstemålvakt, oduglig Tränare vad det verkar, samt en i det närmaste obegriplig samt extremt otydlig styrning från ledningsgruppen, med en Anders Gozzi som verkar gå på 'metadon' .

Tränarbytet borde ha skett den 3/11!!!, för just nu finns det tyvärr ingen tid för ett sånt experiment...
Då är det nog tyvärr mer än sannolikt att AIK förlorar ytterligare 9 raka matcher och går från nuvarande 7 raka förluster till 16 raka förluster efter den 4 dec...

Lycka till om ca 4 månader i det NEGATIVA kvalet, AIK!!!.....

Den här situationen tror jag dessvärre INTE att AIK kommer att reda ut...

Någon av Platserna 13 eller 14 är nog dessvärre redan nu i det närmaste vikta för AIK, och är nog vad som med drygt 80% sannolikhet också kommer att bli AIK:s facit efter 52 omgångar av HAS 2019-20.....
Kommentera

AIK > Sv: Jussi Salo visar Oanade Tränarkvaliteer !!!!!
Mats60: 'Schweizerosten' Jönsson står även ikväll mot Karlskoga...
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Om det nu stämmer att Kovacs är klar för Örebro, ska han definitivt INTE vara med i någon av våra 3 Återstående matcher mot just Örebro, den saken är säker !!!!!

Skellefteå AIK > Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Om det nu Stämmer att Kovacs lämnar för Örebro efter säsongen är det verkligen en RIKTIG JÄVLA KÄFTSMÄLL !!!!!!

Den sämsta nyheten för Luleå Hockey på MYCKET länge.

Om jag trodde på en bra chans för Laget att kunna uträtta stordåd denna säsong, känns det verkligen som att detta förtog en stor del av mina förhoppningar och la rejäl sordi på stämningen.

Jag hoppas verkligen att det Inte stämmer, men gör det väl antagligen?...

Han kommer isåfall att bli väldigt svår att ersätta.

AIK > Har Frälsaren TT månne resignerat och kastat in Handduken?!?
Mats60:
Sedan så undrar jag vad vår berömde räddare i nöden (TT) tagit vägen? Han har väl råd om någon och jag hade gladeligen fixat fram pengarna som behövs om jag hade dom.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Jaa, det tål nog att ta sig en Rejäl funderare på...

AIK:s Miljardär/Frälsare a.k.a TT, kanske efter idel Besvikelser och Misslyckanden med just AIK Hockey, helt enkelt har TRÖTTNAT på att "mot bättre vetande", gång efter annan donera pengar till sitt 'eviga' sorgebarn, tillika 'Everlasting Disappointment' nämligen Gnagets Hockeylag, för att sen ALDRIG få något "Matnyttigt" tillbaka...

I ärlighetens namn måste man i sammanhanget utan omsvepningar tillstå, att UTAN!!! denne mans (TT:s) ekonomiska"Donationer" för AIK:s räkning, på ett ANSENLIGT Antal miljoner under årens lopp, hade nog Gnaget i detta nu varit ett Lag som sannolikt varit Cementerat i "Formel 1 Östra", tillsammans med andra "lokala storheter" som bl.a Väsby, Wings, Vallentuna,Huddinge,Sollentuna,Segeltorp samt INTE MINST Bajen... m.fl

TT:s ekonomiska insatser i AIK genom åren måste därför tillägnas en Vördnadsfull respekt!, och får ALDRIG negligeras!/glömmas bort!, och får under inga omständigheter undermineras!!

Nu blev det 'i all hast'...Otänkt..,så, att AIK under fjolåret på det stora hela satte Hela TT:s senaste/'sista'??... donation på spel.
Detta resulterade i slutändan mycket olyckligt, men egentligen inte särskilt förvånande... i Ytterligare ett BLYTUNGT misslyckande..

Inför denna säsong fanns därför sannolikt bara 'brödsmulor' kvar av TT:s senaste/'sista'?... ekonomiska donation, för AIK att tillgå?...

Summan av kardemumman blir att Gnaget i dagsläget måste betraktas som en söndervittrad Hockeyskuta med kraftfull slagsida, som sannolikt kan komma att krackelera, för att sedan kantra och sjunka till botten, till våren..., med spel i Div 1 "Östra korpen" som ett BLYTUNGT Facit..

TÄNK ... om bara AIK hade varit i besittning av en Tränare av Per Bäckmans kaliber, samt en VÄGG i målet som Gunnar Leidborg, som bägge två utav dessa herrar varit vitala frontfigurer i AIK bl.a sist då det 'begav sig', d.v.s när AIK senast triumferade och vann 2 SM-Guld, åren 1982 och 1984.

DÅ VAR DET ANNAT LJUD I SKÄLLAN, DET SKA GUDARNA VETA!!!

Men dessa framgångar utspelade sig i en svunnen tidsera..., som tyvärr med åren...TOTALT har förbleknat.., och så sakteliga eroderats bort med tidens kontinuerliga vågskvalp...,och som under Gnagets 5 sista år tyvärr förvandlat AIK till en än mer fragil Hockeyskuta..

MEN!!!... Räddningen för AIK just nu kanske ligger hos just dessa 2 ovan nämnda Hockeyhjältar.

Tänk om bara AIK PRONTO!!! kunde rekrytera Ikonen Pelle Bäckman som nygammal Tränare, och till på köpet, ånyo få in en enligt obekräftade rykten på gamla dar pånyttfödd MålvaktsLEGENDAR, tillika AIK:s superkeeper från Storhetstiden, Gunnar Leidborg.

Alltså, tänk er bara vilken Enorm skillnad det skulle innebära för AIK att få in en karismatisk och uttrycksfull Tränarikon som Pelle Bäckman med sin auktoritära stämma i Båset, samt därtill få in en supertaggad Målvaktsklippa vid namn Gunnar Leidborg, med sin ansenliga kroppshydda och gigantiska blixtsnabba Plock, som Förstekeeper!!

Leidborg skulle då komma att ersätta AIK:s nuvarande Synnerligen mediokra förstekeeper Johannes Jönsson..., och därefter SPIKA IGEN AIK:s kasse!, till skillnad från Dussingubben tillika "Schweizerosten" Jönsson, vars plock numera i det närmaste ständigt och jämt tycks vara insmörjd i såpa..

Då/om AIK förmår övertala Leidborg att ånyo ta plats mellan stolparna, är tiden GARANTERAT FÖRBI då AIK släpper in i snitt hela 3.25 mål per match.

Och DÅ, kanske dessutom '"miraklet'" i egenskap av att AIK lyckas UNDVIKA!!! det negativa kvalet, ges en vettig chans att kunna besannas !?!?!...
Kommentera

AIK > Jussi Salo visar Oanade Tränarkvaliteer !!!!!
Inför det annalkande speluppehållet lyckades Jussi Salo under eftermiddagen lotsa Gnaget till en BLYTUNG och extremt imponerande poäng mot Stentuffa Vita Hästen.
Till på köpet På Bortais !!

Att överhuvudtaget ta poäng mot ett så otroligt spelskickligt lag som Vita Hästen i deras Hockeytempel Himmelstalundshallen, är inget annat än en smärre BRAGD.
En svårare bortamatch får man faktiskt leta efter.
Jussi Salo gör en fullständigt glimrande Tränarinsats i AIK:s bås.

Det som Ytterligare förhöjer Gnagets insats, är att Vita Hästen inför denna säsong rekryterat en av 2010-talets Absolut största Tränarikoner, nämligen Djurgårdens forne Succetränare Tony Zabel.

Den Framgångsera som Tony Zabel åtnjutit som Tränare och GM med start Säsongen 2012-13 och framåt är FÅ Tränare förunnad !!!

Särskilt Zabels Sejourer i Djurgården och den i Västerås, samt hans sista tre framgångssäsonger innan denna, sticker verkligen ut!
Detta har med största säkerhet sammantaget bidragit till att han denna säsong belönades med en mycket meriterande anställning som Huvudtränare i Vita Hästen!

I våras lyckades Zabel i egenskap av GM bidra till att hålla Tyresö/Hanviken kvar i "Formel 1 Östra" vilket var en Bragd.

Jaa, den imponerande bedrift och den BLYTUNGA poäng som Gnaget spelade till sig i Himmelstalundshallen under eftermiddagen smäller riktigt högt, det råder det ingen som helst tvekan om!

Jussi Salo visade under Matchen,Verkligen! sin eminenta kvalite som Matchcoach.

Jag är övertygad om att AIK med Jussi Salo som pålitlig och extremt stabil Tränare i båset, har mycket goda chanser att innan säsongen är till ända sluta Sämst topp 8, kanske t.o.m topp 5 eller ev. ännu bättre.
Detta visade Gnaget med all önskvärd tydlighet en rejäl försmak på genom sin mycket meriterande insats under eftermiddagen i en kokande Himmelstalundshall.
Att det inte blev minst 2p eller t.o.m full pott som AIK Tveklöst Förtjänade rent spelmässigt, får helt och hållet skrivas på OTURSkontot..

FORZA Gnaget !!!!!
Kommentera

Djurgården Hockey > N Svedbergs Osannolika karisma verkar ha blivit Förintat
Det blev i sanning en mycket dyster hockeykväll för Djurgården under ?..

Ja jäklar anacka i det snuset, SÅ det kan GÅ när haspen är PÅ, eller AV... kanske man ska säga.....

Det man bara inte kan drista sig till att förstå,är, varför Färjestad under Lördagskvällen, liksom ett Antal andra lag på sistone, som ett skott i mörkret... helt plötsligt priviligierats med att ha så Förbaskat TUUUUR i matcherna mot JUST DIF...

Och så detta parallellt med att Djurgårdens 'outstanding' Stjärnkeeper Niklas Svedberg,.. förra säsongens "Schweizerost" i SHL och Timrå...,samtidigt haft så Ofattbar OOOOOtur mellan stolparna.

Men, Niklas Svedberg utstrålade i alla fall under dagens match, trots förlusten, ett MYCKET 'Stabilt' och Förtroendeingivande intryck. Det har han med eftertryck gjort även tidigare under säsongen vilket bådar utomordentligt gott inför kommande utmaningar!

Att sen Svedberg under kvällen mycket olyckligt släpper in ? nesliga puckar, måste förskyllas de NEDRANS Hockeygudarna!!.. Dessutom ska tillstås, att Niklas gällande just denna match, under Inga omständigheter kan beskyllas för annat än att AV Just dessa illvilliga Hockeygudar HA blivit utsatt för Ondskefull Häxkonst!!
Denna rysliga form av Svart Magi förvandlade oturligt nog Niklas till en Schweizerost..

Men men..., bättre lycka i NÄSTA Drabbning.

OM Niklas Svedberg DÅ visar upp samma tåga och imponerande fighting spirit i Djurgårdens kasse som han på det hela taget gjort hittills under säsongen, borde DIF vinna DEN bataljen Överlägset!!, Oavsett motstånd!!
Detta förutsatt att Hockeygudarna Inte är på krigsstigen och envisas med att Reprisera sitt Ovärdiga agerande gentemot DIF genom att ånyo strula till det för Niklas Svedberg...

Men Svedberg ska väl ändå inte även framledes behöva falla offer för dessa sinneslösa marodörer a.k.a Hockeygudarna, när deras vrede tar sig oanade uttryck, samt återigen på ett Ovärdigt sätt behöva utsättas för samma kusliga häxkonst som vi bevittnade härförleden,och därigenom riskera att råka ut för Samma Förbenade OOOOtur i kassen?!?...

Inkluderat i detta resonemang är att Hockeygudarna Även då...(GUD FÖRBJUDE!!!) avser att förvandla Niklas till en Schweizerost.
Skulle detta 'mot förmodan' vara intentionen, får vi INNERLIGEN hoppas att de INTE lyckas.
Det vore isåfall synnerligen ORÄTTFÄRDIGT!!

Jag avslutar med att flika in att det var väldigt länge sedan som man tvingades bevittna en sån OTROLIGT SKICKLIG Målvakt som Niklas Svedberg!!!, med den Excellenta räddningspotential som Niklas Odiskutabelt besitter!!, ha så Förbaskat OOOOtur som han haft under Flertalet Bataljer på senare tid..

Jag utgår ifrån att Alla som förstår sig på och kan nåt om Hockey samt bevittnade kampen mellan Djurgården och ? denna för DIF bistra Lördagskväll, kunde se det uppenbara;

Vad frågar man sig då???

Jo, ATT Hockeygudarna dessa lynniga väsen, med den ursinniga vrede som de rakt igenom hela bataljen Hänsynslöst riktade mot stackars Niklas Svedberg.., bara "måste" ha varit orsaken till den fullkomligt OFATTBARA!! OOOOOtur!!!...som Svedberg blev föremål för i Djurgårdens kasse denna dystra och Ytterst 'FÖRGLÖMLIGA' hockeykväll..

Det är i sanning Fruktansvärt!!!, ATT DIF p.g.a det Fasansfulla Häxeri som Hockeygudarna under bl.a denna kväll [m.fl...],har utsatt Niklas Svedberg för, SKA behöva betala det Vanvettiga pris som Hockeygudarnas gruvligt kallsinniga ageranden på senare tid gentemot just Svedberg, resulterat i, nämligen Gränslös OOOOOOtur..

Ps : Samtidigt undrar man verkligen i eftertankens kranka blekhet, vilka hatkänslor som Jakob Josefsson den Olycksfågeln..., Återkommande 'lyckas' locka fram hos Hockeygudarna..., när han titt som tätt '"förmår'" väcka deras vrede, och gång efter annan..... AV just dessa nedrans Hockeygudar..., blir påprackad samma förbajade '"OOOOTUR'" som Niklas Svedberg.

I Josefssons fall yttrar det sig genom att Hockeygudarna dessa samvetslösa marodörer, helt sonika"SER TILL"!! att Jakob blir SKADAD..

Jaa, dessa hänsynslösa gynnare vid namn Hockeygudarna..., vad i hela fridens namn har DIF gjort för ont för att "förtjäna" att bli Förorättade av dessa vederstyggliga varelser genom att bli utsatt för deras kallhamrade och ondsinta Häxeri ?!?!?...
Kommentera

·