superia

44 inlägg · 3890 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Bigthelin: Andra lag som också skulle kunna tänkas spela match i hallen är bl.a. Brynäs, Frölunda och FBK. eller allsvenska motståndare som Almtuna och Nybro (brrr). Måste vara så han menar...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
... så kan Mats Ahdrian vara den drygaste som gått i ett par skor.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Förslag till Supporterklubben och Timrå IK
actionleif: LP och LP, det var väl snarare en singel men Johnny Cutz på A-sidan och W/Ö Kalle på B-sidan.

Jag donerade min skiva till hembygdföreningen Skvadern i Uppsala. Ögonen vattnas när jag tänker på de vackra stunder då den lätt repade skivan med den gröna etiketten snurrat på föreningens skivtallrik.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Nordamerikan på ingående?
Kerstin_k: Det är väl ingen vågad gissning att om inte Nordgren kommer hem från nordamerika så kommer någon annan från nämnda kontinent hit.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 05/06
Dawidovski: Pekka??? Det finns bara en Pekka. Han är inte finne och han var bra redan i Timrå...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Warg-Wennerberg
Timråit H-sand: Jaha, kvalserien nästa...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Modin - vad är fel?
Sune: Jag kan skänka 32 spänn så du kan ta bussen hem till hamstahemmet...

Du får skaka din sparbössa tills korna går hem om det ska göra någon skillnad i Modins plånbok.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Modin - vad är fel?
Bragd-Birger: Jag kan bara hålla med. Tycker att förstafemman är lite dåligt balanserad då Modin och Hedström är ganska lika i sitt spel. Byt ut någon av dessa herrar (Modin om ni frågar mig) mot Nordgren.

Något måste göras i alla fall. Nu underpresterar alla rödvita... En ommöblering i femmorna kanske väcker laget.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Zäta och Modin
Kalle K: Ja, det var ju positivt. Tycker inte att pengarna ska vara ett så stort problem. Det rör sig ju inte om en massa miljoner. MoDo räknade på två mille för sju spelare. Nu kan ju försäkringarna variera rätt kraftigt mellan olika spelare (tror jag läste 1,5 för Alfredsson) men en miljon bör väl räcka ganska långt och det vore ju skamligt om det inte gick att skramla ihop en sådan summa...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Ang en ev. NHL lockout
Nu vill jag gärna se att det händer något på denna front. Varje dag kan man läsa om klubbar som förstärker truppen vid ev. lockout men i Timrå är det så tyst att man kan höra ett tallbarr falla.

En enligt AB spelar bl.a. Samuel Påhlsson i Frölunda vid en lockout. Ville inte Nubben ha honom till Timrå? Nu tycker jag iof att vi har hyfsat med centrar (om Z:a kommer, vilket man nästan får förutsätta) så det gjorde kanske inte så mycket.

Jag skulle vilja att de tog hit en back (utan skador) om det blir lockout. Kan man läsa i lill-Pravda imorgon att Z:a, Modin och Eric Brewer spelar i Timrå till vinter blir jag glad (och förvånad)?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Hur blir det med truppen?
Såg precis en intervju med Modin på TV-sporten. Tyckte mig även se Nubben smyga runt i buskarna där ute i juniskär...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Värvningar?
rupert: Precis rupert! "om man siktar högre"...

Det är det som stör mig. Man siktar inte högre än att man ska vara ett medelmåttigt lag i högsta serien...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Värvningar?
Dream Team:

Nu vet jag inte vad Svedberg har presterat i Sundsvall Hockey, det kanske ni på hemmaplan vet, men skulle vi inte kunna byta bort Jäger. Han skulle förmodligen producera bra med poäng i Bobcats samtidigt som Svedberg inte skulle slå lika många indianare som Jäger gör i Timrå. Jag hoppas iof att de tar hit en "riktig" back men det får ju inte kosta något.

Jag tycker att det är ynkligt att man inte lyckats fylla ett lag fyra månader efter seriestart. Nu verkar inställningen istället vara "det går nog bra ändå, vi fixar nog slutspel..." VAD FAN! Vad är det för jävla inställning. Ska ett elitserialag vara nöjda med att bara ta sig till slutspel och få spela fyra matcher extra (så många fler blir det tyvärr inte OM vi skulle lyckas ta oss till slutspel).

Missar laget slutspel så lär det väl ändå sägas att man är nöjd med säsongen. "Vi var ju i alla fall nära" och sedan skylls det på otur, solen i ögonen, motlut, magont och dörrvred. Fy fan!

Sanningen är att laget är för tunnt. Alla vet det men ingen gör något...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Mandervilles framtid?
mika:
Spelar inte Mandel med artistskatt? Det innebär väl att han måste lämna landet efter sex månader och inte återvända på X antal månader?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Dahlén
Antiklimax!
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Micke Lind halsont?
Swordster:
Nja igen. Det kommer från en som säger att det kommer från en som jobbar på kansliet i Timrå. En j**la skillnad.

Jag tror och hoppas att det bara är ett rykte. TIK behöver säkert pengarna och BIF behöver definitivt Micke Lind...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Koivunen lämnar laget?
Rinken: Jag väljer en duktig center som bara vinner 40% av sina tekningar framför en mästertekare som åker på lädret och inte vågar gå in i en närkamp.

Lycka till Koivunen, det blir nog bäst på det här viset...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Tjeckien-Sverige
Oj så lite man kan tillföra debatten när man bara läser ett inlägg innan man börjar skriva...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Tjeckien-Sverige
heart: Vi lyckliga som har marksänd digitalTV ser matchen på SVT Extra.
Kommentera

Timrå IK > Sv: I år spelar Timrå IK slutspel
rob:
Men å andra sidan så är väl vi timråfans något av hockeyns motsvarighet till fotbollens bajenfans och de fick ju ett SM-guld.
Kommentera

Timrå IK > Sv: I år spelar Timrå IK slutspel
rob:
Du har så rätt. Nu ska vi inte måla fan på väggen men jag är fortfarende nöjd om jag slipper våndas i en oviss kvalserie framåt vårkanten.

Fortsätt att njuta av varje plockad poäng men glöm inte att man som TIK:are är född till ett liv i missär. Denna inledning av serien resulterar bara i att vi som lider för det rödvita laget ramlar i backen hårdare än vanligt...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrås tränare
Finnen Johani Tamminen (fritt stavat) stod i båset i ladan ett tag. Laget han tränade kan dock ha hetat ST Hockey eller något liknande.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Osanna rykten?
Rodde från Håveland! Det får TIK suportrarnas cykeltur från stockholm till sundsvall att framstå som en fis i rymden.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Burra till TIK!
Jag tror inte att ett tränarbyte gör laget bättre. Inte Timrå. Inte idag.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Burra till TIK!
DMF: Att sparka en tränare är en desperat handling och ger oftast bara en effekt som vara i ett par veckor.

Jag anser att Timrå inte är mycket bättre än vad tabellen säger. Att säga att TIK ska kriga om något annat än den sista slutspelsplatsen eller vid kvalsträcket är inte kriminelt men det är förbaskat korkat.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Burra till TIK!
Jag kan iof. förstå att Leksand hade lite svårt att kicka sin bäste poängplockare ifjol. Men att se Burra stå och tala om för en av TV-sportens reportrar att det var Sandlins fel att Leksand gjorde en dålig match i kvalserien fick mig att må illa.

Om det vänder för MIF nu och Burakovsky kommer till ett vinnande lag tror jag att han kan bli nyttig för MIF. Fortsätter rödhökarna på den inslagna vägen tror jag dock att han bara blir en belastning. Låt Burra gnälla och klaga i skåne.
Kommentera

Malmö Redhawks > Burra till MIF
Enligt AB gör MIF snart klart med Robert Burakovsky. Vad tror ni om det? Han är ju en riktigt målskytt men tar en humörspelare som han MIF ur krisen?

Kan man få höra några kommentarer? Bu eller bä? En injektion eller ännu en grinig gubbe?
Kommentera

Timrå IK > Burra till TIK!
Jag är inte helt säker på att det är en rubrik som jag vill läsa men nog måste väl Peo önska sig en målskytt just nu. Tanken slog mig när jag läste att Burra kanske (troligen) skriver på för MIF inom en mycket snar framtid.

Ingen kan påstå att Burra inte är en målskytt av rang men frågan är om det är en spelare som lyfter ett lag ur krisen. Kan en humörspelare som han verkligen vara lösningen? Kastar Percy pengarna i sundet eller gör han ett klipp och tar snabbfärjan till slutspel?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Resan ?
Jag behöver väl inte nämna vilket datum artikeln infördes.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Resan ?
Den här tråden börjar att spåra ur. Den får mig att tänka på en artikel i sundsvalls tidning från det tidiga 90-talet. Där påstods det att det relativt nybildade hockeylaget ST Hockey skulle spela i en upp och ner vänd glaspyramid placerad i Birsta. En arena som skulle få Globen att framstå som en mycket liten golfboll och de gamla faraonerna att vända sig i sina gravar.
Kommentera


Timrå IK > Vad vet Mats Wennerholm?
AB rankar idag elitserilagens nyförvärv. De bästa nyförvärven lag för lag skriver Mats Wennerholm.

Wennerholm rankar Philippe de Rouville som Timrås bästa nyförvärv. Utan att se karln mota en puck. Jag hoppas att han får rätt då en bra målvakt kan göra skillnaden mellan slutspel och kvalserien (AIK ifjol). Att de Rouville är lagets intressantaste nyförvärv är väl helt klart men är inte Jindrich så här på papperet ett bättre nyförvärv?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Medlemsskap...
TIK Supp klubb
...och kalaset kostar? Kan man fixa medlemskap via weben?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Intervju med Peo
Patrik: Har det slagit dig att Härnösand ligger i Ångermanland och att det där kanske bor någon stackare som håller på Timrå?
Kommentera

Timrå IK > AB granskar
Aftonbladet rankar elitserielagen. Inga överraskningar, FBK etta DIF tvåa och LHC sist.

Timrå rankas åtta vilket inte heller är helt omöjligt.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Z som prospect i Red Wings
Skulle tro att han måste göra en minst lika bra ifrån sig i ES som förra sässongen vilket måste betraktas som mycket troligt. Sedan bör han nog ta en plats och göra bra ifrån sig i tre kronors VM-trupp (för han får väl inte följa med till OS).
Jag tror att han försvinner till NHL nästa sässong så det är bara att passa på att njuta av en härlig lirare.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Tråd
Lungna ner sig HH.
I din ålder är det inte bra att hetsa upp sig. Farligt för hjärtat. Jag antar att du inte är så ung längre. Du tillhör i alla fall inte den ironiska generationen.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Tråd
Könjak:

Vad yrar du om?
"...medelmåttiga spelare från diverse utlänska ligor"
Vilka syftar du på då?
Jindrich, Rajamäki och Hautamaa är alla mycket duktiga hockeysplare. AHL och finska FM-liiga är knappast "diverse ligor".

Kvar blir Philippe DeRouville. Om honom vet du knappast mer än någon annan i detta forum.

Jag tror att du biter dig i tårna käre Könjak. Även om Juha Lind blir en sevärdhet i ES så är jag inte övertygad om att Popovic och Larson blir några lysanda stjärnor. Den sist nämnda nämda måste väl sägas komma från en "diverse liga".
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Tråd
Varför inte en hemmamatta och en bortamatta. En vit och röd, en annan som är röd och vit.

Då måste man köpa två musmatttor! En hemma och en på jobbet.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Tråd
Per H Apps:
Du har så rätt. Fram med en blåvit musmatta!
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Tråd
Den röda musmattan är inte direkt optimal för oss med infraröda pekdon.

Skulle det inte sitta fint med en blå och vit musmatta? På detta vis vidgar man kundkretsen något (sundsvalls fans kanske skulle gilla den). Det skulle också vara lättare att få in den i konsums sortiment.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Mycket snack och lite hockey
Friskan: Tala ur ditt yviga skägg!
Vem? Vad? Varför?
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Mycket snack och lite hockey
Tack Markus. Nu kör vi.

Hjälten Dahlén a.k.a snål Uffe a.k.a gamle Ulf har ju blivit free agent nu i dagarna. Är det en vild gissning att han skriver på ett fett kontrakt med någon NHL klubb innom två veckor eller kommer han att storhandla på Rimi i Vivsta i vinter?
Låst ämne

Timrå IK > Mycket snack och lite hockey
Släpp sargen! Detta är väl ett forum för puckportens vänner? Nävarande datageeks har säkert stor behållning av länktipset. Vi andra kan kanske stanna och snacka hockey.
Låst ämne

·