Lichln

3 inlägg · 15 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Zäta75: LYYYYYYYYYYYYYYYYYY
+8
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Zäta75: Längtan till söndagens hemmamatch är, åtminstone för mig, större än nerven inför kvällens drabbning! Bara tanken av den stämning vi kommer skapa i hemmaborgen får mig att känna mig som ett barn på julafton. Den stämningen, kryddat med våra profiler, och det spel som vi vet att våra grabbar kan leverera, det kan leda oss långt i vår!

13 års ackumulerad längtan efter SM-slutspel kommer att släppas lös likt vårfloden genom Bergeforsens turbiner!

De experter som tror att Timrå är mätta med en femte plats i tabellen ska få äta upp sina ord. Jag tror knappast att det kommer vara en inställningsfråga för våra gubbar. Nu är förspelet slut och huvudakten kan äntligen börja!
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Andersson: Jag är orolig varje sekund som #36 Emil Larsson i Örebro är på isen mot vårat älskade Timrå. Av de incidenter man sett involverat Emil historiskt får jag känslan att han alltid jagar "för hårda" tacklingar och därmed kompromissar på precisionen, vilket lett till flertalet vårdslösa tacklingar. I mina och många andras ögon en helt respektlös spelare, och jag kommer säkert älska att hata honom i denna slutspelsserie.

Tror precis som dig Zäta att de som lyckas med det fysiska spelet bäst tar denna serie. Jag ser mest fram emot att se Lyytinen ikväll! Forza Timrå!
+12
Kommentera

·