1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

533122 inlägg · 6213 ämnen

Forum

« · 2226618 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
roger_sundsvall: Varför just 7 matcher? Njae tror det är ett rykte av den allra otroligaste sorten. Men nog tror jag ändå det kommer svidas i Timråhjärtat en del extra om det går tungt i SHL och han "tvingas" spela AHL ännu en gång parallellt. Då är nog frågan om han inte jobbar för en utlåning ändå.

Det som talar emot en utlåning till Timrå är ju kontraktet som endast är på 1 år. Vad får SJ ut av att låna ut Jonte liksom?

Att Jonte skulle riva ett 1vägskontrakt i NHL värt 8 miljoner Dollar känns åckså väääldigt långsökt.
+1
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Rykte
Dahlen kör 7 matcher där borta
sen är han tillbaka 👍
+3
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
kulltorp: jag betvivlar inte att Timrå kommer att uppvisa ett betydligt bättre försvarsspel framöver. Det man presterade i lördags var ett ofärdigt, osynkat spel. Man kan fråga sig varför, men uppenbarligen har man helt enkelt inte hunnit sätta det spelsystem man eftersträvar.

Jag ser ingen anledning till panik om Timrå startar serien lite knackigt. Iaf inte så länge man ser att det blir bättre och bättre, och så länge spelarna inte börjar bli uppgivna och tappa tron på det man håller på med.
Det pratas om att felet ligger i att vi mötte Modo och Löven × 2 under försäsongen, och att vi därför inte var beredda. Jag tror inte att det hade någon som helst betydelse. Det såg lika jävligt ut mot Modo som mot IKO, skillnaden är att Modo inte kunde straffa oss på samma sätt.

Nej, det här handlar mer om Timrå än om motståndaren. Nu hoppas jag - och tror - att det kommer att se bättre ut framöver. Det är dock lite svårförståeligt hur det kan se så uselt ut på en så banal nivå. Jag menar, det är ju inte så att Timrå tagit in en helt ny tränarkonstellation med en ny, djärv idé om hur hockey ska bedrivas. Eller att man har en helt ny trupp att jobba med.

Möjligen är en del av sanningen, obehagligt nog, den att Freddanz är begränsade i förmågan att sätta - och lära ut - ett framgångsrikt spelsystem. På HA-nivå, med en #54 som obestridlig ledare och härförare, funkar det. Men när nivån höjs och spelsystemsbristerna blir avslöjade och utnyttjade, så...blir det jobbigt.

Möjligen är det så. Men jag hoppas att man lärt sig av läxan från 18/19, och kan vara betydligt mer cyniska i sin hantering. Spela enkelt, fokusera på en spelmodell som passar det trubbiga forwardsmaterialet och där man får så många kampmoment som möjligt. Gå all-in där, och sikta på att alltid, i varje byte, jobba liiite hårdare än motståndarna. Det kommer att ge en del sköna poäng i november-januari, när lagen på den övre halvan vill plocka sina poäng utan förlust av framtänder.

Och: vill se mer av cynism även i laguttagning/spelarsammansättning. Ok att Diddes skada ställer till det lite, men backformationerna tycker jag är obegripliga. LaLle och Zajje i samma backpar känns korkat. Defensivt, för deras egen offensiv - och för den offensiva kvaliteten på övriga backpar.
Svensson-Westerlund funkade ypperligt i fjol, och jag tycker att dom borde få fortsätta tillsammans även i SHL. Så tänker man ju när det gäller exempelvis Lundin-Lööke, Liljewall-Hartmann, Boyce-Madsen...osv, och frågan är snarare vad som kan krävas för att man ska tänka "nytt & fräscht" där. Skador, förmodligen.

Med allt ovan sagt - gillar ändå Freddanz såssighet, i ganska stor utsträckning. Jag tror att deras icke-cynism har fördelen att det kan få gruppen att komma ihop på ett bra sätt och känna delaktighet. Men: det myset bygger på framgångar. Tror få spelare kommer att känna samma tilltro och geist inför alla-ska-med-tänket om man sladdar 12 poäng bakom redan i oktober.

Hursom: det här är jävligt spännande och intressant. Vi visste att det skulle bli ångestfyllt och snortajt redan från början, och nu har vi fått ett första kvitto. Kan laget hantera den här serien och hitta sätt att tävla ordentligt med betydligt namnkunnigare, dyrare lag? Kan spelarna som m å s t e ta för sig och utvecklas (Lööke, Lundin, Lodin, Svensson, Carlsson, JJ osv) hitta styrkan att också göra det? Även om det går trögt och motståndarna straffar varje misstag skoningslöst?

Intressant, som sagt. Kommande omgångar (i detta redan haltande schema) kommer ge fingervisningar om varthän det barkar. Vore ju förjävla mysigt om Timrå reste sig och började chocka skiten ur SHL med rejäl, dieseldoftande kämpahockey. Låt oss hoppas.
+10
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Synct: Nej kom förbi med smuggel spriten din billigt och bra bruka det vara 180 nu också för 24 Carlsberg ?
+2
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Modano: Inte hunnit iväg på bolaget än?
+3
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Icingpucken: Klart han går före fröken Olofsson Bojan få se hur proffsig Timrå är som klubb nu om man lagt ner sitt jävla kompis dadda. Annars så behövs nytt blod tränare som sportchef
+2
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Hade också gärna sett Oliver i laget, men med tanke på att vi står här med 15 seniorforwards så kan jag ändå förstå om man i säsongsinledningen låter de 15 spela bort sig själva från ett par platser för att på så vis kunna bryta/låna ut med någon/några. Samtidigt som man matar Oliver, som man måste komma ihåg är väldigt färsk och knappt spelat J20-hockey ens, med istid i just J20. Tre matcher på tre dagar med mycket istid (vilket jag förutsätter att han hade) tror jag ger honom mer i det långa loppet än vad åtta minuter mot IKO gjort, även om det är det tråkigare alternativet.

Senast vi tog upp en från J20 som inledde med kalas var ju Nielsen, och utan jämförelser i övrigt, så ser vi ju hur det gått för honom. Han färgade inte i HA i något av lagen och var ändå rutinerad på juniornivå med två säsonger som ordinarie i J20.

Skynda långsamt är oerhört tråkigt för oss på sidan, men i det här fallet tror jag ändå att lite is i magen är bra. Oliver kommer få sina chanser i SHL.
+16
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Olle: Väl talat! Vi har pissat bort försäsongen men nu lägger vi den till handlingarna och ber till gudarna att vi inte pissar bort SHL platsen också. Vi kanske inte ens behåller den om vi spelar upp till vår nivå men vi som nykomling har fan inte råd att underprestera. Som nykomling måste man jobba hårdare och vara smartare. "Vara smartare" är kanske lättare sagt än gjort men nog faan tror jag detta lag kan jobba ner motståndet i bra många matcher... OM de vill.
+4
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
JanneH: Jag hoppas att vi tagit lärdom av förra matchen. Jag tror mig veta att Antes kapacitet att bygga bra försvar ska lösa detta. Och vem vet, Timrå IK har överraskat oss förr, kanske blir vi nykomlingen som växte likt en ful ankunge...
+3
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Hassan: ”rejäla pass på bladet” är en klyscha som gubbar som mig drar upp när man är sur på prestationen på isen men jag tycker det är en produkt av att man inte är redo. Man är inte van tempot i SHL, man kan inte justera sin egen kapacitet till motståndarens prestation osv. Det är supporterns motsvarighet till tränarens ”vi måste vara snabbare i tanken”-förklaringen. Det kanske är dags att förpassa försäsongen till historieböckerna men jag tycker det var bedrövligt hur man kunde följa andra lags försäsong och se vilka kliv dom tog medan vi stod helt stilla och när det blev på riktigt hade vi fortfarande inte förbättrat mycket i spelet. Jag tror det kan bli dyrt.
+4
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
sargad: Alla ska med.
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Olle: Runnit lite vatten sen du svarade, Sorry. Jag menar inte att det inte finns de som inte kan förklara vad grundspelet är, jag menar dock att många inte kan det.

”Rejäla pass på bladet” tror jag t.ex. ingår i de flesta lags tankar kring vad man vill få till men det är väl knappast någon som i så fall inte försöker med detta? En sådan sak kan man ju tycka att spelare på SHL-nivå ska behärska, det är ju t.ex. inte en tränarfråga.

Att däremot Timrås trea var så högt att oskars kunde vända spel mot endast två backar, ja, det är väl mer av ett problem i så fall.
+1
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Olle: Sen har väl Zajkowski ett och annat säga till om också, tänker jag. Annars… ja, planen just nu lär (och bör – m å s t e) vara att kalibrera detta till att fungera på SHL-nivå. De två första perioderna i lördags var en orgie i barnsjukdomar och rakt av en skymf mot den defensiv vi mönstrat på senare år. Det finns väldigt mycket att skruva på, och det är väl här hela poängen med vårt lagbygge någonstans ska börja synas.

Flertalet av våra nyförvärv har tidigare befunnit sig i klubbar som högpresterat på den här nivån, det gäller ’bara’ att få det att kugga i den här mixen. På HA-nivå har en av våra främsta styrkor varit att snabbt hitta och åtgärda brister från en match till en annan. Nu är det i en annan kontext och mot betydligt bättre motstånd, men nog fan vågar jag hoppas på att vi uppträder på ett annat sätt på torsdag.

Det kan bli med Rajan i kassen, men jag kan tänka mig att man landar i att låta JJ ta de här matcherna i början fram tills det att man sett att vi börjat hitta nivån. Det skulle kännas mest fair mot Rajaniemi också, på något sätt.
+3
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Olle: Ja vi får se. Men även där var väl orden att det är 50/50 och att vi i år inte har någon uttalad förstamålvakt. Men håller med om att huvudsaken är att Freddan visar på utveckling även han och inte upprepar samma misstag som senast vi var i SHL. Hade dock önskat att han visade lite mer fingertoppskänsla ibland och vara lite mer obekväm i sina val. Jag tror också att vi hade förlorat i premiären oavsett vem som stod, men jag tycker ändå Rajan hade förtjänat startplatsen om man ska hänvisa till att de själva uttalat att de bästa ska spela, då han var bättre än Johansson på försäsongen.

Haha, är delad i den skaran om försäsongsprestationer. Kan tycka det tyder på dålig inställning och arbetsmoral att glida genom försäsongen bara för att man är en tilltänkt spelare i toppkedjorna, som exempel. Tycker det sänder signaler att man inte är beredd att göra jobbet om det inte är tillräckligt motiverande. Därför kommer jag vara väldigt nyfiken på hur en spelare som exempelvis Rattie kommer prestera när/om det går tungt under säsongen för laget.

Så ja, försäsongen kan absolut vara fog för oro då jag tycker att det kan sända signaler om oroväckande tendenser. Det beror även på vilken spelare det handlar om, exempelvis Lundins arbetskapacitet vet man kommer finnas där även om det såg lojt ut under försäsongen. Där är jag mer orolig för de tilltänkta toppspelarna, då jag gärna hade sett ett hårdare jobb från dem redan på försäsongen för att känna mig helt trygg. Nu vet man inte riktigt vart man har dem, och oron kan mycket väl grunda sig i det med.
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Heisenberg: Samtidigt är det väl inte konstigt om man spelar JJ om Freddan håller honom som förstavalet? Det enda jag bryr mig om är att rajan får chansen att visa att han är bättre när tillfälle ges. Chansen att byta målvakt utan stammande bortförklaringar kommer säkerligen snabbare än vi önskar. Huvudsaken är att vi inte landar i ett Svedberg-Brattström-gate igen där man spelade en schweizerost med den goda vetskapen om att han var just en schweizerost.

Helt ärligt tror jag vi hade torskat med rajan i målet mot Oskarshamn också, det var inte målvakten som var problemet, det var ett försvar som inte kom till jobbet helt enkelt.

Förresten, har du inte hört? Statistik från försäsongen är helt värdelös och spelar ingen roll för 70% av hockeysnack så vad rajan eller Lundin eller Hanzl gjorde på försäsongen har ingenting att göra med förutsättningarna för grundserien. Säger du något annat blir du hånad av någon som kräver minst 25 omgångar av grundserien innan någon som helst slutsats kan dras.
+1
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
kulltorp: sååå, på torsdag kommer redan nästa bottenmöte, återigen på bortaplan. Tankar?
Kommer Goalofsson göra ett Gordie Howe hattrick å Rajan hålla nollan eller måste Småland skölja ner ännu en match med "torsk-dricka"?
+1
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
NDR: Absolut, detta är min personliga åsikt om uttagningarna och man får inte alltid som man vill. Men jag baserar delvis denna åsikt på att dom själva sagt att de bästa ska spela, oavsett namn på tröjan osv, att det finns en konkurrenssituation. Det ifrågasätter jag om det verkligen stämmer. Jag kan i ärlighetens namn inte förstå varför Rajan inte fick starta senast, om man ska gå efter vad man själva uttalat om konkurrenssituationen där de bästa ska spela. Rajan var bättre på försäsongen, då borde han utifrån detta även fått förtroendet i premiären. Men jag antar att Freddan ofta väljer det han känner sig bekvämast med, vilket jag ifrågasätter starkt om det är så men det är ett intryck jag fått genom alla år med honom. Bland annat i exemplen jag nämnde i förra inlägget.

Och om kriteriet är att prestera tillräckligt bra för att inte kunna plockas bort - så fattar jag ännu mindre vad exempelvis Olofsson gör på isen.
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Heisenberg: Förstår hur du tänker vad gäller Olofsson/Johansson, men hade OJ varit så pass bra under försäsongen att det varit svårt att plocka bort honom så hade han självklart spelat. Och då inte bara just att han skulle spela istället för just 38, är man tillräckligt bra så spelar man.

Tror jag förstår hur man tänker, är saker och ting inte solklara så är det nog bra att ge mer "etablerade" spelare chansen först, kan bli rätt rörigt i truppen annars.

Man kan ha åsikter om laguttagningar hit och dit, tror att just dom bitarna är lite mera komplexa än man kanske förstår alla gånger.
+4
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Heisenberg: Håller med! Och det är en enigma att Olofsson får spela.
+2
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
SnabelElvis: Äh.. så låga kommentarer kan vi avstå från tycker jag.
+9
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
1. In med Rajanniemi
2. Spela kanadensarna med varsin defensiv back
3. Hoppas på att Didrik snart är tillbaka
4. Skifta in Walli och testa Oliver Johansson
5. Testa Hartman i linen med Hanzl och Rattie
+7
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Heisenberg: pappa betalar
+2
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Tycker det var lite trist att Freddan inte ställde finnen i mål i premiären, utan valde det som antagligen var mest osexigt på förhand helt enkelt. Det spelade egentligen inte mig någon roll vem som stod men valet av Johansson kändes så typiskt Freddan på något vis, så jag blev inte ett dugg förvånad. Det jag däremot ogillade är att tendenserna att det är så förutsägbart. Det spelade liksom ingen roll hur finnen har presterat på försäsongen, Freddan hade antagligen bestämt redan innan försäsongen att Johansson skulle stå i premiären. Det är känslan jag får i alla fall.

Man måste våga för att vinna - det jag undrar är om Freddan någonsin vågar? Många val känns extremt förutsägbara, som att det inte existerar någon fingertoppskänsla överhuvudtaget.

Självklart finns det för och nackdelar med detta, men jag börjar tvivla på att de som presterat bäst också får den istid de förtjänar. Detta blev vårt fall senaste sejouren, med det tydligaste exemplet på den envisa tilltron på Svedberg som uppvisades då. Där och då kändes det som att ALLA kunde se att Brattström hade bättre prestationer än Svedberg utom Freddan själv, om man ska se till laguttagningarna.

Nu lär förmodligen finnen få chansen nästa match i mål ändå, men det baserar jag på Freddans förutsägbarhet snarare än tron på att motivationen skulle vara att finnen har presterat bättre.

Ett annat exempel i mitt tycke är angående att Johansson hamnar utanför laget, men Olofsson får istid? Tycker på riktigt någon här inne att Olofsson har presterat bättre än Johansson på isen under försäsongen? Motivation slår klass, och där tycker jag på riktigt Johansson uppvisar både mer motivation och mer klass än Olofsson, men likväl vågar Freddan inte göra valet att bänka Olofsson till förmån för Johansson.

Varför?
+6
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Bragd-Birger: Mitt lag finnen i mål 1 a sajje o lalle hanzl,rattie,lodin 2a svensson,westerlund lööke ,lundin,johansson 3e erixon , caisson (strömberg) hartman,liljevall walli 4 e bohm andersson,madsen,boyce
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
covfefe: Shl har startat upp veckans mål och veckans räddning på måndagarna.

Så om Rajjan eller JJ gör en fantomräddning alternativt Rattie, Lodin eller någon annan Timrå spelare sätter ett läckert mål för oss så är det bara att gå in och rösta !

JJ är fö en av de fem kandidaterna i veckans räddning; där visar han sin klass
+5
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Calle04: Jag kollar på fakta. Kolla hans stats i länken nedan, han har alltid levererat poäng där han har spelat, det är inte så konstigt att man får spela då ;)

https://www.elitepros...-johansson
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Calle04: Hohohohahahaha
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Calle04: Hans föräldrar har i varje fall lagt ut många dyra pengar på t.ex. Sweden selects m.m.
Sen går få lovande juniorers karriärer spikrakt upp hela tiden, speciellt nu med Covidpausen förra året. Det är väl bara Lysell bland 03orna som gått som en raket men att sticka till Amerikat så tidigt känns tveksamt.
+1
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
mikenomad: En förälders son som blivit förbisedd....
+1
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
SMÅLAND: Ammen på den! Nu vänn vi bla!!
+1
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Calle04: Är du en bitter och avis 04a?
+4
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Torskdrickat börj sakta gå ur kroppenuslingen!!!
Ork int mä en mass tjafs å Annalys…
Nu ta vi å ladd om bössan å skjut skarp i Gavlerinken på lillfreda!!!
Lönnå på grammofonen å läsa om hann i tidningen ä mumma dä!!🙏😀
+2
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Andersson: Alltså, har du ingen koll på ditt eget lags juniorverksamhet? Skrämmande…😉
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Puckat: Seriöst? Tycker du att det skyndas långsamt med O.Johansson , en 03:a som gått förbi flera årskullar utan att ha bevisat att han är bättre än dessa? Men det är klart , blir man urvald och serverad av föreningen så brukar det ju lösa sig.
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Ärligt talat hoppas jag att Freddan mfl läser Bragd-Birgers inlägg... för det var ta mig 17 ett av det bästa spot on inlägg jag läst på HS. Då har jag nog varit här i över 25 år. Amen.
+7
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Andersson: Hehe ja det ser inte riktigt ut som man förväntade sig på förhand.
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Lite klurigt blev det ju efter premiären . Våran styrka skulle ju vara försvaret denna säsong . Då går vi ut och gör 4 mål + skapar antal lägen i första bortamatchen samtidigt som försvaret har noll koll
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Huss: vem ???
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Puckat: Saknar ni en målskytt så finns Värmed också. Sanslöst bra och lurigt skott hade han som yngre, de takterna verkar vara kvar.
+1
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
O.Johansson har stått för 7 poäng (3+4) med J20 i helgen. Att J.Olofsson går före honom är skrattretande. Men det ska väl "skyndas långsamt" gällande Oliver..
+9
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Är jag pessimist om jag säger att jag inte alls tror en massa spelare från förra säsongen kommer ta ett kliv och växa in i SHL? Förutom möjligtvis Hartmann ser jag inga tecken på det än så länge... Styrkan i år är väl dock att vi har en bred trupp och kanske kommer vara jämnare över tid än förra gången vi var upp. Räcker ju med att vi orkar ta poäng i några fler matcher för att få ett helt annat utgångsläge. Med en bred trupp kan det dessutom hända en massa intressant under säsongens gång , med folk som helt plötsligt tar för sig osv. Det är väl vad optimisten i mig vill tro.
+2
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Hassan: Ja inte fan kan jag sätta ett grundspel 😂
Det kan vara lite som du skriver men när laget verkar spela på impuls där spelarna gör lite random aktioner till synes mest på måfå med direkt skrattretande resultat på SHL-nivå blir "avsaknaden av gemensamt grundspel" min spontana reflektion
+3
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Hassan: det är ganska lätt att förklara vad Timrås grundspel (för tillfället) inte är. Det är inte forwards som kommer ner djupt och avlastar backen för ett snabbt förstapass. Det är inte rejäla pass på klubban utan många puckar tappas tidigt på egen blå eller i mittzon. Det är inte puckdump om mittzon är stängd utan det är stopp på högt checkande motståndare.

Däremot finns det ljusglimtar på enskilda spelare. Hartmann tex. är en spelare som ständigt lyckas checka fast puck nere i sarghörnen och vinna sina kamper. Tycker inte Madsen skämde ut sig heller. Det är däremot spelarna som förra säsongen gled med fläktande hockeyfrilla genom mittzon som har det kämpigt än så länge. Lööke, Lundin, Lodin osv.

Visst är det bara en match spelad än så länge men det är lite oroande att vi kan bli så enkelt överspelade med absolut bästa förutsättningar (dvs. sämsta möjliga motstånd). Sen är det ju inte ”bara” en match spelad heller, det är väl 7-8 matcher spelade nu?
+4
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
mikenomad: Det där med grundspelet är det många som gnäller på men få som kan förklara vad Timrås grundspel är/går ut på samt vad i det som man inte behärskar samt ge förslag på hur man borde spela istället.

Känns som en sak man häver ur sig för att man tycker att laget ”spelar dåligt”.
+1
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Bragd-Birger: Precis så hade jag 1:a kedjan för sådär 1 månad sedan, men jävla va skit man fick. Tror oxå dom skulle må bra av ngn som bereder plats, så får dom lira.
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Hassan: Jamen det sitter ju inte!!!!11

Jag är fett orolig
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Här tog man en ordentlig paus sedan avancemanget. Kommer tillbaka strax efter premiären och inser att jag missat att vi inte bara förlorat med 5-4, det är även så att domedagen är nära förestående…

Om någon som är snäppet mindre lat än mig scrollar tillbaka till fjolårets premiär så är det rätt mycket copy-paste. Å andra sidan fanns det ju de som ägnade hela förra säsongen åt att gnälla också trots att vi knappt ens förlorade.

Nej, sitt ner i båten. Vi har förlorat mycket värre matcher mot oskars. Jag förväntar mig inte att folk ska lägga ner motorsågarna men ta det lite lugnt. Låt det åtminstone gå några omgångar.

ps. Säger någon ”Grundspelet sitter inte!” Så kräks jag lite i munnen.
+14
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Olle: Vi kunde ju ha hört med lag från finska ligan eller , som sagt , andra SHL- konkurrenter .
+2
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
thorwald: med facit i hand skulle vi nog inte ha lallat på med matcher mot löven och Modo utan försökt få till matcher mot FBK, Växjö osv. där vår naivitet hade pulvriserat oss direkt. Nu spelar ju dom CHL så det kanske var svårt att få till såna matcher. Läxan får vi under seriespelet istället, hoppas det inte blir för brutalt.
+2
Låst ämne

« · 2226618 · »