*/ ?>

Historik

·
Timrå IK > Sv: Timrå IK - IF Malmö Redhawks 2021-12-02
BlackBay: Vem spontargår på nåt alls numer? Hur ofta har man spontangått på bio? Spontargår kanske man gör till systemet. Man går inte ens ut och bara spontargår.

Marknadsföring och åter marknadsföring. Och ännu mer fiffig marknadsföring. Spela på människans natur, begär och drivkrafter.

En mörk torsdagkväll i början av december gör ju ingen glad så då krävs ännu mer. Två matcher i medgång mot Skånes utsända skulle man ju kunna tänka vara ett tillfälle att spinna vidare på, på ett lite mer inbjudande och ”aggressivare” sätt än bara en 2 för 1-biljett. Och kanske ännu hårdare efter två points mot Rögle som ger kul matchläge mot MIF.
+3
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2021-11-20
BlackBay: Minnenas allé. Som sviktar… Men det här vill jag gärna minnas att man på, då, Södra stå fick ur våra strupar. Var det verkligen Bobblarna? Kanske båda? Man var ju bara i Gärde två gånger per säsong så minns inte helt.

Vill dock tro att snickerboa gick först, därefter kom idiot. Som sen blev idiot, dumjävel. Men att båda hade en lätt form av ” där kan du sitta..” som lite avklingande slutkläm.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Varför stanna där? Varför inte skapa en pappersklapp-app, så behöver händerna näst intill inte användas alls. Då ligger vi verkligen i framkant av nytänk.

Timrå IK - app app app!
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Bra exempel.

En biljettprisplan måste vara på plats innan säsongskorten börjar säljas. Som det är nu premieras du inte av att ha köpt säsongskort utan har betalat mer om priserna sänks under säsongen. Och det är ju fel. Måste vara tvärtom.

Köper du säsongskort ska du ha billigare pris utslaget per biljett än om du löser lösbiljetter, nån liten monetär uppmuntran måste finnas.

Det är inte lätt, men nån/några kloka huvuden behöver se över biljettpriserna och kanske framför allt räkna in på totalen. Det man ”förlorar” på gungorna tar man igen på karusellerna.
Finns ju oändliga möjligheter här egentligen, om man skulle vilja.

Kräver ju dock att det är klubben som driver restaurangen, pubarna, kioskerna etc, och inte nåt bolag från, låt oss säga Sthlm som tar 45 kr för en flaska vatten på Globen.
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Olle: Nåja. Målet Karlkvist gör (1-2?) är JJ helt off på. Pucken går typ mitt i mål och JJ är nästan redan utanför stolpen när skottet kommer. Helt öppet.

Men i övrigt ska han väl inte lastas för nåt.
+3
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
TimraStockholm: Håller med. Vill påstå att du påstår rätt.

Ska jag dock vidga min egen vy lite så lär det dock vara skillnad i språkbruk på en isträning i augusti och en andra periodpaus i januari när det brinner i hövvet på Freddan. Men höra han flämta fram fuck och shit och guys på ångermanengelska vill nog ingen, oavsett modersmål.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Personligen ser jag det som ett sundhetstecken att fortsätta på svenska. Dels för att behålla det man byggt upp och på och dels för att ge dom icke-svensktalande en chans att lära sig språket, iaf lite. Och varför ska merparten rätta sig efter en eller ett par personer?

Har själv varit med om att på jobbet fått byta från svenska till engelska pga en ny person in på teamet, och det skadade jargongen och dynamiken i gruppen rätt rejält.

Lite tolkning och inkluderande off-ice engelska på lunchen lär det bli ändå och Freddans ”Go, go, go!!” på isen förstår dom nog.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Ja, eller tvärtom. Vilka lag kommer tycka det är kul att komma till Timrå med läktare fyllda av ovaccinerade smittspridare som gapar och gormar?

Möjligen värddjuret Löven då.
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2021-2022
Utifrån att Hardegård hade ett tjolahopptjolahej-kontrakt med HV så måste det ha gått relativt fort för Örebro att ge sig in i matchen.

18 april är HV allsvenskt, så innan dess kan Örebro inte ha varit aktuellt. Vilket, väl, ger oss typ två alternativ:

1. Örebro hör av sig under uppehållet, och kräver snabbt svar. Ingen vet hur fortsatta finalserien kommer arta sig och Nubben ger svärsonen sin välsignelse att utforska världen, eller ja, iaf Örebro. Timrå överlever ändå.

2. Örebro hör av sig under uppehållet, och kräver snabbt svar. Ingen vet hur fortsatta finalserien kommer arta sig och Nubben ger svärsonen sin välsignelse att utforska världen, eller ja, iaf Örebro, för han vet att han kommer att behöva ta ett tufft beslut annars och ger honom chansen att utveckla sig på annat håll en tid.

Är personligen dock inte alltför ledsen. Tror det kan vara bra för båda parter. Harde är höga berg och djupa hav där dom djupa haven är dom jag tyvärr kommer ihåg mest, kanske för att jag också har nåt form av filter som lättare ser sämre saker.

30 pinnar skojar man dock såklart inte bort. Men det skulle vara lite intressant att veta hur många av dom 27 assarna som gått till nån av 33/54/81 och är tredje assist = att nästan vem som helst skulle kunnat att slå passningen. Bara för att få en bild av vad vi faktiskt tappar i poäng. Det vi tappar i när han spelar på topp behöver man ju inte förklara.
+8
Kommentera

Timrå IK > Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Greg P: Bara av ren nyfikenhet, vilka (icke-)
förutsättningar är det du specifikt tänker på då?
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
SnabelElvis: Det är fint att tycka att man måste få tid på sig. Kan hålla med dig, innan jul. Nu ska vi dock in i ett slutspel och där finns kanske inte samma utrymme för att ”man måste bara få tid på sig”. Hur mycket mer tid?

Det är mars och tiden att få tid på sig är slut. Nu är det bara att smutsa ner sig och bidra till resultat. Oavsett om man fått ett guldgaller eller ej.

Kan hålla med Kulltorp, jag har också väntat mig mer. Det måste man få tycka. Kanske sa du det bäst själv; en pressad, skadeskjuten 21-åring.

Svedberg fick en hel säsong på sig att gång på gång bevisa sin talang att stoppa nån puck, och se hur väl det gick.

Gillar dock 38 tillsammans med 91 och 63, där om nånstans kanske det kan bubbla till.
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Rytter: Men framförallt cred till dig som kommer ihåg alla dessa detaljer från Olles höstkollektion av inlägg som låg till grund för att det just blev det roligaste att läsa hans inlägg från idag!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Du vet att du är från Timrå...

...när du läser trådens namn och minns punkthusen i Tallnäs.

(och nu var den editerad)

Redigerad kommentar

+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2012-11-01
El Maco: Jag la märke till bristen av mellanslag runt - också.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
El Maco: Ja vilken slav man vart, skönt att vara fri från skuld nu. Ikväll bevittnas matchen med bara vanliga strumpor, ev en kaffe innan matchen och halsduken är återigen välkommen runt halsen.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Det positiva med flera år av nederlag i hemmarinken är att man (jag) har slutat hålla på med alla grejer som har med skrock att göra. Perra trumfade ändå allt med sin otur.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...

...så drömde jag inatt att vi vann med 3-1. Sista målet gjordes i tom bur av N.N efter att först, helt oattackerad och ensam i zon, ha misslyckats 4-5 gånger med att få in puckjäveln i det öppna målet. 

+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-09-27

The great one: Mm, det känns pinsamt när det är lite folk.

Uppenbart är att folket inte vallfärdar till matcherna. Vad gör klubben för att ändra på detta? Och vad kan man göra? Sänka priserna kanske, vilket det såklart både finns en ev. risk eller ev. vinning i. Iaf på matcher som på förhand lockar lite folk.

Försök skaka fram så att det går att se hur många biljetter som är sålda, det saknar jag. Folk lockar folk. Många marginalare hoppar nog hellre över att åka på match än att åka och ta risken att behöva sitta i en folktom arena.

På nåt jäkla sätt så måste man få folket vilja ta sig till arenan för hockeyns, stämningen och Timrå IK's skull. Vilka man möter borde kvitta. I en perfekt värld. Eller Leksand.

Tills dess, hitta på nåt "operation fullsatt" eller vad f-n som helst.. Nåt som lockar folk till en helt vanlig serielunksmatch helt enkelt. Avtackning av Timo P i nån match hade ju varit fint tex.

Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Per HApps: Andjakt hade kanske varit en mer givande hokuspokuspåverkan, avd. våga skjuta.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Laget --> klicka på spelarnamnet.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 12/13
mikenomad: Är böjd att hålla med. Tror inte att Trollsås vill ha med Losers på sitt visitkort och eller i mailsignatur. Det vore ju skämmigt.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 12/13
superfalle: Nu spekulerar jag hejvilt.. Men ett strandnära läge kanske säljer sig bättre sommartid än mitt i vintern?
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK:s ekonomi
T T: Ja det blir spännande att se. Det här skulle aldrig ha hänt på TJ's tid, han var mer en "samma dörr åt alla"-gubbe.

Redigerad kommentar

+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK:s ekonomi
Hälge: Undra hur "egen sittplats" skiljer sig mot vanliga säsongskort? Annars, klapp klapp för framtagandet av produkten!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 12/13

lungan: Även ett kalsongskott är en typ av satsning.

Jag är nog dum i huvudet, men för mig blir det säsongskort i år, hade inte det ifjol. Och det enbart pga att det på nåt sätt känns roligare att åka ur med Nollan, Ante och Stridh än TJ, CE och pöjkera i båset. Inte för att jag tror på så många hemmavinster. Sen är det skönt att komma hemifrån 26 kvällar också.

+11
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Dream Team: Ja sällan har chips smakat så bra som i dom där påsarna! Ett stycke historia i sig, ungefär som pisslukten under norra sittplatsläktaren :)
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Ambroo: Lejonström kommer jag till och med ihåg min ringa ålder till trots. Och grillchips fanns i 100 (?) grams påsar. Det var fina påsar.
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
26Huss: Du är förlåten.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
26Huss: 1926 + 84 blir tyvärr inte heller 2012.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 12/13

Bellissimo. Bravissimo, eller brunissimo? Jag är pessimissimo.

+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: "Fortsätta driva kvartershockey" kan ju med lite vilja vara en uppfylld punkt.
+10
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...

arnio: Det var mig en generalisering av rang. Lika sann som att alla gävlebor bär kaftan och säger "va äle mäle" dock.

Lycka till i finalen. Iaf en inskränkt västernorrlänning kommer önska guldet åt ert håll.

+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Lilla SM 2012

T T: Ser två möjliga scenarion på kansliet.

1. Dom anser att TIK idag är ett så starkt varumärke att folket kommer vallfärda till arenan ändå. Ungefär den effekt som den braiga radioreklamen har idag.

2. Dom är rädda för att trycket på telefonerna kommer medföra en lätt pulshöjning vilket i sin tur kan leda till yrsel.

Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Timrå Icon: Ja, ok. Det spelaremässiga förfallet kan ha börjat då. Det spelmässiga tidigare än så. Men det är ju fem år sen nu så full förståelse för att man inte minns hur man satt och svor på läktaren redan då och önskade Kenta tillbaka.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
bobrov: Förfallet började med Challe. Dock kommer de första åren med honom undan mkt tack vare tex Pyörälä med flera som lyckades vinna matcher med ett förfärligt speltänk men tack vare individuell spetskompetens. Lätt att glömma detta och stirra sig blinda på att vi gick till slutspel.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Luleå HF 2012-01-19

Läser att Robinson nämns. Han avgjorde idag, fint så. Men som alla andra speldumma backar så slår han ofta bort många pucker djupt i egen zon. Tittar höger, spelar blint till vänster. Som spelskicklig back (som han ska vara och ibland är) ska det inte behöva inträffa så ofta som det faktiskt gör.

Annars: wiiihooo, 18 poäng till slutspel!! Kom igen, det kan, teoretiskt gå.

Kommentera

Timrå IK > Sv: Ny klubbdirektör - Lars Nolander, lycka till!

Hahl Bundy: Sanerare möjligen. Hela kansliet är en brottsplats av långsamt mördande av klubb, lag och supportrar.

Men annars är jag positiv. Ikväll vinner vi.

+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Ny klubbdirektör - Lars Nolander, lycka till!

"...det var också jag som utsåg Christer (Ericson) som ordförande."

What? Nä, avgå Nollan!!1

+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
spud: Ja, Danielsson ryktas ju redan vara på väg till TIK pga det.
Kommentera

Timrå IK > Sv: AIK - Timrå IK 2011-11-23
Hahl Bundy: Ja bönderna ska till att välja nu.
Kommentera

Timrå IK > Sv: AIK - Timrå IK 2011-11-23
Nu blir det spännande.
Kommentera

Timrå IK > Sv: AIK - Timrå IK 2011-11-23
Ja, inte vet jag. Men en bra början kan ju vara att försöka passa pucken till en medspelare. Och helst inte i damhockeypassningsfart. Att vifta bandysvingar och okontrollerade lyftningar till ingen alls har inte varit en fantastisk offensiv taktik hittills.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 11/12

Kvällens idiot: måste vara jag. Som suttit och läst den här berikande skiten som skrivits. Att folk orkar hålla på och tjäbbla förstår jag. Men att folk som jag orkar sitta och läsa dyngan? Helt cp. Fuck me. Må jag dra åt helvete. 

Hata Sundsvall. Bara för att bryta av lite.

+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Bragd-Birger: Kan inte annat än nicka instämmande i det du skriver.

Jag ser också gärna att man börjar vara lite proaktiv i sin kommunikation. Om ekonomin tex börjar visa vikande tendenser, gå ut och meddela den situationen i nån välskriven notis, istället för att man ska behöva bli matt av att läsa det i någon domedagsartikel skriven av en tidning. Då skulle iaf jag bli mer vänligt inställd till att hjälpa till.

Att C.Ericson säger i tidningen att det är viktigt att publiken i Eon fortsätter att stödja oss... fuck off. Ni förstör vår klubb. Tyvärr skulle en fullsatt match bara göra att ni tror att ni gjort nåt bra.

Nä, nödhjälp gör sig bäst innan katastrofen är ett faktum. Börjar en båt sjunka avvaktar man inte med att skicka SOS.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
hubbenorlen: Klubben skulle inte behöva kommentera/dementera en enda artikel om man nyttjade sin alldeles egna kommunikationskanal i timraik.se till att sprida nödvändig information. Men likt mkt annat är ju även den.. ja, misskött.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Det är dags att agera
Bra tråd. Det är dags att agera.

Vi står nu bokstavligen på kanten till branten. På alla punkter. TIK är en förening som sköts som ett skämt, vilket i sin tur sprider sig till supportrar, sponsorer, media etc.

- Souvenirer har alltid varit ett skämt. Den som bestämmer över dessa ska omedelbart kickas och ersättas av någon som har lite känsla för vad som efterfrågas. Och döda örnjäveln. Ev kan den få leva kvar på ett barnsortiment.

- Hemsidan. Den som ansvarar för denna ska omedelbart gå. Maken till sämre skött sida får man leta efter. In med någon som brinner för TIK och informatik på webben. Gillar dock den blodrödigare färgen som nu finns där. TIK är blod.

- Eon. Är inget skrytbygge. Men varför inte göra den till vår borg på alla sätt man kan istället för att låta den vara som den är. Måla det träiga på ståplats i rödvitrandigt tex. Indirekt påverkan vid varje träning till spelarna att rött och vitt är det som man täcker slagskott för. Finns säker både fler och bättre förslag på vad som kan göras.

- Publiken. Ja vart är vi. Jag är hemma. Efter år av säsongskort. TIK är inte en produkt som säljer sig själv längre. Vad görs för att ändra det? Inte ett dugg, så bort med alla som har med marknad i klubben att göra och in med nytänkande.

- Klacken. Lite rolig som en bakfylla. Idag kommer man få höra tre ramsor: Kom igen Timrå, Timrå IK är dom bästa och Vi är Timrå och... nä, kan inte ens avsluta den meningen för ramsan är så jävla tragisk. Och utöver det är det ingen som skriker. Alltså SKRIKER! HÖGT! Det låter som ett gäng mysiga buktalare + lite lagomt handklapp på det. Det skrämmer man många motståndare med. HÖGT ÄR VACKERT!
Och sno ramsor, alla andra gör det. Det har vi inte gjort och titta vart vi är. Lika inkompetenta på läktaren som på kansliet. Avgå Linkan för det! Det är ditt fel.

- Spelarna. Man kan inte begära att spelare ska ha klubbhjärta i dagens elitserie. Men se för fan till att dom man värvar spelare som har hjärta för att utöva sporten, och inte glida runt och vara värdelös. Ja just du, Pikkalainenrainen. Du blev inte ens glad när Hagos kvitterade sist. Stick!

- Tränarna. Orkar jag inte ens ta upp. Man tyckte Challe var bedrövlig och trodde inte det kunde bli sämre. Man hade fel igen. Men Boork istället? Skjut mig. TIK behöver nytänk och framåtanda för att på sikt överleva. Vem som helst annars. Nästan.

Ingen kommer avgå. Alla måste avsättas. Var är pöbeln?

Summarum: Timrå IK måste genomgå en total renovering. Att sminka grisen fungerar inte. Först då kan produkten och det genuina intresset för TIK återkomma. För det finns, men de senaste fem åren har långsamt och smärtsamt nästan totalt demonterat det och att gå på en match numer gör man lika pliktskyldigt som att ligga med sin fru efter några års äktenskapsproblem. Men är det kul och längtar man till nästa gång?

Idag ska jag dock på matchen.
+16
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Har alltid tyckt att TJ känts lite inbunden, men det här förklarar ju saken.
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2011-10-15
superfalle: Och lite publik, så vem ska mumla fram ramsorna?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
lincoln: Jag gissar på att han diktade ihop det.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Johnny Bravo: Bra. Låg profil så länge spåren inte leder hit.
Kommentera

·