Captain Crash

549 inlägg · 6525 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Silly Season 2024-25
Turkiska Tiken : Källa på Syncts bästa gissning? Nu har vi nog nått botten här.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Nisse1: Förhandsuppgifterna låter lite sisådär kul, men det får visa sig.

Lodin. Ska bli kul att se dom sista matcherna nu om FBK nu är klar destination vid uttåg. Oink vs FBK i vågskålen, svårt val. Not. Lär dock vara en annan kravställning dygnet runt i Karlstad än hos döderhultarna för han är inte helt obekant med utelivet under säsong fortfarande. Möjligen mindre white line offside.

Men överjävlig i sitt bästa jag på isen, no doubt.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Ingen annan som noterade ett extra axelskydd på vänster axel i nåt klipp dom la ut häromveckan? Kanske skada, kanske inte, som hämmar. Oavsett ser #54 trött ut.

Ihop med Pettsson och Hanzlström, näe, dom gör inte många glada ihop. Vaska om, nya lag (kedjor). Skit i namn på tröjan och lönepost, hitta kemi mellan två st som skapar synergi och addera en kompletterande tredje. Hur svårt ska det vara att fatta för tränarstaben? Svarar själv, svårt, uppenbarligen.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
RasmusVS: Det är väl lite det här som är problemet i en bonde-klubb. Har du sålt lotter och öppnat båsdörrar kan du passa och ha chans lite på vilken position i klubben som helst till dödagar. Men verkligheten är tuffare än så.

Ibland har pöbeln rätt.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
thorwald: Syn på din slutsats. Vilket blev Torines nästa jobb? Sen att det inte blev långvarigt pga anledningar är en annan femma.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-01-23
kulltorp: Jo, tyvärr, Torines var bra. JS skulle kunna heta Jörgen (minus det nån med samma namn åkte ut för) i mångt och mycket, och han saknas ju av… få? Ingen?
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2024-01-13
kulltorp: Korrekt, det har småputtrat snett sen ett tag tillbaka, av olika anledningar. Spelarrådet gick till KK i höst och ville ha bort AK, så ingen förlängning där. Fullt förståeligt att det blir grupperingar och kanske att vi ser en nersida av att ha tränare/lagkapten i samma lag här.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-12-26
Sputnik: Undra varför.. Om spelarna inte vill ha kvar Ante så lär situationen och spelet bli därefter. Den här säsongen är vaskad.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: HV71 - Timrå IK 2023-11-23
The great one: Jag har inte nämnt nåt namn, bara konstaterat kroppsspråk, så just att du (och fler) kopplar till just #54 är intressant i sig. Men det får stå för er att ni gör det antagandet.

Åt andra hållet är tex Hanzl’s mycket bättre och gladare nu än under förra säsongen.

Ante och hans matchande orkar jag inte ens gå in på, men visst är han inte oskyldig.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: HV71 - Timrå IK 2023-11-23
kulltorp: Här vill man ju bara spåra ur och spekulera hejvilt på en svart fredag. Men så kul ska vi inte ha.
Utifrån kroppsspråk är det mest en spelare som inte utstrålar samma.. shining.. som tidigare. Säkert bara en slump.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: HV71 - Timrå IK 2023-11-23
mikenomad: En annan tid möjligen, men vi har haft Hahl, Pärssinen och Pyörälä. Tre stycken som ihop satte skräck i alla lag. Dom var inga bastarder och behövde ingen som skapade förutsättningar åt dom, dom skapade sina egna förutsättningar. Ihop med teknisk magi så löste dom det. Briljant och übergut!

Dagens glamourmodeller måste upp mer, använda sin kropp och sina skills, smutsa ner sig, in i skiten, först då blir man riktigt dödliga vapen. Att bara åka runt och slå flipp håller inte (jaa, överdriver och raljerar lite). En Alvarez kan alla som har en kropp vara, är ju bara att stå rakt upp och ner och stå i vägen. Händer varje dag i mataffären, av pensionärer. Och kan dom tulta runt och mest stå i vägen och vara irriterande överallt för andra borde elitidrottsmän kunna göra och vara detsamma.

Är väl f.ö löning så många i laget vaknar nog gladare, trots 0-2 tapp, än oss i det här forumet idag.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-11-16
The great one: Utan att på nåt sätt vara Kulltorps försvarsadvokat. 9 på senaste 11 skojar man inte bort. Inte -11 med 9 på senaste 11 heller.

Vet inte om besvikelse är rätt ord, däremot är nog förväntan på hans delaktighet inte så hög som man önskar.

Tänk att du är i en relation med en fantastisk kvinna. Historiskt har hon varit himmelsk på alla sätt. Lämnade dig iof när ni hade det bra för nåt bättre. Det sket sig. Kom tillbaka. Ditt hjärta är lyckligt igen. Nu lovar ni varandra 5 år, du har höga förväntningar på det hon en gång gav och känslan hon då uppfyllde dig med. När ni städade, ni lagade mat, delade en flaska vin till tonerna av italienska tenorer och levande ljus.
Hon kostar dig 300’ i månaden nu men det är hon ju värd baserat på allt det romantiska du minns och hur hon då var. Nu är dock hemmajobbet sämre, ”glömmer” handla dina grillchips och gör blomkål å dip och kollar hellre på Love Island själv än Die Hard med dig. Men hon släpper till ibland och då är det övriga glömt för en sekund eller fyra.

Besvikelse? Kanske. Eller inte. Alla är vi olika.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
The great one: På parkeringen vid SCA-arena och sen ta hockeybussen därifrån, fattar du väl.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2023-09-14
empa11: Puh, vilken tur! Tänk vad hemskt om matchen redan hade varit slutsåld, då hade du ju suttit i skiten nu istället.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Greven: Luleå har också en marknadschef med ekonomiexamen från universitet med inriktning mot marknadsföring och 17 år som konsult inom ämnet (jaaa jag kollade upp). Vår har spelat i Sundsvall Hockey och har 17 hjärnskakningar. Viss skillnad.

OJ är säkert en jättebra person och duktig på mycket, men som marknadschef för en business som omsätter 100 miljoner vettefan om han hade varit mitt förstaval baserat på erfarenhet.

En central arena är inte lösningen på allt.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Väl formulerat. Men, tills stjärnorna och media och ljudet från rälsen står i rätt positiv synk så är mitt november mer ett neverember. Tyvärr.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Om i november ska vi vara glada.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
FH - avdammad: Åh nä gubbe, dra inte in mig i det här. Är helt oskyldig för gårdagen.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Statistik ljuger inte. Däremot kan samma siffror användas till att påvisa vad man än vill bevisa. Allt beror på hur frågan ställs.

Och i basket har man sämre och kortare målvakter än i ishockey, så mycket mål som dom släpper in.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jo, känslan är ju lite lika rolig som inför fasters kommande 87-års födelsedagskalas.

Men det är ändå bobbarnas årliga höjdpunkt, så synd att den kommer på en onsdag.
SCA-cupen var roligare förr, med lite fylla och fight i B-hallen. Nu bryr sig ju ingen.
Kommentera

Golf > Sv: Golf i allmänhet...
Charliejfz: Ludvig Åberg, bör komma med i RC va?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Ok, lite hyll då. Visst har Karlin lite mer Mamma Mia i sig än vad som kanske ett BMI-diagram skulle lysa grönt på, men jävlar vad bra han var som spelare i yngre dar. Modo var bra redan som det var men när han fick vara med och leka med dom äldre.. ja jisses. Han var en bult redan då.

Dessutom, ser mer ryss ut än många ryssar. Klart han kan hockey. Slut på hyll.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
empa11: Om man ”bara” vill ha ett fint piano, Yiruma - River flows in you.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Ska vi lägga alla ägg i samma korg så får vi spela 11-manna!

Nåt hån-tifo mot VL känns onödigt att lägga pengar på. Han mår nog finemang redan av att vakna till ”swishade langare dagen före match”-rubrik hos AB, och att han vet, att alla vet.

(även om mobilnumret till luren hade varit fyndigt men elakt att ha på banderoll)

Nåväl. Stelt att komma till träningen idag, om dom varit helt ovetande hos OINK.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
JanneH: Ja det har nåt catchy över sig. Kanske dumt att begränsa det till modoröven när det har sån potential på fler håll.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Haha, men herregud. Jag har full koll på modoröv, men tack ändå för ditt försök att utbilda mig utifrån ”du vet tydligen inte”.

För den normalbegåvade så är det syftningsfelet som uppstår i ”fuck off … sugrör OCH modorövdödarn” som menas, men det kanske inte är lätt att förstå. Får ta på mig det.

Övrigt om rövdödare var mer bara en utsvävning i yadayada-land. Om jag nu behöver förklara det också.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Marodören: ”..och modorövdödarn”? Vad har #54 gjort dig?

Nog för att det nyligen varit Pridefestival både här och där, men just rövdödare känns liiite som en stretch (!) för att låta som att vara nåt positivt, i nåt sammanhang. Å andra sidan har jag iof aldrig varit i Berlin, så vad vet jag egentligen.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Synct: Vi ska nog inte glömma att han fick en bäbis också. Det kan mycket väl påverka såväl sömn som fokus.

Nu är jag enbart kontorsriddare själv och slipper bussa till Örebro och andra metropoler, men nog fan tär det ändå med nyfödingar allt. Söt när dom väl sover är en klen tröst.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
FH - avdammad: Du är helt rätt på det.

Info om Hedström tex, hade det, eller inte?, varit roligare för församlingen om det hade presenterats under gårdagens is-jippo än att läggas ut under dagen? Små saker.. små saker.

Spelar såklart ingen roll i slutändan, men taktkänslan.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Olle: Har för liten pung för att ens försöka att landa och kan bara tala för mig, i fritt fall, och riktigt 50 är jag inte heller än på ett bra tag, men jag skulle personligen uppskatta alla videos med TIK, så länge det är bra gjort. Det är det viktiga.

Finns det en tjänst som content creator förväntar jag mig content creation med iaf någorlunda kvalitet. Är du busschaufför förväntar jag mig att du kör bussen bra. Nån dålig växling ibland men på det hela en bra resa, vill inte bli åksjuk på 609:an innan man nått Timrådalen. Men det kanske bara är jag.

Liten klubb är ett offer-argument. Vilka ”influencers” har varit nån speciell innan dom bötjade?

Och ja, vi vill ha ett bra lag. Och ett stort, fanatiskt, supporterskap. En symbios och synergi.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
SuneMangs: Ser inget fel med att innehållet är gratte, det tar man förhoppningsvis igen på matcherna med fler sålda biljetter och fler sålda mazariner. Iaf i bästa fall. Förutsatt att klubben driver kioskerna förstås.

(Slut till SuneMangs)

Fan, jag kollar på Gordon Dewoons YT-grejer, mycket enbart för att hans mamma bar en Timrå-tröja i ett klipp en gång. Det krävs inte mycket för att trigga engagemang.

Content creator. Ja jösses. Varken content eller speciellt creative. Inget ont om K som person på nåt sätt, men leverans har ju historiskt inte levererats. Och nån Morgan Freeman är han ju inte. (Och nej, jag är inte bättre, låter också usel på video). En bra röst och inlevelse gör stor skillnad.

Slutsats för nu, det finns mycket att göra på den här fronten, med rätt person(er) bakom spakarna. Nu är det som att ha en kock på en restaurang som inte lagar mat och när det väl lagas så smakar det… eh, ja det är föda iaf. Och då ska man alltså maila och föreslå ”lite mer salt…?” till samma kock? Ja lycka till.

Slutsats 2, det krävs ganska lite för att göra oss nöjda och trigga igång supporterhjärtat än mer. Men gör det lilla bra.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Synct: Är du stolt över vår content creation?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
empa11: Nu har jag själv inte varit nån klagomur och inte ägnat klubbdirektören en enda tanke under sommaren. Timrå IK tänker jag dock på dagligen, men det är mest en envägskommunikation i dagsläget.

Den uppenbara skillnaden mellan Torines och Sundberg är/var att Torines tog ägarskap över sin situation och kommunicerade under sin ”låt-han-testa-på-mitt-jobb”-tid. Det är ändå en klubbdirektör för en klubb i SHL vi pratar om, inte en bakfull student från Barn och fritid som ska ”testa på” dagis, så lite mer bör man ändå kunna kräva. Utan att vara clown.

Är det ispremiär snart? Vet inte. Men alla farhågor om jippon kan vi nog begrava, för ispremiären hade ju varit ett första ypperligt tillfälle till spektakel, så puh.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Enhager är väl från Falun = Dalarna.
Nu ser vi fram emot vidare diskussion om hans dialekt utifrån det.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Herregud, vad är detta. Vi har en köttbutik fullt med godbitar för en icke-silly utan dess like men dom flesta tänker ändå bara på kalops gjort på skata.

Ta en kall nu göbbjävlar och njut av sommaren. Och Eronen? Ja gud vad dåligt, bara en säsong två med en finsk landslagsback.
Kommentera

Golf > Sv: Golf i allmänhet...
Charliejfz: Vart såg du den dokumentären? Sånt är ju intressant att kolla på.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
SCAarena: Det finns hjärta. Utan hjärta ingen puls.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
SPOODI: Blev två tankar samtidigt lite för exalterande och nån för många för dig? Ställa en fråga och själv besvara med nåt helt annat. Dutti ponke.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
roger_sundsvall: Vem fan har biljetter över på J vänster - rad 7. plats 5 och K vänster - rad 17. plats 1

Nämn ditt pris, Roger Johansson.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
iceman: Din retorik är underbar. Jag har kissat i poolen i Gustavsvik som du fått en kallsup i. Är du min brännmärkta häst nu?
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
Simmalugnt: …you ajajaj. Eller jajaja kanske, om du heter Gunilla, är frånskild och är på solsemester i Gambia. Vad vet jag.

Allt är inte svart eller vitt. Eller är det? Nu har alla nåt att fundera på.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Slutspel 2023
iceman: Svart är iof inte en färg, utan brist på. Helt identitetslös skulle man kunna kalla det. Lycka till i semin, ni är numret större, på alla plan. Men ni är svarta, och stolta över det. Grattis.

Det är ni som är Örebro (tack å lov)
Låst ämne

Golf > Sv: Golf i allmänhet...
Charliejfz: Det bästa är nog ändå känslan i staden St. Andrews, du tar med bagen in på puben efter rundan, inga konstigheter. Allt är golf!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2023-01-26
UbbeNils: Nej, så gick det inte till.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Sputnik: EG med familj har ju hatat TIK sen J20 för typ 15 år sen, så det vore en stor skräll, men det kanske har lagt sig en aning om det nu finns en smula sanning i tisseltasslet.
Kommentera

Golf > Sv: Golf i allmänhet...
Charliejfz: Nu har jag bara botaniserat runt St Andrews, men fan vet om jag inte gillar Castle Course bäst. Old, New, Jubilee är ju näst intill identiska spelmässigt. Eden skiljer sig lite men är ju ändå bra. Men Castle, vilken upplevelse!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-01-12
Nooky: Trots att man blir lite rädd så finns nåt fint i uttrycket ”elak finne” ändå.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Leksands IF 2022-12-10
Det vore intressant (iaf för en sån som mig som tänker för mycket) att veta var gränsen i hjärnan går mellan förstärkning och filmning. Både är ju medvetna val utifrån en reaktion av nånting som händer och upplevs och sker på en millisekund. Är det instinktivt att ta sig för ansiktet när en klubba viner förbi, säkert och förståeligt, men varför viker sig alltid benen? Det är bara dumt. Och det här gäller inte bara Hartmann.

Skulle en tant ge mig en flatnäve på kinden i charken på ICA inte skulle man lägga sig på golvet och rulla. Eller skulle jag om jag visste att jag kunde få 200g bresaola gratis och kärringen att betala utan sina 5 pensionärsprocent på tisdagar?

Så åter till grundfrågan, var går gränsen mellan förstärkning och filmning överlag då det sker instinktivt? Nån är säkert beteendevetare här inne. Är det samma, bara skillnad i utfall beroende på utsatt spelare? Eller är man på förhand ”beredd” på att agera?
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2022-12-08
DJ Hemp: Amatör. Självklart stänger man av precis innan, det man inte har sett har inte hänt! Man sparar på hjärtslagen, tjuvkikar slutresultatet, andas, konstaterar, och om och endast om bra utfall fortsätter man att titta i efterhand.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Olle: Äh. ”Är man väldigt stark måste man också vara väldigt snäll”.

Det är Pippi, Bamse och Per Svensson.
Kommentera

·