Skellefteå AIK

16035 inlägg · 301 ämnen

Bästa inläggen


Sv: Säsongen 16/17
Nu jävlar få ni tagga ner! Jag är inte inne på HS så mycket nuförtiden, är mest på North Power forum. Yoda och FB, tagga ner skitsnacket så ska ni se att de andra från övriga lag kommer att föra en bättre nivå på diskussionen. Sajten kallas Hockeysnack, prata hockey!
+21

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro: Barbro, jag kan tillåta hån mot aktiva levande spelare, det hånas friskt mot AIK spelare på andra klubbsidor, men här gick du över gränsen. Åtgärder vidtas.
+20

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro: Ja, visst är det jobbigt att hålla på ett mittenlag som åkte ut i kvarten mot nåt brödgäng från Götlabööörj....😂
+18

Sv: nyttt ämne
henkenorr: Välkommen!

Gillar din inledande mening att du debatterat med dig själv
Det är vanligt förekommande på denna sida, så jag tror du kommer trivas
+17

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:

Ni får respekt den dagen klubb och fans visar andra klubbar respekt.

Hur låter det varje gång ni förlorar en final? Mot fbk var det till att skylla på sjukdommar, mot bif var det orättvist och otur, mot växjö var det för att dom köpt spelare (vilket lag har inte det)?

Sällan eller aldrig man ser en respektfull hyllning till motståndarna och erkänner att dom var bättre. Nu senast handlade bara om att ni inte kom upp i nivå, men faktum är att ni hade kunnat gå på max och ändå inte varit nära dem.

Man kan inte kräva respekt utan att visa det själv först.
+17

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro: Ganska mycket humor när du säger att Gundersson är mest överskattade spelaren. Tidigare har du gnällt på Bulan och Granström .m.m.
Vad anser du då om hela SKE, som är tippade i topp men endast lyckats få en trepoängare och den med tveksamma metoder och avstängningar som efterspel. Snacka om att "kasta skit i stenhus" som en SKEtränare sa en gång.
.
Växjö vann SM ifjol utan att deras fans fick hybris. Samma med Frölunda i år. Något att lära sig av!!!
Ni har inte vunnit en titel på två år men ni är ändå Sveriges stöddigaste fans eller vad man nu ska kalla dig o Yååda.
Väx upp och kamma dig för fanken o lär dig lite ödmjukhet
+17

Sv: Säsongen 16/17
Tigerhjärta: Jag kan vara otrevlig jag med ibland :-)

Försöker få till diskussioner kring hockey men det brukar oftast spåra ur. Vet inte men man vill ju ge människor chansen att uppföra sig men med Yoda kanske det är meningslöst...
+16

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Ser att ni arrangerar "årets viktigaste bortaresa" idag för att protestera mot vår bortastå. Tänk vad adekvat säkerhetstänk och Sveriges bästa bortastå kan provocera. Avundsjukan får sannerligen ett ansikte.
+15

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Eller så är ni inte bättre än tabellen visar. Det är också ett alternativ.
+15

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
Yoda Marklund: vi supportade er också. Inte bara alla år ni var i allsvenskan, utan också nät ni var den charmiga uppstickaren i elitserien. Vad som ändrades kan ni nog själva hitta i spegeln. Skellefteås fans tappade ödmjukheten och precis som den här tråden indikerar tycker man sig vara så mycket bättre än alla andra.

Ta tillbaka ödmjukheten så får ni nog stöd istället för hånande ord från andra Norrlandslag.
+15

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro:

Alltid lika kul med dina mästerliga analyser. Låt oss bryta ner och kolla på dina analyser.

"Ortio rankar jag som överlägsen etta i SHL."

Du är nog ganska ensam att ranka en målis som ligger på plats 10 and målvakterna och med en räddningsprocent på 90.8% som överlägsen etta i SHL. Berätta gärna hur du tänkte att han ska rankas högre än Alsenfelt (94.5%), Haugen 93.85, Lassinanti 93.4%.

Visst att han kan växa in i det, men just nu efter 10 omgångar är han långt ifrån överlägsen etta i SHL, och lär dessutom kosta betydlig mer än många andra vakter.

"Just nu känns det som AIK har två lägen -av eller på.
Beroende av vilket kan det bli allt från 0 till 9 poäng nästa vecka tror jag."

Grym analys, ja dom spelar 3 matcher så det kan bli allt från 0 till 9 poäng. Så det handlar alltså bara om på och av, inga motståndare på andra sidan? Varför inte "beroende på ifall motståndarna är på eller av kan det bli 0-9p?"

Gillar hur du recenserar era matcher, inget kring styrkan i laget, vilka är skadade, hur ser trenderna ut för respektive lag, möter man lag man haft svårt för eller ej?
+15

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Hordomare? Horlag?

Konstruktiv analys.
+15

Sv: Skellefteå AIK
Farbror Barbro: Självklart är du välkommen till Gävle i en SAIK-tröja. Det är däremot värre att gå i en Björklövenhalsduk uppe hos er. Ni har ju värdegrund även bland era fans 😂😃
+15

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: ni mötte ett bättre lag, inte så konstigt.
+14

Sv: nyttt ämne
henkenorr: Aha, så det är vi motståndarsupporters som bär skulden för hur det ser ut härinne. Det är vi som inte kan diskutera normalt? Ta en titt i andra lags sidor här på HS vettja. Säg till om du upptäcker nån skillnad.
+14

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Såja, Yoda. Gosa in dig i snuttefilten nu så ses vi i september igen. I år var ni inte tillräckligt bra för att gå längre än kvartsfinal. Du får vara nöjd med att ni slapp play in.
+14

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Intressant att du börjat ta upp hur mycket skador påverkar. Något du verkade glömma när du skröt om er svit mot Bynäs ;-)
+14

Sv: Säsongen 16/17
Mittzon:

Lite karma över denna kommentar:

"Det är fan tur ändå att det är förlorarnas förlorarlag Brynäs vi möter ikväll med Gnomström, Bulan Bob och gänget, sen hoppas jag innerligt på David Råttio i kassen"
+14

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Det är en fröjd att se er förlora matcher. Än fast ni emellanåt presterar fin hockey så är det fortfarande så att era stjärnor inte gör rätt för lönen. Man riktigt ryser i hela kroppen när man ser frustrationen hos Jimmie, Jocke, Bert och Samuelsson. Ni fortsätter planenligt med er övertro på övermoget gammalt lager och det glädjer mig. Jag tror att det är dags att inse att Möller, Lindström, Ericsson, Holloway är för gamla och trötta.

Att det är allmänt svajigt i klubben skadar ju inte heller. Jag har länge tjatat på att ni gör samma resa som Löven gjorde och därefter vi. Förhoppningsvis så borde graden av högmod avgöra hur djupt ner i avgrunden ni ska ner och vända. Om det är proportionellt så borde ni gå i kk och tvingas börja om igen med nyvunnen ödmjukhet i div 3. En ny dynasti börjar från botten. Korthuset rasar i alla fall.

Jag hoppas och tror att ni förlorar mot starka Timrå idag, förhoppningsvis utan att amputera någon pung eller peta ut något öga. Jag är rädd varje gång ni spelar numera eftersom frustrationen får sitt utlopp i skadade motståndare.

Jag vet inte riktigt vem hos er som ska komma igång för att ni ska ha en chans att undvika no mans land eller kval. Målvakterna är så dåliga som dom är. Backarna lär inte bli bättre och era gamlingar hinner inte med längre. Wingerli och Aaltonen kanske kan trampa igång?
+13

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Nej de spelare vi fostrar hamnar i NHL och de är inte tillgängliga.
+13

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro: Du är lite bitter märker jag. Hhahahahahhaaaahahahhaah

SOPA!
+13

Sv: Säsongen 16/17
Zappaholic: Jag beundrar verkligen hur du orkar vara så ödmjuk mot ett sånt jävla kioskmongo som Yoda... Han har aldrig varit de minsta ödmjuk, varför bete sig trevligt mot ett sådant svin rent ut sagt?
+13

Sv: Skellefteå AIK

Sven-Barbro Slobodan:

Jävligt dåligt försök av dig att spela martyr, som man bäddar får man ligga helt enkelt. Som, tror det var Rytter, skrev så hånar vi inte för att vi tycker dåligt om SKAIK utan det är riktigt mot DIG och ingen annan. DÅ du hånat och gjort spektakel av i första hand Luleå, men även mkt på Brynäs och MoDo och en del på Växjö så kan man i min värld inte räkna med att man ska säga nått annat än hån tillbaka då ni losar, eller hur? Som jag ser det (till skillnad mot dig) finns det inga "goda och onda" lag, bara bra och jävligt dåliga supportrar.
Och hur lär det då Luleå förlorade mot Frölunda då?? Ja, då var det hån på hån från din sida, likadanr då MoDo riskerade att åka ut Elitserien.

Nä, måste kännas surt som räven för dig nu då trippeln storsket sig.....visst, det minst vikigaste, dvs seriesegern tog ni men i CHL blev ni smiskade på rumpan av Luleå och i SHL av Växjö.

Kom tillbaka med en annan attityd så ska även jag gratulera tom dig till era eventuella vinster och säga varma ord vid förluster. Jag har tyvärr inga förhoppningar vad det gäller dig, men hoppet är väl det sista som ska svika.

+13

Sv: nyttt ämne
Yoda Marklund: Det var vi absolut. Alldeles för dåliga. Och ni var alldeles för dåliga för att utmana om semifinalplats eller för den del guldet.

Hur var det nu du sa..."underskatta aldrig Skellefteå".

Det gjorde ingen heller. Alla fattade att ni inte var tillräckligt bra.
+12

Sv: nyttt ämne
henkenorr: Lika nivå? Nej på andra sidor pratar man hockey...här handlar många inlägg om dildosar i tvåan...

Du kanske tycker att det går att jämföra. Det får stå för dig
+12

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Jag tycker att BEEP BEEP BEEP BEEP.

BEEP
+12

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Hej alla,
jag kommer att avsluta mitt konto här. Den tid jag spenderar på ”hockeysnack” gör jag i andra forum, och detta forum har jag tappat intresse för tyvärr.
+12

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Lätt att snacka skit om andra när man har hamnat på efter efterkälke som ni har gjort där uppe i norr. Vi är stolta här nere i Småland som leder utvecklingen i svensk hockey. GO LAKERS!!!
+12

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Hv:s sida är ju död. Tre inlägg från hv-supportrar på fem år. Varför gratulera där när ingen läser?

Sorry men det blir lite fel när du börjar prata om osportslighet. Sopa rent bland dina egna uttalanden innan du börjar böla dig harmynt över hur supporters till andra lag uppför sig.

Tack.
+12

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
Yoda Marklund: "egentligen är jag ganska ödmjuk men jag har ett hett temparament när jag blir provocerad."
Nja, min uppfattning är att DU provocerar som värst när ni förlorat.
+12

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro: Hatar inget annat lag. Det är sånt som såna som du och Yoda pysslar med. Jag älskar mitt eget lag. Ni hatar Luleå mer än ni älskar SAIK.

TRAGISKT.
+12

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro: Konstigt att du försöker förklara bort era förluster med skador. Medan Brynäs förluster mot er tidigare år enligt dig inte alls berott på deras skador. Trots att hela hockeysverige är överens om att Brynäs har varit klart mest drabbade av skador på ledande spelare de senaste säsongerna. Du är inte konsekvent...
+12

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro: Lassi överglänser fortfarande Gustaf Lindvall trots att du fuskat genom att välja ut ett fåtal matcher bara. Nästa förlusttrend för Skeå blir när er inköpta gnetfinne skadar sig. Jag skulle rekommendera att ni ställer Jimmie Ericsson i målet istället, han vet trots allt hur man slänger sig och kan slewfoota omkull alla som är i närheten :)
Trevlig helg!
+12

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage: Ditt sista inlägg förklarar ju hur jävla misslyckad och tragisk du är som människa... Egentligen borde man ju få sympatier men känner bara äckel.
+12

Sv: 1515140141048
Sven Sewage: Ganska genomskinligt att regga på ytterligare ett nick som bara måste hylla dig. Hylla sig själv, det var ju ett nytt lågvattenmärke.

Vad gäller min mamma så är hon inte ledsen längre i alla fall. Hon avled plågsamt för fyra år sen i ALS.

Din dumma jävel...
+12

Sv: nyttt ämne
henkenorr: Hahahah å herregud..när man inte trodde att det kunde bli lägre nivå på SAIK:s forum..så kommer detta inlägg...
+11

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Den stora skillnaden är att i den boken du nämner handlar inläggen om hockey...

Härinne är det, dildos, beep och annat trams...
+11

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Visst är det härligt att Luleå är i semi? Alla hockeyframgångar norr om Dalälven är härliga. Klart vi ska stå upp för all framgång härifrån och hålla fotbollslandskapen borta från SHL!
+11

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Du kan väl kolla upp borttagna inlägg som moderator antar jag. Ganska illa att du inte vet på vilka grunder du tar bort inlägg, hade nog förväntat mig bättre koll av en moderator.

Har för mig att jag skrev något i stil med.:

Det är bara saik boken som fått stänga ner efter flera övertramp. Det är bara i denna bok som språkbruket är extremt grovt och med flera sexuella anspelningar. Sedan ifrågasatt jag hur detta kan klassas som poesi och hur sjukt det är med den förklaringen.

Är detta emot någon regel? Vilken isåfall?

Hur kommer det sig att era regler gällande grovt språkbruk inte tillämpas på yoda och att anmälda inlägg får stå kvar?

Gissar att du är en min-max människa, minimalt med makt men den ska utnyttjas maximalt.
+11

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Skönt att byta SAIK mot Löven nästa säsong :)
+11

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:

Ni går inte ens på halvfart.
Blir förnedrade av Malmö och just nu är ni inte ens med i play-in. Det är pinsamt med det laget ni har.
+11

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Just det. Även målramarne är emot! Typiskt!!

Och typiskt att motståndarna har så himla många legoknektar inköpta från andra lag!!!
+11

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: ”ledare som Bert”...hahahaha.

Gråter sig harmynt inne hos domarna, tjafsar tills han blir utkastad, skyller alla förluster på domarna. Jo, en fin ledare om man utgår från dysenteriernas dysenteriförenings värdegrund.

Resten av hockeysverige tycker lite annorlunda.
+11

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Det räcker inte på långa vägar. Första kriteriet är 3 raka guld. Det handlar om att VINNA inte att delta.
Ni har ett imponerande facit de senaste åren. Men det räcker inte till att kalla sig dynasti.
+11

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
Olle: Han kastade säkert klubban... samtidigt gjorde han bara precis samma sak som en viss kapten i SAIK gör. "Vad som helst för att vinna". Nu är det "skandal" men när "rätt" spelare gör det kallas de "guld Jimmie"...

Karma kallas det.
+11

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
bisterfinnen: Det där bör bli avstängning...pluss att Hollywood är en riktig återfallsförbrytare. Men, vem gråter över det....hockey kan han inte.
+11

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Du räknar alltså enbart poäng när du bedömer backarnas kvalitéer?

Det var ett synnerligen banalt synsätt...
+11

Sv: Skellefteå AIK

Farbror Barbro: "Har läst in mig lite på Yoda nu och det blir klockrent."

Yoda? En kort liten fet snubbe med stora öron som pratar bakvänt och bor i en grotta?

Ja, kanske...

:-)

+11

Sv: Skellefteå AIK
Efter lite letande hittade jag Sven Sewage och Farbror Barbro!
+11

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage:SAIK är inte bara SM vinnare förra säsongen, de har också Sveriges största skitsnackare, avundsjuka och dålig förlorare i dig och ditt nick. Om jag vore SAIK supporter (vilket jag inte är) skulle jag skämmas att tillhöra samma förening som du.
+111 ·