The Palm

348 inlägg · 7786 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Oscarsgalan/ SM-final 2012
orion: Haha! Nej, inte betalt per ord, men har ruskigt svårt att scrolla så långt ner. Roxette på mig och ett erkännande att du/vi har rätt. Såg på Twitter att bl a Bremberg hade synpunkter på att Timo inte blev avtackad och skrev av mig här utan att kontrollera tidigare synpunkter.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Oscarsgalan/ SM-final 2012
Det här med Timo Pärssinen och utebliven avtackning. Innan matchen mot Leksand stod det ju inte klart om han skulle eller inte skulle lämna klubben. Iallafall inte enligt det man kunde läsa sig till i tidningarna. Timo fick en okey "avtakcning/hyllning" av klacken när resten av publiken gått.
Men inte fasiken kunde man ha kört en avtackning med all nostalgi det innebär innan den hyperviktiga matchen mot Leksand?
Nä, flyg in Timo till nästa års premiär så får han leverera matchpucken och få en jävulsk stående ovation. Det är han värd!
+27
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Leksands IF 2012 - 04 - 03
SuperMupster: Lite skakigt filmat uppe från G - sektionen.
Hann nästan få med Murleys balja..
http://www.youtube.co...J7sQoYYf3g
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Leksands IF 2012 - 04 - 03
Fantastisk härlig känsla! Satt högt uppe på G - sektionen runt en massa Leksingar och hade ...... trevligt. Bra fans de där Leksingarna. Nästan lika luttrade som oss Timråiter men med skillnaden att vi har guld från Lill-SM att fira och dom har guld från Stor-SM att minnas.
Det värmde hjärtat när Leksandsklacken gratulerade Timrå till fortsatt ES - spel. Stort!
Fullt fokus mot Silly Season 12/13 alldeles strax. Men först. Njut! Fira! Hylla!
Vi är ta mig faan sveriges 11:e bästa lag!!
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Luleå HF - Timrå IK 2012-02-28
Timrå IK anno säsong 11/12 har synnerligen ett speciellt tillvägagångssätt att "studsa tillbaka" efter förnedrande förluster. Men det var säkert trivsamt att resa upp till Luleå. Snacka lite med grabbarna, lira lite kort kanske.. Äta nån god bit mat och så där.. Synd bara att dom behöver lira den här jobbiga hockeymatchen.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Vad är skillnaden mellan Rönnqvist och Wikegårds sågningar i tv jämfört med vardagssågningarna som förekommer i detta forum av Timråfans?
Mindre svordomar och öknamn i tv möjligtvis..
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Dragan 2k: Här kan du kolla på en av de sämsta idéerna sedan kvarskatten infördes..
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 11/12
Knylan: Jag lovar. Dock önskar jag Mattias all lycka i HV. Sympatisk person som var alldeles för dålig att spela hockey i Timrå. Det kan, eventuellt, fungera i HV - men då krävs det nåt alldeles extra i träningsväg tror jag.
Men det är gissningar. Han kanske inte trivdes här och underpresterade av den orsaken. I sådana fall är det ju utmärkt att han slutar sin tid i klubben när kontraktet nu gått ut.
Lycka till Mattias!
+1
Kommentera


Timrå IK > Sv: Kvalserien 2011
Hörrni! Är det inte så att det faktiskt inte sparkats en enda elitserietränare i år? Det brukar ju vara någon eller några per år som får ta tidig semester.. Halkade "av en slump" in i Modos gästbok och Challe borde onekligen hänga ytterst löst nu. Å andra sidan ser ju han ut att vara en fd elitserietränare.
Kvalserien är den bästa tv-serien just nu! Helt fantastiskt!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Kvalserien 2011
Jag blir oerhört imponerad av Växjö. OCH RÖGLE HAR GJORT 1-2!!!!
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 11/12
Tomi Kallio har missat en (1) grundseriematch i elitserien under de fem senaste säsongerna. Imponerande.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 11/12
Boork kommenterar "Nubbens" comeback lite kort i sin chat;

Fårga: "Kent "Nubben" Norberg återvänder till Timrå och kommer jobba med spelanas individuella utveckling, samt hjälpa till med sporchefstjänsten. Hur ser du på det?"

Leif Boork Jag tror Nubben kommer att fungera bra i sin hemmamiljö. Så det tror jag är en utmärkt lösning.
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 11/12
Jag är ändå väldigt nöjd med denna Silly season hittills. Efter dessa inledande veckor (vi har ju dessutom möjlighet att tjuvstarta) så är utfallet enligt mitt sätt att se på saken 100%-igt. Detta enbart p g a att Karlsson och Jokela lämnar skutan.
Nu är det ju inte bekräftat att Jokela lämnar ännu (som någon påpekade) men vi får väl ändå utgå ifrån att det är ett faktum.

När Nubben nu är med igen och drar i trådarna känner jag iallafall ett lugn.
Det känns som om vi nu återigen har en god chans att få de spelare som vi vill och som passar in i budgetramarna. Jag tror därigenom att våra chanser att få en spelare som väljer mellan exemeplvis Timrå och Brynäs har ökat i och med Nubbens intåg.

Sen bör även Nubben ha en ganska stor bank av spelare som var intressanta för Frölunda men som inte passade in i profilen "stort namn, hög lön, på dekis". Jag tror på en positiv och spännande Silly season!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Uno Gordon: Bra harmoni borde väl isf uppnås om han även får med sig Fredrik Warg som väl står utan kontrakt till nästa säsong?
Kommentera


Timrå IK > Sv: SM-slutspelet
Men bort med Grinndal. Jihde ber Davidsson stanna kvar i studion medans TV4 Sport visar bilder från AIK:s omklädningsrum..
Jihde: "- Stanna kvar en stund, du har ju inget att göra förrens i oktober".
Davidsson var MÅTTLIGT road av det tilltaget. Otroligt proffsigt av honom att inte be Jihde fara åt helvete. Davidsson har inte åkt ur Idol direkt.
Vilken usel sändning av en (nåja) historisk händelse..
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: SM-slutspelet
Jaha, Gnaget tar första segern nere i Jerusalem. Inte helt oväntat.
Jag tror inte den där ändringen där det högre "rankade" laget får hemmaplansfördel redan i första matchen egentligen spelar nån roll..
Lagen som slagits för sin överlevnad har ofta högre tempo inledningsvis i matchserierna, men HV lär väl reda ut stormen.

Har ni tänkt på att HV faktiskt var med (indirekt) och satte punkt för Timrå även denna säsong?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
erathoo: Ajajajajajajajaj. Ros tror också på Timrå..
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Gustafsson: ..Mycket listor nu.
Här kommer en lista på saker jag kommer göra/har gjort idag:
1. Klev upp ur sängen
2. Väntar nervöst tills klockan blir 18:00
3. Åker till Eon
4. "Goes neandertalare" och skriker fram TIK till tre poäng.

Tyck gärna till om den listan.
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Kattgubben: Men Huvva! Det där var en inövad variant dessutom. Svår att försvara sig mot, men såg enkel ut. Trevligt!
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Spelledig lördag 2011-02-19
bearlakeyours: Låten heter "Det är inte kul att vara ful".
Artisten är Just D. Hittade ingen Youtube - länk till låten, men den finns på skivan "Plast" som f ö har den übersköna låtan "Tre gringos" på repertoaren.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Blizzard: 1-1 känns dock inte helt fel.. Ska vi hoppas pÅ bonuspoäng till DIF då kanske?
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2011-02-14
Boorken slänger ut ett svårförståeligt påstående i direktsändning utan att utveckla sig;
"-Jag är förvånad över att Frölunda släppte Klingberg, men ännu mer förvånad över att Timrå tog honom..".
Vad menas med det? Hörde jag fel?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Hockeylegends: Leif "Lill-strimma" Svedberg var inte aktiv under perioden 1954 - 1990. Vore nog bra om ni justerade de uppgifterna på hemsidan omedelbart..
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
pettsson: Nja, Samuelsson blev sidsteppad i OS till mångas förtret. En riktig sniper som man vlade att inte ta med - fast då var ju alla NHL - proffs med.
Annars tror jag vi får enas om att vara oense i frågan. Jag vill att fokus ligger på seriespelet under en säsong eftersom VM är så blaskigt. Men för talangjaktens skulle så vore det ok med två träningsturneringar per år. I detta inkluderas isåfall det sk "VM" som avgörs varje år.
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Omröstningar brukar iofs vara roliga ibland. Om titeln på omröstningen är: "Vilket lag tycker du bäst om i elitserien?", så brukar Timrå landa på en bottenplacering (vi är få med den rätta tron). Om omröstningen handlar om "Vilket lag gillar du minst i elitserien", så brukar vi återigen få väldigt lite röster.
Vad är sensmoralen av det?
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
pettsson: Nu ska du få en sk "haltande jämförelse" pettsson. Landslagen ska få träning på exakt samma sätt som inför OS, d v s i princip inte alls. Vi vet hur bra det fungerade för Sverige sist.. Dessvärre.. Men Kanada hade inga större problem att få ihop laget ändå. "Saft- och Bulle - turnering" är Adhrians ord och inte mina. Ur träningssynpunkt så är dessutom dessa sammandrag helt värdelösa. Visst, man kan finna nåt guldkorn som eventuellt kan få platsa i VM - men om rätt lag åker ur Stanley Cup och spelarna från dessa lag tackar ja - ja då spelar det faktiskt ingen roll att Daniel Brodin faktiskt varit med och burit vatten i tre turneringar. Obs! Denna regel gäller inte Anders Eriksson som väl är det första NHL - proffset som tackat ja till VM och blivit nobbad?
Riskerna med dessa betydelselösa turneringarna är desto fler. Som jag skrev tidigare hade jag varit sjuk av oro om Lander varit med. Nu kommer Sebbe vara sliten på måndag, men Magnus Johansson kommer också vara sliten. Han är viktigare för LHC än vad Sebbe är för oss. Det känns bra trots allt.
Nä, max två saft- och bulle - turneringar per år och VM vart annat eller vart fjärde år. Helst då synkroniserat med NHL så det blir ett riktigt VM.
Tycker ni att jag har fel?
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Jag håller med Adhrian till punkt och pricka! Saft- och bulleturneringar är precis vad det är. Jag är överlycklig över att vi endast har Sebbe med som riskerar att bli skadad i turneringen. Det kommer dessutom bli en tuff match mot Finland på söndag och dagen efter (!!!!!11!) möte vi Linköping. Sebbe kommer alltså att spela tre matcher på tre dagar.
När elitserien går in i ett sånt pass viktigt skede så måste spelarna vara pigga.

Sen vill jag förtydliga mig lite. Jag håller med Frölunda/Adhrian i sak. Men jag tycker inte synd om dom. Som Timråit är det omöjligt att känna sympati med Frölunda. Ner i kvalserien med er!
+8
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 11/12
Jockz: Bara att svälja stoltheten och be att Nubben kommer tillbaka. Men det är väl en utopi på väldigt många sätt gissar jag.
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Evangeline
Min förhoppning nu är att både grabbarna och grapparna tar det lite lungt ute på staden ikväll. Skulle vara bra om alla sov i en vanlig säng ikväll och inte på någon brits hos länsman.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Wennerholms jobb hänger på en skör tråd nu...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Frölunda 2011-02-05
Berglund: Alla sätt är bra utom dom dåliga. Det sämsta sättet är dock att sitta hemma och tjura när pucken släpps. Det bästa sättet är väl att vara på plats och göra så mycket man kan för att Timrå ska vinna.
Egentligen skulle man göra nån jäkla skylt med något tydligt meddelande och hålla upp typ;
"Andra perioden är inget power-break".
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Frölunda 2011-02-05
Lite statistiska underlag inför morgondagen;
Timrå IK har vunnit 4 av 22 matcher efter full tid på hemmaplan. Ytterligare fyra segrar har tillkommit efter straffar. Vi vinner alltså ungefär var sjätte hemmamatch efter full tid.
Senaste hemmasegern efter full tid kom (förga överraskande) mot Frölunda den 30 december. Efter just denna seger (efter full tid) har vi haft sex hemmamatcher utan fullpoängare.
Sedan den 26 januari 2010 har Timrå vunnit samtliga sex möten lagen emellan. Under denna säsong har Timrå tagit tolv poäng av tolv möjliga och har en total målstatistik på 21 - 9.
Matchen borde därför sluta 5 - 2.

Känns ovanstående på något sätt lugnande för någon? Trodde inte det.
däremot hoppas jag att vi ses i Eon imorgon. Ångesthockey när den är som bäst utlovas.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Generationsskifte i ledningen inför 2011/2012
Per HApps: Kanske kan vara aktuellt att göra en trade med Frölunda under landslagsuppehållet? Ni får Perra, vi får Lill-Kenta. Skulle vara lite fränt.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Svängig match mellan Ottawa och Detroit på Viasat Hockey just nu.. Ställningen i slutet av första perioden är 3-2 till Ottawa. Sköna Timråvibbar också. Zäta 1 ass och Regin 1 mål. Uppseendeväckande fakta är att Erik Karlsson delar poängligaledningen i Ottawa med Alfredsson. Erik Karlsson är ganska unik då han faktiskt fick speltid i Frölunda trots att han inte var över 30 år gammal.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Stefan Lindqvist måste avgå
Skarin: Tummen upp för klädesplagget! Trodde jag såg i syne - men det var alltså en korrekt iakttagelse.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Stefan Lindqvist måste avgå
Var det någon fler än jag som uppmärksammade att man under bråkdelen av en sekund faktiskt visade en bild på en vit doktorsrock på jumbotronen när SAIK gjorde 1-5? Lite "fingerspitzgefühl" från "jumbotronsproduktionsfolket" (eller vad man ska kalla dem?). Själv låg man i fosterställning och andades i brun papperspåse när Kolan spelade fram SAIK till 1-3 i eget powerplay.
Det bör liksom inte gå att tappa en match på detta sättet när man inleder den "på rätt sätt" som ju Timrå faktiskt gör.
Om nu jumbotronmänniskorna visade känsla så måste jag säga att Perra/Clabbbe visade det omvända. Det är jag inte ensam om härinne för den delen. Lander/Murley/Lundmark var heta i första perioden, likt förbannat för Hirscos lina starta flera viktiga PP när vi har tekning i offensiv zon. Jag tror att Lander i nuvarande form gladeligen skulle lira 10 minuter per period. Dom skulle kunna matchas hårdare! Fan, vi har inte råd att lira nån "sosse-hockey" nu där alla ska få vara med.
Att det sedan visar sig att Kolan och Jokela har mest istid.. Ja, det känns som ett hån för oss som faktiskt pröjsade för att se denna fenomenala genomklappning på plats.

Samtidigt får man väl lyfta på hatten åt SAIKs håll och tacka för lektionen i andra och tredje perioden. Dom visar att man kan vinna matcher genom att passa pucken hårt till varandra och åka skridskor fort. Något som ännu inte gått upp för Timrås spelare.
Fan, nu började det regna här hemma. Jag har uppenbarligen lyckats sucka till mig ett lågtryck i vardagsrummet.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 10/11
Timrå Icon: Har det gått nån timme?
Jo, det stämmer. Jag har faktiskt haft mailkontakt med Timrå om just detta.
Fast ur ett litet annorlunda perspektiv.
Jag och min son (som är 8 år) ser de flesta matcherna på plats. Han älskar Timrå precis som jag och det är ju fantastiskt roligt att ha en sån trogen följeslagare. Helst skulle jag vilja köpa årskort eftersom jag vet att jag nästan alltid är där. Men detta blir inte en bra ekonomisk affär när jag ska ha med mig min son. Familjebiljetterna som gäller på alla matcher (förutom V-norrland derby och slutspel) gör ju så att jag kan betala för en - och få två platser (men biljetterna är märkta så man kan inte ta med en annan vuxen in på matchen - det ska vara ett barn).
För mig funkar det helt enkelt inte att köpa ett årskort eftersom jag då inte kan ta med mig min son på matcherna. Lösningen skulle vara att köpa två årskort, till fullpris - men det är naturligtvis inte ekonomiskt försvarbart när jag vet att jag får två biljetter till priset av en om jag köper lösbiljetter.

Mitt förslag till Timrå var att man skulle sälja familjeårskort där man betalar lite extra om man vill ha med både derbyt och slutspel, alt option att köpa sina platser för fullt pris vid (eventuellt, får man tyvärr tillägga) slutspel. Jocke Sandström har tagit till sig frågan så vi får se hur det löser sig.

Jag tror också att vi barnfamiljer bränner rätt mycket stålar ute i arenan. Visst - det blir inte speciellt mycket handlat i baren överhuvudtaget - men jädrar vad vi köper hockeykort, Timrå-souvenirer, lotter och fika i övrigt.
Dessutom är Timrås publik någotsånär "barnvänlig". Klacken "hatar" ytterst sparsamt, det blir aldrig slagsmål (utanför isen) och den uppenbart synliga fyllan isoleras till restaurangen och logerna. Några flygande svordomar mot domaren och motspelare tycker jag dock man får ta och det är heller inget som skadar kidsen. Däremot vore det en ren skymf om man inte uppfostrade dem till Timråsupporters. Vilket i förlängningen innebär att man förbereder dem på livets alla motgångar (och i sällsynta fall medgångar).
HOCKEY SKA SES PÅ PLATS!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 10/11
Dream Team: WORD! (Nu har jag spammat klart tråden för ett tag - taggar ner under någon timme).
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 10/11
Timrå Icon: Fast vi föräldrar har egentligen inget att skylla på när det gäller priset. Familjebiljetterna är grymt bra! I princip gå två - betala för en (så länge medföljande barn inte är över 12 år tror jag). Men vi kan säkert alla konstatera att starttiden 18:30 inte är speciellt fördelaktig för några familjebildningar överhuvudtaget? Hur tänkte man egentligen där?
Är det bara för att C+ skall kunna klämma in två matcher på samma dag i tät följd?
Detta är i och för sig trevlig NÄR MAN SITTER HEMMA - men vi ska ju ha folk ut till arenan för fasiken!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 10/11
Poffa: Hushållsekonomin må vara en sak - men vad har egentligen hänt med själva produktionen ute på arenan under de senaste 5 - 8 åren? I stort sett ingenting skulle jag vilja påstå! Det är egentligen helt sjukt att vi som betalar mer än 200 kr för en sittplats ska behöva se reklam för företag på jumbotronen istället för detaljerade repriser av matchsituationer. Målkamerorna måste f ö bli ett helt normalt inslag i reprisbilderna också (både på tv - sändringen och i arenan). I NHL får domarna vid tveksamma situationer förklara domsluten för publiken vilket också bör efterapas omedelbart av elitserien.
Vidare så är kanske inte pausunderhållningen den allra bästa heller.
Rolba i all ära - men det går att göra så mycket mer av den dötid som en paus innebär. Man kan ha aktiviteter på och utanför isen. Att stå och köa för en hamburgare är nostalgiskt, tveklöst - men knappast ekonomiskt försvarbart för Timrå IK. Vill man ta sig en öl i paus gör man det på bästa sätt genom att gå ungefär två minuter innan perioden har slutat (vilket är helt galet). Är man inte bland de första i baren så får man törsta.

OBS!: Poffa - ingen kritik mot dig i mitt inlägg. Däremot finns det en enorm potential ute i arenan som inte tas tillvara överhuvudtaget. Jag har sett 80% av alla hemmamatcher de senaste 8 åren och jag kan inte dra mig till minnes att det skett några större förändringar överhuvudtaget. Detta är dock till lika stor del Hockeyligans fel, som Timrå IK:s fel.

Hockeybussarna är däremot riktigt bra! +1 på dem!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Frölunda - Timrå IK 2011-01-27
mikenomad: Ett av de stora såren håller på att läka iallafall. Timrå är inte längre sämst i elitserien i boxplay. Vi ligger faktiskt på nionde plats med Linköping, SSK och HV71 bakom oss. Samtidigt leder vi ju (som bekant) statistiken över gjorde mål i boxplay ganska överlägset (8 mål, DIF 5 mål på andra plats, FBK 3 mål på tredje plats).
Men en tydlig tendens man kan se i all statistik på hockyeligan.se är att vi är det fjärde bästa laget i den första perioden av matcherna - det överlägset sämsta laget under den andra perioden, och högst medelmåttiga i den tredje perioden (sjätte plats av tolv möjliga). Samtidigt är LHC det bästa laget i den andra perioden av matcherna.

Viktigt imorgon blir alltså att inte ta för många utvisningar, men att ändå se en möjlighet i de boxplaytillfällen som ges. Vår klack kan inleda matchen lite ljummet för att verkligen varva upp till den andra perioden. Här behövs allt stöd laget kan få. Elda på spelarna så in i helvete för här är det fara och färde!
I den tredje perioden råkar LHC också vara seriens bästa lag så det är lika bra att vara med även i den..

Vad kan man egentligen dra för slutsatser av att Timrå inleder matcherna ganska bra, är totalt usla i den andra perioden - för att sedan avsluta matchen medelmåttigt? Varför tappar vi momentum (Boorkiska) i den andra perioden?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Frölunda - Timrå IK 2011-01-27
Bragd-Birger: Onekligen! Jag tycker att Perra överlag är lite dålig på att matcha "heta spelare" tillräckligt (för att jag ska vara nöjd iallafall). Det skulle kanske var en värdefull investering att skaffa Dreambox och 50 kg kaffe till Perra och Classe för att dom ska kunna studera in sig ordentligt på hur man coachar i NHL. Vår föredetta slagpåse/kelgris Corso hade onekligen en poäng i hans kritik mot Perras sparsamma matchning. Jag tror på fullt allvar att Sundsvall Hockey inte skulle vara intresserade av att trada någon av sina ordinare backar mot Jokela.

Såg ni förresten den ganska talande in-zoomningen av Jokela tidigt i matchen där hN tittade vädjande mot båset och skakade på huvudet. Där trodde jag att han var skadad, vilket i så fall hade förklarat en del av de inledande katastrofala ingripandena. Men det var kanske en undermedveten önskan om att bli bänkad. Ingenting funkade ju liksom (idag heller är det kanske bäst att tillägga).
Kommentera

Timrå IK > Sv: Frölunda - Timrå IK 2011-01-27
Mattias Ek på Expressen sågar Jokela jämns med fotknölarna. Känns för en gångs skull som en ganska rimlig analys. Perra måste inse att Jokela (tyvärr) ska spela så lite som möjligt just nu. Redan efter två byten borde han ha blivit bänkad.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2011-01-13
RTS: Klippt från länkad artikel;
"Nu kan Timrå tvingas till ytterligare en värvning på forwardssidan.

– Det har vi inte hunnit diskutera ännu, säger klubbdirektören Thomas Johansson.

• När bestämmer ni det?

– Det är omöjligt att sätta en deadline."

Föreslagen deadline från mig: 31 januari. Svårare än så är det inte.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Blizzard: Utefter förutsättningarna så måste väl den här segern rankas rätt högt just denna säsong, eller vad säger du? En i mängden att slå FBK borta när vi har så pass mycket folk borta? Karlsson var väl inte heller så pjåkig ikväll? När tycker du Timrå gjorde en bättre match i år då, med liknande förutsättningar?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger & Dallas: Jag tycker man skulle agera mot kvalseriestrecket och slutspelsstrecket. Utom dom hade man ju varit ganska lugn vid det här laget.
Aldrig någonsin har det kännts mer aktuellt att stänga dörren till elitserien och skicka nyckeln i omloppsbana kring Pluto.
Men ett sådant agerande tar också bort den fantastiska nerv som elitserien har år efter år kring just dessa förbannade streck. Någon måste hamna där.
SSK spelar påskcupen i regel varje år och dom mår förmodligen bra av det. Då brukar det vara lite mindre glest på läktarna. Vi har inte karaktärer i laget som skulle klara det stålbad som kvalserien innebär. Därför vore det önskvärt att elitserien stängdes, ur Timråperspektiv. Agera!!!1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 10/11
T T: Om det stämmer att vi är av med Corso och 100% av hans lönekostnad så tror jag att Timrås brutalt tunga ryggsäck lättar betänkligt. Då kan man faktiskt "agera!!!1" lite igen..
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
ÖstrandsNisse: Jag anser att vi inte kan dra någon slutsats alls ännu av tränarnas kompetens. Det har varit en alldeles sjösjuk säsong. Helt klart börjar minnet av premiärmatchen mot Frölunda att blekna. Men det är fortfarande spelarna som jag ställer mig jävligt tveksamma till. När det börjar bära emot så har ju våra tränare verkligen ingenting av karaktär att slänga in. Det är tomt på karaktärs-bänken. Jag tror inte man kan konstruera karaktärsspelare genom att skälla på dem från båset eller i periodpauserna heller. En klapp på ryggen eller ett par ummuntrande ord funkar nog inte heller på dessa killar.
Det enda språket dom förstår är stolpe-in. Blir det stolpe-ut är det "gamnacke-mode" som gäller.
Kommentera

·