1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4659 inlägg · 370 ämnen

Bästa inläggen


Leif Skywalker är Yoda Marklund
Stäng av och ta bort användaren. Blocka ip och mac-adress innan det spårar.
+13
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Stäng ner Bodensidan, det är pinsamt för alla det som händer där och också för Boden som stad och klubben som associeras med de grova övertrampen.

Stäng ner Yoda, och Barbro, dom skämmer konstant ut snacket

Herrar moderatorer, gör något!
+11
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Tyvärr så har HS mer eller mindre blivit ett fridrivande skepp där besättningen samt passagerare är kvar ombord medan befälen lämnat skutan och rott iväg till land för att gå på puben. Kaptenen ror dock tillbaks emellanåt för att kolla loggboken, mer än så är det inte.

Nu är ju HS uppbyggnad ändå ganska stabilt uppbyggt, men nog ser vi att vi har anarki i någon hytt. Någon större risk att det spider sig är det ju egentligen inte. Det är som en brand. Man får lov att stänga dörren till hytten så att det inte blir för mycket syre där inne.

Tråkigt ändå för oss som ändå upplevt det positiva med att debattera på HS, t.o.m. över lagtillhörighetsgränserna, genom alla år. Marcus prioriterar inte sitt skötebarn så mycket längre, vilket såklart är förståeligt. Men ändå inte bra. Någon större hjälp att styra skeppet verkar han inte ha numera, så nu har han helt enkelt surrat fast rodret och så får skeppet segla fritt iväg i den riktning vinden driver, till nästa gång han orkar komma tillbaks för att läsa loggen.
+10
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:

Du behöver inte försvara det du skriver. Detta är en fråga till er moderator angående påståendet om provokationer och väldigt underlig moderering på er sida. Skulle vara intressant att höra resonemanget och hur tanken går.

Men fortsätt du vara stolt över det du skriver och hur du uttrycker dig, säger ju en hel del om dig som person.

Som sagt hoppas att någon sätter ner foten och markerar mot det som skrivs och klimatet i er bok.
+10
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Inte vet jag, men jag tycker mig se en del monologer i SAIKs forum också. Det är någon gök där som ofta pratar med sig själv. 🤣
+8
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund & {Barbro}

Har ni kollat igenom reglerna för HS, det som gäller för alla forum och gästböcker?

Här får ni en liten inblick:

Du ska INTE:
*Angripa personer (det är deras åsikter eller resonemang du ska ifrågasätta).

-Detta är ju något ni är experter på att göra. Hur var det med att förnedra andra genom att t.ex be dessa "köra upp en dildo i tvåan" snack om "spermier i analen" osv. Andra kan säkert fylla på med mer exempel. Dessa inlägg får ju dessutom stå kvar, tycker du att det fyller en funktion på ett hockeyforum?

*Ej heller inlägg som uttrycker missaktning eller nedvärdering för folkgrupp, eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, kön, hudfärg, sexuell läggning, nationellt eller etniskt ursprung eller trosbekännelse.
*Svordomar och grovt språk undanbedes. Dina inlägg ska hålla en kamratlig ton och hålla ett vårdat språk för allas trevnad.

-Finns ju flertalet exempel på när detta bryts emot och när inläggen får stå kvar t.ex "Domaren är en hora", ändra namnet på en spelare så det blir "Horan" istället för Horak, ändra en skribents nick så det refererar till en nazistisk symbol osv. Hör detta hemma på ett hockeyforum? Bryter de mot HS regler ovan? Inläggen får dessutom stå kvar trots att många har anmält dessa.

*Därför kan det aldrig vara acceptabelt med övertramp som innefattar exempelvis grovt språk, hot och liknande.

-Nej det går inte att skydda dessa inlägg genom att kalla dessa för poesi. Det är flertalet som reagerar på detta men inget görs.

Listan går att göra längre ifall du så önskar, men jag tror dessa få exempel visar på hur er bok missköts å de grövsta. Andra får gärna fylla på ifall de orkar, men jag tycker dessa exempel visar tydligt hur det ser ut. Vi ska också komma ihåg att detta inte är en isolerad händelse, så här har det sett ut över de senaste ca 3 åren och ingen förbättring är i sikte.

*Om det skulle visa sig att en moderationssledare går över gränsen och bryter mot detta ska en varning utfärdas. Moderationsledaren ska ha rätt att uttala sig i ärendet. Därefter tar forumledarna och evaluerar händelsen och utför åtgärder som kan sträcka sig från en vanlig tillsägelse till att man blir bortplockad som moderationssledare och i värsta fall stängs av från sajten.
* Givetvis får de lokala reglerna inte bryta mot de generella reglerna som gäller för hela Hockeysnack

-Intressant att er moderator får sitta kvar. En sådan misskötsel av en sida på hockeysnack har jag aldrig sett under alla år här. Inlägg som direkt bryter mot HS regelverk och mot regelverket i er bok får står kvar, inlägg från övriga skribenter som markerar mot detta tas bort och ingen förklaring ges. Här önskar man att det ansvariga samt forumledarna går in och markerar.

*Vid ifrågasättande av moderators beslut och diverse konstigheter ska dock någon eller samtliga av forumledarna vara behjälpliga som stöd eller genom att vidta direkta åtgärder.

-Vilka är dessa forumledare? Skulle vara intressant att höra deras åsikt i denna fråga och ifall detta är något som HS vill stå för.


Har sagt det och säger det igen, fixa till SAIK forumet eller stäng ner det för gott. Det finns ett par vettiga Skellefteå fans på denna sida, men ingen av dessa vill skriva i SAIK boken eftersom de inte vill bli förknippade med Yoda och Barbro, och de har fått sin del av hån genom åren också. Ge dessa en chans att bygga upp en vettig SAIK sida, just nu håller de hellre till i Luleås forum vilket i sig är ganska komiskt.

Yoda: Du behöver faktiskt inte svara på detta, kommer väl bara något hån eller annat ogenomtänkt. Däremot skulle det vara intressant att få en utläggning från Barbro hur han/hon ser på sin roll som moderator och hur väl modereringen fungerar enligt existerande regelverk på HS.
+8
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Nu får någon ta tag i saik boken.

Normala inlägg tas bort om de inte berömmer saik. Men referenser till nazistiska symboler får stå kvar. Modereringen fungerar inte, stäng boken eller byt moderator.

När en skribent redigerar nicket när han svara på ett inlägg så det står {HakKorz} istället för personens nick, ja då är botten nådd. Inlägget är anmält flera gånger utan åtgärd.

Nu får de ansvariga för hs sätta ner foten.
+8
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:

Att ni hittar på smeknamn på klubbarna och hånar varandra bryr jag mig inte om, det kanske hör till rivaliteten mellan klubbarna.

Dock är det en bok och en skribent som lyckats få en bok stängd och det är inte luleås bok. Sedan är det i er bok bedydligt grövre språkbruk och det är det jag och nog många andra reagerar på.

Men du kanske tycker att dina inlägg som innehåller hora, kuk, horlag, dildo i analen osv och andra osmakliga inlägg är hockeyrelaterade och passar? Har inte sett något liknande i någon annan bok.

Ganska skrämmande sätt att uttrycka sig av en familjefar som du påstår att du är.

Att sedan sakliga inlägg tas bort medan din skit står kvar säger lite om modereringen i er bok och att den inte fungerar.

Skulle vara intressant att höra av ansvariga för hockeysnack om de står för detta och att det är detta sidan ska stå för och förknippas med.
+8
Kommentera

Sv: Tummen Upp
Nikki Nine: Vill göra ett tillägg på mitt eget inlägg.

I mina ögon så är diskussionsforums mål att premiera diskussion, och då gärna bra diskussion där man tillåts ha olika åsikter och man kan diskutera på en hög nivå utan att det blir nån sandkastning eller att personer använder sitt agg mot andra personer för att förstöra en diskussion.

Jag tycker inte att en tummen ned-funktion premierar diskussionen överhuvudtaget. Raka motsatsen, den tillåter personer att istället för att diskutera och bidra till boken enkelt trycka minus och gå därifrån.

Hellre då att personen tvingas lägga fram motargument ifall den inte håller med, eller bara är tyst ifall den inte orkar diskutera saken vidare.

Jag har själv använt minusfunktionen på ett dåligt, rent utsagt barnsligt sätt. Jag och en användare i Modoboken har haft våra duster genom åren, och jag har satt minus på honom några gånger bara för att det är han som har skrivit. Det är fruktansvärt fånigt gjort, och jag är väldigt övertygad om att jag inte är ensam om detta.

Men poängen med det hela är - vad är poängen med en minusfunktion? Varför finns den till? För att man ska kunna visa att "det här håller jag inte med om"? Alternativt "jag tycker inte om dig!"? Varför då inte bara SKRIVA varför, och DISKUTERA? Det är väl det som HockeySnack är till för!

Som jag har sagt, plusfunktionen är bra. Den premierar bra inlägg, och den får gärna vara icke-anonym för att förhindra missbruk. Det enda den gör är att ta bort fillerinlägg och ta fram bra skriva inlägg med mycket tanke bakom. Minusfunktionen fyller inte en enda bra funktion i ett diskussionsforum.
+8
Kommentera

Sv: Tummen Upp
mk: Det gör jag nog :-) Men det säger mer om dom som trycker minus än om mig.
+8
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Vombat: Vi får hoppas att de stänger ner Bodens sida också då, eller kanske ännu hellre, stänger ner ett par troll-konton.
+7
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Ja snälla försvinn härifrån!
+7
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
JohnnyKnoxville: Hahah ja! Barbroapan raderar alla svar till Yodas otroligt provocerande inlägg. Måste vara en trevlig värld i deras inavlade bubbla.
+7
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
NuMo: Hatet i Skellefteås forum måste få ett slut
+7
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:

Nej jag är inte ansvarig för sidan. Hade jag varit det hade du inte kunnat skriva ditt inlägg.

Du har lyft personangrepp? Snälla spela inte offer, det klär dig inte när det är du som står för 99% av övertrampen på den sidan. Men visst om du tycker att det inte är personangrepp att be någon köra upp en dildo i tvåan så får det stå för dig. Om det är vårdat språk att kalla domare och spelare för hora, att referera till nazism ja då vill jag inte veta vilka hemska inlägg den eminenta moderatorn städat bort. Om du kallar nivån i er bok för välstädad och välskött då tycker jag faktiskt väldigt synd om dig.

Skulle gärna se ansvariga uttala sig så vi får se vad som är tillåtet eller ej.
+7
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Jag håller med till 100%.

Det är fruktansvärt tråkigt att dessa två får fortsätta förstöra och skrämma bort vettiga duktiga supportrar.

Administrationen av hockeysnack måste bli mycket bättre, annars tycker jag att Marcus ska stänga ner hela HS faktiskt.
+7
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Det är något fel på grundvattnet i Skellefteå.
+7
Kommentera

Sv: Tummen Upp
Nikki Nine: Me like too.
+7
Kommentera

Sv: Tummen Upp
T T: Instämmer. Bra val, Marcus!
+7
Kommentera

Sv: Tummen Upp
Rätt gjort. Bra Marcus.
+7
Kommentera

Sv: Tummen Upp
Äntligen.
+7
Kommentera

Sv: Uppdatering av lagen
Marcus: Kan du få upp MoDo till SHL igen vore jag mer än nöjd, gärna på bekostnad av Djurgården
+6
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Osj02: Det är pinsamt, å Hockeysnacks vägnar, att dessa troll fått härja fritt så länge. Vad är problemet?
+6
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Sven.Savage: Det där med skärpning gäller det dig också? Du är ju verkligen den som borde tänka efter. Gör du det o uppträder som en normal människa så kanske fler än jag lyckönskar dig i dina skriverier i Lulä-boken.
+6
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:
Ska inte bemöta det Du skriver för snart blir man tillsagt att sluta med det!
Det är som en god vän till mig och SKAIK supporter sa:
"Det är tråkigt att två stycken ska få styra Skellefteå sidan inne på HS!"
+6
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Nu får någon ta och sätra ner foten angående saik boken.

Den tidigare moderatorn har lämnat och den som tagit över är en av de som gör sidan till ett skämt.

Sakliga inlägg tas bort, inlägg från saik supportar som innhåller könsord och grova sexuella anspelningar får så kvar och klassas som poesi av nuvarande moderator.

Detta hindrar de få saik fans att skriva där eftersom ingen vill förknippas med de två och det som skrivs.

Alternativen som finns.

1. Stäng av de två trollen och ge riktiga fans en chans att bygga upp sidan.

2. Utse en riktig oberoende moderator som håller koll på sidan och inläggen och höjer nivån så normala fans vågar sig dit.

3. Stäng boken för gott, just nu ger den bara hs dåligt rykte och hindrar riktiga saik fans att bidra i hockeysnack.
+6
Kommentera

Sv: HockeySnack 4.3
Patrik Källstr: "Källar-Patrik" känns, rent spontant, lite hetare. Om jag får spinna vidare på samma spår så kanske du ska överväga "Fritzl-patte"?
+6
Kommentera

Sv: Tummen Upp
Johnny Bravo: Jag tror att jag ska göra så att man kan se vilka som tummat upp resp. Ner. Då kommer även gamla tummar att bli synliga så börja rösta rätt redan nu :) det kommer att bli nytt utseende på själva inläggen också
+6
Kommentera

Sv: Tummen Upp
Metal Guru: Jag vet ;-)
+6
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Men intressant att deras egen sida är stängd för nya inlägg. Det säger en del om nivån där. Bör dessutom påpekas att det är DEN ENDA sidan som är stängd. Man tycker att trollen någon gång skulle inse att deras sätt bara förstör för den förening som de säger sig representera
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:
Det måste nog till att stänga ner trollet med alla sina alias. Till dess lär han sprida dynga i alla forum han inte är avstängd i. Men det är ingen enkel sak att hålla koll på alla hans användare
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Duncan: Du dök upp för något år sedan, som Timrå-supporter, och lägger ett par inlägg i veckan, varav en stor andel av dem på Skellefteåsidan, vilket indikerar vad du är intresserad av.

Vid ett antal tillfällen har du gjort inlägg i Luleåboken, syftande till att kasta skit på Luleå och du har trots upprepade uppmaningar fortsätter du och har aldrig svarat på tilltal och visat att du önskat kommunicera med någon. Bara kasta skit.

Du har gång på gång på gång fått detta förklarat för dig men utan effekt.

Du är en av de få som blockerats i Luleåboken. Efter varje skitkastning blir du avstängd med uppmaning att skärpa dig i fortsättningen men när du kommer in igen blir det bara samma skit igen. Just nu är du temporärt avstängd och kommer att släppas in igen så småningom. Men som du fått förklarat för dig: varje gång du stängs av blir det under successivt längre period och därmed närmar du dig nivån livstids avstängning.

Och under tiden du är avstängd på Luleåsidan sitter du här och på Skellefteås sida och ljuger om varför du stängs av! Nu korrigerade jag din lögn men det är för första och sista gången då jag uppfattar det som helt meningslöst att slösa tid på dig och eftersom jag, liksom de flesta av oss, har betydligt intressantare och viktigare saker för oss. Exempelvis hockey.
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Hur mår du egentligen?
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Fortsätt gärna. Du kan konsten att bete dig.
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Kanske dags för ytterligare en anmälan. Vad har du anmält för, skicka pm om du vill. Skrämmande att modereringen inte fungerar.

Idag har säkert 40 inlägg raderats, inget som brutit mot reglerna som finns uppsatta på sidan. Yodas inlägg som refererar till nazism får stå kvar, samt övriga hån mot andra klubbar och fans.

Ynkligt är ordet, både från moderator och den som är ansvarig för hs.

Lösningen är enkel, finns tre val.

1. Utse en vettig moderator
2. Stäng av de två på livstid så andra supportrar till saik vågar sig dit
3. Stäng boken för gott.
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:

Fick förklaringen av Barbro, det kallas tydligen poesi där uppe i Skellefteå. Som sagt det är skrämmande och det enda riktigt vore att stänga ner denna bok för gott och porta de två så riktiga SAIK fans får chansen att bygga upp en vettig sida. Just nu håller de övriga SAIK fans till i Luleå boken eftersom de inte orkar med de två.
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: På riktigt!! sitter du och gnäller i en drifttråd på att nån sagt lapp med tanke på all möjlig skit du kläckt ur dej?
Pga dej som man inte törs lämna hockeysnacks forum uppe på web browser ifall ungarna skulle råka läsa
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Ojdå Yoda tar på sig offerkoftan, snacka om att kasta handgranater i glashus.

2018-12-30 18:27 skriver du Yoda i Skellefteåboken:

”Ta en stor svart dildo och för in den i tvåan vetja! Kör ”ribbad” eftersom vårtig ej finnes”

Om inte det är skäl till avstängning så är reglerna här på Hockeysnack ett skämt. Till råga på eländet ligger dina ord kvar i Skellefteåboken trots moderatorBarbros flitiga suddande av andra, icke Skaikfans skriverier där.
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: 2018-12-30 18:27 skriver du Yoda i Skellefteåboken:

”Ta en stor svart dildo och för in den i tvåan vetja! Kör ”ribbad” eftersom vårtig ej finnes”

Om inte det är skäl till avstängning så är reglerna här på Hockeysnack ett skämt.
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Det som sägs i saik-boken är tragiskt. Könsord, dildoreferenser och diskriminering m.m. Grovt språk och helt utan hockeyinnehåll. Kallas poesi av moderatorn. HS måste reagera mot detta. Sorgligt att det tillåts. Instämmer med Rytter m.fl helt och fullt. Sunda inlägg raderas utan motivering.
+5
Kommentera

Sv: HockeySnack version 5
bisterfinnen: det jobbas på att fixa felen. Anledningen till att felen dykt upp är pga det jobbas i kulisserna med saker som kanske inte märks men som får sajten att snurra fortare. Så rättning är på gång på samtliga nu kända problem. :-)
+5
Kommentera

HockeySnack version 5
Tre år har gått sedan HS version 4 släpptes. Nu är det snart dags för en ny version av HockeySnack, nämligen version 5. Det blir en hel del förändringar men i grunden är det samma sajt som tidigare som riktar sig till samma målgrupp som tidigare.

Nytt utseende - Det ni främst kommer att märka av är det nya utseendet. Vi hoppas att ni gillar det. Tanken är att det ska vara luftigare och skönare än tidigare. Kanske även lite mer 2015.

Nya funktioner - Det har tillkommit en del funktioner men det har även tagits bort en del saker som inte har använts och har varit tunga att underhålla. Fokus har varit på att förbättra forumen och själva community-kärnan.

Ny plattform - Den största förändringen är annars sådant som funkar bakom kulisserna som man inte behöver tänka på som användare. Den nya plattformen underlättar underhållet av sajten då vi städat upp mycket i koden. Ja allt är nästan omgjort.

Responsiv design - Den nya sidan kommer att ha en design som anpassar sig efter din enhet vare sig det är en dator, surfplatta eller mobil. Vi har alltså fimpat mobilversionen av sajten som var något sparsmakad.

Av tidigare erfarenhet så kommer vi inte att göra alla nöjda. Som vid tidigare uppdateringar är det bra om vi får in era synpunkter, gärna i den här tråden. Om tillräckligt många tycker en sak så gör vi KANSKE något åt det om vi tycker det är vettigt.

Testpiloter sökes. Finns det några som är villiga att börja använda den nya sajten? Anmäl er till mig. Det vi förväntar oss av testpiloterna är att de rapporterar tillbaka alla problem som dyker upp så att vi kan rätta dom så snabbt som möjligt..

Mvh
HS Teamet
+5
Kommentera

Sv: Håller Hockeysnack att tappa charmen?
Finns det någon chans att ni själva, ni som nu känner er kränkta för att ni nu hindras hålla på som tidigare, tar och begrundar er egen insats?

Vad kan ni själva göra för att Brynäsboken ska bli mer läsvärd?
+5
Kommentera

Sv: HockeySnack 4.3
Patrik Källstr: HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
+5
Kommentera

Sv: Tummen Upp

ÖstrandsNisse: Jag har blivit kontaktad av flera personer som upplever sig kränkta av tummen ned då dessa personer upplever att de får betyget pga personligt agg och inte för själva inlägget. Då detta är och upplevs som ett problem så kommer jag att göra så att man kan se vilka som röstat på vad. Det kommer att innebära att gamla röstningar som man gjort kommer att visas. Anonymiteten försvinner alltså, så ni som röstar mot personer och inte mot inlägg kommer att exponeras.

Detta kommer i nästa uppdatering som borde bli ganska snart. Hoppas ni ser det som en förbättring.

+5
Kommentera

Sv: Tummen Upp
Marcus: Tummen Upp!
+5
Kommentera