RocknRolf2

6721 inlägg · 13202 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Angående målvaktsmatchningen ifjol så visst är det mysigt när man som supporter verkligen känner att laget man håller på är i trygga och erfarna tränarhänder med kunskap och insikt långt bortom ens egens (eller andra supportrars) naiva utfall…

Nej men allvarligt talat så kan vi så klart bara spekulera i hur/om målvaktsmatchningen påverkade utgången av fjolårssäsongen, men oavsett tycker jag att den var så fullkomligt ologisk att det fortfarande gnager en del i mig. Det hade antagligen varit lite lättare att smälta Bellissimos kvalseriefiasko om inte Jocke hade varit statistiskt överlägsen i grundserien eller om vi hade fått en något utförligare förklaring till förfördelningen än totalt intetsägande ”vi vill ha båda målvakterna igång”... Allra värst var det när Bellissimo skulle in i kassen igen efter att Jocke stått tre raka segrar i ett läge där vi fortfarande hade chans att slippa kval. När sedan Bellissimo fick stå kvar inför kvalserien var det ju inte svårt att räkna ut vilket valet skulle bli och några matcher senare så gör Leksand 1-1 i Ejendahls arena och målvaktsfiaskot var i hamn.

Visst Jocke gjorde några blunders här och där (vilken målvakt gör inte det?) men med tanke på Jockes höst, i topp i serien, så undrar jag vad som skulle ha krävts av Montén m fl för att han skulle ha en tydlig roll som förstemålis? Utan tvekan något långt bättre än vi någonsin sett i Timrå. Jag är glad att vi har andra personer runt målvakterna den här säsongen. 

Redigerad kommentar

+6
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...

Skarin: Bra, då måste det alltså ha varit arbetstiden och inget annat som Nollan syftade på med "elitseriesportchef". Lustigt ordval kan en tycka men men. 

Bragd-Birger: Jorå, än har en inte kastat in handduken. Känner mig faktiskt mer pepp på hockeyn nu än på länge. Skillnaden är fan inte så stor mot Elitserien ändå. Särskilt inte för en utomsocknes när Viasats sändningar ofta är mkt bättre än Cmores. Återtåget har börjat tuffa. 

+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
SuperMupster: Jaha, se där. Ställer mig försiktigt positiv till ett utvecklingsråd med sportsligt ansvar istället för en ensam general som tidigare. Särskilt om det är mer ekonomiskt gångbart. Dock ställer jag mig frågande till Nollans uttalande angående Nubben till ST: ”Det är inte många allsvenska klubbar som kan ha en elitseriesportchef”. Det är en motsägelse i mina ögon, är man sportchef i en allsvensk klubb så kan man per definition inte vara en elitseriesportchef. Precis lika självklart som att t ex Hallin inte är en elitseriespelare längre. Möjligtvis menar Nollan att det inte är många allsvenska klubbar som har råd med en sportchef på heltid (kan det verkligen stämma?), men jag får snarare känslan av att Nubben fortfarande är lika dyr som han var på elitserienivå (vilket skulle förklara denna omorganisation), och är så fallet så är det absurt. Nubben måste givetvis – oavsett om han är en ”elitseriesportchef” på allsvensk nivå (?!) eller inte – gå ner i lön ordentligt i samband med degradering och nära konkurs. Jag förutsätter att han inte är i närheten av tidigare 65000 (var det väl) i månaden, och det oavsett hur många timmar han jobbar.

Jaja. Gillar vad jag har sett av ”nya” Timrå. Förutom premiären då som var skräp. Men det verkar finnas en bra plan här, både vad gäller lagbygge och spelidé. Angående publiken så får vi ha tålamod, inte konstigt att det blir en viss rebound-effekt med tanke på 13 år i Elitserien plus alla motgångar som har varit. Tycker ändå nästan 3000 i snitt hittills är helt okej, det kunde ha varit långt värre. 

+12
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28
Taurus: Det stämmer, men det känns inte alltför konspiratoriskt att anta att Nubben hade ett finger med i Hagge-spelet. I vilket fall så är poängen att Nubben konsekvent har vägrat typ allsvenska spelare och istället värvat avdankade - säkert dyrare - ES-brunkare.

Redigerad kommentar

+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28

Bragd-Birger: Som du minns så gästbok-battlade vi intensivt om Nubbens förmåga och prestation mellanåret 05/06, nu håller jag däremot med dig i varenda stavelse om vår sportchef. Jag vet inte vad jag ska tycka om en sådan motsägelse som Nubbens i dagens Hockeypuls, först ”jag är ytterst ansvarig” och sedan ”jag hade inte kunnat göra något annorlunda”, mer än att han måste ha en väldigt stor tro på sin egen förmåga trots att han inte har lyckats med ett skvatt sedan han smet iväg till Frölunda.

Jag förstår att Nubben i sin comeback kom till ett skepp med redan kraftig slagsida, men jag tycker ändå att visa saker är tydliga feltänk. Det största är att man konsekvent inte har plockat in spelare (främst centrar) som i alla fall hade haft potential att göra lite poäng. Offensiva spelartyper. ”Vi har inte haft råd” kan jag höra Nubbens (och hans försvarsadvokaters) röst eka i mitt huvud, visst – men alla vet att spelare som Molinder, Hagos, Bagarn m fl knappast är billigare än t ex en allsvensk center i typ Karlskoga som gjort en 30-40 pinnar. Eller? Det har jag i alla fall ytterst svårt att tro. Vi har trots allt haft en klart högre budget än de flesta allsvenska topplag.

Även om det av olika anledningar var omöjligt att värva producerande spelare i Allsvenskan hade man hellre fått värva nån Lee Jinman-typ (som visserligen blev en flopp) som ändå i teorin KUNDE ha bankat in en 25-30 pinnar än ännu en Bagarn, Hagos, Molinder osv som aldrig någonsin skulle vara i topp i en allsvensk poängliga och aldrig någonsin kan producera i Elitserien, ens i teorin. Ta bara en sådan som Hagos. Hur många allsvenska centrar är dyrare än han? Vad har Hagos producerat den här säsongen? Totalt 9 pinnar. 3 mål. 6 assist. Inklusive kvalserien. Och vad har han i lön? 100 papp? Antagligen är det mer. Ändå finns det de som hävdar att vi inte kunde ha ett bättre lag än så här med vår ekonomi. Som Nubben himself. Jo visst.

När det gäller just Hagos tycker ju vissa dessutom att han har varit bra: ”han checkar bra”, ”bra i defensiven”, ”han har tränat bra” (sic) osv. Jaha… Bra, då kan vi väl fortsätta med Hagge i Allsvenskan, han kan ju vara förstecenter där och vårt stora stjärnnamn med tanke på att han tydligen ger valuta för pengarna?  

 Jag kan bara se tre spelare i dagens Timrå som har haft en uppåtgående formkurva och har blivit bättre de senaste två säsongerna. Hallin, Robinson och Lundström. Den siste var en stor anledning till att vi klarade oss kvar ifjol och gjorde en mycket bra höst. Bellissimo ansågs dock genom hela säsongen vara den något starkare målvakten och det var också han som till slut fick det avgörande förtroendet i kvalserien. Det blev total pannkaka. Vad Lundström hade uträttat i kvalet får vi så klart aldrig veta. Vad vi dock vet är att Lundström fick förtroende i slutet av serien i tre raka matcher och laget vann samtliga. Sedan bytte man tillbaka till Bellissimo. Inte bara att det var märkligt att byta där när vi har en bra målvakt i form som vinner, dessutom så är jag nyfiken på hur mkt det skiljde mellan målvakterna i stats just där när man bytte tillbaka, alltså inför omgång 48, någon som vet? Jocke måste ha varit överlägsen statistiskt där med tanke på att Bellissimo höjde sina stats märkbart på slutet – när han av någon anledning till varje pris skulle spelas in som förste målis till kvalet.

Nog för att vi har haft det jävligt ekonomiskt men bortförklarar långt ifrån allt. Målvaktsmatchningen är ett tydligt exempel på det.  

Redigerad kommentar

+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Framtiden.

Fyfan…

Sjukt att allt kunde rasa så fort. För bara 2 säsonger sen var vi i ett läge där vi gjorde en satsning…  Det känns helt ofattbart idag. Det är fan omöjligt för mitt bultande huvud att ta in att vi bara kan falla som en sten efter nära ett decennium som stabilt ES-lag. Ska jag dock ändå försöka mig på någon form av analys så är det framförallt under de sista åren (med Linkan) som de avgörande misstagen begicks – det gamblades friskt med tighta budgetar och dyra värvningar och det gick som bekant inte hem och sedan var fickorna helt tomma. Efter en lång rad misslyckade ”storvärvningar” där egentligen inte en enda kan anses vara helt lyckad (förutom typ några som Caslava men som bara spelade kortare perioder) så var till slut all deg borta. Och med det menar jag verkligen ALL deg. Helt borta. Knappt ett korvöre fanns kvar och klubben var helt plötsligt konkursmässig.

Allt deta skedde i en förening där de ledande utgav sig för att ha en nykter syn på det här med klubbens ekonomi och där god likviditet alltid var högt prioriterat. Det var ju liksom TJ:s (i alla fall skenbara) signatur – ”jag håller järnkoll på ekonomin”... Även om det nu (bevisligen) var annorlunda så var en vanlig uppfattning om honom snarare att han var snål. Så mycket för den ”snålheten”, nu får vi i likhet med typ Spanien, Cypern, Grekland och andra bankruppta nationer förnedra oss och knäppa våra fingrar inför någon Merkel-figur på typ Nordea som kanske, kanske tar oss till nåder för att vi överhuvudtaget ska kunna ha en skälig tillvaro. 

Oavsett banklån och what not så är det i alla fall klart att vi kommer att få en tuff tid framöver. Det VI kan göra – alla vi fans som är bittra som fan idag och som skriver av sig i frustration här i gästboken - är att fortsätta gå på matcher och inte svika Timrå IK i denna svåra stund. Har laget bra publiksiffror så kommer det så småningom vända. Det är det enda som kan sägas med säkerhet nu.

 

+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Rögle BK 130323

Frågan är vem som står nästa match? Det måste ju vara ett angenämt val för Montén nu när vi - precis enligt planen - har två målvakter igång. 

Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Rögle BK 130323
timrasuppi08: Nubbens fingertoppkänsla. 
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Rögle BK 130323
Men skönt att vi har bägge målvakterna igång. Mkt viktigt. Bra där Montén m fl...
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Rögle BK 130323

Tungt värre. 

Bra med målvaktsbytet. Nu förutsätter jag att vi spelar vår givne förstemålis resten av kvalet. En annan omedelbar åtgärd måste vara att skilja på 7 och 47. 

Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Njäe? Inte enligt Swehockey
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...

Timrå Icon: Tack! Har läst men inte orkat skriva :)

Överlag tycker jag Timrå gjort en bra säsong efter förutsättningarna. Vill dock bara tillägga till nedanstående inlägg: Visst, målvaktssidan har inte varit Timrås huvudsakliga problem, snarare har den varit kanske den bästa lagpositionen under säsongen, men det motiverar självklart ändå inte att man inte spelar med bästa möjliga lag. 

+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...

Hej Gästboken!

Det här med målvaktsmatchningen (och dagens intervju i ST) gör mig så pass konfunderad att jag bara måste damma av mitt insomnade konto;

Alltså vad är egentligen anledningen till att Bellissimo, som - utan några som helst tvivel genomgående har varit sämre än Jocke – ändå får spela mer, och har fått göra det sen säsongens början?

Montén förklarar i ST: ”Jag kan förstå att många håller Jocke lite högre med tanke på fjolåret, men vi tycker att det varit jämnt mellan dem.

Nej det har inte varit jämnt mellan dem. Eller är det här jämnt?

Jocke:  24 spelade matcher, 10 segrar, 92.85% och 1.95 insläppta i snitt.

Bellissimo: 28 spelade matcher, 8 segrar, 91.39% och 2.31 insläppta i snitt.

(Den som vill/orkar får gärna räkna ut segerprocenten).

Detta är alltså siffror som rör nuvarande säsong och inte har någonting med fjolåret att göra (men visst, Jocke är sedan tidigare en mer meriterad målvakt, absolut).

Förklaringen att ”vi ville ha igång båda till februari därför har vi varvat när vi trodde att det ändå var kört”, håller inte som förklaring när man ser till hela säsongen; Bellissimo fick ju de facto spela mer redan i höstas. Jocke låg dessutom i topp statistiskt i hela serien tidigt. Så vad krävs för att Timrå ska ha en uttalad förstekeeper? Är det ens någonting man vill ha? Med tanke på att både Jocke (förståeligt) och Belissimo tydligen båda har varit sura pga matchningen under säsongens gång kan ju jag, i all min amatöranda, tycka att det borde vara bättre för den allmänna målvaktsharmonin i laget att köra en uttalad målvaktspolicy där alla vet vad som gäller - istället för att valet ” handlar lite om tillfälligheter”.

En annan förklaring är att Jocke haft vissa skadebekymmer. Och ja, det stämmer, men han har överlag varit pigg och beredd att spela för det mesta under säsongen (och det råkar jag veta närmare än det lilla som har stått om det i pressen). Dessutom så förklarar inte skadebiten att när Jocke väl är frisk – och i form – ändå får kliva åt sidan efter tre raka segrar som nyligen. Och efter den 3:e segern så var det inte alls ”kört”, om nu det skulle vara motivet till bytet.

Jag vill minnas att Montén uttalade något i höstas om att man satsade på de olika matcherna för olika motstånd, något slags aktivt målvaktsmatchande där Bellissimo skulle passa bättre mot visst motstånd och Jocke mot ett annat. Jaha. Tja, jag är väl kanske konservativ som ändå tycker att det finns en idé med en uttalad förstemålis. Jag tycker mig också se att det är precis just så som de flesta framgångsrika lag matchar en statistiskt bättre målvakt. Jag har däremot väldigt svårt att hitta motsvarande exempel på andra klubbar där en statistiskt underlägsen målvakt frivilligt (alltså bortsett skador) matchas hårdare.

Nu får vi se hur det blir till det eventuella kvalet, men har det nu varit ett självändamål att hålla ”båda igång” tills dess så verkar det snarast som det (också) misslyckas med tanke på att Jocke senast stog den 12/2 och bara har två möjliga matcher kvar att stå innan kvalet drar igång om några veckor. Som Jocke själv säger så talar alltså det mesta för Bella är valet i kvalet (katsching...). Vi får se.

Sista, sista chansen ikväll (hur jävla många ggr har man inte sagt det den här säsongen?) – kör så det ryker! Älska Timrå.

+7
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 12/13

Frella: Ptja, ganska lyckad med Hagos-mått mätt, men inte tillräckligt bra för att SAIK skulle göra några större ansträngningar för att behålla sin 4:e center. Iofs har de nog inte gått in i budgivning för Crippe heller, men jag anser ändå att Crippe har (och har alltid haft) betydligt högre grundkapacitet än Hagos. 

Hagos kontrakt är en av de sämsta signingarna i klubbens historia. Så illa är det. 

Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 12/13
mikenomad: Men Crippe är bättre i dagsläget än vad Hagos var när Linkan (och Nubben?) tyckte att det var en bra idé att investera minst 5 mille där. 
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 12/13
4 miljoner? mm...
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 12/13
Jag är Crippe-vänlig. Visst, han har haft en tung säsong i SAIK, men det innebär å andra sidan att hans prislapp förmodligen sjunker. Född 80 så borde han med rätt inställning (eller iaf inte dålig inställning) ha flera säsonger kvar på hög nivå innan han tar slut. 
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Blizzard: Aldrig den idioten till Timrå. Folk som inte är medvetna om sin privilegierade situation är bland det värsta jag vet. 
Kommentera


Timrå IK > Sv: Silly Season 12/13
dr-nix: 2 år till på Molinder är på alla sätt obegripligt. 
+10
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Ser inte ut att bli kvaljubel även för "laget i stan", ledning 1-0 Karlskrona i matchinledningen. 
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Leksands IF 2012 - 04 - 03
Tydligen så gick Rögle upp. Ja de har väl gjort det bra och bla bla och kanske lyckas de göra en bra ES-säsong och bli hypade osv. Men det har fan ingen betydelse om lagen heter Rögle, Växjö, AIK, Örebro eller vilka det nu är som har några bra år däruppe: kom tillbaka när ni har spelat 13 raka säsonger i ES, då kan vi börja snacka.

Redigerad kommentar

+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Leksands IF 2012 - 04 - 03

Först och främst: Jaaaaaaaaa!  Helvete vad skönt! En klump som funnits i magen sedan typ omgång 5 är upplöst och borta med vinden. Så med det sagt så vill jag säga: Alltså HELVETE vad skönt… I det här läget känns det som att allt bara kan - och kommer – bli bättre: Vi har gjort oss av med den s k sportchefen vi hade, vi har ny klubbchef med nya perspektiv och idéer, vi har flera kompetenta personer på väg upp i egna organisationen och därtill möjlighet att plocka in någon utifrån som är allt som inte Perra var. Sedan tror jag att flera spelare i den befintliga truppen kommer att växa till nästa säsong, och inte minst av den här framgången. Kort sagt så vädrar jag morgonluft. Timrå IK har varit nere och vänt, men vi kommer, som ALLTID, tillbaka.

Kvalet var ju sjukt nervöst och spännande, men det blev ändå inte den där direkta kniven-mot-strupen-dramatiken i någon match och det är jag sjukt tacksam för. Vi gick upp i topp direkt och sedan var aldrig platsen hotad. Visst, jag lackade också när vi slarvade bort poäng mot Örebro, men med facit i hand så var det ett bra resultat, klart där så hade det knappast varit fullsatt igår, och den lappen borde rimligtvis innebära att vi gör ett plusresultat på detta.

Innan kvalet så hade jag aldrig vågat drömma om något liknande det som skedde, men jag tyckte ändå att Timrå hade en rimlig chans. Jag trodde absolut inte att vi skulle gå plus mot DIF, men det allsvenska motståndet såg överkomligt ut; Rögle och Bofors räknade jag bort helt (…), och jag hade lite på känn att Örebro inte skulle vara ett nytt Växjö. Sedan Leksand då, tja Leksand är ju Leksand, när det väl kommer till kritan så vinner inte Leksand de avgörande matcherna. Känslan var i alla fall att faller vi så gör vi det mer på eget grepp än de andra lagens förmåga…. Men alltså helvete vilken kval-kross. Stor eloge till samtliga inblandade, karaktär var ordet.

Men ska man dissekera lite mer så är ju tveklöst framgången ett resultat av att flera nyckelspelare lyckades höja sin nivå flera snäpp, och av dessa så tycker jag den viktigaste av dem alla, Lundström, höjde sig allra mest.  Han var inte helt fläckfri men på det stora hela mycket bra och hade många avgörande räddningar varav några igår t ex. Annars då? Bremberg… Herregud, kan ingen klippa ihop ett youtube med hans passningar? Den igår var nog snyggast av alla, sanslöst! Murley var bra rakt igenom och att vinna kvalseriens poängliga tyder på – just det – karaktär och att man är bra/bäst när det gäller. Thorp var ju klasser bättre och börjar påminna en del om Sanny Lindström. Behåll honom. Lindqvist också var klart vassare än vad jag hade trott och producerade även bra, behåll honom med. Jaja bla bla, en stor eloge till samtliga. Kvalserien var en lagseger och en klubbseger och alla i och runt föreningen förtjänar att ta åt sig av äran.

Själv så hade jag förmånen att få ta del av segern mot DIF på plats i Hovet. Det var länge sedan jag stod i klacken senast och det var ett trevligt återseende, en del gamla profiler skådades men även väldigt många nya ansikten vilket ju både är trevligt och som flera redan varit inne på absolut nödvändigt för att klacken ska vara slagkraftig även framöver. Det var i alla fall riktigt kul att se gäng runt myndig ålder (?) hålla låda längst mot sargen. Fortsätt så! 1-3 målet var för övrigt ett av de skönaste jubel någonsin (uppe på samma nivå som Peltomaas 4-4 mot LIF, Åkerbloms i sudden mot Luleå osv), och i kaoset sekunderna efter så flög både jag och min mobil iväg på stolryggarna, mobilen överlevde och jag fick några blåmärken, men jag hade kunnat slå ihjäl mig där for all i care, det hade ändå varit värt det. 

Helvete, helvete, helvete vad skönt!

 

+13
Kommentera

Timrå IK > Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2012-02-04
men vi får ju ändå vara glada för att vi har fått tagit del av Nubbens oerhörda talang den här säsongen. Hans värvningar verkligen glänser därute på isen. 
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2012-02-04
Per HApps: Men han blir vi i alla fall av med. Hagos däremot... Samtliga som var inblandade i den signingen borde bannlysas från klubben för all framtid. Jävla idioti.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2012-02-04

Halonen och Granath, backarna som skulle vara backarna att luta sig emot (sjukt egentligen) har verkligen varit så jävla värdelösa. Skönt att slippa skiten nästa säsong, oavsett i vilken serie det blir. 

Kommentera

Timrå IK > Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2012-02-02
KORITFW: Så länge inte spelare som Molinder, Motin och Lindqvist spelar gratis alternativt skänker pengar till Timrå för att få spela så nej. 
Kommentera

Timrå IK > Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2012-02-02
Burkmat: Sant, och han fick kicken. På tok för sent men ändå. Nu har vi Nubben och sedan han kom tillbaka står han på ett stort och soklart MINUS. 
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2012-02-02

ÖstrandsNisse: Man får inte bättre backuppställning med 100 mille i omsättning. Eller? 

Motin är otroligt jävla värdelös. Den enda av värvningarna under säsongen som får godkänt är Fleury. Resten försämrar fan seriens redan sämsta lag... Bra jobbat Nubben! 

+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2012-01-27
Motin och Lindqvist. Bra värvningar som förbättrar laget.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2012-01-27
Modano:Läge för Hagos att kliva fram?!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...

Vad i helvete skulle vi med den där jävla nollan till? Motin är för övrigt också värdelös. Varför värva nollor som inte bidrar med ett skit?

Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...

Bragd-Birger: Du har en del poänger, men Linkans stora fiasko, det som har kört klubben helt i botten, var ifjol. Lönebudgeten var helt okej men samtliga etablerade värvningar var/blev skit. Sådana marginaler har inte en klubb som TIK. 

+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Luleå HF 2012-01-19
spud: Hört talas om att killen har 3-årskontrakt? Etablerad... Ptja, han är en journeyman och ska erbjudas kontrakt därefter. Inte ett kontrakt som tryggar honom minst 4-5 mille (?).  
+9
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Luleå HF 2012-01-19

diffe: Jag skrollar men ser inga påhopp på person. Vart? 

Hagos: 

+ Kämpar ( fast det gör jag också när jag spelar innebandy med polare på söndagkvällarna). Inte på minus i +/-.

- Patetisk offensiv, svag i närkamper, överskattad defensiv, svag i avgörande situationer, speldum, uselt skott, svaga passningar, medioker tekare osv. 

+11
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Luleå HF 2012-01-19

diffe: Vari ligger mottbingen och påhoppen? Gränser? Vad passerar gränsen då menar du? Jag har inte sett något som inte relaterar till Hagos prestationer som idrottsman. Och vad den avser har vi ju följande fakta: 

1. Hagos underpresterar på isen. 

2. Hagos har ett bra och långt kontrakt. 

1+2 = Dåligt för Timrå IK. 

"Timrå är ett dåligt lag och det är inte bara Hagos fel" säger du. No shit!!

Hagos är en spelare man trott mycket på (annars aldrig ett sånt kontrakt) och därför förtjänar han också hård kritik. Men skulle det på något vis ändå vara synd om honom (varför i helvete det skulle vara det?!) så får han åtgärda det själv. På isen. 

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

+6
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Luleå HF 2012-01-19

diffe: Det är inte Hagos fel att någon inkompetent nolla skrev ett dyrt treårskontrakt med honom, så långt har du rätt... MEN: det är Hagos fel att han är ett usel jävla hockeyspelare som inte i närheten förtjänar det han får i pröjs. Alltså det är väl helt jävla självklart att lönen påverkar våra omdömen, eller tror du jargongen hade varit densamma om Murley om han hade haft Hedström-pröjs? 

Defensiva spel? Ja ojoj så grymt imponerande!! På sin höjd sträcker han sig till medelmåttig. 

+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2012-01-17
superfalle: Jo, men man skriver inte ett treårskontrakt med en sådan kille. Han har fått sina chanser i olika roller den här säsongen. Jag är förbannad på en usel överbetald nolla.  
Kommentera

Timrå IK > Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2012-01-17
Alltså Hagos uselhet... Oavsett vad som händer efter säsongen måste han bort. 
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2012-01-14
Granath är och har alltid varit en ytterst medelmåttig ES-back. I takt med att Timrå har blivit sämre som lag har han dock överskattats, och att han nu är kapten (!) är ett rent skämt. Blir intressant att se om han är lika usel i kvalet. Han var iaf det sist i Leksand. 
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2012-01-14
zaccodog: Det är precis sådana kontrakt som dragit den här klubben i botten.   
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: AVGÅ PERRA!
Viklund: Mycket bra. 
Låst ämne

Timrå IK > Sv: AVGÅ PERRA!
Patrick Polly: Korrekt! 
Låst ämne

Timrå IK > Sv: AVGÅ PERRA!
Klart Perra redan borde ha fått kicken men det absolut största problemet med den här säsongen är att lagbygget är för dåligt. 
Låst ämne

Timrå IK > Sv: AVGÅ PERRA!
Och till nästa säsong gärna en ny målvaktstränare.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: AVGÅ PERRA!
En ny målvakt behövs. Det var tydligt redan innan första uppehållet. 
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Berglund: Som sagt inte konstigt att vi har dåligt med pengar när man binder upp minst 4-5 mille (?) på fuckin Yared Hagos. 
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...

Fascinerande om siffrorna i Expressen är någorlunda korrekta. Hagos 3 år över 100K i månaden...? Och tvåårskontrakt med Pärssinen på över 150 lakan? Inte undra på att det går som det gör. 

Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2011-12-11
Usel period av Timrå. Inte riktigt lika uselt som mot Modo men likväl; så fort det kommer till 6-poängsmatcher så skiter vi ner oss fullständigt. Hedman är idag vad Halonen var mot Modo. 
Kommentera

Timrå IK > Sv: AIK - Timrå IK 2011-11-23
Nisse: Den uppgiften stämmer bra med min uppgift: ledningen är dum i huvudet. 
Kommentera

·