Daddeh

747 inlägg · 111 besökare

Historik

·
Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tycker du fortfarande att 08-publiken är kunnig och inte gnäller? Aldrig hört sånt gnällande sedan Jonas Gardell inte fick som han ville :)
Rautio får ta på sig andra målet ikväll, inte en chans att Lassi hade släppt in den pucken. Jag är trots allt nöjd med 1 poäng mot ett desperat Djurgården då vi har absolut noll att spela för och så många ordinarie spelare som vilar.
+4
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Jag kan bara hålla med. Vet flera Piteåbor som avskyr Apan mer än falsk pitepalt. Var inte Piteå Kommun huvudsponsor i nån match i aparenan tidigare? Ligger nog i det skulle jag tro.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Men vilken pinsam filmning av djurgårdaren. Klämmer tag i Engsunds klubba och slänger sig som en Film-/fusklundaspelare. Jag är så trött på SHL-domarna. Hur kan dummeriet bli sämre och sämre ju mer erfarenhet de får?! Jag kan ta att nån ny domare har lite problem men den absolut sämsta är den mest erfarna av dem alla, tätt följd av kroknäsan. Tack och lov så går ju höjdhopparen i pension efter denna säsong, och jag kommer fira det med att köpa en dyr skumpa...har du kanske några tips, Sven? Jag tänkte mig en flarra gula änkan kanske, men vet du nån ännu godare i ungefär samma prisklass så tar jag gärna emot tips :)
För övrigt kul att se att Luleå bjuder upp till kamp trots så många av våra bästa spelare som vilar.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Bara gratulera till vinsten igår. Ni behövde den mer än oss, vilket såg smärtsamt tydligt ut igår. Helt klart ett av säsongens bottennapp från Luleå även fast ni gjorde det bra. Inte ens våran backkung EG gick att känna igen då även han verkade seg både i ben och tanke.
Stunder som dessa man får gripa efter halmstrån och intala sig själv att det såg ut så där på grund av att Bulan kört stenhårt med laget under uppehållet :)

Vi har tidigare studsat tillbaka direkt efter dåliga insatser så matchen imorgon hoppas jag få se några pass på bladet, ja jag vet jag har höga krav :P
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Ouch! Bra! Då har vi nåt att bita i :)
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kul att se att så många av er fortfarande skriver här, inte haft så mycket tid över för annat än läsning här men måste nämna tre saker.

1. Grattis till att ni äntligen fått Yoda att gå sönder xD! Gick tillbaka ett tag på trollsidan och läste och så här enspårig och trasig har han aldrig varit förut. Han får ju tom Babsan att verka fantasifull och kreativ...då är det fan illa :)

2. Herregud så underbart det är att vara ett Luleåfan dessa dagar. Vad är den största marginal till tvåan som något lag blivit seriesegrare med? Fortsätter vi trumma på som vi gjort så känns det som att det kan slås ett nytt rekord. Bulan har gjort underverk med denna trupp.

3. Så jäkla rätt att göra sig av med blysänket och bakom ryggen-felpassarna Kovacs. Väldigt uppenbart att han inte uppskattade hjälpen med att bli bättre defensivt och i Örebro verkar han få spela som han vill. Hela minus 6 på tre matcher talar sitt tydliga språk att i plast-Örebro så är det ingen som täcker upp för alla hans defensiva misstag. Man blir glad och Komarek är en så mycket härligare spelare att se i Luleå.

Ha en trevlig helg alla :)
+7
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaja, lägg till mig i listan då :)
Det krävs inte mycket för att bara gå förbi två rednecks som diskuterar vem av deras släktingar som är "hetast" eller annat icke-hockeyrelaterat dravel ändå :)
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Eh... jag har lite svårt för den där ignorera och vända andra kinden till när det ljugs i 90 procent av inläggen där inne. I mitt tycke bättre att inte ge dem för mycket uppmärksamhet men ändå rasera alla deras lögner med fakta. Jag skulle vilja påstå att vi och flera andra gjort ett mycket bra jobb med att avslöja deras sanna karaktär och de som varit med ett tag på dessa forum litar inte för fem öre på vad som sägs där inne längre.

Nåväl... otroligt roliga nyheter att Luleås hockeys damer värvat Kovacs sambo, jag är säker på att Kovacs hade sökt sig till en bättre betald liga annars, oavsett hur bra han verkar trivas här så är han stundtals för bra för den här ligan.
Även Emil Larsson vill ha revansch efter att ha spelat med skadad hand/handled under slutspelet och ser ut att stanna. Det är egentligen bara att Sellgren ska visa hur snuskigt bra han verkligen är i campen och att Lassi ska få ett för bra erbjudande från KHL/Schweiz som oroar just nu... men just nu ser det verkligen ut som att vi har en ännu en trevlig säsong framför oss.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmmm jag väntar med min åsikt om Tyrväinen. Är han en spelare som går hårt på mål och hänsynslöst ger sig på lösa puckar så låter det utmärkt. Jag tycker det här laget behöver en spelare som är stark framför motståndarkassen.
Är han däremot som fegisen Jimmie Jump som tar sats flera meter för att ramma en målvakt som redan till 100 % blockerat pucken så är det något som jag verkligen hoppas att Bulan och de andra kan få bort ur hans spel.
+2
Kommentera

Frölunda Indians > Sv: Final
Mike.F: Det är lugnt hörru, men jag uppskattar det.
När slutspelet är över så nollställs allt igen och jag är inte själv någon mästare av att alltid hålla igen heller :)
Njut av sommaren som regerande mästare. Jag hoppas vi kan ta av er de två titlar ni försvarar nästa säsong ;)
Kommentera

Frölunda Indians > Sv: Final
Väldigt sent ute men grattis till SM-guldet. Går inte att säga emot att bästa laget vann. Jag hoppas mitt Luleå kan ge er ett bättre motstånd under kommande säsong :)
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Du har mer tålamod än mig :)
Jag kände mig överväldigad över allt trollmaterial jag redan visste att jag skulle hitta, så jag valde bara första bästa exempel genom att klicka på en av de första länkarna som kom upp i min googlesökning :)
Ditt exempel var så klart betydligt mer omfattande och det kan väl inte finnas någon som helst förvåning över att vi Luleåfans helst vill slippa liknande inlägg från de två stackars offerkoftorna som är bannade här i vårat fina forum :)

För att prata hockey istället för om virriga knallkorkar så ska det bli hemskt kul att kolla in Luleås två nya finnar i hockey-VM. Jag är extra nyfiken på den finska murbräckan Tyrväinen som jag både hoppas och tror blir en publikfavorit nästa säsong i Delfinen. Kommer inte ihåg när vi senast hade en buffel som även kan stänka in förhoppningsvis många poäng.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Nedan har du ett inlägg som Farbror Barbo skrev för SJU år sedan på Luleås sida på svenskafans. En "mysig" blandning av hyenor, rasistanklagelser, asätare, orättvisor m.m. Vi är alla glada över att Sven, ett par år efter hundratals liknande eller än värre inlägg på Luleås forum, bannade dessa två så vi får lugn och ro här inne.
Att FB blev avstängd för sin kommentar om Janne Sandström är sånt skitsnack att inte ens en politiker skulle gå på det.
Ja, sju år... så länge har det tragiska trollet minst varit avundsjuk på Luleå, i synnerhet när det gått bra för oss :)

Farbror Barbro:
Oraklet hahaha,du är bara frustrerad.
Vi tog ledningen med 3-0 mot er sedan stängdes matchen ner,inte vackert men effektivt.Varför spelade ni likadant? Hur kändes det smaka på egen medicin? Varför höll ni också på och skulle stänga ner? Jo det var ert vanliga spel! Det ni nästan alltid sysslar med! Redan vid 0-0 och även i serieledning! Då förstår ni kanske hur roligt alla tycker det är möta luleå!
Varför jag blir förbannad på luleå hockey handlar om att jag ogillar 1.orättvisor och 2.rån, stölder.
Ni ligger trea i serien och koketterar och skryter.Medelsvensson tror tyvärr också ni är bra.
1.Ni har inget eget spel,ni vill inte äga puck utan ni lever på misstag - parasiterar,asäter.Ni är dom enda hyenorna i ES.Det är ORÄTTVIST att ett lag som lever på andras bekostnad får cred av allt för många okunniga måttligt intresserade.
Ni är hockeyns glidflygplan,ser ut som ett riktigt hockeylag men har ingen egen drivning utan kräver någon som drar upp er.
2.Hur många poäng har ni stulit? Ni gör ett eller två fulmål och det räcker för vinst eller oavgjort för ni vågar aldrig överge boxen.
Nu har jag ändå inte tagit upp den diskriminering Osten håller på med mot norrbottens talanger.Bara det värt ett eget kapitel.Hur kan ni vara så sinnesslöa som säger -det spelar ingen roll var spelarna kommer ifrån! Osten har ju även sagt att det har ingen betydelse om så spelaren är från Marocko!!...förmodligen även ett försök att tvätta bort rassestämpeln.Sluta diskriminera Norrbotten.Vem tror ni ska värna om era talanger om inte luleå hockey gör det?Måste säga det är tur Skellefteå AIK ser dom.
På tal om Osten ,alla utom lulefansen förstår vad han skrikit.Ni skämmer ut er som låtsas som annat.


Tumme upp 2012-12-11 19:12:52
+3
Kommentera

Support > Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen: Nej, verkligen inte haha! Bara portad från deras forum då deras konflikträdda barnrumpa till moderator inte ens klarar av att försvara sina egna grova påhopp :)
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja det är inte första gången som de två trollen ljuger hejvilt där inne. De måste vara otroligt korkade då de tror att ingen ska ifrågasätta vad de säger, utan bara blint lita på två människor med en sån lögnaktig historik av tidigare beteende.

Till Zappaholic kan jag bara säga att han borde googla "svenskafans luleå farbror barbro" eller lägga till Sten-Georg, Sven Sewage och allt vad Yoda nu kallade istället för farbror barbro.
Bara att se hur de betedde sig där i framför allt Luleås matchtrådar för att förstå varför de blev portade direkt de började komma in även här för att förstöra.
Där är anledningen till att de två Skeåtrollen är bannade, även FB vet om det men ljuger så tungan blir svart i vanlig ordning.
Om vi vore så skitnödiga här inne som FB försöker ljuga om så hade vi inte haft trevliga personer från andra lag här inne, som exempelvis Blister som jag inte tror är speciellt rädd för att ställa frågor om vår backsida :)
+2
Kommentera

Support > Sv: HockeySnacks drift-tråd
Detta var mitt inlägg, med lite aggressivt ordspråk men om ni läser i Skeåforumet så ser ni ändå att det är ganska milt i jämförelse med "poesin" som tillåts från yoda :)


Farbror Barbro: Jag har flera gånger bett dig att ange en enda lögn som skrivits i Luleåforumet, ännu inte fått ett enda ynka konkret exempel. Jag har däremot märkt att du har mongosvårt för att skilja på åsikter och fakta, jag tycker t.ex. (detta är min åsikt) att ni värvat hejvilt och överfördjävligt dåligt och alldeles för dyrt för ert publik- och sponsorunderlag. Ni verkar tro att ni är en storstad som ni slängt pengar runt er. Skeås minst -30 mille de tre senaste säsongerna innebär väl ändå att min åsikt är någorlunda korrekt? Är det lögn och dynga att ni köpt mer än ni har råd med? Det ska bli mycket intressant att höra ert bokslut då ni åter igen kommer gå minst tio mille back efter era köpfester av spelare.
Så låt höra nu, vilka är lögnerna och dyngan som det ljugs över i Luleåforumet? Jag lovar att ge dig en komplimang om du för en gångs skull beter dig som en vuxen person och besvarar detta inlägg istället för att bara radera det som du vanligtvis gör.
+2
Kommentera

Support > Sv: HockeySnacks drift-tråd
Fniss....så när man ber moderatorn i Skeåforumet att bevisa hur Luleåforumet står för lögner, förtal och hat så blir man bannad i 180 dagar. Är det alltså helt okay att anklaga ett annat lag för hat, förtal, pedofilo, nazism m.m. men herregudars om man ber muppen förklara hur han drog de slutsatserna så blir man hårt bannad? :D
Det måste ha tagit hårt på kraken att bli förnedrad i slutspelet två år på raken.
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Från Webmaster, den 2 maj

Blockering
Du har blivit blockerad i sidorna för Skellefteå AIK
Anledning: Smuts
Blockeringens längd: 4320 timmar

HAHAHAHA! Åh nej vilken förlust! Det tog fan i mig bara ett par sekunder innan jag blev bannad i 180 dagar för det där inlägget.
+6
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Detta inlägg skrivet i Skeåforumet. Tänkte bara det kan vara av intresse då moderatorn Barbro åter igen kommer ta bort mitt inlägg för att det inte överensstämmer med hans världsbild :)

Farbror Barbro: Jag har flera gånger bett dig att ange en enda lögn som skrivits i Luleåforumet, ännu inte fått ett enda ynka konkret exempel. Jag har däremot märkt att du har mongosvårt för att skilja på åsikter och fakta, jag tycker t.ex. (detta är min åsikt) att ni värvat hejvilt och överfördjävligt dåligt och alldeles för dyrt för ert publik- och sponsorunderlag. Ni verkar tro att ni är en storstad som ni slängt pengar runt er. Skeås minst -30 mille de tre senaste säsongerna innebär väl ändå att min åsikt är någorlunda korrekt? Är det lögn och dynga att ni köpt mer än ni har råd med? Det ska bli mycket intressant att höra ert bokslut då ni åter igen kommer gå minst tio mille back efter era köpfester av spelare.
Så låt höra nu, vilka är lögnerna och dyngan som det ljugs över i Luleåforumet? Jag lovar att ge dig en komplimang om du för en gångs skull beter dig som en vuxen person och besvarar detta inlägg istället för att bara radera det som du vanligtvis gör.

Alla som tror att jag får ett vettigt svar kan räcka upp sin hand :)
+7
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Bara gratulera Fusklunda till SM-guldet. De var helt klart det bästa laget genom hela slutspelet. Färjestad och Luleå var de två största besvikelserna då de bägge hamnade i en enorm formsvacka när det betydde som mest. Jag är dock jäkligt nöjd med våran säsong och plusresultat, högre spelarbudget och ännu sexigare lag till nästa säsong. Flertalet av våra nyckelspelare var tydligen skadade i semin så det är bara att motvilligt acceptera att det är sånt som kan hända. Nästa säsong då jävlar :)
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ugh! Fruktansvärt tråkig final än så länge då all spänning är som bortblåst och hemmalaget är så brutalt överlägset och bortalaget är nästan sämre än Skeå i förra årets final, dvs förlorar med byxorna nedragna ända ned till Kina och sedan utanför vintergatan. Nej, förlåt. Bortalagen gör ju faktiskt mål så jag var lite väl hård nu, men det är likväl skittråkiga finalmatcher.
Som det ser ut just nu så kommer Frölunda vinna med 4-3 i ett av SHL-slutspelets mest förutsägbara final någonsin. Kan ett bortalag ta en seger? Ja kanske, men inte fan lutar det åt det som spelet ser ut efter tre matcher. Pinsamt att bortalaget verkar bli lika utspelat som ett Irländskt lag mot ett svenskt i CHL. Ge SHL-trofen till Frölunda så kan vi fokusera på riktig hockey framför i VM och CHL istället.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Underbar och så otroligt viktig seger idag för att hålla oss kvar i matchserien, och framför allt slippa höra kommentatorerna säga 100 ggr per match att inget lag lyckats vända på 0-3 i matcher. Det kändes nästan som att Frölunda skulle råna oss på en match ännu en gång under denna säsong, men oerhört imponerade insats av Luleå där de pumpade på i 3x20 minuter och till slut orkade varken Frölunda eller Mattsson hålla emot längre. Kan vi bara skärpa till skotten så vi slutar göra Mattsson till en världsmålvakt så kan det här faktiskt bli riktigt bra.
+3
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SILLY SEASON 2019
Skulle inte vara alltför ivrig över att få Johan Fransson i Brynäs om jag var er. Gudomlig skridskoåkning framåt och ofattbart bra självförtroende som tyvärr dräller in mål i arslet då han ofta är övermodig. Åka snabbt defensivt har han aldrig heller varit speciellt intresserad av. Slaggar slagskott varje chans han får, skit samma om nån täcker målvakten eller inte, och framför allt PP älskar han att förstöra genom att träffa sargen eller täckande motståndare. Har han blivit bättre med åren efter att ha harvat i ett bottenlag i Schweiz sedan han senast var i SHL? Kanske men jag tvivlar på det. Jag vill inte se honom i Luleå igen och tycker ni kan värva bättre även om ni saknar offensiv spets i er backbesättning så tvivlar jag på att Fransson kommer göra någon nöjd.
+8
Kommentera

Skellefteå AIK > Sv: nyttt ämne
Axle San: Ytterligare -30 miljoner antar jag är deras treårsplan för när man väl börjat köpa allt bottenskrap från övriga SHL-lag till överpris är det svårt att sluta :)
+5

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Jag tycker faktiskt också att det är ett korrekt mål som Penis Axelsson gör. Luleå har nog fått hundratals mål bortdömda genom åren efter att en motståndarback bultat in en Luleåspelare över deras egen målvakt, vilket jag är spyless på att se att det har satts i system. Jag är glad över att de äntligen börjat godkänna sådana mål så backarna kanske lägger av med det där otyget.

Jag tycker absolut inte du ska ge upp säsongen redan då jag tror att ditt Fbk kommer nå finalen. I mitt tycke så märks det att ni är ett betydligt bättre lag än fjollgården, trots att de spelat upp sig ordentligt från kvartsfinalen mot Mordor.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Simon Karlsson: Du verkar vara en knepig en som håller på en massa olika lag ena dagen bara för att hata dem dagen efter, men jag ska svara på din fråga ändå (tack Sven för det fina förtydligandet över vilken slags hockeysupporter detta är :)).

Ja, jag tycker att Frölunda har haft marginalerna, aka turen, på sin sida med flera mål som resulterat enbart på grund av turstudsar på skridskor och liknande. Plus ett regelvidrigt mål som utan tvekan hade blivit underkänt om vi inte hade haft klappkassa domare som vägrade videokolla det trots rejäla protester från Luleåspelarna. Ibland ringer de på mål utan att ens någon förstår varför, så vad var problemet denna gång? På sätt och vis kan jag önska att Bulan håller tillbaka Luleåspelarna för efterföljande tekning tills domarna ringt och kolla upp om målet var korrekt vid såna här solklara situationer. Vore en ren fröjd att se Bulan slänga på sig ett par mörka solglasögon i båset och bara hånflina åt domarna tills de viker ned sig och videogranskar målet under en högljudd och mer och mer irriterad Luleåpublik :)

Sedan säger jag väl inte någonstans att jag tycker Luleå spelat bra i dessa två matcher. Vi kan helt klart mycket bättre än det vi visat upp hittills, även om Frölunda inte är ett dåligt lag så verkar det tyvärr som att vi hamnat i en formsvacka.
+1
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fruktansvärt frustrerande spel från vårat Luleå just nu. Varför ser de så förtvivlat orkeslösa ut ? Det är så många spelare som får gravt underbetyg efter dessa två semifinaler i förhållande till det de visat hela säsongen och man vet att de kan. Det gör mig deprimerad att inte ens EG glänser. Mattsson överglänser Lassi varenda match. Om inte Luleå höjer sig betydligt och då framför allt våra forwards så kommer vi åka ut i snabba fyra raka mot ett rätt mediokert och tråkigt Fusklunda som knappt ens behöver anstränga sig då de gör mål via turstudsar och flipperspel. Det hade känts så mycket bättre om vi förlorade mot ett bättre lag men vi gör Fusklunda bra just nu. Förlorar vi även nästa så kommer jag gratulera Frölunda till vinsten och hata hockey under ett halvår :)
+1
Kommentera

Frölunda Indians > Sv: Semi
Mike.F: Jösses! Vet du vad... Jag ska dra från din sida för du är en av de otrevligaste och mest enögda människa jag någonsin stött på. i din värld är det bara orättvist och ni är världens schysstaste föreningar någonsin. FEM HJÄRNSKAKNINGAR PÅ FYRA MATCHER! Ni kallas Fusklunda av en anledning från alla SHL-fans, samma som vi kallas Fuleå för hur vi spelade 2013 eller Tråkeå för hur vi spelade under Jonas Rönnqvist! Tål du inte historia så håll käften men du slipper mig nu din jävla surgubbe.
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jag tycker faktiskt att Frölunda vann rättvist men domarna ska ha skit efter denna match också, precis som att jag antar att Bulan gav sina spelare en rejäl hårtork :)
Man kan tycka att domarna borde ta det mer allvarligt då en som Lassi som aldrig någonsin någonsin gnäller jämfört med Hitte-Joel skriker, men icke det.Det känns trist att säga det men jag tror att om Joel hade varit helt vansinnig så hade de kontrollerat den där situation och underkänt Frölundas första mål. Ska det verkligen behöva vara så?
+3
Kommentera

Frölunda Indians > Sv: Semi
Yoda Marklund: Spelar du inte golf? Ingen bryr sig om vad ett fans till ett bottenlag har att säga.Fast jag antar ni är stolt över 2 kvartsfinaler på 3 år och -30 mille. Allsvenskan inom tre år för er.
+1
Kommentera

Frölunda Indians > Sv: Semi
Mike.F: Klent och enögt inlägg inlägg utan fakta. Kika senaste två åren hur det sett ut då Frölunda snudd på överlägset leder huvudtacklingsligan. Luleå är sist i utvisningsligan till och med. Visst går man tillbaka ändå till 2013 så ser det annorlunda ut men det är sex fucking år sedan. Är du bara ett får i flocken som inte kan tänka själv eller tycker du precis som mig att aktuell info för de senaste åren är viktigare? Det är enligt mig lika relavant som att Dif under 90-talet utdelade flest huvudtacklingar.
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kika hightlighten. Lassi gestikulerar mer än vad jag någonsin sett honom göra mot domarna och även de flesta Luleåspelarna i domarens närhet. Det är ett gravt underbetyg att domarna trots det tycker de som vanligt vet bättre och inte ens kontrollera det. Den där idioten till domare vid namn Sjöqvist verkar ha blivit bortplockad efter att han försökte döma bort oss, men vad hjälper det egentligen då det är som att rensa ogräs på en 87 000 m/2 tomt. Du hittar alltid mer oönskat skräp och det är precis så jag känner med domarna vi har.
Jag hade varit vansinnig som FBK-fan btw....Tedenby-situationen är helt sjuk.
+7
Kommentera

Frölunda Indians > Sv: Semi
Mike.F: Välförtjänt seger ikväll då Luleå var blekare än på väldigt länge men om du jämför Luleås och Skeås forum med varandra så saknar du många muttrar i skruvhyllan. Vilket forum pratar om dildosar i tvåan och nazister och vilket pratar mestadels hockey utan att radera 70 % av alla inlägg? Jag förstår du är en känslomänniska men skärp dig nu. Luleå har fått 5 hjärnskakningar mot VF på fyra matcher denna säsong, Malmö fick flera hjärnskakningar också, du hade själv varit ilsk över det om Luleå stått för det mot er så ta ett djupt andetag nu. Jag har långt ifrån gett upp denna matchserie då Luleå varit SHL:s bästa bortalag denna säsong men ni har helt klart fått en drömöppning på denna serie.
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fruktansvärt klen insats av Luleå. En av de sämsta i år skulle jag säga. Att vi ändå fick Sudden lovar trots allt gott inför kommande matcher. Jag vet inte om Bulan kört för hårt med spelarna under uppehållet eller vad det beror på men vi såg totalt orkeslösa ut efter första perren. Kraftigt underbetyg att bli utspelade på hemmaplan i 3 av 4 perioder. Sedan tycker jag inte du bör berömma domarna då Frölundas första mål var riktigt regelvidrigt och underbetyg av domarna att inte kontrollera det trots att både Lassi och Luleåspelarna på isen protesterade.
Det är ytterst tveksamma domarsituationer i samtliga slutspeltsmatcher som påverkar matchresultatet kraftigt.
Det är knappt så att man orkar vara ilsk på dem längre då det börjar kännas som att sparka på den där sinnesslöa tjockisen (Yoda eller Barbro) på backen som redan blivit sparkad på så mycket. De gör väl sitt bästa men de är fruktansvärt dåliga på sitt jobb.
Nya tag på tisdag för SHL:s bästa bortalag. Trots mitt negativa inlägg så har jag långt ifrån gett upp men matchen ikväll gav vi, och domarna, trots allt bort.
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
lifesson: Du är lite för trevlig för att jag ska känna någon riktig slutspelstagg... vet inte riktigt vad jag ska tycka om det men det kommer säkert att bli iaf lite hårdare när matchserien påbörjats ;)

Jag hoppas och tror det här kommer bli en fruktansvärt spännande och bra semifinalsserie. Bara Bulan och Roger kommer vara guld värda på presskonferenserna. Tycker han ägde Peter Andersson totalt med sin kommentar om att det inte är bra för honom att vara så arg haha

Känner du förresten igen killen i mitten på min bifogade bild? Han med en Luleå Hockey-halsduk på sitt skolfoto? :D
Uppladdat:

146x300-rode-roger.jpg

+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kiss (tips) of death... Wennerholm tippar Luleå och Färjestad i finalen. Förbannade karljäveln har aldrig i sitt liv haft rätt. Hans tidigare tips i slutet av grundserien var Växjö och HV. Vi får tacka Frölunda för en god match med ett hej hej hej.

Frölunda mot Dif kan väl iofs bli småkul att titta på men ändå surt att vi förlorat semin flera dagar innan pucken ens är släppt :(
+5
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Han tog till och med bort det inlägg jag skrev igår, som var ett av de trevligaste inlägg jag skrivit på deras sida och som inte ens var i närheten av en sån sågning av deras lagbygge som man sett på exempelvis north power-forumet....jaja en apa är en apa och känsliga som ingen annan när deras värdegrund ifrågasätts och deras bubbla är uppenbarligen inte helt enkel att hyperventilera i :)

Det blev Fusklunda alltså... inte något direkt drömmotstånd eftersom jag räknar med att vi kommer tappa många spelare om vi nu ens lyckas ta oss vidare till final. Hade mycket hellre mött ett tröttkört HV med en lägsta nivå som endast kan under/överträffas av Mordor. Jag är däremot fruktansvärd taggad inför matcherna då jag redan räknar med att det kommer bli ett mindre krig med mycket känslor. Ingen robothockey med enbart skott från sarghörnen och löjligt smågruff efter varje avblåsning. Det här är en slutspelsserie som ser otroligt tempostark, lovande och bufflig ut på det berömda pappiret.

FRAM MED GRUSET!!
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fniss fniss fniss! Underbar dag!
Jag sa redan innan säsongen att jag är mer än nöjd om vi tar oss till semi. Nu ser vi fram emot att se hur många smackiljoner back som Skeå går efter att bara ha nått kvartsfinal inför ett fåtal åskådare. Var det -17 mille senast de åkte i en kvart med sitt inköpta legoknektslag? Tyvärr kommer väl CMore-pengarna att täppa igen många svarta hål men räknar ändå med ett ganska fett minusresultat.
+5
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hahaha! Det är ju hysteriskt roligt att han sitter och anmäler dina inlägg samtidigt som han hyllar Yodas påhopp och dildobaserade och/eller nazistrelaterade inlägg.

Man får hur som helst passa på att njuta av att se de andra lagen spela nu medan vårt härliga lag får en välbehövlig vila. Måste säga att jag är grymt jäkla imponerad av Luleås säsong än så länge. Topp 6 och semi ansåg jag inför säsongen vara ett klart godkänt resultat, så oavsett hur det går mot huvudjägarna i Fusklunda så kommer jag minnas den här säsongen som otroligt trevlig och imponerande. Jag vet att det inte är klart ännu vem vi får möta men har svårt att se att det blir något annat lag som ska kämpas ned. Det kommer inte bli en enkel uppgift och jag hade otroligt mycket hellre mött djurgården eller mordor i detta slutspel, de uppvisar en sån dålig hockey att de borde vara tacksamma över att de slapp play-in för de hade inte överlevt det. Ser ut som en match från Rumänska ligan där inget av lagen behärskar att spela en hockey utan en jäkla massa misstag.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag håller på skratta ihjäl mig. Av någon besynnerlig anledning så bannar inte Babban mig utan tar bara bort mina lägg. Så Yoda ser bara ännu mer ut som en idiot då han pratar för sig själv :D
+4
Kommentera

Support > Sv: HockeySnacks drift-tråd
JohnnyKnoxville: Hahah ja! Barbroapan raderar alla svar till Yodas otroligt provocerande inlägg. Måste vara en trevlig värld i deras inavlade bubbla.
+7
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hahaha jösses! Det tog ungefär en nanosekund innan mitt inlägg i Skeåforumet blev bortplockat av Sverigest lägsta IQ-moderator. Sanningen gör ont antar jag för jag delgav endast min åsikt och att Skeåmupparna borde hålla käft om att ha dömda brottslingar i laget med rasistsbrottsligten Sevc och suckerpuncharen Albin som hyllats. Bud var väl nära på att åka dit för pedofili också?! Nu kör jag enbart rykten precis som Yoda i Skeåforumet gör så det är väl okay här trots att det är fruktansvärt osmakligt imo.
+4
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hej kompis! hahah Dubbelhakans twitterinlägg är ju så jäkla bittert. Är han månne släkt med Dicken kanske? Av vad jag hörde så skrek de bara Chicken Shinnimen....är det verkligen värt att kalla flera tusen Luleåfans för idioter och slödder över? Det luktar dålig förlorare lång väg och fet jäkla ångest efter en tisdagsfylla från den där tjocksmocken. Fruktansvärt stabil insats mot Växjö där vi knappt gav dem en målchans. Tre väldigt stabila segrar mot Växjö men jag räknar absolut inte ut dem ännu. Det är ett lurigt lag jämfört med t.ex. Djurgården som är helt klappkasst och det gamla Skeå hade förnedrat dem enligt flera skolböcker men nu är Skeå ungefär lika farliga som en hamster mot en flodhäst.

Från det enda till det andra....det är länge sedan jag var delaktig i det här forumet men vad sjutton händer i Mordorforumet? Varför har Yoda monolog med sig själv där? Ser helt sjukt jäkla stört ut.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Tragiskt att Tomaten står och skriker åt domarna över ett uteblivet matchstraff när de själv drog nytta av det så nyligt mot oss, plus att domarna som vanligt gav Fusklaget ett antal PP från situationer som inte ens var en utvisning på Brynässpelare.
Av allt jag kan se så tar en stor del av tacklingen axel mot axel, inte heller hoppar Brynäsaren eller slänger upp en arm i nyllet som MRO...så hela jämförelsen känns bara barnslig och okunnig.

För att prata riktig hockey så var det hemskt skönt att vi tog tillbaka serieledningen även om det känns som vi är långt från någon direkt toppform. Jag är faktiskt inte så förvånad över att Örebro ligger där nere i botten. Precis som det apiga bottenlaget så är Örebros lag totalt felbyggt med ett par enstaka spetsspelare, nån grå sörja som man aldrig märker av i positiv eller negativ riktning, samt ett par backar och målvakter som inte håller SHL-klass för hela budgeten är blåst på dyra köpesspelare.
+2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Sluta skriva i Skeåforumet. Du har ju redan sett att alla dina inlägg blir raderade av admin som har 0,0000001 hjärncell för att vara snäll. Det är så klart inte rättvist på något sätt med tanke på vad det andra Skeåtrollet skriver men låt de två trollen ha sin "poesi" i fred och njuta av sin 11:e placering och kommande AS-kval. Det kommer bli så jävla skönt när invavlet Skeå åker ner till AS som de förtjänar. Jag predictar 12 mille back denna säsong vilket gör det totalt 33 mille back på tre säsonger :)
+6
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sånt jävla dravel. Visst kan jag hålla med om att så länge man är kvar i turneringen ska man självklart uppföra sig och hålla sig nykter, men då de väl åkt ut känns det bara löjligt de inte ska få supa till. Herrejomalaisnen i den åldern var man ju konstant ut och partajade. Nä, Monten verkar vara en riktig jäkla torrboll. Detta är en Marklundare av en Von Snabel om du frågar mig. Dvs höna av en fjäder.
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Gott nytt år Luleåkamrater! Jag kommer dra ner på mitt redan dalande skrivande här inne ännu mer. Hockeyintresset är större än någonsin, i synnerhet när det går så jäkla bra, men jonglerar 1,5-2 jobb samtidigt som man har det privata och köpte i dagarna en jäkla kul bil med bautastor motor som jag hellre sitter bakom ratten på än trycker på tangentbordstangenter :) Jag är säker på att diverse Mordortroll blir lyckliga över min frånvaro men vem fan bryr sig om ett bottenlags bittra supporters som snedriktar all sin ilska över sitt eget apkassa lag mot våran vackra klubb? Inte jag iaf :)
Kommer däremot att läsa här lite grann då och då så fortsätt dela med er av eran stora hockeykunskap, som består av så mycket mer än vårtiga dildos i tvåan och annat jäkla nonsens som är en del av mitt slokande intresse här på HS. Det gör mig däremot glad att se att Luleåsidan som alltid håller en så grymt hög och kunnig nivå.
+3
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det är faktiskt helt sjukt hur fega och inkompetenta domare vi har. Det är helt olika nivåer beroende på vilket lag de dömer och i vilken arena. Om jag direkt, utan repriser, kan se att det är en jävligt ful tackling som hoppades in med ena armen i nyllet på Guter...varför kan inte de där dårarna som faktiskt har en jävligt bra lön se det med hjälp av jumbotronen? Det hade garanterat gett Luleå lite blodvite om de fått 5 min PP i det läget av matchen. Skyller inte förlusten på domarna då det kändes som en sån där dag då inget går in för oss och de gör turaktiga flippermål efter flippermål, men det är fan dags att göra något åt domarna som blir korrigerade av disciplinnämnden gång på jäkla gång. Det vore intressant att veta hur många avstängningar som DN tagit i efterhand för att korrigera domarnas bristande förmåga att använda ögonen. Det känns som jäkligt många faktiskt och straffen i efterhand hjälper aldrig någonsin det lag som blivit bortdömt, snarare tvärtom.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Otroligt feg domarinsats idag tyvärr. Satt också och tittade lite på Mora vs Apa och minst 50 % av alla utvisningar som Mora åkte på kan jag nästan svära på att domarna inte hade tagit i Fusklundahallen. Det är sån uppenbar skillnad på domarnivån för stackas Mora jämfört med fiskmånglarna. Satan så fult Värsta fullaget spelar dessutom...är det fjärde hjärnskakningen på tre matcher vi åker mot dem nu? Hur många matchstraff har de åkt på för det? Noll? Jag kan då inte komma ihåg något matchstraff som delats ut. Sedan försvarar sig den planstormade norrmannen med att Guter kunde väl gå efteråt så det var inte så farligt. Man börjar faktiskt tro att alla norrmän är korkade på riktigt.

Jag räknar med att det blir en rejäl överkörning av idiotlaget nästa gång vi möts i Delfinen, för att de fått 6 av 9 poäng med sitt oerhört tråkiga spel känns inte rättvist. 14 skott på hemmaplan och de pratar om att andra lag spelar tråkigt? Nu fick de ju tyvärr mål på i stort sett allt och lite till då varken Rubin eller Joel skakat av sig julglöggen ännu. Mina två hatlag är fortfarande Fusklunda tillsammans med Djurgården. Känns inte värt att hata Skeå då de ändå kommer åka ut inom högst 3 säsonger pga konkurs och primadonnerier.
+2
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hahaha Jösses! Barbro som moderator?!?!?! Det här tar emot att säga men det andra trollet känns vettigare och iaf lite mer begåvad än honom. Så skitnödig som nuvarande moderator är så är det bara att glömma att någonsin skriva där igen. Det kommer vara lika högt i tak som i en igloo för ekorrar ungefär.
+3
Kommentera

·